Semir Ben-Amor Jokereissa

  • 365 981
  • 956

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Ei jumalauta maukka nyt oikeesti ole hiljaa, että ei noi paska lehdet saa enään revittyä tuollaisia mistään. Luulin, että iltasanomat olisivat edes jollain tavalla siedettävä lehti, mutta näköjään olen ollut aivan väärässä.

Ainoa kuka on puhunut käskyttämisestä on maukka ja nyt siinä heti perään toinen toivoo myös Tomekille sanktiota. Nyt oikeesti järke käteen näiden keskustelujen osalta.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Livenä tilanne ei näyttänyt niin pahalta, mutta nyt tilanteen uusintana nähneenä voin sanoa että onhan toi aika brutaalia. Ben-Amor toteutti aivan samaa taktiikkaa kun naapuri on jo pitkään käyttänyt, mutta sillä erolla että Semir teki rajua jälkeä nyrkeillään. Ja kenenkään on ihan turha tulla lässyttämään mistään koodistosta, sitä ei suomessa ole, täällä ei oikeasti ole mitään kulttuuria tappeluille tai pelaajien poistamiselle.

Tapaus olisi saanut jäädä väliin, mutta nyt kävi näin ja en rupea moralisoimaan. Ben-Amor on loistava palanen Jokerilaivaan! Meillä ei peräännytä, se on viesti.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan normi nouto.

Ihan normi narri. Sori vaan kaikki Gagsia fiksummat naapurit, teitäkin on.

Nouto tarkoittaa sitä, että haetaan kaveri tappeluun ja sitä kautta jäähylle/suihkuun. Tuossa ei annettu Peltoselle juurikaan palaa edes pudottaa hanskoja. Kytke valot päälle nyt.

Yksi Melartin ja Ben-Amorin eroista on siinä, että toinen lopettaa vahingoittamisen kun kaveri putoaa. Jo siinä on ero tekijämiehen ja amatöörin välillä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pitkä panna sieltä on pakko tulla, niin järjetöntä tuo oli. Toivottavasti tuommoisia ei nähdä enään koskaan kenenkään pelaajan toimesta.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Mulle kyllä jäi kuva että Melart mätki Ruutua ihan niin kauan kun pystyi. Vielä, kun oli jäässä.

Mulle jäi ihan sama kuva. Tai kun Ilaria hakattiin maassa ja Moses joutu heittää oman kroppansa likoon. Liivik tulee kolmantena pyöränä ja yrittää hakkaa Ossia? päähän. Menkää nyt takas sinne omalla hiekkalaatikolle nuolemaan ne haavat ja 13.9 mennään taas.
Eiköhän tämä case ala olemaan jo keskusteltu ja odotellaan onko sieltä sanktiota tulossa. Muutama peli ainakin varmaan tulee.
 

Sakkoliha

Jäsen
Tapaus olisi saanut jäädä väliin, mutta nyt kävi näin ja en rupea moralisoimaan. Ben-Amor on loistava palanen Jokerilaivaan! Meillä ei peräännytä, se on viesti.

En kyllä pysty näkemään tuota Ben-Amorin aivopierua noin, että viesti on, ettei siellä ei peräännytä. Mielestäni tuo temppu antoi viestin, ettei enää kukaan pelaaja ole koskematon ja toivon, ettei IFK lähde kuittamaan tuolla linjalla, jota Jokerit käyttivät, koska jo nyt asetelmat ovat riittävän vaaralliset, sillä Ben-Amorin kosto läikkyi yli ja pahasti ja kaiken lisäksi täysin väärälle henkilölle. Ainut viesti, joka IFK-leiriin meni on, että enää ei Filppula, Teräväinen tai Eaves ole koskematon, kuten tähtipelaajat aina ovat, elleivät itse kerjää sitä ja summasummarum sitä linjaa IFK alkoi eilen pelaamaan. Jos halutaan kuitata takaisin, niin kuitti toimitetaan seuraavassa kohtaamisessa Melartille, eikä pelaajalle, joka ei ole tehnyt mitään järin suurta vääryyttä.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Tomek Valtonen käskytti Ben-Amorin. Piste

Ei takuulla käskyttänyt.

1) Valtonen on värikäs ja ristiriitainen persoona, mutta tyhmä hän ei ole. Vielä vähemmän hän kuuluu niihin, jotka lähettävät Ben-Amorin tyyppisiä pelaajia telomaan Peltosen tyyppisiä pelaajia.

2) Valtonen ei käskytä ketään, ellei Lämsä erikseen käske häntä niin tekemään. Kakkosvalmentaja ei sooloile tällaisissa asioissa.

3) Valtonen ei ole nopea reagoimaan pelin sisällä, vaikka välillä toisin annetaan ymmärtää. Hänen avunsa ovat muissa asioissa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En todellakaan väitä, että joku olisi käskyttänyt Ben-Amoria tekemään näin, mutta kyllähän tuota videota katsellessa herää itselle muutama kysymys:

-Miksi Ben-Amor hyökkäsi Peltosen kimppuun, omasta tahdostako?
-Miksi Ben-Amor oli kentällä ylivoimalla?
-Kun Ben-Amor suoritti hyökkäyksensä näytti siltä, että kaikki jäällä olevat jokeri-pelaajat tiesivät, että nyt se tapahtuu ja kaikki ryhmittäytyi HIFK-pelaajien eteen jotta Ben-Amor saa rauhassa hakata.

En epäile, mutta ihmetyttää kyllä nuo tapahtuneet jutut.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapaus olisi saanut jäädä väliin, mutta nyt kävi näin ja en rupea moralisoimaan. Ben-Amor on loistava palanen Jokerilaivaan! Meillä ei peräännytä, se on viesti.

Minusta tuo viesti on se että Jokeripelaajat käyvät jäässä olevien pelaajien päälle.
Jos haluaa tapella niin olisiko mitään jos kävisi semmoisen pelaajan päälle joka olisi edes pystyssä? Todella raukkamainen/pelkurimainen teko.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ei takuulla käskyttänyt.

3) Valtonen ei ole nopea reagoimaan pelin sisällä, vaikka välillä toisin annetaan ymmärtää. Hänen avunsa ovat muissa asioissa.

On se niin nopea, että unohti joskus Tampereella mailansa ja kypäränsäkin vaihtoaitioon kun oli kiire pieksemään Tapparan miestä jäälle :)
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ihan normi nouto. Vastaavia on nähty mm. hifk-pelaajien toimesta lukuisia, jolloin kannattajat ovat lähinnä tulleet housuihinsa. Joskus on jotain sanktioitakin tullut, pääasiassa ei mitään.

Jees. Rita ja Väänänen tekivät hyvää duunia tulemalla nopeasti blokkaamaan mahdolliset väliintulijat pois tuosta hälppimästä, jotta kaverille jäi työrauha.
 
Mitä väliä vaikka ois käskytettykin. Itseasiassa hyvä jos olis, tehtiin kerralla selväksi ettei mikään mm-95 joukkueloikkari tai kukaan mukaan ole pyhä lehmä. On tätä silti vaan pakko rakastaa ton vinkumisen määrän takia. Veikkaan että ite Peltonen ei nyyhki tän takia vaan sen tekevät muun sen puolesta.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Eiköhän tässä ollut "lääkettä ja neuvoantavaa" HIFK:lle, valitettavaa toki Peltosen loukkaantuminen.

Melart on kuitenkin yrittänyt ja tehnyt noita omia päällekarkauksiaan menneinä vuosina niin eiköhän tämä tapaus saa ajattelemaan (Pelaajaa ja HIFK:ta), että kannattaakohan niitä enää harrastaa.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jees. Rita ja Väänänen tekivät hyvää duunia tulemalla nopeasti blokkaamaan mahdolliset väliintulijat pois tuosta hälppimästä, jotta kaverille jäi työrauha.

Tämä on jo absurdia. Jokainen, joka vähääkään tuntee Ritaa tai Väänästä, tietää, etteivät he edesauttaisi vastustajan tarkoituksellista vahingoittamista. Viestisi on yksi naurettavimmista tätä tapahtumaketjua käsittelevien joukossa.
 
Mitä väliä vaikka ois käskytettykin. Itseasiassa hyvä jos olis, tehtiin kerralla selväksi ettei mikään mm-95 joukkueloikkari tai kukaan mukaan ole pyhä lehmä.

Kyllä se vaan valitettavasti on. Tietyt suomalaispelaajat ovat tehneet sellaisen uran, että SM-liigassa heidän päälleen ei millään marginaalijanareilla ole mitään asiaa hyökätä tuolla tavalla. Tällaisia nimiä ovat nykyisistä ja entisistä pelaajista esim. Saku Koivu, Teemu Selänne, Kimmo Timonen, Teppo Numminen, Sami Kapanen, Raipe ja Ville Peltonen. Kahden viimeksi mainitun seurajoukkueura ei toki ole änärimiehiin verrattuna kovin mainittava, mutta maajoukkuenäytöt tekevät heistä legendoja. Raipehan sikaili uransa lopulla Tapparaa vastaan kertaalleen todella rumasti, mutta ei siitä muistaakseni mitään kuittia miehelle jaeltu. Koska kyseessä oli Raipe.
 
Tulipa mielenkiintoinen ajatuskulku: Ville Peltosen voisi kuvitella olevan hyvinkin arvostettu kanssapelaajien joukossa, ja Ben-Amorin päällekarkauksen sylettävän monia. Veikkaisin, että varsinkin konkaripelaajien joukossa kiukku moisesta nousisi.
Jos pelaajien keskuudessa olisi jonkinmoista yhteishenkeä ja arvostusta näitä "ikoneja" kohtaan, niin asiallinen meininkihän olisi porukassa kuin porukassa niiden kokeneempien vihjata oman porukan pihviosastolle, että Ben-Amoria voi paikan tullen vetästä vähän lujempaa. "Terveisiä Villeltä" -meiningillä. Jollain Jonne Virtasella olis paikka nousta suuren joukon suosikiksi pieksemällä Ben-Amorin ja sanovan syyn olleen puhtaasti tämä. Veikkaisin, että Generousille ja muille vastaavan kaliiberin jampoille Pohjois-Amerikasta moinen olis enemmän kuin jees toimintaa. Että joku roti näissäkin touhuissa pitää olla - ja nimenomaan siinä, että kenen kimppuun lähtee.
Mutta tokkopa tällaista solidaarisuutta nähdään.

Voisin veikata, että aika harvaa haittaa, jos Ruutu saa nenillensä, tai että Melart koittaa sitä tappeleen saada.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Aivan aluksi:

En ole koskaan arvostanut Ben-Amoria ollenkaan, tämän tapauksen jälkeen arvostus putoaa jo miinuksen puolelle. Teko oli brutaali.

Toiseksi.

Kummankin joukkueen fanien kannattaa nyt ottaa värilasit pois päästään ja tarkastella tilannetta täysin puolueettomasti.

1) Melartilla ei ollut mitään syytä hakea Jarkko Ruutua tappeluun. Ruudun taklaus Pakariseen ei todellakaan ollut niin ruma, että siitä tulisi tappeluun haastaa. Loukkaantuminen aiheutui enemmänkin huonosta tuurista kuin Ruudun sikailusta, taklauksena aivan maksimissaan 2+10, joten eivätköhän ne 2 ylivoimamaalia kuitanneet tuon taklauksen, vaikka kyseessä olikin ikuinen puheenaihe #25.

2) MIKSI Ruudun olisi pitänyt tapella? Koska lensi ulos taklauksesta, josta ei olisi kuulunut lentää suihkuun? Koodistoa Suomessa ei näiden hommien osalta ole. Kyseessä oli Melartin ego ja HIFK:n brändi. Miksi Jokereiden menestysmahdollisuuksien kannalta ratkaisevan pelaajan tulisi siis tapella HIFk:n noppanilkan kanssa vain, koska Melart niin vaatii.

3) Ben Amorin teko oli aivan posketon. Suoraan vaihtoaitiosta kohti Peltosta, jonka jälkeen silmittömällä raivolla nyrkkiä naamaan ja takaraivoon minkä kerkiää. Pelikieltoa vaikka koko kausi! Olisi aivan oikein, MUTTA miksi kaikille tuntuu olevan niin vaikea ymmärtää, että Jarkko Ruudun turvallisuus kentällä on aivan prikulleen yhtä tärkeä asia kuin Ville Peltosenkin. Melartin nyrkki viuhui takaraivoon niin pystyssä kuin vielä jään pinnassakin. Ei tilanne voi olla sellainen, että Ruudun on pakko tapella SM-liigan paskimman pelaajan kanssa, jotta selviäisi hengissä jäältä. Filppulalle annettiin myös vastaavaa käsittelyä, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan. Filppula btw on noin 20000933x herrasmiesmäisempi pelaaja kuin kaikkien hehkuttama 95 MM-sankari. Lisäksi hänet voitaneen luokitella hyvällä omallatunnolla tähtipelaajski. Kruunuksi"herrasmiespelaaja" Liivik takoi tilanteen ulkopuolisena kolmantena pelaajana Väänäsen Ossia käkättimeen minkä kerkisi. Silti puheenaiheena ei ole kuin mulkku nimeltä Semir Ben-Amor.

HIFK-fanit:

Lopettakaa Ruudun syyttäminen tässä tapauksessa. Hän teki kaiken aivan oikein, ja jopa tappeli oma aloitteisesti Liivikin kanssa hienon ja ennen kaikkea rehdin tappelun. Jos ei muuten tyydytä, niin kuvitelkaa vaikka että tuo kyseinen tappelu oli se teidän himoitsemanne kuitti Pakarisen telomisesta. Nähkää HIFK:n osuus tässä asiassa.

Jokeri-fanit:

Ben-Amorin tekoa ei voi, eikä saa puolustella. Ben-Amorin teko oli täysin brutaali, eikä kuulu millään tavalla lajiin. Silti vallitsevasta tilanteesta ei tule syyttää Jokereita, Ruutua tai Ben-Amoria. HIFK aloitti. Kuitenkin tulee tiedostaa, että ennen lähinnä Ruutuun kohdistunut vaara ja jatkuva tähtäin kohdistuu nyt jokaiseen Jokereiden pelaajaan. Erityisesti meidän pienimpiin ja parhaimpiin pelaajiimme: Filppula, Eaves, Moses ja muut eivät enää ole turvassa.

Vallitseva tilanne on ERITTÄIN huolestuttava. Pelottaa ajatella mitä 13.9 tapahtuu. Toivottavasti pelaajat itse tajuavat, että hulluus tulee lopettaa.
Pelaajat ovat omilla teoillaan aiheuttaneet tilanteen, jossa yksikään ei voi tuntea paikalliskamppailussa oloaan turvalliseksi jäällä. Ollaan siis menty kriittisen rajan yli.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuvitteellinen tilanne:
Talaja tönäisee Ruutua laidan vieressä selästä. Ruudulle aivotärähdys ja Talaja ulos. Seuraavassa pelissä Ben-amor yrittä noutaa Talajan joka vetää kilpparit koska on B-A:ta parempi pelaaja. B-A ulos. Seuraavassa vaihdossa Melart syöksyy filppulan päälle ja takoo hänet tajuttomaksi.

Tätä ketjua lukiessa tuon tarinan suurin roisto olisi ilmeisesti Ben-Amor joka haastoi itseään paremman pelaajan. Filppulalle olisi aivan oikein koska on joskus filmannut ja maksakoot siitä että B-A haastoi itseään paremman pelaajan. Suurin sankari olisi Talaja joka tajusi olla tappelematta moisen surkimuksen kanssa.

No kukin tyylillään.

Ketjun aiheeseen sen verran että hienoa että Ben-Amor on pitkän loukkaantumisen jälkeen taas pelikunnossa. Eilen meni pahasti överiksi ja maksakoot hinnan siitä mutta varmasti tulee olemaan arvokas pelaaja kauden edetessä.
 
Kyllä se vaan valitettavasti on. Tietyt suomalaispelaajat ovat tehneet sellaisen uran, että SM-liigassa heidän päälleen ei millään marginaalijanareilla ole mitään asiaa hyökätä tuolla tavalla.

Katos Höntsä kun tässä se pointti just on. Muut voi itkeä jostain olemattomasta koodistosta, Ben-Amorit tekee mitä haluu.

Ja kuten totesin, olen ihan saletti että kokenut kettu ja ammattimies Peltonen ei tälläistä ininää harrasta. Se tekee ens kerralla taas sen minkä parhaiten osaa, eikä välitä vitun vertaa tästä.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi Melartin ja Ben-Amorin eroista on siinä, että toinen lopettaa vahingoittamisen kun kaveri putoaa. Jo siinä on ero tekijämiehen ja amatöörin välillä.

Huh huh, miten kehtaat suoltaa tällaista paskaa? Melart moukaroi jäässä maannutta Ruutua paljon kauemmin kuin Ben-Amor. Valoja päälle, Kerava!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kuvitteellinen tilanne:
Talaja tönäisee Ruutua laidan vieressä selästä. Ruudulle aivotärähdys ja Talaja ulos. Seuraavassa pelissä Ben-amor yrittä noutaa Talajan joka vetää kilpparit koska on B-A:ta parempi pelaaja. B-A hakkaa tappeluun halutonta Talajaa vielä jäässä ja joutuu ulos.. Seuraavassa vaihdossa Melart syöksyy filppulan päälle ja takoo hänet tajuttomaksi. Jonka jälkeen Henri Heino syöksyy Markus Granlundin kimppuun ja vain Kimmo Kuhdan reagointi tilanteesseen estää suuremmat vauriot. Lisäksi Jani Rita puuttuu kolmantena miehenä Ossi Väänäsen ja IFK:n pelaajan tappeluun takomalla IFK:n peluria takaraivoon minkä kerkeää. Tämän jälkeen Jani Rita tappelee vielä Talajan kanssa.

Tätä ketjua lukiessa tuon tarinan suurimmat roistot olivat Melart, Henri Heino, Ben-Amor ja Jani Rita.

Tein muutamia lisäyksiä tarinan kulkuun.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
En kyllä pysty näkemään tuota Ben-Amorin aivopierua noin, että viesti on, ettei siellä ei peräännytä. Mielestäni tuo temppu antoi viestin, ettei enää kukaan pelaaja ole koskematon ja toivon, ettei IFK lähde kuittamaan tuolla linjalla, jota Jokerit käyttivät, koska jo nyt asetelmat ovat riittävän vaaralliset, sillä Ben-Amorin kosto läikkyi yli ja pahasti ja kaiken lisäksi täysin väärälle henkilölle. Ainut viesti, joka IFK-leiriin meni on, että enää ei Filppula, Teräväinen tai Eaves ole koskematon, kuten tähtipelaajat aina ovat, elleivät itse kerjää sitä ja summasummarum sitä linjaa IFK alkoi eilen pelaamaan. Jos halutaan kuitata takaisin, niin kuitti toimitetaan seuraavassa kohtaamisessa Melartille, eikä pelaajalle, joka ei ole tehnyt mitään järin suurta vääryyttä.

Myöhäistä, Hifk kosti jo tuolla kyseisellä linjalla.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
1) Valtonen on värikäs ja ristiriitainen persoona, mutta tyhmä hän ei ole. Vielä vähemmän hän kuuluu niihin, jotka lähettävät Ben-Amorin tyyppisiä pelaajia telomaan Peltosen tyyppisiä pelaajia.

Muistetaan nyt kuitenkin esimerkiksi tapaus Tomek vs. Parkkipetteri: Jokeri-ikoni Tomek Valtonen r - Ilta-Sanomat

Muutenkin olen eri mieltä tuosta Tomekin fiksuudesta. Varsinkin tilanteissa, jossa kaikki ei mene Tomekin mielen mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös