Sopimukset kaudelle 2014–2015

  • 269 039
  • 746

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Antonin Honejsek

Ihan mukiinmenevät tehot kuluneella kaudella Tsekin liigassa 45 ott. 15+9=24.

Osaisiko joku kertoa tarkemmin minkälainen kaveri kyseessä?
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Juuri huomasin ja olin tulossa kommentoimaan. Nevehööd voisi sanoa, vielä nuori, mutta Tsekin pääsarjassa 19 ja 15 maalin kaudet. Suht pienikokoinen, jotenkin voisi verrata esim. Steve Mosesiin, kukaan ikinä kuullutkaan mut toivottavasti breikkaisi. Nyt sitten yksi hyökkääjä ja yksi puolustaja tuloillaan ja ensi kauden joukkue alkaa olla siinä.

Edit: Google translatella kun kääntelee tuota tsekinkielistä uutista, niin siinä kerrotaan Honejsekkiin olleen kiinnostusta myös NHL:ssä, päätyi kuitenkin tänne, ja hänen omien sanojen mukaansa Blues on ollut häneen yhteydessä jo tammikuussa. Nämä siis googlella, joku tsekinkielentaitoinen voi kääntää kommentit täydelliseksi. Linkki uutiseen iSport.cz
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen hankinta. Tehnyt tänä vuonna playoffeissakin 17 otteluun 7+5 tehot. Voipi olla ihan asiallinen hankinta. Tilastojen perusteella puhdas sniper.
 

trap

Jäsen
Nuori kundi, tuore Tshekin mestari, pari kautta WHL:ää, junnukisoissa hyviä tehoja ja EHT:lläkin pyörähtänyt. Klassisesti tulee miälenkiintonen ja potentiaalia on, mutta mahdoton sanoa, että tekeekö 20 maalia vai turekit/burgerit/zelenkat.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Zlinin sivujen mukaan heittänyt 17 maalia tälläkin kaudella. Eliten sivuilla virhe? Lisäksi Zlin voitti mestaruuden, joten aika hyvältä pohjalta haettu kaveri tänne jos Liigan pelityyli vain natsaa!

Antonín Honejsek U 47 17 11 28 +5 30

E: Lisäksi kun vähän uutisia tonki tuolta netistä, niin translatorin kautta sai tulkattua sen verran että Blues on ollut kiinnostunut pelaajasta jo tammikuusta lähtien. Lisäksi ainakin KHL-seurat olivat myös yrittäneet saada Honejsekkiä, mutta hän päätti valita Bluesin sillä Espoo halusi pelaajan eniten. Sopparissa on kaiketi myös joku pykälä että mikäli pelaaja? tekee tarpeeksi pisteitä, saa hän jatkosopparin seuraavallekin kaudelle suoraan. Mikäli sopimus on tuolla periaatteella 1+1 soppari, voisi nostaa hattua seurajohdolle!
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Erinomainen hankinta, onnittelut Bluesille. En olisi ihmetellyt, mikäli Honejsek olisi ensi kaudeksi suunnannut KHL:ään. Sen sijaan ihmettelen, että valitsi Liigan ja Espoon. Raporttien mukaan pelasi loistavat pudotuspelit Tshekissä - ei ihme, että ottajia olisi ollut enemmänkin.
 

snoukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nythän näyttää hyvältä! Millon viimeksi meillä ollut snaipperia, siis potentiaalista, Kellerin jälkeen? Kaikkee muuta on joukkueessa ollut; vahva puolustus, leveyttä hyökkäyksessä, voittava maalivahti ja duunariasennetta. Varma kliininen maalintekijä on se joka puuttui ja siksi ei olla oltu finaalissa aikoihin. Katsomaton arpa toki vielä mutta kiinnostus heräsi heti.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Kieltämättä lupaavalta kaverilta vaikuttaa, mutta itse pidän vielä odotukset maltillisina. Herra saattaa kyllä olla se ykköskentän puuttuva palanen ja paukuttaa yli 20 maalia, mutta vierelle _tarvitaan_ nyt vielä se puuttuva ykkössentteri, jotta tämä olisi mahdollista. Jos Blues onnistuu narraamaan laadukkaan ykkössentterin niin joukkue on minusta yllätysvalmis, toki tuntuu että muut Liigajoukkueet varustautuvat jatkuvasti raskaan sarjan pelaajilla.

Mutta Tommi Koivunen twiittasi näin "Bluesiin saattaa olla tulossa Honejsekin kanssa samalla ovenavauksella maajoukkuepuolustaja. #liiga #espooblues"

Suomalainen vai ulkomaalainen? Lajunen? Mutta puolustuksessa on ja oli tällä kaudella tuo maajoukkupuolustajan kokoinen aukko.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oho, olen (positiivisesti) yllättynyt. Todella potentiaalinen hankinta, käynti P-Amerikan junnuliigoissa kuulostaa hyvältä. Kahtellaan!
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mutta Tommi Koivunen twiittasi näin "Bluesiin saattaa olla tulossa Honejsekin kanssa samalla ovenavauksella maajoukkuepuolustaja. #liiga #espooblues"
Tuolloin puolustuskin näyttää enemmän "luotettavalta" kuin "yllätysvalmiilta".

Hieno homma, että saatiin nuori ja eteenpäin pyrkivä kaveri jolla on kokemusta Atlantin molemmilta puolilta. Tottunut vähän kovempaan peliin, mutta Tsekkinä tykännee kiekosta yhtälailla. Todella mielenkiintoinen hankinta.

Tähän päälle Blondin maajoukkuepuolustaja (Lajunen?) ja ykkössentteri (myös Lajunen?) ja olen todella tyytyväinen..
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Toi maajoukkue pakki vois olla Mikko Kousa. Ainakin treenaili viime viikolla orvon näköisenä samalla kuntosalilla.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mielenkiintoinen asetelma, että Blues on kysellyt Honejsekia jo ennen playoffseja, joissa hän on kaiketi ollut melko tärkeä palanen. Playoffsit ja mestaruus ovat varmasti nostaneet markkinahintaa ja herättäneet kiinnostusta muuallakin. Onkohan Blueskin korottanut tarjoustaan? No, ilmeisesti kaveri on agenttinsa kanssa joka tapauksessa katsonut, että on parempi mennä seuraan, jolla on rooli on mietittynä ja jossa ajatellaan että juuri tämä pelaaja pitäisi heille saada.

Ennenkaikkea kuitenkin näen tämän tärkeänä signaalina seuralta, että ollaan kasaamassa kilpailukykyistä joukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mutta Tommi Koivunen twiittasi näin "Bluesiin saattaa olla tulossa Honejsekin kanssa samalla ovenavauksella maajoukkuepuolustaja. #liiga #espooblues"

Suomalainen vai ulkomaalainen? Lajunen? Mutta puolustuksessa on ja oli tällä kaudella tuo maajoukkupuolustajan kokoinen aukko.

Sopimuksettomat EHT puolustajat parilta viime kaudelta.

Eronen Teemu
Heikkinen Ilkka
Kousa Mikko
Laakso Teemu
Lajunen Ville
Melart Ilari
Ohtamaa Atte
Salmela Anssi
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sopimuksettomat EHT puolustajat parilta viime kaudelta.
Vaikea kuvitella että noista se ois Ohtamaa kun on Marjamäen suosikkeja tuolla Kärpissä. Toivottavasti se ei kuitenkaan ole Salmela kun se ois sitten huhupuheiden mukaan aikamoinen syöpä pukukopissa. ZOOMihan höpötteli jotain että ensi kauden joukkue olisi kettumainen joten Lukon kasvatti Heikkinen sopisi siihen viihjailuun. Lajunen nyt ois toiveissa, mutta kyllä mä edelleen löisin vetoa sen puolesta että se on Jokerien KHL-junasta tippunut Kousa.

Youtube skoutattuna ihan hyvältä vahvistukselta toi Antonin Honejsek vaikuttas. Noista tsekin liigan tehoista on paha sanoa mitään kun Extraliigan taso on kai tippunut. Tai ainakin top 5 pistepörssin nimestä neljä oli yli 37 vuotiaita.
 

Blondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Eronen kun tulisi niin kusisin hunajaa. Toki Lajusen kohdalla tekisin samoin. Pelannut parina kautena pitkiä aikoja nimivahvan Jokereiden kultakypäränä jossei ole ollut jossain koirankopissa. Jotenkin en tähän (Eroseen) vaan millään jaksa uskoa, kun HIFK:lla on nyt tämä kaikista "mediaseksikkäin" valmentaja ja pätäkkää koota huippujengi vuodesta toiseen. Ei näillä pääkaupunkiseudun joukkueiden välisillä rajoilla ole nykyisin enää mitään merkitystä, Blegiin tullaan silloin kun kahdesta suuremmasta ei löydy tarpeeksi isoa roolia, jolloin peliaika tullaan hakemaan Espoosta. Toki Eronen saattaa lähteä kokeilemaan jo Pohjois-Amerikkaan.

Sasha Huttusen mukaan Lajusen siirto Jokereihin olisi kuitenkin kariutunut, jolloin vaihtoehdoiksi voisi jäädä Kärpät tai Blues. Toivotaan että Ville löytäisi tiensä takaisin kotiin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Noista pakeista ylivoimaisesti mieluisin olisi Ville Lajunen. Oma jätkä, yksi meistä. Olisi todella selkeä ykköspakki tossa jengissä. Joku Salmela on huono vitsi, siinä on sellainen kokovartalokyrpä koko jätkä, että toivottavasti pysyy kaukana Espoosta.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
En mitenkään usko, että Ville Lajunen pelaisi ensi kaudella Espoossa. Valitettavasti. Tuossa iässä pelaajat yleensä haluavat tahkota rahaakin ja siinä tapauksessa Espoo ei ole listalla. Mielelläni kyllä ottaisin jos hinta on sopiva, olisi erittäin kova paluumuuttaja.

Niin ja sen verran vielä, että esimerkiksi AHL:ssä kiekkoilevan Joonas Järvisen ottaisin mielelläni Espooseen. Toisi kovuutta ja johtajuutta omaan päähän eikä varmasti olisi ylihinnoiteltu. Järvisen sopimus loppui tähän kauteen.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ovechkinin kanssa samoilla linjoilla koskien Lajusta. Valitettavasti. Toisaalta sitten takuuvarmasti Espoossa olisi tiedossa ykköspakin paikka tiedossa joten ehkä sillä on jokusen kymppitonnin arvo.

Hyvältähän tämä meno kuitenkin vaikuttaa. Runkoon ei ole laitettu isoja summia turhakkeisiin ja kyllähän tuo parilla kärkihankinnalla on todella kilpailukykyinen. Ei mestaruus ole ensi kaudella realismia mutta jos nyt tuohon nykyrosteriin lisäisi vaikka Honejsekin, Petteri Nokelaisen ja Ville Lajusen/Teemu Erosen niin avot, selkeästi tästä kaudesta menty eteenpäin. Leveyttä meillä on ensi kaudella hieman vähän jollei junnuista nouse useampaa isompaan rooliin. Toisaalta taas esim pakistossa Tikkisen potentiaalia ei ole ulosmitattu kunnolla ja pisteiden valossa Rantakarikin on todella mielenkiintoinen nimi. Hyökkäyksessä taas Rutanen saattaa ensi kaudella olla todellinen yllätysnimi.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvältähän tämä meno kuitenkin vaikuttaa. Runkoon ei ole laitettu isoja summia turhakkeisiin ja kyllähän tuo parilla kärkihankinnalla on todella kilpailukykyinen. Ei mestaruus ole ensi kaudella realismia mutta jos nyt tuohon nykyrosteriin lisäisi vaikka Honejsekin, Petteri Nokelaisen ja Ville Lajusen/Teemu Erosen niin avot, selkeästi tästä kaudesta menty eteenpäin. Leveyttä meillä on ensi kaudella hieman vähän jollei junnuista nouse useampaa isompaan rooliin. Toisaalta taas esim pakistossa Tikkisen potentiaalia ei ole ulosmitattu kunnolla ja pisteiden valossa Rantakarikin on todella mielenkiintoinen nimi. Hyökkäyksessä taas Rutanen saattaa ensi kaudella olla todellinen yllätysnimi.
Rantakarin hankkimisesta onkin pitänyt tulla tänne teitä onnittelemaan. On nimittäin todella lupaava jätkä, joka on ollut nuoresta iästään huolimatta Kiekko-Vantaassa ihan kärkipelaajia. Kiekollinen peli on miehen juttu ja pelaamisesta+kätisyydestä tulee hieman Vatasen Sami mieleen. Voimapuolella on edelleen paljon kehitettävää, mutta en olisi ollenkaan yllättynyt, jos parin vuoden päästä takoo kovia pisteitä myös Liigassa. Mielenkiinnolla siis seuraan kaverin edesottamuksia Bluesissa, ja toivottavasti löytää vielä joskus tiensä takaisin Jokereihin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nyt kun eri joukkueet ilmoittelevat soppareistaan karsiutuu porukkaa noista Bluesiinkin huhutuista. Tänään TPS ilmoitti Ilkka Pikkaraisen sopparista joten enää ei tarvitse Ilkka-vihaajien kantaa huolta että tulisi meille. Jarkko Ruutu nyt on vielä ilman sopparia mutta olettaisin senkin uhan pienenneen tuon meille luultavimmin tulevan Honejesekin myötä. Olettaisin kuitenkin että toinen niistä tulevista hyökkääjistä on keskushyökkääjä ja tuo tshekkihän on laituri, niinkuin Ruutukin.

Jani Lajusen kotiuttaminen kelpais. Tai miksei molempienkin Lajusten.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olettaisin kuitenkin että toinen niistä tulevista hyökkääjistä on keskushyökkääjä ja tuo tshekkihän on laituri, niinkuin Ruutukin.
Musta Blues on sikäli hyvässä tilanteessa että kun ton Kantolan voi ilmeisesti hyvin heittää kakkosen sentteriksi niin sen tulevan hyökkääjän ei tarvii vältämättä olla sentteri. Tällä en siis tarkoita sitä että se Ruutu ois tänne homattava.

Mielenkiintoista nähdä vahvistaako Blues sitten tänään ton Honejsekin tulon.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Joo, jännäksi menee sillä välttämättähän nuo tulossa olevat hyökkääjät eivät ole mallia laituri+sentteri. Ans kattoo nyt.

Jani Lajusella taitaa olla Växjöhön sopimus.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jani Lajusella taitaa olla Växjöhön sopimus.

Joo, niin on. Nimi tuli mieleen ihan vain siitä kun bongasin hänet viime viikolla Ikeasta ostoksilta.

Itseasiassa olennaisimpana hankintana tuon Honejsekin jälkeen pidän sitä puuttuvaa puolustajaa. Mikko Kousa, Teemu Eronen ja Ville Lajunen esimerkiksi olisivat vielä vailla sopparia. Vai tuleeko sittenkin Ladalle vielä jatko?
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Itseasiassa olennaisimpana hankintana tuon Honejsekin jälkeen pidän sitä puuttuvaa puolustajaa. Mikko Kousa, Teemu Eronen ja Ville Lajunen esimerkiksi olisivat vielä vailla sopparia. Vai tuleeko sittenkin Ladalle vielä jatko?
Eronen ainakin suuntaa KHL:ään. Kousa sen sijaan on käynyt neuvotteluja sekä Bluesin että IFK:n kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös