Sauna Open Air 2009

  • 9 117
  • 32

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Muuton seurauksena Sauna Open Air taitaa valitettavasti itsellä jäädä väliin, mutta uusia kiinnityksiä on jälleen tullut: Kamelot, Hardcore Superstar, Omnium Gatherum ja 45 Degree Woman. Kamelot olisi näistä erittäin kiinnostava, mutta aika epätodennäköistä on että Tampereelle suuntaisin. Lähempänä on kuitenkin Ilosaarirockia, Kuopio Rockia, Jurassic Rockia yms. Toki niiden kattaukset tuskin muodostuu erityisen kiinnostaviksi allekirjoittaneen näkökulmasta...
 

kovalev

Jäsen
Eikös tämäkin jo mennyt? Perinteisiä keikka-arvioita ei ole kuulunut!
Itse en raaskinut kolmen päivän lippua ostaa ja boikotoin noita päivälippuja tuon 1 tai 3 systeemin takia.

Olisi kuitenkin kiva kuulla kommentteja esim. Mötiköiden, Kamelotin Ja Duffin keikoista?
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Eikös tämäkin jo mennyt? Perinteisiä keikka-arvioita ei ole kuulunut!
Itse en raaskinut kolmen päivän lippua ostaa ja boikotoin noita päivälippuja tuon 1 tai 3 systeemin takia.

Olisi kuitenkin kiva kuulla kommentteja esim. Mötiköiden, Kamelotin Ja Duffin keikoista?

Mötikät oli kyllä hyvä. En voi verrata mihinkään koska en ole nähnyt aikaisemmin livenä mutta kuahea draivi näytti ainakin Vincellä olleen päällä. Näyti nautivan kaikasta.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Mötiköitä on kehuttu. Katselin kaljateltalta keikkaa, kun siellä lavan lähellä oli ihan tuskaista olla tungoksessa. Kaikki tönivät että pääsisivät mahdollisimman lähelle. Nuoria tyttöjä nostettiin kuulemma pois eturivistä viitisentoista ja eräs entinen Jatkoajan tunnettu palstanimimerkkikin oli joutunut tulemaan pois, kun yleisön paineen takia ei pystynyt olemaan edessä.

Joka tapauksessa, en itse juurikaan pitänyt keikasta. Kaikki tutut biisit tulivat ja jätkät osaavat soittaa. Välillä tuli niitä turhia välisoittoja ja tunnelmaa latisti väkiksinkin välillä joidenkin ongelmien takia keikan keskeytys. Käsitin että siellä olisi ollut jotain teknisiä ongelmia.

Kamelot oli aika jees. Ei ole bändiä tullut ennen nähtyä, mutta kyllä sitä katteli. Kaveri sanoi että Hammerfall oli parempi, ja tietää molemmat hyvin. Olen kyllä samaa mieltä, Hammerfall veti hiton kovan keikan, vaikka en ole aikaisemmin nähnytkään.

Perjantaina tuli vesisateessa nähtyä Viikate, oli kyllä helvetin hyvä. Kuten eräs kaverini sanoi, "toimii klubilla paremmin". Varmasti näin. Kaarlen välispiikit olivat kyllä suoraansanoen omituisia hauskalla tavalla.
Luulin menneeni Apocalyptican keikalle, mutta sehän kuulosti Metallicalta. Covereita ehkä inasen liikaa, mutta Tony Kakon mikkiin tulo 3-4 biisin ajaksi nosti arvostusta.

Sunnuntaina Stratovarius veti hyvän keikan ja tuli sekin nähtyä ekan kerran. Siitä ehkä arvosana hyvä. Joku muu voisi sanoa että normikeikka.

Bullet veti kovaa pikkulavalla, laulaja oli suoraan jostain jenkkileffaparodioista. Huikeat niittirannekkeet! Thorilla oli kova lavashow, ei sitäkään tullut katseltua kuin pari biisiä.

Nightwish oli itselle pettymys. Ei tuo Anette kuulosta livenä juuri miltään. Jäi jotenkin vaisu kuva, vaikka pyrot olivatkin kovat.

Kaiken kaikkiaan hauska viikonloppu, ja hyvää musaa tuli kuunneltua paljon.
Väkeä oli perjantaina kourallinen, lauantaina ehkä eniten mitä Saunassa ikinä ja sunnuntainakin vielä reilusti. Kyllä se Mötikät vaan veti sitä väkeä tuonne.
Järjestelyissä ei ollut valittamista, kaikki toimi hyvin. En ainakaan huomannut mitään ongelmia.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Johan oli...

...taas festarit!

Huikeaa! Tampereen reissut on kyllä vuoden kohokohta. Paras baari mitä Suomesta löytyy, löytyy Mansesta. Kerho. Aivan piällikköpaikka. Ens vuoden hotellit on jo onneks buukattu...

Bändejä ei tosin tullut nähtyä kuin Nightwish, jumalainen Strato, Kotiteollisuus, Fintrollia puolet sekä kovaakin kovempaa Hammerfallia puolet!
Tänä vuonna ei jaksanut mennä ihan lähettyville, vaan kuuli ne sinne bissealueellekin. Mutta kivaa oli, ja niin pirun kivaa.

Tuli kokastua muuten tuoreen Suomen mestarin paitaakin vähän aikaa päällä, ja siitä kun on kuvatallenne niin tietää, että kaudella saa omilta´kuullu. Mutta oli se sen arvoista! HÄHÄÄ!!!

Manse Rocks!!!!
 

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Itsellä oli vain lauantaille lippu ja mötiköitä tulin sinne lähinnä katsomaan. Jätkät vetivät kyllä perkeleen hyvin ja monet klassikko biisit tuli kuultua ensi kertaa livenä. Oli mukava kuulla myös uudelta levyltä levyltä biisejä.

Hammerfall tuli nähtyä ensi kertaa ja enpä ollut tätä ennen kuullut juurikaan hammerfalia kuullut muutamaa kappaletta lukuunottamatta, mutta täytyy sanoa että kyllähän pojat soittivat hyvin.
 

Punasiipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Liekkö Anthraxin Scott Ian ollut myös siellä kun käveli eilen Hki-Vantaan kentällä vastaan...?
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olin duunissa päälavalla koko viikonlopun. Perjantai oli leppoisa päivä. Soilworkin keikalla jengi yritti saada pittiä pystyyn, mutta kovin vaisua se oli.

Lauantai oli hyvä päivä. Ennen mötiköitten keikan alkua me nosteltiin eturivistä vajaa parikymmentä teinityttöä paineaidan yli. Lauantaina tehtiin Saunan yleisöennätys ja se näkyi tällä keikalla. Paine oli todella kova edessä ja sen takia yleisöä nosteltiin pois keikan aikana arviolta kuudenkymmenen verran. Itse keikka oli todella energinen ja yleisö hyvin mukana. Bändin tuotanto-ja turvallisuuspuoli oli tyytyväinen organisaation toimintaan, joten eiköhän tätä poppoota voi uudelleenkin Suomeen odotella.

Sunnuntai oli esiintyjien puolesta turvallinen päivä. Stratot vetivät yllättävän hyvin ja Nightwishin Finlandia-intro oli hienoa kuultavaa.

Onnistuneet festarit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös