Sebastian Repo – menestys on vielä kohtalomme

  • 147 279
  • 730

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Tää nyt tais olla Turun-Sanomien Kunnarilta epätoivoinen yritys saada Lukon peli raiteiltaan, kun itekin tiesi ettei Tepsillä ole muuten palaakaan finaaleissa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse en tähän jatkoon uskonut, mutta Kalle on kyllä sanojensa mittainen mies ja enemmänkin. Eilen aamulla hyökkäys vielä ehkä hieman huoletti, mutta ei kyllä enää yhtään. Kun Repo on messissä, Lukko voittaa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Erittäin tärkeä jatko. Tekemisessä paistaa laatu illasta toiseen. Lisäksi joukkueeseen jäi sopivasti vittumaisuutta ja JVDT-kulttuuria.

Hyökkäys näyttää tämän jälkeen erittäin hyvältä. Repo tekee sentteristään paremman.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Pori kärsii myös ensi kaudella. Mahtavaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä jatko, Liigassa Repo dominoi fysiikallaan ja on vastustajille ärsyttävä pelaaja. Monikäyttöinen ja kokenut pelaaja. Viime kausi oli maalien valossa pettymys, lisäksi Repo pelasi useita pelejä puolivaloilla ja hautoi kiekkoa. Nyt varmasti odotuksena on tasaisempaa tekemistä ja enemmän maaleja. Sitä kautta Repo voi saada hyvän sopimuksen ulkomaille, NHL:n asti en usko kykyjen riittävän. NHL:a ajatellen minusta Revon pelikäsitys ja syöttötaito ovat kärkiketjuihin liian heikkoja ja vastaavasti alaketjujen energiapelaajaksi liian ailahteleva.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä jatkosopimus on silkkaa mahtavuutta. Lähes parasta ikinä. Täysin puskista tuli kun olin jo henkisesti valmistautunut tämän hymyilevän soturin siirrosta aitoihin ihmisiin jossa se hymykin olisi ollut teennäistä ja sinnepäin virnuilemista. Johtaja Veltsun tiimissä verkot tötterölle ja sitä samaa laadukasta pelaamista alivoimalla niin se riittää minulle.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kalle Sahlstedt totesi Länskärissä Revosta seuraavasti.

"Hän on kokoajan tiennyt, että haluamme tänne hänet aivan helvetisti. Ei häntä kukaan tässä liigassa horjuta henkisesti tai fyysisesti. Hän näyttää, kuka täällä määrää."

Taisi olla myös Keisarille mieluisin jatkosopimus.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Toivottavasti kesän aikana Sebastian tekee itsestään jääkiekkoilijan sekä fyysisesti että henkisesti. Hänessä on potentiaalia suurempiin ympyröihin kuin Liiga.

Jollain tapaa pelaamisessa on tietynlaista ylimielisyyttä, joka tekee sen että osa tilanteista pelataan hiukan puolivaloilla. Vähän nöyryyttä ja työhaalarit päälle niin emme sinua ensi kauden jälkeen Liigassa enää näe.

Duunia, Perkele!
 

upreo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itseäni lämmittää jatkuva pyrkimys vastustajan ihon alle. Ei Repo mitään sikailuja tee tai ole mirokarjalaismainen lihapää pyrkimyksissään. Sellaisia katson säälien. Repoa katson kunnioituksella. Jokaisessa tilanteessa vaan näkyy se palo voittaa. Tuli maali sitten omaan päähän tai vastustajan päähän, niin varmuudeksi Repo antaa tönäyksen vielä lähimpänä olevaan vastustajaan maalin edessä. Niin ja ilman maalejakin on sota-alueella hieromassa naamaa. Kun tällainen vähän vittupää löytyy omasta jengistä, niin syttyyhän ne muutkin hiirulaiset. Vähän hiljaista kun on ollut ilman Repoa maalien edustoilla. Kamppailija. Voittaja.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Soisin kyllä maalejakin. Haga on ruokkinut hyvin mutta ei oikein mistään tunnu menevän.
 

Dani55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei ehkä ole se kovin pistenikkari mutta tekee tosi paljon duunia. Rouhii ja raastaa eikä varmasti jätä kaveria jos tulee nujakka. Pakko tykätä isosti.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Repo on Liigassa fysiikallaan ylivoimainen, asenne vaihtelee pelistä toiseen. AHL-keikalta palattuaan Repo pelasi parasta peliään. Nyt on ollut tehojen suhteen hiljaista, vaikka vastuuta tulee. Viime kaudella Repo osui lähinnä Ässiä vastaan ja tällä kaudella vain 1 tehty maali.

Lukon kannalta on hyvä, että Repo ei tehoja tee. Rahakkaan sopparin saaminen kovempiin sarjoihin on vaikeampaa ja esim. NHL-juna meni jo. Ikää Revolla on 25-v, joten pelivuosia on paljon jäljellä. Repo oli suurlupaus, mutta ei ole noussut aivan odotusten tasolle. Tiedä sitten, mistä on jäänyt kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös