Shedden Jokereiden valmentajaksi

  • 290 015
  • 1 011

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikan ja Jokerien välillä ei ole tietääkseni sopimusta.
Mutta toivottavasti keskusteltu on? Ikalla olisi paljon annettavaa Jokereille, roolissa jos toisessakin. Jos ei kakkosvalmentajana, niin sitten suoraan junioripuolella. Voisi kuvitella että Ika ottaisi mielenkiinnolla tämän haasteellisen tehtävän vastaan.

Mikäli ulkomaalaiskiintiötä taas lasketaan olisi helpoin (ja halvin) tapa nostaa uusia miehiä A-junioreista edustusjoukkueeseen. Kaikkihan me haluamme, että omat kasvatit pelaavat meillä eivätkä HPK:ssa tai Tapparassa.

Osaamista organisaatioon, älä Masa yritä hoitaa kaikkea itse!
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oikeaa asiaa täällä on tuotu esille, asiat ovat juurikin niin kuin edellä on kirjoitettu.

Sheddenin lopullinen arvosana ratkeaa vasta kauden jälkeen, mutta nyt jo voi sanoa että ainoastaan mestaruus pelastaa arvosanan hyväksi. Tiukka taistelu loppuotteluissa yltää tyydyttävään, kaikki muu on sitten kehnoa.

Materiaalin taakse ei enää voi piiloutua, ainoa hontelo selitys huonoista hankinnoista on Kantorin pitäminen ja Jarrettin laskeminen pois.

Sheddenin peluutus ei ole enää aikoihin miellyttänyt. Tietysti mestarien liiga luo paineita otteluiden voittamiseen, mutta itsepintainen vastuun sälyttäminen muutamille avainpelaajille osoittaa tiettyä sokeutta ja reagointikyvyn puutetta, eikä edes ole tuloksellista pitemmällä tähtäimellä.

Esimerkkinä Hirson sitkeä pelaaminen avainroolissa on kummallista, kun kaikki näkevät että miehen peli suorastaan huutaa herätystä penkillä istumisen tai vaatimattoman roolituksen muodossa. Jos kaverin psyyke ei kestä terveellistä muistutusta, vaan menee sekaisin niin ettei peli kulje lopussakaan, niin sitten on väärä mies väärässä joukkueessa.

Nuorista olisi jo syksyllä pitänyt valita muutama joita olisi määrätietoisesti ajettu joukkueeseen sisään, lähinnä Saarinen, Strömberg ja Erkamo/Hyvönen.

Wadesta ja Ika Lehkosesta myös samaa mieltä edelle kirjoittaneiden kanssa. Jos Wade aikoo isona valmentajaksi, niin nyt on aika hankkia se huippukoulutus ja kokemusta ykkösenä, jossain muualla. Jos ei valmennus ole tähtäimessä, ei oikeasti kannata roikkua siellä ykkösen selän takana enää pitempään.

Ika Lehkonen kelpaa ainakin allekirjoittaneelle mainiosti.
 
Shedden ihmetytti itseänikin pitkän aikaa, että mistä huuma. Jotenkin tuntuu nyt siltä että hänen kannaltaan on mukavampi kohdata välierissä Kärpät, koska silloin voi ainakin sanoa, että tiputtiin sentään mestareille. Jos tippuu Tapparalle tai Bluesille, niin arvosana huonompi. Eli mielenkiintoinen välieräpari tulossa: Kärpät - Jokerit. Ainoa todellinen voittaja on DS, kävi tuloksena miten tahansa. Lisäksi kiitokset K. Kummolalle avustuksesta palkanmaksusta, Hanlon voisi olla myös hyvä maajoukkue koutsi, kunhan J. Jalosesta päästään eroon. Tosin, maajoukkueen kannalta en halua J . Jalosta menettää.

Jos toi lööppien juttu pitää paikkansa, niin jotenkin sm-liigan maku kärsii pahasti siitä, koska ei minkään joukkueen pitäisi saada hyötyä katto-organisaation toimista.
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Aivan helvetin hyvä ett päästään kauden päätteeks mr. sheddenistä eroon. Tervemenoa vaan alpeille saatana, tolla materiaalilla kotipeleistä pelsua ja ilvestä vastaan ainut hyväksyttävä tulos oli 6 pistettä! Yks säälittävä piste "saatiin" ja nyt voidaan kyllä unohtaa se 2.sija. Vitutuksen määrä on merkittävä eikä tappokrapula paranna asiaa...
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Ei voi olla Dogin ajatukset tässä kaudessa tällä hetkellä. Nyt mitataan onko jätkä ammattilainen vai ei!

Tämän iltaiselle perseilylle ei ole mitään muuta selitystä kuin se, että koutsi on epäonnistunut. Ei voida hävitä matsia viimeisen 10 min. aikana raajarikkoa Ipaa vastaan!

Shedden peilin eteen mars!
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Ei voi olla Dogin ajatukset tässä kaudessa tällä hetkellä.

No niin, pitäis koutsata maajoukkuetta, rakentaa ensi kauden joukkuetta Sveitsiin ja sitten vielä Jokereita....

No faktahan on, että Santalan kenttä + Stapleton on kantanut Jokereita näinkin pitkälle ja Sheddenistä huolimatta. Joukkue on liian homogeeninen edelleen alemmissa kentissä. Ja Markkanen on sitä mitä on ollut koko uransa.

Aivan käsittämättömän puusilmäistä joukkueen rakentamista ja johtamista syksyllä kun oli loukkaantumisia. Taitaa Sheddenin kupla puhjeta kovaa vauhtia. Tällä vauhdilla voi myös CHL-unelma jäädä saavuttamatta. Ja mitkä rauniot jättää Hanlonille, jos Leino ja Santala häipyy, Markkasesta puhumattakaan. Junnut on ajettu muualle tai jätetty penkille kun olisi pitänyt kehittää Jokereiden tulevaisuutta. Virhe joka saattaa kostautua monina vuosina eteenpäin, etenkin kun ulkomaalaisten osuus pienenee.
 

Brad

Jäsen
Joukkue on liian homogeeninen edelleen alemmissa kentissä.

Paskapuhetta! Jokerien ykkösessä pelaavat Santala, Leino ja Kerman. Kakkosessa Hirso, Rita ja Varis ja kolmosessa Virta, Wilm ja Stapleton. Hyökkäys ei ole missään nimessä homogeeninen. Jokerien jokaisesta ketjusta löytyy kaikkea mitä pitääkin.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Vittu, että on tuskaista. Onko tässä todellakin koko todellisuus. Shedden ei saa mitään irti joukkueesta. Jos Aravirta olisi tällaisen joukkueen peräsimessä, niin lopputulos olisi murhaavaa. Nyt näyttää, että sijat 4-5 kunnon perseilyllä 6. kutsuvat. Ellei ihmeitä tapahdu. Mikä tarkoittaa Kärppiä jo kauan ennen finaaleita. Tästä otteluparista Kärpät jatkoon voitoin 4-1 tai 4-2. Eli se siitä eurooppasarjasta Jokerien kohdalta.
Totuus sattuu. Tässähän on kuin moni IFK fani ja alkaa suunnittelemaan jo ensi kautta. Josko silloin...
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Paskapuhetta! Jokerien ykkösessä pelaavat Santala, Leino ja Kerman. Kakkosessa Hirso, Rita ja Varis ja kolmosessa Virta, Wilm ja Stapleton. Hyökkäys ei ole missään nimessä homogeeninen. Jokerien jokaisesta ketjusta löytyy kaikkea mitä pitääkin.

Kentällinen = 5 pelaajaa. Joukkueen puolustus ja pelitapa ei mahdollista alempien kenttien käyttöä potentiaalinsa mukaan. Hyökkäysketjut ovat teoriassa hyvinkin tasapainoisia, mutta alisuorittavat pahasti edellä mainitusta syystä.
 

Brad

Jäsen
Kentällinen = 5 pelaajaa. Joukkueen puolustus ja pelitapa ei mahdollista alempien kenttien käyttöä potentiaalinsa mukaan.

Jokerien puolustus on ihan ok. Ströba, Kauppinen, Jokela ja Tuulola ovat laatupakkeja jokainen ja kiekollista osaamista löytyy tarpeeksi. Kun vertaa Kärppien ja Bluesin pakistoja Jokerien, niin en vaihtaisi. Pelitapa ei ole yhtä toimiva kuin Kärppien ja Bluesin, varsinkin kiekollinen pelaaminen ei ole Kärppien ja Bluesin tasolla, myös Pelicansin kiekollinen pelaaminen on parempaa kuin Jokerien. Perkele, myös Tappara pelaa parempaa jääkiekkoa kuin Jokerit.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kentällinen = 5 pelaajaa. Joukkueen puolustus ja pelitapa ei mahdollista alempien kenttien käyttöä potentiaalinsa mukaan. Hyökkäysketjut ovat teoriassa hyvinkin tasapainoisia, mutta alisuorittavat pahasti edellä mainitusta syystä.

Höpöhöpö. Tällä hetkellä Jokerit on epätasapainossa johtuen sekavista rooleista ketjuissa johtuen Husseysta, Ridasta ja Variksesta. Ketjukokoonpanoja ei tunnu löytyvän ja lottokone pyörii koko ajan. Kunhan oikeat roolit löytyy, loukkaantuneet saavat kunnon tuntumaa, uskon että tulostakin alkaa tulla. Mutta toisaalta joukkuetta on myös rakennettu väärin ilman kunnon miettimistä mihin rooleihin pelaajia laitetaan ja tästä toki myös Shedden on vastuussa. Mihin rooliin esim. Hussey kaavailtiin? Joukkue tarvii kunnon nelosketjun ja Husseyta kannata sinne laittaa.

Tuulolan kannalta näyttää vähän huonolta, kun tuntuu ettei Marko pääse enää ollenkaan vauhtiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Loppuuko kausi jo pleijareiden 1.kierroksella?

Näillä otteilla loppuu taatusti vaikka meillä on nelosta myöten hyökkäys täynnä sellaisia miehiä että ne menisi monessa joukkueessa taatusti ykköseen tai kakkoseen. Toisaalta meillä pelaa joukkueessa eräs hyökkääjä joka olisi viimeisen 2 kuukauden otteillaan löytänyt itsensä katsomosta jopa Mestis joukkueissa, meillä kaverin peliaika sen sijaan tuntuu vain lisääntyvän.

Ei hyvältä näytä, kotiedun menetys on nyky otteilla täysin mahdollista ja 2.sijaan runkosarjassa ei ole mitään mahdollisuuksia.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Mikään muu ei ota järkeen, kun Sheddenin syyttely omia pelaajiaan kohtaan. Paskanmarjat, katsoisi äijä itse peiliin!

Taas "Tietyt pelaajat eivät pelaa joukkueelle, vaan itselleen". Sanoisin, että tietyt valmentajat eivät valmenna joukkueelleen, vaan itselleen.
 

Brad

Jäsen

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Sheddenin eväät on syöty

Sheddenin eväät on todellakin syöty ja melko ravinnottomaksi ne osoittautuivat. Olin tätä mieltä jo vuosi sitten eikä ole ollut syytä mielipidettä vaihtaa. Doug pystyi operoimaan hyvin suhteellisen niukkataitoista joukkuetta, muttei kykene moderniin hyökkäyspelisuunnitelmaan kun materia on taitavampaa!!

Toivottavasti änäri-jätkä siivoaa pöydät. Mikäli et Douglas Arthur, vie Jokereita finaaliin, jätät itsestäsi sietämättömän kuvan, muutamaa pilkahdusta lukuunottamatta.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Kauden tärkeimpiä hetkiä eletään ja ryhmädynamiikan pitäisi nyt olla parhaimmillaan, hieman outoa Sheddenin viimeaikaiset purkaukset, joukkuehengen luominen kun mielestäni on viimekädessä valmennuksen tehtävä.

Jokereiden rosteri on kyllä ainakin nimellisesti niin järkyttävän kova, että ainakaan käsien puutteesta ei voi miehistöä syyttää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereiden rosteri on kyllä ainakin nimellisesti niin järkyttävän kova, että ainakaan käsien puutteesta ei voi miehistöä syyttää.

No muiden joukkueiden onneksi Shedden kuitenkin kasaa tästä materiaalista ketjut niin että niissä on yleensä yksi pelaaja jonka tarkoitus on sotkea kahden muun peli, kuten siis Louhen tehtävä oli tänään Leinon ja Santalan rinnalla, tai Hirson tehtävä ihan missä tahansa ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Shedden neuvotteli muutaman muunkin sveitsiläisseuran kanssa. Pelaajien tarkkailumatkalla maajoukkuetehtävien yhteydessä hän pystyi kuuntelemaan kosiskelijoiden ehdotuksia.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1489723

Huikeaa, niin huikeaa. Tämä kaveri on kyllä kaikkien autokauppiaiden kuningas, vedättää joka suuntaan jatkuvasti. Ja tärkeintähän toki on, että olisin erittäin pettynyt, jos joutuisin lähtemään Suomesta ilman jonkinlaista kultamitalia, hän ilmoitti.


Kuvittelisi, että tärkeintä olisi jos saisit johdattaa Jokerit Suomen Mestaruuteen ja et välittäisi omasta navastasi liikaa. Hieno mies.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisin erittäin pettynyt, jos joutuisin lähtemään Suomesta ilman jonkinlaista kultamitalia, Shedden ilmoitti.
Kannattais varmaan tehdä jotakin?

Ensinnäkin, roolitukset vihdoin kohdilleen. Louhi nyt vaan ei ole oikea mies iskemään maaleja Santalan ja Leinon syötöistä. Samaten Hirsoa on turha roikottaa mukana jos äijää ei kiinnosta enää. Vie vain muiltakin pelihuumorin. Vielä kun Saarista istutetaan penkillä, ja Koivisto ei edes pue peliin, niin missäköhän ongelmat alkavat? Miksi ei pelata joukkueelle?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
”Tämä oli pettymys, sillä pelasimme hyvän ottelun." by Shedden...

Minustakin se näytti välillä hyvältä, mutta silloin aina huomasin, että kun peli näyttää hyvältä, niin Santala-Leino -kaksikko on jäällä...
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Mikään muu ei ota järkeen, kun Sheddenin syyttely omia pelaajiaan kohtaan. Paskanmarjat, katsoisi äijä itse peiliin!

Doug on oikeassa. Osa pelaajista on ihan puolivaloilla. Sheddenin vika on tosin se, että antaa heille peliaikaa. Vittu, jos jotakuta ei kiinnosta pelata, Areenan Hesessä on hodareita. Aika paskoja, mutta kai niitäkin syö lounasseteliedulla.

Ihan sama vaikka ketjut olisi miten väärin rakennettu, tuolla materiaalilla pitää tehdä maaleja, jos asenne on kunnossa.

Eihän tässä voi enää kuin toivoa, että se asenne löytyy kun tosipelit alkavat. Silti vituttaa tällainen koomailu huippukalliilla ja laadukkaalla joukkueella. Miten se on niin vaikeata?
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Osa pelaajista on ihan puolivaloilla. Sheddenin vika on tosin se, että antaa heille peliaikaa. Vittu, jos jotakuta ei kiinnosta pelata, Areenan Hesessä on hodareita. Aika paskoja, mutta kai niitäkin syö lounasseteliedulla.

Olisiko Dougilla munaa penkittää näitä Hirsoja yms.??
Käsittääkseni aika hyviä junnuja teiltäkin löytyy, joten voisi yllättävästi tuoda lisäenergiaa peleihin, jos esim. 3-4 ketjuihin ripoteltaisiin muutama nälkäinen oma kasvatti näiden palkannostajien paikoille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Perusongelma on Sheddenin osaamattomuus hyökkäysvalmentajana. Tämä näkyy parhaiten ketjuista, jotka olivat tänään alkuun:

Louhi - Santala - Leino
Stapleton - Wilm - Virta
Kerman - Hussey - Salmelainen
Varis - Hirschovits - Rita

Jokainen vähänkin jääkiekon hyökkäyspelaamisesta ymmärtävä tietää sen, että Santala ja Leino kärsivät Louhesta, Staple Wilmista ja Virrrasta, Kerman ja Hussey Salmelaisesta sekä - kaiken kruununa - Varis ja Rita Hirsosta.

Hirso floppaa vaihdosta toiseen, mutta pelaa silti jopa ylivoimaa. Miksi?
Koivisto on laitettu kokonaan ulos, koska ei suostu enää jatkamaan Jokereissa uransa tuhoamista. Kiitokset siitä Sheddenille ja Wadelle sekä Virmaselle (joka lienee päätöksen takana?)!

Oikeat kentät olisivat tietenkin nämä:

Staple- Santala - Leino
Kerman - Hussey - Rita
Louhi- Wilm - Koivisto
Varis-Saarinen-Virta

Hirso siis ulkona.

Tuossa oloisi kaksi hyökkäävää, yksi puolustava ja yksi tsemppaava ketju. Parempiakin saa, mutta tuollakin voittaisi oikeastaan kaiken kun Hirso olisi viltissä syömästä joukkueen taistelumoraalia ja Koivisto saisi ansaitsemaansa peliaikaa.

Sheddenin lähdettyä saa lähteä Wade kanssa. Ei tällaista paskaa voi olla, että jokainen Jatkoajan kirjoittaja pystyisi parempaan koutsaamiseen ketjujen rakentamisen ja peluuttamisen osalta.

Hävetkää saatana!
 
Viimeksi muokattu:

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Doug on oikeassa. Osa pelaajista on ihan puolivaloilla. Sheddenin vika on tosin se, että antaa heille peliaikaa. Vittu, jos jotakuta ei kiinnosta pelata, Areenan Hesessä on hodareita. Aika paskoja, mutta kai niitäkin syö lounasseteliedulla.

Ihan sama vaikka ketjut olisi miten väärin rakennettu, tuolla materiaalilla pitää tehdä maaleja, jos asenne on kunnossa.

Eihän tässä voi enää kuin toivoa, että se asenne löytyy kun tosipelit alkavat. Silti vituttaa tällainen koomailu huippukalliilla ja laadukkaalla joukkueella. Miten se on niin vaikeata?

Kyllä, mutta hyvä johtaja ei ole kommentoimassa alaistensa suorituksia ensimmäisenä, vaan hoitaa paskasta kaikessa hiljaisuudessa kermakakun.

Sheddeninä pistäisin huoletta nämä vapaamatkustajat filaan. Kyllä tällä hetkellä pitää pystyä antamaan se 100%.
 

Brad

Jäsen
Ihmettelen, miksi Shedden valitsi heikkotasoisen Sveitsin sarjan jos hän haluaa mennä urallaan eteenpäin. Jos Shedden ei pääse NHL:ään ensi kaudeksi, niin Dogi voi änärin unohtaa. Menestyminen Sveitsissä, vaikka tulisi mestaruuksia liukuhihnalta niin tuskin avaa portteja päävalmentajaksi änäriin. Tietenkin kakkoseksi ensin ja sitten nousu ykköseksi, se voi ollakkin Dogin suunnitelma. Sveitsiläisten pelaajien taso on heikko ja ulkomaalaiset jotka siellä pelaavat eivät mene Sveitsiin kuin jäähdyttelemään ja nostamaan isoa palkkaa. Olen ymmärtänyt, että siellä ei edes reenata kauden aikana paljoakaan. No rahaa siellä ainakin on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös