Uusi urheilun TV-opas: tvmatsit.com - jääkiekkoa, jalkapalloa ja kaikki muut lajit tv:stä sekä striimeistä
Ilmoitukset

Nimimerkki Sim_Sam huilaa viikon sääntöjen 2$:n, 4§:n ja 7$:n perusteella.

Nimimerkit SSL ja San Jose Shark #50 ovat viikon sivussa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Erkka Lapanen on muonavahvuudesta poissa seuraavat kaksi viikkoa sääntöjen 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkin Defensefirst kirjoitusoikeudet on poistettu, sillä hän ei lopettanut sääntöjen 7$:n ja 9$:n rikkomista aiempien pelikieltojen jälkeenkään.

Nimimerkki Riidankylväjä huilaa seuraavat kaksi kuukautta sääntöjen 6§:n perusteella. Tässäkin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Pioni huilaa kuukauden sääntöjen 4$:n, 5§:n ja 9$:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkit Gibraltar, Valle ja Bulvaani ovat viikon sivussa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Scissors on seuraavan viikon poissa muonavahvuudesta sääntöjen 6§:n ja 18§:n perusteella.

Nimimerkki Juuriskapää on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki firsov on sääntöjen 4$:n ja 7$:n perusteella sivussa seuraavan kuukauden ajan. Tässäkin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki olleby huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki Shejbal on seuraavan viikon sivussa sääntöjen 7§:n perusteella.

SKA Pietari kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana erku, 10.04.2016 klo 18.05.

 1. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Juu, hyvien puolustajien vähyys on Venäjän jääkiekon ongelmakohtia. Mutta ennenkaikkea Venäjän tulisi saada nuorten pelaajien virta Kanadan juniorisarjoihin loppumaan. Nuo pelaajat ovat ikäluokkiensa parhaimmistoa eivätkä he kehity Kanadassa juuri ollenkaan. Eli Venäjä menettää joka ikäluokasta 6-10 parasta pelaajaa siten, etteivät nämä pelaajat kehity kuten heidän pitäisi, mikä on valtava tasoitus Venäjän kilpailijoille.

  Yksi rohkaiseva esimerkki on Novokuznetskin 18-vuotias puolustaja Timur Fatkullin, joka oli agenttinsa houkuttelemana jo lähdössä Kanadan juniorisarjoihin. Fatkullinin isä kuitenkin sai taottua järkeä poikansa päähän sen verran, että Timur perui päätöksensä. Nyt poika pelaa jo KHL:ssä vakituisesti, olkoonkin sarjan heikoimmassa seurassa.

  Päinvastainen esimerkki on Kazanin 16-vuotias superlupaus Andrei Svetshnikov (s. 2000), ikäluokkansa ehkä lahjakkain pelaaja maailmassa, joka tuhosi uransa siirtymällä USA:n junioriliigaan USHL:ään. Jo nyt on varmaa, että 3-4 vuoden päästä Venäjälle kehittymään jääneet ikätoverit ovat menneet Svetshnikovin ohi kehityksessä.

  Edes isoveli Jevgeni Svetshnikovin (s. 1996) varoittava esimerkki ei saanut taottua Andrein päähän järkeä. Jevgeni oli aikanaan Venäjän lahjakkain vuonna 1996 syntynyt hyökkääjä, mutta on taantunut valtavasti Kanadan junioriliigoissa. Esim. Venäjälle kehittymään jääneet Jaroslavlin Pavel Kraskovski (1997) ja Jegor Korshkov (1996) ovat menneet reilusti Jevgeni Svetshnikovin ohi, ja tulevat myös pelaamaan NHL:ssä paremman uran kuin Svetshnikov, vaikka Svetshnikov oli 16-17 vuotiaana näitä kahta paljon parempi ja lahjakkaampi pelaaja.

  Se mikä Venäjän jääkiekon kehityksessä on hyvää on hallien määrän nopea lisääntyminen. Erityisen paljon halleja on rakennettu vuosina 2010-2016, mikä toivottavasti näkyy pienellä viiveellä siinä, että uusia huippuja alkaa tulla myös kokonaan uusilta alueilta, eikä Venäjän jääkiekon kehitystyö olisi enää lähinnä vain Moskovan, Jaroslavlin, Magnitogorskin, Tsheljabinskin, Omskin, Tsherepovetsin ja nykyisin myös Kazanin vastuulla. Mutta kyllä nuo nuoret pelaajat on saatava pysymään Venäjällä ja heidän siirtonsa Kanadan junioreihin pitää joko estää tai tehdä mahdollisimman hankalaksi.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Fatkullin lienee monen naispuolisen kiekkodiggarin suosikkipelaaja ;-)
   
 3. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Voisipa olla näin :)

  Suomessakin aikanaan pelannut puolustaja Aleksandr Fatkullin ei ole tiettävästi sukua Timurille.
   
 4. Artyukhin Jäsen

  Tänäänkin todella hyvä esitys.
  Sairastuvalla Shirokov, Yudin, Khocklachev ja Tihonov. Koskisen pitäisi palata Jokerit matsiin tai seuraavalle viikolle.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Millaisillakohan ketjuilla SKA on tänään luistelemassa Hartwallille? Ensimmäistä kertaa KHL pelissä paikanpäällä ja Datsyuk sekä Kovalchuk on syy tähän, onhan kaverit pelikunnossa?
   
 6. jundebooY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit , Ilya Kovalchuk
  Lainaus:
  Kaksi ensimmäistä hyökkäsketjua voin jo paljastaa:

  Kovalchuk - Datsyuk - Plotnikov
  Gusev - Shipachyov - Dadonov

  Kolmos/neloseen voi sitten heittää semmoisia nimiä kuin Ketov,Shirokov, Moses,Koskiranta,Barabanov yms.

  Prokhorkinilla ainakin pientä vaivaa. Tikhonovista en oikein tiedä, kun on roikkunut tyyliin joka toisessa pelissä mukana. Pietarin jengihän on nyt hävinnyt jo kolme (3!) peliä putkeen, joten nälkää siellä on varmasti.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  On kyllä aivan jäätävät ketjut, mutta kiitos vastauksesta ja hienoa, että taikuri ja Kovy ovat messissä ellei nyt sit viime hetkil mitään tuu.
   
 8. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvaappa
  Lainaus:
  Huhhuh mikä oksennus. On totta, että kaikille tuo Amerikkaan lähtö ei todellakaan sovi, mutta toisille se taas sopii huomattavasti paremmin kuin kotimaahan jääminen.
  On täysin absurdia väittää että Svetsnikov esim. tuhosi uransa lähtemällä USHL:ään. Päinvastoin, hän teki itsestään todenäköisen ykkösvarauksen siirtymällä scouttien silmien alle - samalla kun kehittää fyysistä peliään joka usein venäläisten superlupausten heikkouksena on.
  Toisille sopii Amerikka, toisille Venäjä.
   
 9. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvaappa
  Lainaus:
  Miten voit sanoa tuon täysin varmaksi?
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  TOJ mielipide on suoraan kopioitu Venäjän wirallisesta linjasta. Ei se ollut oksennus, se oli uskontunnustus.
   
 11. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Kumpikaan ei pelaa tänään. Harmi, ei nähdä revanssia tästä.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei harmita lainkaan, jos meidän ykköspakki ei joudu tappelemaan.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  5 minuuttia ilman ykköspakkia on pieni hinta tuosta huvista.
   
 14. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Venäläisten pelaajien kehityshistoria kertoo täysin yksiselitteisesti, että Pohjois-Amerikan junioriliigoihin siirtyminen on AINA huonompi vaihtoehto kuin Venäjälle kehittymään jääminen. Tästä on tusinoittain ja taas tusinoittain esimerkkejä.
   
 15. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvaappa
  Lainaus:
  Juu, taisi Radulovinkin ura mennä täysin pilalle Pohjois-Amerikan junnuliigassa pelaamisesta. Olisi tullut vähintään Crosbyn tasoinen kaveri muuten. Fedor Tyutinistaki olisi kuoriutunut seuraava Sergei Gonchar tai Sergei Zubov. Ja voi pojat, Mikhail Grikorenkosta olisi tullut parempi kun Lemieux ja Gretzky yhteensä, ellei hän idioottina olisi pelannut QMJHL:ssä Patrick Royn alaisuudessa. Päivänselviä hommia, mitäs minä nyt sekoilin aiemmin...Tosiaan, pidä sä yllä sitä putinismia ja kansallisaatetta, me muut jatketaan enemmän objektiivista lätkän seurantaa :)
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  On tuossa TOJ vuodatuksessa sen verran perää, että paljon on jäänyt venakoissa lunastamattomia lupauksia. On perusvenäläisen luonne sen verran heikko, että kun lännen lihapatojen ääressä otetaan pakko pois, niin epäurheilija on syntynyt.Ja olet oikeassa siinä, että venäjän wirallinen politiikka on pitää jääkiekkoilijoiden Pohjois-Amerikkaan lähtemistä huonona ratkaisuna., jota TOJ tunnollisesti toistaa.
   
 17. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvaappa
  Lainaus:
  Joo onhan se totta että usean venäläispelaajan kehitys on siellä tyssännyt, mutta ei silti voida sanoa, että se olisi aina väärä vaitoehto. Paitsi TOJ voi sanoa [hymiö]