Seuraavat otteluparit?

  • 4 728
  • 42

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Ohmi
Näin juuri. Epäilen vahvasti, että HPK:n ei tarvitse punnertaa finaaleissa yhtään peliä.
Sehän tietäisi silloin vain sitä, että kauden ykköstavoite olisi saavutettu. Ja taas saisimme painattaa uudet pronssipaidat. Epätodennäköistä, mutta mahdollista.

Toisaalta olisi sääli, jos Kerho nappaisi tänä vuonna sen puuttuvan mestaruuden. Enää ei jäisi kuin ry-kortti kestoaiheeksi "voittamisen kulttuurin" edustajien kanssa käytäviin sanasotiin.

Eniwei, kiitos Kärpille, kun poistitte pahimman kannon kaskesta Kerhon mestaruuden tieltä. Areenahan on ollut Kerholle kammottava paikka ja tuomaritkin sorsivat aina ratkaisevilla hetkillä Rinkulalla. Raksila ja Typhoon ovat taas paljon mieluisampia paikkoja pelata Kerhon kannalta. Voi puhua melkein jo vierasedusta.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viestin lähetti Roy
Kyllähän tuo olisi varsin kihelmöivä tilanne nähdä Lundell Raksilan täpötäyden yleisön edessä. Muistot pysyvät kansan mielissä ja huuto on sen mukainen.

Kestääkö pää? - Mä vähän epäilen.
Niinpä! Toi Kärpät - HIFK ois kyllä aika unelma kaikinpuolin. Hoitakaa IFK nyt prkl se Ilves!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Ossi
Sehän tietäisi silloin vain sitä, että kauden ykköstavoite olisi saavutettu. Ja taas saisimme painattaa uudet pronssipaidat.


Nimimerkki kausi allekirjoittaa.

Viestin lähetti Ossi
Toisaalta olisi sääli, jos Kerho nappaisi tänä vuonna sen puuttuvan mestaruuden. Enää ei jäisi kuin ry-kortti kestoaiheeksi "voittamisen kulttuurin" edustajien kanssa käytäviin sanasotiin....Raksila ja Typhoon ovat taas paljon mieluisampia paikkoja pelata Kerhon kannalta. Voi puhua melkein jo vierasedusta.

Älä unohda myös lempihuosun kastelu topicia tapaus Mikko Rauteeta ja enkeli Gabrielia. Matti ja Teppo ja nyt myös Seppo noussevat myös tapetille.

Vierasetu Typhoonissa, koskee rekisteröityjä yhdistyksiä, ei muita.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
win - win situation

Näin omasta näkövinkkelistä huominen matsi saisi päättyä kummin päin tahansa. TPS-Ilves kuulostaa toudella paljon mielenkiintoisemmalta kuin TPS -hpk. Varsinkin täällä JAssa olisi piristävää taittaa peistä "uuden" jengin kanssa, kerholaisia ei taida enää toista kertaa jaksaa kuunnella. Edit. Paitsi aiheesta Toke – Päällikkö vai Taistelija?

No, Kärpät -Ifk taas olisi viihdearvoltaan mitä mainioin ja hyvässä lykyssä kestäisi täydet viisi ottelua. Mutta jos joukkueella on tosiaan Jan Lundell ykkösmaalivahtina niin eihän siinä silloin voi menestyä, eihän?? Tai ehkä olen käsittänyt jotain väärin.. Ipa jatkoon!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Kyllä tosiaan olisi ideaali tilanne jos vastassa ois IFK ja maalissa vielä itse Jan "playoff" Lundell. Harvoinpa on yhtä surkeaa maalivahtitoimintaa näillä leveysasteilla nähty. Lyö jopa Peter Åslinin hasardisuudessaan ;-)

Nim: Kalavelat.

Ja kehitystähän ei missään nimessä ole voinut tapahtua :)
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, Länki Lundell pikkupienissään olevan yleisön eteen Raksilaan. Luulen kuitenkin, että Ara vetää taktiikkakortin ja pistää Stathoksen maaliin. Hän kun on yleensä onnistunut Kärppiä vastaan.

Oikeastaan HIFK:lla on terve kilpailu maalivahtiosastolla, edellyttäen tietysti, että a) menevät jatkoon ja b) jompikumpi/molemmat onnistuu. Muuten ovat kjuusessa.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Tässä vaiheessa kautta kilpailutilanne ei ole kovin toivottava. Näin entisenä molarina niin sanoisin ja uskon että olisi todella tyhmää vaihtaa nyt kun Lundellilla on kaksi 0 pelia alla, jos epäonnistuu niin vaihtaa sitten. Lundell ei kuitenkaan jännää niin paljoa kuin takaisin maaliin palaava Stathos joka maaliin mahdollisesti päästessään miettii koko ajan ykköspaikkansa pitämistä.
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Gainer
Tässä vaiheessa kautta kilpailutilanne ei ole kovin toivottava. Näin entisenä molarina niin sanoisin ja uskon että olisi todella tyhmää vaihtaa nyt kun Lundellilla on kaksi 0 pelia alla, jos epäonnistuu niin vaihtaa sitten. Lundell ei kuitenkaan jännää niin paljoa kuin takaisin maaliin palaava Stathos joka maaliin mahdollisesti päästessään miettii koko ajan ykköspaikkansa pitämistä


Ilveksellä oli koko kauden, aina finaaleihin saakka terve kilpailutilanne, kun Jukka Tammi ja Jarmo Myllys veivät Ilveksen mestaruuteen keväällä 1985.

Ilves hävisi finaaleissa kaksi ensimmäistä otteluaan TPS:lle ja muistaakseni kolmanteen peliin maaliin vaihdettiin Myllys. Jamo torjui myös neljännen ottelun, jolloin Ilves tasoitti voitot. Viidenteen ja ratkaisevaan otteluun Seppo Hiitelä asetti monien yllätykseksi Tammen takaisin maaliin ja Ilves otti 16:sta mestaruuden Kupittaalla.

Kilpailutilanne toimi siis ainakin tuolloin, miksei myös nykyään...
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä ovat kitisseet että mikäli Ilves jatkoon menisi niin olisi täysin uuvuksissa HIFK-sarjan jäljiltä. Miksei HIFK tätä olisi? Saman verran otteluita ja yhtä kovia otteluita molemmat ovat pelanneet.

Näin se menee:

Kärpät-HIFK 2-3
TPS-HPK 2-3

TPS-Kärpät 0-1 ja

HIFK-HPK 3-0

....ja sit mä heräsin.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Näin se menee:

Kärpät - HIFK 3 - 1
TPS - HPK 2 - 3

Kärpät - HPK 3 - 1


Hieno kun Kärpät saa pelata näitä paikallispelejä jo toisessa ottelusarjassa peräkäin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Täällähän mennään jo...

TPS-HPK välieräkohtaaminen maistuisi myös allekirjoittaneelle. TPS on ollut enemmän tai vähemmän altavastaajana kauden jokaisessa ottelussa tähänkin asti ja miksipä tuo siitä muuttuisi nyt kun pelataan tosissaan.

Lassilanhan piti jo viime kaudella olla muuri, mutta poikahan oli ihan vapiseva lautaseinä tuulessa, siinä vaiheessa kun koppeja piti alkaa ottamaan.

Mikäli HPK:a vastaan asettuu kuitenkin Kärpät, on sekin oikein mukava palauttaa kultaunelmista alas.

Kuusi peliä jäljellä...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Pala T... ja sen jälkeen: Tervaa & höyheniä.

Sanoisin että ensi lauantaina meikäläinen lähtee nauttimaan taas Suomen Turuun vieraanvaraisuudesta. Viiden pelin jälkeen katsotaan onko Agricola lihonnut vuoden aikana, eli mahtuuko #10 KIVELÄ yhä miekkosen päälle.

Sitten onkin vuorossa Oulu, neljä peliä ja isot RAI RAI:t.

"Hieman" on värilasit päässä, mutta tosiseikkana sanoisin Lukon pysähtyneen Kerhon hyvyteen. Vaviskaa...


P.S. Kiva että turkulaisetkin osaavat jo veikata lopputulokseksi nolla-seiskaa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Jotenkin toi HPKn lukko sarja vaikutti epärealistisen helpolta kerholle. Mä veikkaan, että sen sarjan lopputulos oli enneminkin Lukon heikoutta kuin HPK hyvyyttä. Tällainen laadukas analyysi siis peliäkään näkemättä. :-) Ja sitä paitsi, eihän ikuinen pronssi joukkue voi mitään voittaa....

Silti katselen mielummin Kärpät - HPK pelejä kuin Kärpät - TPS. Jotenkin alkoi noi ylimieliset turkulaiset vituttaan viimeisen runkosarja pelin jälkeen. Turusta tuli kyllä jäätävää analyysiä pelistä, vaikka varmaankin n. 95% ei ollut nähnyt pelistä muuta kuin maalit.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Kyllähän tilanne on se, että kumpi tahansa joukkueista (TPS tai Kärpät) saakin, nimenomaan SAAKIN, HPK:n vastaansa, se on vahvoilla.

Fakta: HPK:n sparraaja Lukko oli ennennäkemättömän surkea ja hengetön. Se tulee näkymään HPK:n otteissa, playoff-tatsia ei otteissa (vielä) ole.

Fakta 2: Edellisestä pelistä on liian kauan. Tauon pituus on myös omiaan edesauttamaan vastustajan etulyöntiasemaa, sillä vastustajalla on parempi pelituntuma.

Ja lopuksi: Mikäli, siis MIKÄLI, HPK:n pelaajat ovat Lukko-sarjan jäljiltä puoleksikaan niin ylimielisiä ja todellisuudesta vieraantuneita kuin monet sen kannattajista täällä, niin epäilen, ettei HPK ehdi saamaan edes mahdollisuutta koota rivejään kuntoon. Tuloksenhan me kaikki tiedämme: Moneskohan pronssipeli tulossa?
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
kyllähän toivomuksena Kärpille olisi hifk.
lyhin matkustus ja yleisön viihtyvyyden kannalta aivan ehdoton pari.
jokohan Lundell eka pelin jälkeen häipyisi niin ettei kukaan miehestä kuule vuoteen mitään. (taas)
mielenkiinnolla odotan ja toivon hifkiä vastaan.
 

Jesus Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
ry
Kalaveloista vielä:
Muistan vielä liiankin hyvin miten joskus monia vuosia sitten HPK oli älyttömän lähellä finaaleja eli se kausi, jolloin Andrew Verner oli maalivahtina. Kerhohan johti välieriä Tepsiä vastaan 2-0 mutta sitten turkulaiset voittivat loput kolme peliä ja eipä toki harmittanut ;)

Että periaatteessa siksi toivoisin että HPK saisi pelata Tepsiä vastaan välierät. Toivotaan ettei ketjujen sekoittaminen Laakkosen (ja Keinäsen) paluun myötä ainakaan huononna joukkueen mahdollisuuksia. Näin ei periaatteessa ainakaan pitäisi olla, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
No niin, nyt kun on välieräparit selvinneet, niin laitetaan nyt jotain:

TPS - HPK: Tasaista tulee olemaan. TPS ennakkosuosikki, mutta HPK:lla täydet mahdollisuudet yllätykseen. HPK:lla Tony Virta ja Jukka Voutilainen avainhahmoina, TPS:llä tasaisempaa. Joni Puurula oli loistava Lukko-sarjassa, nyt on mies kovassa testissä. Ensimmäinen peli ratkaisee aika paljon. Jos HPK hakee voiton Turusta, niin TPS:llä on paha paikka maanantaina Rinkelinmäellä. Molemmilla kalavelkoja toisilleen maksettavana viime kausilta. HPK:lla 90-luvulta ja TPS:llä viime kaudelta. Tuskin menee kolmesta poikki tämä sarja. Sanotaan että HPK yllättää ja menee finaaliin voitoin 1-3. TPS voittaa ensimmäisen Turun pelin Lauantaina, mutta sitten tulee seinä vastaan.

Kärpät - HIFK: Huikea ottelusarja tulossa! Tunnetta vaikka muille jakaa. Maalivahtipeli ratkaisee paljon. Bäckström on liigan paras vaikka haparoikin Jokereita vastaan ajoittain. HIFK:lla tilanne on kinkkisempi. Miten kestää Lundell paineen jota on varmasti tulossa Kärppien suunnalta. Molemmilla huikeat ykköskentälliset, mutta nouseeko jommallakummalla muidenkin ketjujen miehet esiin? Uskon, että Kärppien laajempi materiaali ja parempi maalivahtitilanne takaavat Kärpille finaalipaikan. Kärpät finaaliin voitoin 3-1. HIFK ottaa ainoan voittonsa kotipelissään ensi maanantaina.
 

Wewe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK& Teemu Laakso
Näin se menee.

TPS - HPK 3-1
Kärpät - HIFK 2-3

Pronssiottelu Kärpät - HPK 4-2
Finaali TPS - HIFK 2-3

Kotietua ei ole kummassakaan, mutta Stadin kingejä se ei haittaa.

Wewe
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös