Seuraatko NHL-matseja "keskellä yötä"? Kysely NHL:n seuraamisesta

  • 11 231
  • 96

NHL-matsit "keskellä yötä"?

  • Aion seurata pelejä mahdollisimman paljon yölläkin.

    Ääniä: 141 30,5%
  • Seuraan yömatseja vain viikonloppuisin.

    Ääniä: 91 19,7%
  • Into on usein kovempi kuin valvomisen lahjat! EI...SAA...NUKAHZZZZZZZ

    Ääniä: 92 19,9%
  • Seuraan pelejä kaapeli-TV:stä.

    Ääniä: 63 13,6%
  • Seuraan pelejä netin välityksellä.

    Ääniä: 138 29,9%
  • Seuraan pelejä P-Amerikassa joten ei tarvitse isommin valvoa.

    Ääniä: 8 1,7%
  • Jälkilähetykset ja tallennukset riittävät, spoilaajat hirteen!

    Ääniä: 24 5,2%
  • Teksti-tv, nettisivut ja lehdet riittävät minulle NHL:stä.

    Ääniä: 101 21,9%
  • En seuraa NHL:ää.

    Ääniä: 26 5,6%
  • Kahvia/energiajuomia saa olla about rekkalasti.

    Ääniä: 21 4,5%
  • Elämäntapani/työni mahdollistaa yöllä valvomisen muutenkin.

    Ääniä: 77 16,7%
  • Erätauolla käännetään porno päälle.

    Ääniä: 82 17,7%
  • Olen muuten pleijarien alkamisesta aivan täpinöissäni™!!!

    Ääniä: 92 19,9%
  • Valvomiskamppailu = Tosielämän elimination game

    Ääniä: 48 10,4%

  • Äänestäjiä
    462

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Nykyään tulee katottua jonkin verran noita lauantain pelejä, jotka alkaa suomen aikaa 20-22 välillä. Pari kertaa on käynyt tällä kaudella jonkun tärkeän pelin äärellä niin, että olen jaksanut valvoa siihen 2:30 asti, mutta eka erä,tai viimeistään erätauko, vie sitten voiton miehestä :D
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Viikonloppuisin helppo seurata kun aloittaa iltapelistä mutta jos pitää laittaa kello herättämään esimerkiksi 03:00, niin usein jatkan kuitenkin unia kun niin laiskottaa.

Stanley Cup-finaalit olen pyrkinyt katsomaan kaikki mutta viime vuonna yöllä herättyäni mietin muutaman minuutin kunnes totesin molempien joukkueiden olevan itselleni täysin mauttomia ja haluttomia ja niin jatkoin unia. Näin kävi jokaisessa pelissä...
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Itse tulee katosttua yöllä oikeastaan vain viikonloppuisin ja sitten jälkilähetyksiä illalla. Koulun takia ei oikein voi valvoa joka yö. Pudotuspelit kun pyötähtää käyntiiin, niin sitten kyllä välillä viikollakin. Tietysti kaikilla lomilla tulee katsottua joka yö. Nyt toki pleijarit tulee Kesäkuussa vielä aika pitkälle, niin hyvin noita suoriakin pelejä kykenee katsomaan. Onneksi nuo koulut loppuu kokonaan, niin sitten jatkossa onnistuu yömatsitkin paremmin.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Primetime -pelit tuli tsiikailtua melkeimpä kaikki ja lisäksi sitten seurasin lähes joka yö joitakin matseja siihen asti, kun Flyersillä oli tsäänssit pudotuspeleihin. Into lopahti muutama kierros sitten, mutta tulipa siinä katsottuakin aika saatanan monta matsia ja terveyskin meinasi olla kovilla, kun unensaanti oli vähän sitä sun tätä.

Playoffseja tulee varmaan vielä joku peli valvottua, mutta ei enää alkukauden intesiteetillä jo senkään vuoksi, kun Flyers ei ole mukana.

Ensi syksyä odotellessa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mitä lisäarvoa koette saavanne siitä, että katsotte matsit suorana? Minä pistän aamulla herättyäni GameCenterin Viaplayn kautta pyörimään ja hypin erätauot ja mainoskatkot yli. Ajansäästöä tulee 72 minuuttia ottelua kohti, ja voi nukkua suht normaalit yöunet, etenkin jos on iltauninen ja aamuvirkku. Miksi siis valvoa keskellä yötä?

Viime kuukaudet on tosin ollut niin kiire, että matsit ovat jääneet välistä, mutta sopivasti poffien alkuun pitäisi helpottaa.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Mitä lisäarvoa koette saavanne siitä, että katsotte matsit suorana?

Enpä osaa suoraa vastausta antaa, mutta kyllähän se jotenkin mukavampaa on katsoa suorana, kuin uusintana. Isoin syy varmaan se, että ei tiedä tulosta. Aamulla kuitenkin katsoo tulokset, niin sitten illalla uusinnassa ei ole niin paljoa intoa. Toki katson uusintojakin paljon, mutta kyllä se jotenkin on vielä asteen mukavampaa kun se peli on oikeasti menossa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitä lisäarvoa koette saavanne siitä, että katsotte matsit suorana?

Joku siinä viehättää. Fiilis on erilainen, kun katsoo sen suorana ja tietää, että peli on oikeasti käynnissä juuri sillä hetkellä.

Lisäksi tuloksilta piilossa pysyminen on hankalaa, jos uusintaa ei ole mahdollista katsoa heti aamusta.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Joku siinä vaan viehättää, että varsinkin merkitykselliset matsit täytyy katsoa suorana. Kauden alkuvaiheessa varsin usein katselen jotain random-pelejä aamulla uusintana, mutta suosikkijoukkueen pelit ovat kyllä suorana varsinaista herkkua. Jotain Calgary-Coloradoa voi katsella vaikka seuraavana päivänä jos vaan on tulokselta pysynyt pimennossa. Jos tuloksen tiedän, en kyllä jaksa koko matsia katsoa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tällä kaudella on tullut vain kaksi peliä katsottua johtuen näkymättömyydestä telkkarissa ja yövalvomisen sopimattomuudesta normaaliarkeen. Viikonloppuisin tulee levättyä lähinnä. Nyt poffien alkaessa täytyy jälleen aktivoitua ja ajattelin aloittaa jo ensi yönä seuraamisen.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Katson vain ne ottelut, jotka alkavat siinä iltakymmenen aikoihin ja ainoastaan siinä tapauksessa, että kyseiset ottelut ajoittuvat viikonloppuun. Myöhempään en jaksa enää tässä iässä valvoa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koskaan en ole herännyt NHL-matsin takia ja tuskin aion niin koskaan tehdäkään, mutta joskus niitä tulee viikonloppuisin katsottua, jos jaksaa valvoa. Eilen esimerkiksi katsoin Islanders-Buffalo-matsia jonnekin toisen erän alkupuolelle, kunnes nukahdin ja heräsin seuraavan kerran kolmannen erän aikana. Siinä vaiheessa suljin television ja siirryin sänkyyn nukkumaan... enkä itse asiassa ole vieläkään edes tarkistanut, miten se matsi päättyi. Pelkkää viihdettä siis minulle, kun ei ole suosikkijoukkuetta sarjassa.
 

Ralph

Jäsen
Naurut kolmanneksi alimmalle vaihtoehdolle ja ruksi siihen. NHL:ää seuraan livenä jos jaksan valvoa tai jos tulee mielenkiintoisia iltapäiväpelejä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Katson jonkin verran suosikkijoukkueeni pelejä myös yöaikaan mutta käytännössä vain silloin kun seuraava päivä on vapaapäivä. En viitsi ottaa sitä riskiä, että valvon yön ja seuraavana päivänä menen väsyneenä töihin ja teen mahdollisesti jonkin hyvin ikävän virheen vain ja ainoastaan koska keskittyneisyys työhön ei ole 100%.

Muiden kuin suosikkini - Red Wings - osalta en enää nykyään seuraa yöpelejä laisinkaan, vain Suomessa ilta-aikaan tulevia pelejä. Ja käytännössä seuraan pelini netin välityksellä.

vlad.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Aika satunnaista on otteluiden seuraaminen. Iltaisin saatan katsoa jotain ottelua, mikä sattuu tulemaan televisiosta. Kojoottien otteluita on turha toivoa näkevänsä, kun alkavat yleensä siinä viiden pintaan aamusta.
 

CtrlZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maalivahdit
Itse taas seuraan suorana melkein pelkästään noita aamupelejä: työpäivinä ei paljon normaalia aikaisemmin tarvitse herätä, niin voi nauttia kahvinsa paria viimeistä erää katsellen
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tulee seurattua ainakin sivusilmällä lähes joka yö, kun pääsen duunista juuri sopivasti kahden maissa yöllä ja kävelen kotiin viitisen minuuttia. Viaplayta katselen läppärillä, kun usein tulee katseltua telkkarista jotakin muuta samalla.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Etätyönörttinä rytmi on mahdollista pitää sellaisena, että 02-06 pyörii käytännössä aina joku matsi toisella monitorilla. Suosikkijoukkue vaan sattuu olemaan sellainen, että suuri osa matseista tulee joku katsottua jälkikäteen tai jää kokonaan katsomatta, kun en nyt niin die-hard NHL -kannattaja ole.

Kyllähän siinä oma fiiliksensä on suorien lähteysten seuraamisessa varsinkin kun olen helvetin huono pitämään itseäni uutispimennossa tulosten suhteen ja jos tuloksen tietää tarttee olla todella hyvä syy, että matsi tulee katsottua.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Suurimman osan peleistä katson uusintana digiboksilta, mutta klo 19-23 alkavat pelit pyrin katsomaan aina suorana. Tälläkin kaudella Hawksien 46 nähdystä ottelusta vain kerran tiesin tuloksen etukäteen, joten uutispimennossa pysyminen onnistuu aina suhteellisen hyvin. Finaalit sitten katson joka kerta suorana, ihan periaate syistä, vaikka saatankin aina välillä nukahtaa hetkeksi (esim. erätauoilla).

Parina viikonloppuna olemme pitäneet kavereiden kanssa myös "Hockey night" -iltoja, jolloin kokoonnumme parin kaverin kanssa katsomaan yhden yön kaikki pelit suorana. Paljon mukavampaa kuitenkin katsoa pelejä porukalla, jolloin myös pelin analysoimisesta saa enemmän irti, kun löytyy monia mielipiteitä. Seuraava Hockey night onkin heti play-offien alettua, kun oma suosikkini Blackhawks ja ystäväni suosikki Wild kohtaavat sopivasti ensimmäisellä kierroksella.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Suorana katson ne pelit mitä katson. Onneksi nykyään on mahdollisuuksia valvoa aina silloin tällöin arkiöitäkin. Työpäivinä en jaksa runkosarjapelejä varten vartavasten nousta aikaisemmin ylös. Mitään uusintoja en jaksa myöskään kattoa, koska en halua pitää itseäni uutispimennossa koko päivää.

Nyt tosin kun playoffsit alkaa, niin pitää taas alkaa laittaa herätystä aikaisemmaksi. Tulee yöunet jäämään vähiin. No, onneksi tää on vain parin kuukauden rykäsy. Kesällä saa sitten nukkua kaikki univelat pois.
 

chubster

Jäsen
Netin kautta tulee katseltua, säännöllisen epäsäännöllisesti tulee hawksin matseja seurailtua, muitakin aika ajoin.

Tämän mahdollistaa kolmivuorotyö, yövuorot töissä pyhitetty aina nhl peleille, oli pelinä mikä tahansa, kaikki tulee katsottua mitkä ei mene päällekkäin.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Mitä lisäarvoa koette saavanne siitä, että katsotte matsit suorana? Minä pistän aamulla herättyäni GameCenterin Viaplayn kautta pyörimään ja hypin erätauot ja mainoskatkot yli. Ajansäästöä tulee 72 minuuttia ottelua kohti, ja voi nukkua suht normaalit yöunet, etenkin jos on iltauninen ja aamuvirkku. Miksi siis valvoa keskellä yötä?

Viime kuukaudet on tosin ollut niin kiire, että matsit ovat jääneet välistä, mutta sopivasti poffien alkuun pitäisi helpottaa.

Omalla kohdalla ainakin fiilis jotenkin ratkasee. En ikinä katso mitään peliä jälkilähetyksenä vaikka olisi mahdollisuus. Jotenkin ei jaksa kattoa jos tuloksen tietää/voisi katsoa. Muistan 2010 olympialaisten aikaan esim. Kanada-Venäjä pelin ku yritin enne peliä käydä nukkuu, mutta uni ei tullut ni päätin sitte alkaa katsomaan ja valvoa koko yön vaikka aamulla piti koulussa esittää Saipa-johdolle markkinointisuunnitelma. Mietin yöllä että ei viitti mennä paikalle unisena ja yritin nukkua mutta ei onnistunu ni tuli sitte valvottua koko yö.

Nuorempana tuli katottua myöhemmin pelejä ku ei ollu mahdollisuutta katsoa suorana mut nykyään jos katon ni suorana tai muuten vaa higlightsit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös