Sheldon Brookbank

  • 67 012
  • 293

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ketäköhän olen seurannut jos kaikkien mielestä pelasi hyvin...No hyvä jos näin on muiden mielestä. Ite en vain juuri hyvää nähnyt.
Joo, vähän näillä sanoilla itsekin liikkeellä. Oikeastaan vielä niin, että oli aika huomaamaton pitkiä aikoja. Nurmen puolustamisessa taisi olla sitä näkyvintä tekemistä.

Mutta pelitapaa opettelee eikä tuo Lukon miesvartiointi ole helpoin tapa toteuttaa.

Pakkiparimuutoksiakin siinä pesukonevaiheessa tehtiin ja jotenkin kyllä tuntui, että Niskalan kanssa oli paremmin samalla sivulla kuin Virtasen kanssa. Toki sitten taas palattiin originaaleihin pareihin, jossa sitten pelasi alkua paremmin.

Onneksi jouluunkin on vielä yli kuukausi aikaa. Ehtii tai ainakin pitäisi ehtiä sopeutumaan nykyistä paremmin pelitapaan.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei Brookbank mitenkään huonompi ollut kuin muutkaan pakit, tai koko joukkue yleensäkään. Ja tämä miehen toinen virallinen peli reiluun puoleen vuoteen. Viivapelaaminen oli hyvää, muutamia hyviä avauksia hyökkääjälle vauhtiin ja anderssonin naaman hieronnastakin plussaa. Tuossa ne positiiviset paikanpäältä nähtynä. Huonompaa oli sitten 1000 euron maalipaikan tuhlaaminen toisessa erässä ja oman alueen peli, vaikka siinäkin oli täysin samalla tasolla kuin muutkin samanväristä paitaa kantaneet. Yleensäkin Lukon miesvartiointi kusi kyllä eilen varmaan 20 kertaa vastustajan maalipaikan arvoisesti.

Brookbankista uskoisin hyödyn tulevan esiin vasta joulun aikoihin. Jos joku viitsii, niin kannattanee kaivata Hall Gillistä kommentit samoihin aikoihin reilu 10 vuotta sitten. Muistaisin että osa tykkäsi kuin hullu puurosta ja osa oli valmis lähettämään kotiin kahden pelin jälkeen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yleensäkin Lukon miesvartiointi kusi kyllä eilen varmaan 20 kertaa vastustajan maalipaikan arvoisesti.

Vastustajakin oli kovaa luokkaa. Kärpillä hyökkäyspäässä liikkui kiekko ja miehet sulavasti, sitä kautta pääsivät aivan liikaa tekopaikkoihin. Ei tuo miesvartiointi ole helppoa, kun vastustajalla on taitavia ja liukkaita pelaajia kentällä. Lisäksi eilen mailahäirintää ja roikkumista ei sallittu hirveästi, silloin puolustaminen on vielä vaikeampaa.

Varmasti huomenna Ässiä vastaan miesvartionnissa on Sheldonilla paljon helpompaa.
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
Risto,

Voisiko Brookbankia peluuttaa hänen vahvuuksillaan? Tällä hetkellä kaikki energia ja keskittyminen menee siihen, että saisi ylivoimalla jotain aikaiseksi. Hankitaan puolustava pakki ja pistetään ykkösylivoimalle, ja samalla Liigan parhaat hyökkäävät pakit Niskala ja Virtanen saavat vain jämäminuutit YV:llä. Ei mene minun jakeluun. Brookbankin vahvuuksiin kuuluu peruspelaaminen ja vastustajan naaman hierominen. Tällä hetkellä Brookbank joutuu pelaamaan aivan liikaa kiekon kanssa. Jos BB saisi pelata vahvuuksillaan niin hyöty joukkueelle olisi huomattavasti suurempi.

Terveisin Thompson
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Sama. Melkoinen pyllistys aiemmin hyvin toimineelle ylivoimalle. Ei peruspakista vaan tule yhtäkkiä ylivoiman pyörittäjää.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hankitaan puolustava pakki ja pistetään ykkösylivoimalle, ja samalla Liigan parhaat hyökkäävät pakit Niskala ja Virtanen saavat vain jämäminuutit YV:llä.
Niskala taitaa pelata jopa liikaa ylivoimaa, eilenkin taisi vetää koko viiskolmosen, kävi hiukan huilaamassa ja loput 2 minsaa Sammalkankaan vitosesta. Ja saiko yhden kudin päin Ässien maalia? Väsymyskö pukkaa?

Brookbank tosiaan keskenkuntoinen mutta ei se nyt niin huono ole kuin mitä jotkut väittää.
Mun puolestani voisivat välillä laittaa Ahosta, Tommilaa ja vaikka Jaatista kokeilemaan ylivoimaa varsinkin niissä peleissä kun näillä ykköstykeillä ei homma kulje.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Niskalan on ylivoimalla lähes mahdoton päästä laukomaan, sillä hän on jatkuvasti vastustajan erikoisvartioinnissa. Tällä hetkellä kiekko liikkuu ylivoimassa niin hitaasti, ettei tuonne viivalle ole oikein mahdollista saada vetopaikkoja.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.


Toistaiseksi Lukko on hävinnyt kaikki ottelunsa sitten Sheldon Brookbank'in liityttyä joukkueeseen.

Tosin tappiot eivät missään nimessä ole hänen syytään. Mutta pistää kuitennii tavallaan silmään...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toistaiseksi Lukko on hävinnyt kaikki ottelunsa sitten Sheldon Brookbank'in liityttyä joukkueeseen.

Tosin tappiot eivät missään nimessä ole hänen syytään. Mutta pistää kuitennii tavallaan silmään...

Niin, mielenkiintoinen fakta kuitenkin. Tuskin Brookbankia tappioista voi syyttää, mutta näissä kesken kauden tapahtuvissa hankinnoissa harvoin joukkuetta oikeasti (ei vain paperilla) vahvistavia pelaajia löytyy. Sama koskee valmentajavaihdoksia, ei kovin usein valmentajan vaihdoksella saada kuin hetkellinen buusti ja sitten taas palataan sinne mistä lähdettiin.

En tietenkään sano, että tämä Brookbankin hankinta oli väärin. Päinvastoin sarjahan on heti mielenkiintoisempi kun kärki vähän konttaa *hymiö*
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän Brookbankin otteista näkee, että selvästi on pelimies. Syötöt on laadukkaita ja luistellakin osaa. Pieni pelaamattomuus näkyy joissakin tilanteissa ja se, että kestää hieman totutella joukkueen pelitapaan. Esimerkiksi ylivoimalla on kyllä hirveä nälkä päästä ratkaisemaan, mikä on mielestäni hyvä merkki Lukon kannalta. Tahtoa on selvästi. Vähän aikaa kun odotetaan niin loppukaudella voi olla jopa Lukon paras puolustaja.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
näissä kesken kauden tapahtuvissa hankinnoissa harvoin joukkuetta oikeasti (ei vain paperilla) vahvistavia pelaajia löytyy.

Tämä ei pidä paikkaansa. Ässät toki vahvistui pari kautta sitten, kun luopuivat yhdestä pelaajasta, mutta esimerkiksi Kärpät ja Tappara ovat vahvistuneet kesken kauden ja siitä on ollut hyötyä. Brookbank on pelaaja, jonka moni joukkue olisi ollut valmis hankkimaan ennen siirtorajaa ja on erinomainen asia, että Lukko teki sen nyt, ettei taas tarvitse odottaa vahvistusta ja lopulta pettyä, kun sieltä tuleekin Aki Seitsonen, jolla ei mestaruuden tavoittelemisessa ole mitään lisäarvoa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämä ei pidä paikkaansa. Ässät toki vahvistui pari kautta sitten, kun luopuivat yhdestä pelaajasta, mutta esimerkiksi Kärpät ja Tappara ovat vahvistuneet kesken kauden ja siitä on ollut hyötyä.

Nojaa, Marjamäki hyllytti viime keväänä mm. Kasparin ja Davisin kesken tärkeiden pelien ja antoi nuorille lisää vastuuta. Voipi olla, ettei Ahokaan olisi lyönyt itseään niin kovasti läpi jos olisi luotettu kesken kauden tuotuihin nimekkäisiin palkkasotureihin.

Mutta tottakai joka sääntöön on poikkeuksia enkä missään tapauksessa tuomitse kesken kauden tehtyjä hankintoja, varsinkaan jos tulevat paikkaamaan loukkaantumisia. Kuten tuo TempoGigante tuossa totesi, Brookbankin hankkimisen jälkeen Lukon koneisto on yskinyt. Varmaan pelkkää sattumaa mutta mielenkiintoinen yksityiskohta kuitenkin.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ennemminkin sentteritilanteen heikentyminen kuin Brookbankin tulo on Lukkoon vaikuttanut. Peliruuhkan vetäminen läpi kolmella kentällä on väsyttänyt avainpelaajat. Jos Brookbank heikentäisi joukkuetta, hän ei pelaisi tuollaisia minuutteja.

TPS-pelissä Brookbank teki pari pientä virhettä, eikä oikein istu ylivoimaan. Muut pakit koomailivat tuossa(kin) pelissä kuitenkin kunnolla. Järkyttäviä harhasyöttöjä omassa päässä, oman äijän karkaamisia läpi, huonoja purkuja, paskoja avaussyöttöjä ym., mitä alkukaudella nähtiin vähemmän
 

Praha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehdottomasti kuitenkin positiivista että Brookbank tuntuisi taistelevan ja antavansa kaikkensa eikä ole tullut vain rahastamaan.Tuo ylivoimarooli on kyllä hieman kyseenalaista, Mutta jos ja kun homma ei siellä toimi niin sitten vain hoitamaan peruspakin hommia ja siinä suorituu kyllä paljon paremmin kuin Tommila tai Jaatinen.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Brookbank lahjoitti tänään ensimmäisen maalin IFK:lle.

Kaveri on muutenkin ollut aivan pihalla. Brookbank on joukkueen huonoin pelaaja +/- tilastossa lukemalla -3. Kaveri hankittiin stay-at-home pakiksi ja omissa soi jatkuvasti.

Rehellisesti sanottuna Hyvärinen on tällä hetkellä paljon Brookbank:ia, Jaatista ja Tommilaa parempi pelaaja. Jostain syystä Hyvärinen on kuitenkin siirretty katsomoon.
 
Viimeksi muokattu:

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Kyseinen kaveri alkaa menemään kategoriaan "Lukon kaikkien aikojen flopit" Tosin kaikkea ei hänen syyksi voi laittaa. Hän pelaa aivan väärässä roolissa. Hän ei ole mikään viivamies YV:ssä saati ns. välihyökkääjä vaan puolustava puolustaja. Tosin silläkään saralla ei kovia hyviä otteita ole näkynyt. On ollut suuressa rooleissa parissa vastustajan maaleissa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Brookbank lahjoitti tänään ensimmäisen maalin IFK:lle.

Kaveri on muutenkin ollut aivan pihalla. Brookbank on joukkueen huonoin pelaaja +/- tilastossa lukemalla -3. Kaveri hankittiin stay-at-home pakiksi ja omissa soi jatkuvasti.
Alku on ollut karmea. Oma osansa hänellä varmasti tässä viiden pelin tappioputkessa. Ei kyllä uskoisi miehen pelanneen NHL:ää.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
On laitettu pelaamaan ihan väärässä roolissa, en mitenkään ymmärrä RD logiikkaa peluttaa keskenkuntoista ja pelituntuman puutteista peruspakkia ylivoimalla. No kohta alkaa RD fanien hehkutus että kyllä Risto tietää...

Antaisi kaverin rauhassa päästä pelituntumaan ja kuntoon omalla peruspelillään kolmosparissa, ilman YV tai AV vastuuta kun kumpikaan ei vielä luista.
 

dosentti60

Jäsen
Suosikkijoukkue
kerho
Brookbank lahjoitti tänään ensimmäisen maalin IFK:lle.

Kaveri on muutenkin ollut aivan pihalla. Brookbank on joukkueen huonoin pelaaja +/- tilastossa lukemalla -3. Kaveri hankittiin stay-at-home pakiksi ja omissa soi jatkuvasti.

Rehellisesti sanottuna Hyvärinen on tällä hetkellä paljon Brookbank:ia, Jaatista ja Tommilaa parempi pelaaja. Jostain syystä Hyvärinen on kuitenkin siirretty katsomoon.
Tästä olen samaa mieltä, mies näyttää olevan melko hukassa.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Ei kyllä uskoisi miehen pelanneen NHL:ää.
Kyllähän tuo pelasi, kolmosparissa. Kaikissa pelaamissaan joukkueissa korkeintaan kutospakkina. Tämä kaveri heitetään siis tietenkin liigajoukkueen ykkösylivoimaan. Miksi? RD tietää, minä en. Liigan pelitempo on kyllä hitaampi kuin NHL:ssä, mutta ei se niin paljon hitaampaa ole, että kolmosparin pakki muuttuisi kiekolliseksi maestroksi.

Mitä Nolan Prattin kanssa tehtiin muutama vuosi sitten? En muista pelasiko ylivoimaa ja miten paljon. Odotin Brookbankista Lukkoonkin kolmosparin pakkia, en muuta. Peluutus on ollut jotain aivan käsittämätöntä. Ei sillä, muutkin pakit ovat pudottaneet tasoaan roimasti (esim. Mikkola on tullut tasaisen lujaa alas).
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tottahan toki Brookbank teilataan täällä, kun samaan aikaa kun mies kentälle ilmestyi Lukko alkoi hävitä pelejä. Ei meis missään nimessä onnistunut ole, mutta ei sitä kokonaan voi laittaa Brookbankin piikkiin, sillä kuten moni on sanonut, Brookbankia peluutetaan ihan väärässä roolissa. Muutenkin puoli vuotta pelaamatta ollut äijä laitetaan vetämään systemaattisesti yli 21 minuuttia pelissä, niin kyllä silloin voidaan ihan rauhassa peluutustakin miettiä. 1,5 peliä seuraten katsomossa oli ilmeisesti sitten valmennuksen mielestä tarpeeksi aikaa opetteluun.

Itse odotan tuonne Joulu-Tammikuun vaihteeseen, jos vaikka Brookbank alkaisi täyttämään odotuksia. Tällä hetkellä tuntuu muutenkin aika julmalta tuomita ketään yksittäistä pelaajaa, kun koko joukkue sukeltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös