Selvinpäin ja asiallisena –ketju

  • 79 429
  • 388

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Meni j-aatto selvinpäin. Ihan jännä kokemus.

Ja tästä on hyvä jatkaa. Ampumaradalla(kin) on ollut todella hiljaista koko juhannuksen ja oikein miellyttävää käydä joka päivä räiskimässä. Tänään makailin 150m radan valleilla muutaman tunnin, arska paistaa, ruuti tuoksuu... mitä se kesä sitten oikein on, häh? Tähän päälle vielä pakki täyteen hyvää safkaa, unta ja huomenna uudelleen...
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Jaahans. Palasin juuri salilta ja palanpainikkeeksi hörpin tässä mukillisen vihreää teetä ja 10min. päästä saunan syövereihin, jonka jälkeen laitetaan grilli päälle ja ruokajuomaksi pillimehu. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Kun nyt osui työvuorot kohdilleen juhannuksen kannalta, niin olen pitänyt jonkin sortin "training campin" täällä hiljaisessa kaupungissa. Pari harjoitusta päivässä ja pian pitäisi lenkille lähteä. Aika hiljaista täällä kyllä on, mutta ihan mukava hengittää raitista ilmaa ulkona. Erittäin terveellinen juhannus.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Jaahans. Palasin juuri salilta ja palanpainikkeeksi hörpin tässä mukillisen vihreää teetä ja 10min. päästä saunan syövereihin, jonka jälkeen laitetaan grilli päälle ja ruokajuomaksi pillimehu. Tästä on hyvä jatkaa.

Itsekin palasin just salilta ja täytynee todeta, että aikas rauhas sai kolistella. Loppujen lopuksi onnistunut päivä, aurinkoa ja ruudin käryä päivällä radalla ja illemmalla onnistunut treeni läpi. Yhtään ei krapulaa, ei rahanmenoa ja lasten kanssa on tullu oltua, vaikka sade koittaa aika-ajoin lannistaa.
Tsemppiä ptk valitsemallasi tiellä, ei tämä nyt niin vaikeaa ole. Ainoa mikä vituttaa, on se, että nikotiinin puute laittaa pinnaa ajoittain kireälle. Siihenkään ei kuole, onneksi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Nyt on pakko kirjoittaa tähän ketjuun, kun eilisiltana ei ehtinyt. Juhannusaattoiltana vielä kello 22:45 olisin voinut kirjoittaa, mutta en enää sen jälkeen ja loppu onkin historiaa. Kaksi tölkkiä olutta olisi jääkaapissa, mutta saanevat jäädäkin sinne.

Tarkoituksena olisi heittää pikainen lenkki vielä ennen Hollannin peliä. TV-ruokana toiminee puolitoista litraa vettä ja iso kulhollinen salaattia. Jos matsi menee oikein trilleriksi, niin saatan tehdä pussillisen pop corneja (ai vittu, mutta Pepsiä pitää sitten käydä ostamassa). Jännää kuin mummolassa, sanoisin!

Sepalus Auki 2008 - Mr.Fox
 

Fordél

Jäsen
Taas yksi juhannus selvinpäin ja melko asiallisestikin takana. Millainenhan tunteiden vuoristorata sitä olisi tuokin juhannus ollut, jos olisi vetänyt vielä pään täytee viinaa? Näin selvinpäin ja asiallisesti ollessa nuo pahimmat huiput ja pohjat varmasti jäävät saavuttamatta menon ollessa tasaisempaa.

Nyt tästä voisi lähteä kotiin ruokatunnille, syödä hyvin ja katsoa pikkasen nauhalta Serranojen perhettä. Sitten takaisin asialliseen kesätyöhön. Jep, eli eipä mitään uutta ja mullistavaa tänne.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Aika nostaa Jatkoajan asiallisin ketju ylös. Koska edellinen postaus tähän ketjuun on juhannuksen tietämiltä, herää mielessäni kysymys: Ovatko selväpäisyys ja asiallisuus aliarvostettuja piirteitä vai niin itsestään selviä, ettei niistä tarvitse puhua?

No, lauantai-ilta ei liene asiallisin ajankohta yllä esitetyn kysymyksen syvällisempään pohdintaan, mutta se on varmaa, että Kelju. K. Kojootin lauantai-ilta menee selvinpäin ja asiallisesti. Näkökulmasta riippuen asiallisuutta vähentää tai päin vastoin korostaa se, että olen lähtemässä juoppokuskiksi. Tosin vain sen verran, että menen viettämään iltaa ystävien luo, jotka eivät aio olla selvinpäin ja asiallisena, ja sitten kuskaan heidät paikalliseen tanssiravintolaan. Pois en aio heitä sieltä kuskata, vaan aion olla ravintolan sulkemisaikaan jo asiallisesti unten mailla.

Jo tähän asti päiväni on ollut erittäin asiallinen. Olen urheillut ja tehnyt ruokaa, sekä sivistänyt itseäni lukemalla kirjaa. Tarkoituksenani oli myös katsoa klo. 20.00 alkava Columbo, jatko-osa eiliseen jaksoon, mutta voi jäädä näkemättä. Syy löytyy edellisestä kappaleesta. Onneksi minulla on varsin asiallinen digiboksi, jonka tallennusominaisuutta olen tähän saakka käyttänyt asiallisen säästeliäästi. Tänä iltana onkin asiallinen hetki hyödyntää tuota ominaisuutta.

Selvinpäin tässä on oltu jo useampi viikko. Jotenkin ei kesällä tuo alkoholi houkuta. Tosin eilen illalla, kun valvominen meni pitkästä aikaa lähemmäksi puolen yön, huomasin, että iltojen ja öiden pimetessä olisi taas kiva lähteä pyörähtämään yön sykkeeseen. Tuo epäasiallinen ajatus jäi kuitenkin nopeasti taka-alalle, kun mietin seuraavaa aamua ja mahdollista krapulaa.

Asiallinen pyyntöni arvon palstaveljille on, että pidetäänhän jatkossa tätä ketjua ylhäällä. Se, jos mikä, olisi asiallista.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiallinen pyyntöni arvon palstaveljille on, että pidetäänhän jatkossa tätä ketjua ylhäällä. Se, jos mikä, olisi asiallista.

Vastataan huutoon.

Kävin tuossa kesämökillä risuja raivaamassa. Asiallisesti ja selvinpäin huitelun vesurilla pajukkoa ja lepikkoa nurin kolme tuntia. Sen jälkeen pinosin risut suureksi keoksi, jonka aion asiallisesti polttaa myöhemmin. Asiallisena ihmisenä otin huomioon hyvin tuulisen kelin ja jätin siksi risut polttamatta, ettei tuli karkaa. No onhaa se maasto ihan läpimärkää jatkuvien sateiden jälkeen, mutta ei vara venettä kaada. Selvinpäin odottelen tässä saunan lämpenemistä ja hieman ihmettelen, että olenko yksi niistä harvoista, jotka elävät asiallisesti ilman alkomahoolia. Ketjun vajoaminen on varsin huolestuttava merkki.
 

Glove

Jäsen
Selvinpäin ja asiallisena kävin viisi tuntia töissä ja oli tarkoitus olla pitempäänkin. Tuli sitten pieni vaihdos ja tämän päivän yövuoro vaihtui huomiseen iltavuoroon, joka sekin hoidetaan toki selvinpäin ja asiallisesti vaikka sattuisikin ei niin hyviä asiakkaita. Töitten jälkeen kävin selvinpäin ilman ainuttakaan olutta tms. saunassa vaimon ja lasten kanssa. Sitten katsoin DVD:ltä keikan ihan pelkän limonaadin voimalla. Kohta vois siirtyä asiallisesti unten maille, jotta on huomenna skarppina töissä eikä vaaranna omaa eikä muiden terveyttä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Heräsin aamulla sangen aikaisin ja aloin kirjoittamaan erästä tieteellistä julkaisua. Tehtyäni asiallisesti sitä kolmisen tuntia, menin klo 10.30 aikoihin punttisalille, jonne rahansäästöä ajatellen minulla on asiallisesti ilmaislippuja, tekemään erittäin hyvän punttiharjoituksen, jossa asiallisesti harjoitin useita lihasryhmiä eri puolelta vartaloani.

Hikeennyttävän harjoitteen jälkeen menin kotiini suihkun kautta syömään ruisleipää, rasvaton maito juomanani, ja tietenkin käytin leivällä hyvämaineista margariinia, enkä mitään epäasiallisen epäterveellisiä juustoja tai leikkeleitä. Sen jälkeen tein välillä kahvia juoden tieteellistä julkaisuani useita tunteja, kunnes menin yliopistolle syömään ja otin siellä annokseeni asiallisesti paljon salaattiakin. Ja koska olen parisuhteessa, en yliopiston ruokalassa vilkuillut epäasiallisesti uusia innokkaita ja hehkeitä naisopiskelijoita, vaan keskityin syödessäni lukemaan sanomalehteäni eli sangen asiallisessa maineessa olevaa Helsingin Sanomia.

Sen jälkeen join kahvit ja tein vielä pari tuntia tieteellistä julkaisuani. Iltapäivän päätteeksi kävin vielä tekemässä erittäin kovan puolen tunnin juoksuharjoituksen metsäpoluilla ja sen päätteeksi suihkun kautta menin keittiööni keittämään neljän viljan puuroa, johon lisäsin soijaproteiinirouhetta ja pellavansiemeniä. Voi- tai margariinisilmää en tietenkään puurooni lisännyt, enkä myöskään sokeria tai suolaa.

Loppupäivä onkin sitten mennyt rennosti pääasiassa teknologisten keksintöjen parissa eli television, käsipuhelimen ja internetin parissa. Äitini yllättäen kävi pitkästä aikaa kylässä ja asiallisesti juttelin hänelle vajaan tunnin verran.

Sanoisin päivääni kokonaisuudessaan siis kovinkin asialliseksi.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
...en yliopiston ruokalassa vilkuillut epäasiallisesti uusia innokkaita ja hehkeitä naisopiskelijoita...

Ei mene läpi. Muilta osin raportti päiväsi kulusta oli ihan uskottava.

Tässä kärvistellään selvinpäin ja asiallisena vielä tämä ilta, huomenna on asian laita toisin, jos vain aamulla vielä herään. Tämä päivä oli vapaapäivä, mutta tylsä sellainen. Kirjastossa piti käydä aamun lehdet lukemassa, jonka jälkeen ruokakauppaan. Televisiostakaan ei klo 9-15 tullut signaalikatkoksen vuoksi ohjelmaa, joten Jatkoajassa sitä tuli hilluttua, asiallisesti tottakai. Mutta kuten mainitsin, huomenissa jätän asiallisuudet taakseni.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Alkaneen syyskuun voisi vetää läpi täysin kuivin suin. Kesällä kuitenkin ehti totuttautua siihen, että pe- tai la-illalla kurkku huuhdellaan panimotuotteilla ja joskus desinfioidaan väkevimmillä viinaksilla. Jääkaapin perällä lojuu parhaillaan pari tölkkiä Lapin Kultaa, mutta kai sitä miehessä sen verran selkärankaa on, että nollatoleranssilla voisi jatkaa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täällä olen selvinpäin, mutta ehkä en kovin asiallisena. Yritän kovasti katkoa nettipokerissa kännisiä kaloja, mutta vielä ei ole oikein onnistunut. Dr. Pepperiä hain laatikollisen illalla Behnfordsilta ja niitä on mennyt muutama tölkki nyt. 3,5 tuntia olin kasinolla pelaamassa pokeria ja 115€:n kuoppa tuli. Yritän netissä kuroa monttua umpeen, tällä kertaa iPokerin verkossa. Yleensä pelaan Ongamella. Ja Finlandia -hymni soi taustalla! http://www.youtube.com/watch?v=_eTIa1KSkeI&feature=related (Finlandia-hymni)
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Selvinpäin olen täällä kotona ja kännisiä kaloja yritän katkoa (nyt lienee paras aika siihen). Vetäsin tossa 20.30-02.30 kuuden tunnin unet, nyt jaksaa grindata. Olutta olisi 4 pulloa jääkaapissa ja litran tequila -pullokin löytyy, mutta selvinpäinkin on hauskaa.

Soittolistalla 346 kappaletta Tapio Rautavaaraa (Kulkurin taival -kokoelma).
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt on sitten kalsarit kalsaroitu ja sen harrastuksen pariin palataan aikaisintaan ensi perjantaina. Nyt siis selvinpäin ja asiallisena oloa on tiedossa viisi pitkää päivää. Eikä sitä vanha mies lyhyemmällä palautumisajalla toimeen tulisikaan.
 

scholl

Jäsen
Olen ollut viisi viikkoa ottamatta hörppyäkään.
Kuukausi meni hyvin. Sen jälkeen on alkanut ottaa päähän, kun ei voi yhtään juomaa ottaa. Esimerkkinä eilinen futismatsi tai keskiviikon pelit, mitkä tuli telkkarista.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Täällä ollaan, selvinpäin ja asiallisena toki. Koulun alun jälkeen on tätä ennen ollut vain kaksi selvää viikonloppua, ja kun tänä vkl:nä ei mitään kummempaa menoa ollut, niin ajattelin ottaa ihan iisisti. Ihan hieno fiilis kun on päässyt jatkamaan urheilua viikonlopunkin lävitse, usein lenkkeilyyn ynnämuuhun tulee ikävä kahden, kolmen päivän tauko viikonlopun kännäilyn vuoksi.

Pelissä kävin ja sitten vähän salireeniä himassa ja saunan kautta koneelle alistamaan IFK-faneja otteluketjussa ja kuuntelemaan hyvää musaa. Jotain ruokaa tekisi mieli, tarjolla kuitenkin vain jotain eineshodareita. Niihin lienee tyytyminen kun ei taida mihinkään jaksaa enää lähteäkään.

Paras fiilis odottaa kuitenkin huomenna herätessä, kun ei olekaan ihan darrassa, ajatus kulkee ja on freeshi olo. Tai no, harvemmin mulla kauheita darroja on, mutta semmoinen tietynlainen jumitus on usein päällä sunnuntaisin jos lauantai on tullut kipotettua. Ja lenkkeilemään ei pysty kun syke nousee niin perkeleesti. Huomenna voisi kipaista jonkun 10km ihan vaan siksi että pystyy.

No, ei nyt sentään ihan absolutistiksi ruveta. Molemmissa on puolensa. Erinomaista vaihtelua kuitenkin. Maistunee bissekin hieman paremmalta taas ensi vkl, jos tulee otettua.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Ei hittolainen, ihan randomilla etsin ketjun ja eiköhän saku #11 sieltä löydy, no ei siinä mitään, hehe.

Tosiaan ihan asialinjalla, meinasin katsella jotain leffaa joka tuli neloselta mutta se nyt vähän jäi tässä kun innostuin jatkoaikaa vaihteeksi selailemaan. Ja samalla huomasin että reilun puolentunnin päästä alkaa NHL-matseja, niin sama nyt kituutella eteepäin.

Jotenkin on muutenkin ollut aika tylsähkö viikonloppu, mutta silti jotenkin on sellainen fiilis, että lähitulevaisuudessa tapahtuu jotain suurta ja positiivista.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jees, voisinpa hieman kirjoitella. Kun on kerran ihan vesiselvä viikko meneillään. Tuntui tuossa aamulla jännältä herätä, suhteellisen virkeänä ja hyvinvoivana. Hetken mietti, että mites näin la-aamuna? Sitten muisti sen, että edellisenä iltana ei tullut kupiteltua olleskaan. On se vaan upea tunne, kun ei tarvitse laahata pitkin päivää ja olla jotenkin täysin käynnistymätön.

Oli tuossa parina edellisenä viikonloppuna suhteellisen railakkaat rallit ja olot sen mukaiset sitten. Tässä nyt valkaistaan nenä ja olutta on lupa juoda ensikerran vasta Lontoossa tulevalla viikolla. Tarkoitus olisi kyllä muutenkin vältellä pidempiä ryyppyputkia, ne ei tunnu oikein sopivan. Tahtoo vaan olla sellaisia häppeninkejä, missä sitä tulee sitten kitattua pidemmän kaavan kautta.

Joka tapauksessa selvänä ollaan nyt ja hienolta tuntuu.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Töissä tämän viikonlopun ja 3 tai 4 seuraavaakin. Eli selvinpäin ollaan ja jos oikein maltan pinnistellä, niin ei tule viikoillakaan otettua, mutta se on kyllä aika utopiaa.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Selvinpäin yritän pelata nettipokeria ja katkoa kaloja/paisteja. Pepsiä voisi kohta juoda. Tulin töistä tunti sitten grillin kautta. Ei edes tee juurikaan mieli alkoholia.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selvinpäin, kuten aina, mutta vailla järkevää tekemistä on mennyt tämäkin päivä. Auton öljykellon toimintahäiriö jäi selvittämättä, kun akku oli tyhjentänyt itsensä jo toistamiseen tällä viikolla. Meinaisi suusta päästä asiatonta tekstiä, kun selvisi, että on ostettava uusi (ja kallis) akku. En jaksa joka asiaa hoitaa kävellen, vaikka käveleminen on asiallista hyötyliikuntaa parhaasta päästä. Vieläkö joku muu viettää iltaa selvinpäin ja asiallisena?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös