San Jose Sharks 2011-2012

  • 182 092
  • 568

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tilastot huutelevat Sharksia vastaan tuossa pelissä, mutta oli pelissä jotain hyvääkin (Nemon jumalaksi ryhtymisen lisäksi). Vlasic-Burns on huikea pari, ei Hossan läpiajoa lukuun ottamatta ei virheitä tullut. Boyle oli peliaika oli koetuksella kun kaveri otti kolme jäähyä putkeen ja toisaalta juuri sen takia, kun Vlasic-Burns oli ehdottomasti se pakkipari, johon joukkue keväällä nojaa.

Alivoima toimi semihyvin, puoliksi Niemen ansiosta. Parantunut se kuitenkin on, ei näyttänyt niin letaalilta kun aikasemmin.

Itseltäni oli jäänyt kolme edellistä peliä väliin, mutta nyt kun katselin niin hellurei, Ginner näytti ihan pelaajalta. Taklasi, kuten normaalisti, mutta jätkältä löytyy nyt myös itseluottamusta kiekon kanssa ja loipa McGinn muutaman tilanteenkin. Huikea parannus alkukauteen.

Tässä vaiheessa naurattaa, kun ajattelee viime kauden ME "kiikari" Vlasicia, kun #44 tahkosi n. 25 peliä tehoilla 0+0. Juuri sinä kautena, kun luovuttiin Vlasicin kiekollisen vastuun kasvamisesta, kaveri nostaa tasoaan myös kiekollisella osa-alueella.

Niitty on muuten saanut luvan harjoitella eikä paluuseen mene enää kauan. Puhutaan siis ennemmin joulukuusta kuin tammikuusta. Myös McLaren on kuntoutunut, eli jos enforcer-hommia tarvitaan, miestä voidaan kokeilla ylhäällä.
 

Janippa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Kyllähän se joukkueesta hyviä asioita kertoo, kun huonollakin pelillä pystytään pisteitä ottamaan. Kärjen läheisyydessä mennään, nyt seuravasta kuudesta pelistä viisi on kotiareenalla. Näistä kun pistepottia saisi kasvamaan mukavanlaisesti, tilanne sarjataulukossa näyttää ehdottoman herkulliselta.

Seuraavan kuukauden aikana muutenkin vain 4 vieraspeliä ja 11 kotiottelua. Näistä matseista reipas pistepotti, niin talven pidemmille vieraskiertueille on huomattavasti kivempaa lähteä.

Muuten peli on näyttänyt Sharkseilla erittäin mallikkaalta, siitä lähdetään että tämän kauden jälkeen mestaruutta tullaan juhlimaan!
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal

Janippa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jos tuossa kuvassa ei roikkuisi noita lätkävarusteita, melkein uskaltaisin väittää ettei kyseessä olisi urheilija, mutta tässä tapauksessa se nyt on pakko uskoa. Ihan tyylikkäät tatuoinnit ja kivat pensselit kruunaa koko paketin.

Ja nyt ensi pelissä sitten se orastava tappioputki poikki, jookos?
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
Itseäni ainakin syö toi Havlatin näkymättömyys. Oon pari peliä tossa seurannut ja mies on kyllä täysin saamaton. Okei, jokunen syöttö sillä statseissa on, mutta Havlatilta rohkenisin odottaa enemmän.
Tosin jos en väärin muista, niin eikö vetänyt viime kaudella Wildissakin aika vaisun alkukauden ja sitten lähti tehot kasvamaan.

Boyle on toinen ketä on pettänyt aika pahasti. Oikein toi palkka vs. tehot ei kulje käsi kädessä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Olipahan taas ottelu.... Nyt on nämä muutamat viime pelit olleet taas sydämelle ja mielenterveydelle aika raskaita.

Tämäkin oli periaatteessa ihan hyvä ottelu, mutta ei kuitenkaan hyvä. Ykkönen oli tänään aivan paska. Thornton ja Pavelski molemmat -3 tilastoihin ja vielä molempien virheiden piiikkiin menee yhdet maalit. Marleau,Boyle,Murray säestää hienolla -2 lukemalla.
Onneksi kakkonen oli tänään ykkönen ja toi joukkueen kerta toisensa jälkeen tasoihin. Tasoitus 3-3 syntyi makeasti 1,5minuuttia ennen ottelun loppua. Rankkareissakin sitten piti jännittää kuudenteen pariin kunnes Pavelski laittoi terävällä kudilla Pricen längistä sisään ja Niemi hoiti tummanpojan yrityksen kunnialla. Mielenkiintoista oli, että Sharksilta neljä ensimmäistä ampujaa jokainen yritti maalia Pricen kilpikädelle suoralla vedolla, Havlatin ja Zeusin tässä onnistuen.
Positiivistä ottelussa 2 pisteen lisäksi oli jäähyttömyys. Vain 1 kakkonen koko ottelussa ja sekin tuli hieman kyseenalaisesti Subbanin kaatuessa helpon näköisesti.
Vaikka Sharks onkin pistekeskiarvolla mitattuna aivan liigan kärkisijoilla niin peli ei ole viime aikoina vakuuttanut. Jotenkin sekavaa tuntuisi olevan kokoajan. Syötöt on epätarkkoja, kiekkoja menetetään paljon ja maalintekoonkin joudutaan tekemään tavallista enemmän työtä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Konferenssijako

Laitetaanpa se nyt tännekin kun ei ole vielä laitettu.

Eli ensi kaudeksi todennäköisesti tulevan uuden konferenssisysteemin mukaan San Jose Sharks pelaisi seuraavanlaisessa joukossa:

"Konferenssi A"

Anaheim Ducks
Calgary Flames
Colorado Avalanche
Edmonton Oilers
Los Angeles Kings
Phoenix Coyotes
San Jose Sharks
Vancouver Canucks

Erittäin mielenkiintoinen konferenssi olisi tuloillaan. Pacific divisionin vanhat tutut Ducks, Kings ja Coyotes jatkaisivat Sharksin kanssa yhteistä polkuaan Starsin vaihtaessa toiseen seuraan. Stars vaihtumassa siis joukkueisiin Flames, Avalanche, Oilers ja Canucks. Itse odotan erityisesti otteluita San Josen ja Vancouverin välillä. Voisikohan Canucks olla Sharksille tällainen nk. rivalry-joukkue tulevaisuudessa? Aika näyttää...
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ihmeen vaisua menoa viime peleissä. Isoimman miinuksen viime pelien slumpista ansaitsee Thornton, joka on ollut lapanen molemmissa päädyissä.

Minnesota-peli kaatui pääasiassa huonoon viimeistelyyn. Tuloksesta huolimatta vedot 42-21 eli tällä sektorilla kaveri peitottiin 100-prosenttisesti. Erittäin hyviäkin tekopaikkoja riitti, mutta Hackett oli mies paikallaan. Silti paluukiekkoihin pitäisi löytyä kaverit, jotka latoo sisään. Tällä kertaa ei kyllä pomppinutkaan.

TMac pisti tietysti ketjuloton pyörimään, kun homma ei lähtenyt toimimaan toivotusti. Seurauksena Winchester ykköseen ja Marleau dumpattiin kolmosen laitaan. Pikku hiljaa tämä repiminen ja riuhtominen saisi loppua ja toimivat ketjut löytyä. Ei olla kärsimättömiä, mutta kateeksi käy katsoessa vaikkapa Floridan ykköskentällisen menoa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pääsin vihdoinkin katsomaan pelin saikun takia, ja aikaa jäi jopa tulla tänne kirjoittelemaan.

5-2 voitto Starsista, semihyvän esityksen jälkeen. Ensimmäisen erän salamamaaleista huolimatta ajattelin kyllä ettei tämä vielä valmista ole. Puolustus ei toiminut ja 2-1 hyökkäyksiä tuli muutama. Toisessa ja kolmannessa erässä sitten nämä karsiutuivat pois ja puolustus näytti siltä miltä sen pitääkin.

Alakerran herroista varsinkin Demers ja Braun pelasivat loistopelin, nyt kun Murray oli sivussa. Braun hyökkäyspään ratkaisujen lisäksi oli myös varma omassa päässä, mikä itseäni erityisesti miellyttää. Whitekin oli suhteellisen varma kaveri, taso hieman kohonnut (kun nyt en ole varmaan 5-6 matsia pystynyt katsomaan, eri mieheltä näyttää), vaikkakin joissain tilanteissa "uusi" pelitapa vielä näkyy. Boyle on muuten lyhentänyt mailojaan muutamalla intchillä, josko kohta tuo maalisaldo nousisi muutoksen myötä.

Kyllähän pelistä jäi mieleen myös tuo vitullinen ylivoimapeli. Ehkä huonoin 5-3 mitä olen ikinä nähnyt. Eikä se mitään riemujuhlaa ollut muillakaan yrityksillä, mutta munattomammaksi tuosta kahden miehen ylivoimasta ei paljon enää pysty pistämään.

Toinen asia nämä ketjukoostumukset. Oikeasti, Winchester pelasi koko pelin Jumbon ja Pavsin kanssa. Ilmeisesti miehen tarkoitus on vain olla maalilla tekemässä maskia ja ohjaamassa viivakuteja (mikä nyt toimikin, kun nätti ohjurimaali syntyi), mutta aika kahdestaan Joet joutuivat paikkoja luomaan. Jalat -kenttä (Mitchell-Marleau-McGinn) aiheutti myös hieman hilpeyttä, kun jengin nopeimmat kaverit on koottu yhteen vitjaan. Eivät kuitenkaan pystyneet pörräämään Starsilta jalkoja alta ja jäivät maalista huolimatta hieman näkymättömiin. Muutenkin kentällä nähtiin erilaisia ketjukoostumuksia läpi ottelun. No, toistaiseksi luotan vielä McLellaniin.

Alivoima. Yhdestä alivoimasta selvittiin voittajina. 74 %, liigan huonoin. Pelillisesti ei yhtä letaali kuin aivan alkukaudesta, mutta silti kohtalokas. Ja kun top-6 hyökkääjistä viisi kappaletta pelaa pääsääntöisesti alivoimaa. Vähän vanhan toistoa, mutta eiköhän sinne olisi hyvä saada joku alemmistakin kentistä työmyyräksi, jotta esim. Couturelle, Havlatille ja Marleaulle voisi jäädä enemmän paukkuja maalintekoon.

Ja vielä, kaipaisin vähän mielikuvitusta tuohon siniviivan ylitykseen. Kyllä tästä jengistä käsiä löytyy, jotta sen kiekon voi sinne alueelle kuskata.

Thornton ottaa vähän turhan chillisti ja käyttää jopa liikaa aikaansa hyväksi. Haluaisin nähdä taistelevan ja (mahdollisuuksien rajoissa) sähäkän Jumbon. Ennen playoffeja.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
McLellan ei näytä nyt löytävän mieleisiään ketjuja. Aamujäillä nähtiin vähintäänkin erikoiset sommitelmat, joilla myös Bluesia vastaan aloitettaneen. Ketjut varmasti sitten muuttuvat pelin myötä, mikäli onnistumisia ei tule. Ja Hitchin Blues ei varmasti ole helppo pala kotonaan.

Clowe-Couture-Havlat
Winchester-Thornton-McGinn
Marleau-Handzus-Pavelski
McLaren/AMurray-Desjardins-Mitchell

Repikää siitä huumoria. Jumbolle annetaan ketjukaverit, jotka eivät kyllä käsillään loista. Ginner häärää ja heittää löysiä rannareita maalille, jossa Winchester yrittää ohjailla niitä sisään? Tämän kentän haluan nähdä toimivan (ja ei, en odota sen todellakaan toimivan). Kolmoselta nyt voisi odottaa jotain, Pavs saanee yksinkin aikaan tilanteita.

Couturen kenttä on hyvä ja toimiva. Havlat tekee peliä, itseäni ei hänen pieni maalimääränsä huolestuta.

Pakisto on sama kuin Dallasia vastaan ja Nemo aloittaa häkissä. Tiukka, vähämaalinenkin peli varmasti edessä.

Perron vs. Thornton. Kohtaavat ensi kertaa sitten taklauksen, joka heitti Perronin sivuun loppukaudeksi.
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pakisto on sama kuin Dallasia vastaan ja Nemo aloittaa häkissä. Tiukka, vähämaalinenkin peli varmasti edessä.

Näin kävi. Viime yön hyökkäysvitjoista mikään ei varsinaisesti toiminut ja hyvät maalipaikat olivat kortilla. Kaikista eniten näistä ketjumuutoksista näyttäisi häiriintyneen Marleaun pelaaminen. Patin touhu on täyttä surffailua niin tasakentällisin kuin ylivoimapelissä. Melko pihalla on myös tällä hetkellä Clowe. Thornton ja Pavelski taas ovat väärien ketjukavereiden vieressä eivätkä saa itsestään irti tehoja. Olisikin suotavaa, että tämä järjetön ketjukaruselli lopetettaisiin. Sharksin rosterissa ei vaan nyt näytä olevan syvyyttä kolmeen hyökkäävään ketjuun, joten ainoa järkevä teko McLellanilta on nyt tiivistää niihin kahteen hyökkäyskentälliseen, jotka nähtiin kauden alussa ja antaa aikaa. Pitkäaikaisia ratkaisuja ei löydetä kierrättämällä alempien ketjujen grindereita ylhäällä vaan niihin vaaditaan pelaajakauppoja.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Tämän kauden rypemisen seuraamisen perusteella Todd McLellandin eväät taitaa olla syöty. Alivoimapelin piti olla tärkein prioriteetti parannuslistalla. Miten onkaan käynyt. Alivoimapeli on sarjan paskinta. Kauden alusta alkaen piti olla hereillä, jotta vältettäisiin viimekautisen kaltainen alkukauden rypeminen. Nyt ei olla kaivettu ihan vastaavaa kuoppaa, mutta pelilliset esitykset ovat ollee täyttä kuraa. Hyökkäyspeli on mielikuvituksetonta ja tehotonta. Ainoa kuvio tuntuu olevan hidastelu vastustajan sinisellä, jonka jälkeen kiekko saadaan pelattua kulmaan. Kulmasta ainoa kuvio on siirtää kiekko viivalle ja hakea pakin vetoa maalille. Vastustajan maalilla ei ole ketään tai veto osuui blokkaavaan hyökkääjään.

Näennäisesti laukauksia saadaan ottelussa hurja määrä, mutta maaleja vähän. Ongelmana on työnteon määrä. Toinen ongelma on hyökkäyspelin hitaus. Varsinikin Thorntonilla ja Clowella on taipumuksena hidastaa peli laidoille suoraviivaisen eteenpäin puskemisen sijaan. Työn tekoa mielummin haetaan täydellisiä syöttöjä räkämaalien sijaan. Pelien jälkeen TMaciltä kuullaan taas se sama selitys, kuinka työtä ei tehty tarpeeksi. Aina vaihteeksi joku pelaajista antaa saman lausunnon. Kahtena viime kautena pleijareissa on menty pitkälle, mutta siitä huolimatta katsoisin laivan tarvivan uudet perämiehet ja kapteenin.

Kauden vanhetessa vihdon alemmista ketjuista on alkanut löytymään myös tehoja. McGinnin piristyminen on ollut erittäin tervetullutta. Itselläni usko McGinniin jo kerkesi loppumaan, joten on hieno nähdä Ginnerin löytäneen itsensä. Brad Winchester on myös pelannut viime peleissä pirteästi. Winchesterin siirto Thorntonin ja Pavelskin ketjuun on ollut hyvä liike. Winchester on tuonut ketjuu kauan kaivattua taipumusta likasen työn tekoon ja työmoraalillaan ansaitseen paikkansa. Itseasiassa Heatleyn poistumisen jälkeen Thorntonin ketjusta on puuttunut maaliedustan likaisen työn tekijä.

Hyökkääjista Havlat on ollut paha pettymys. Havlattia ei tunnnut kiinnostavan työnteko yhtään ja laitakahinoista tsekki tuntuu pysyvän kaukana. Minnesotan suuntaan voi todeta, että paskan möivät. Flegmaattinen Handzus luottaa liikaa omaan sijoittumiseensa ja työnteko tuntuu välillä unohtuvan. Palkkaansa nähden Handzus ansaitsee myös osansa kritiikistä.

Ketjujen suhteen Winchesterin osakkeiden nousun vaikutuksesta olisi taas mahdollista rakentaa kolme hyvää ketjua. Marleau tutuu tällä hetkellä kyntävän syvällä, joten olisi aika siirtää hänet vanhalle sentterin paikalleen. Viime pelithän Marleau on pelannut Handzusin ja McGinnin kanssa. Desjardins oli Worcesterin puolella hyvä, mutta NHL:n puolella agressiivisuus ja vittumaisuus on tuntunut kadonneen täysin miehen repertuaarista.

Frazer McLaren on ollut kohtuullinen päästyään pelaamaan ne muutamat minuutit ottelussa ja otteissa on ollut ripaus kaivattua agressiivisuutta. Yllättävän hyvillä käsillä varustetulla McLarenilla on potentiiaalia kehittyäkseen laadukkaaksi nelosketjun pelaajaksi. Kehitys herran kohdalla on junnannut pari vuotta paikallaan, mutta 250 paunaisena laiturilla on hyvät kortit kokonsa ja pelikäsityksensä puolesta kehittyäkseen kymmenen minuutin mieheksi.

Eli ketjujen toivoisin olevan seuraavat:

Winchester - Thornton - Pavelski

Clowe - Couture - Havlat

McGinn - Marleua - Mitchell

McLaren - Handzus - Desjardins / AMurray

AHL kuulumisia:

Sinälläänhän onganisaation tila hyökkäyksen leveyden suhteen on surkea, kun Worcesterissakin hyökkäys pelaa erittäin kapealla materiaalilla. Puolustus ja Maalivahtipeli ovatkin sitten sharksien AHL porukan vahvuuksia. Puolustajat Nick Petrecki ja Matt Irwin ovat pelanneet loistavasti. Petreckin kehityskäyrä on tasaisen nouseva ja hän varmasti tulee kauden aikana saamaan ensimmäisen NHL pelinsä taskuunsa, vaikka puolustus ylhäällä onkin äärettömän leveä.

Rookiet Taylor Doherty ja Sena "Dustin Bufyglien" Acolatse ovat pelanneet myös erinomaisesti "nimekkäiden" Mike Mooren ja Sean Sullivanin kärsittyä loukkaantumisista. Maalivahtien osalta Tyson "seksiseppä" Sexsmith on pelannut hyvin ja Harri Säteri on joutunut tyytymään kakkosveskarin rooliin. Lennokkaasti kauden aloittanut Mike Conolly on kauden myötä hieman tasoittanut kiimaansa. Loukkaantumisten vaivaamana 15 pelissä on syntynyt tehot 5+10. Farmijoukkueen kallein pelaaja Cam MacIntyre puolestaan on tehtaillut 21 pelissä tehot 4+3.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hitchcock voitti McLellanin 100-0. Vaikka tulos oli 1-0, Sharksilla ei kyllä ollut mahdollisuuksia tehdä maalia. En tiedä miten St. Louisin peli olisi muuttunut jos Shattenkirk ei olisi maalia onnistunut tekemään.

Pakko olla samaa mieltä siitä, että McLellanin eväät näyttävät olevan syöty. Peli on aina yhtä mielikuvituksetonta ja tuo pelitapa näyttää jokseenkin helpolta tukahduttaa. Sharksin hyökkäys eliminoitiin todella hyvin, niin ylivoimalla kuin tasakentin. Tämä Pavelskin laukaus oli koko ottelussa Sharksin rehellisesti paras tilanne. Elliottilla ei ollut maalilla mitään hätää missään vaiheessa.

Ylivoiman toimimattomuus on myös käsittämätöntä. Yksi onnistuminen viimeisestä 23:sta yrityksestä. Sitäkin vaivaa mielikuvituksettomuus, yleensä kiekko pelataan viivaan josta se heitetään maalille - jos päästään niinkään pitkälle pyörityksessä.

Marleaun hiipumista yrittäisin itse korjata siirtämällä Jumbon laidalle. Miehillä on niin paljon yhteistä historiaa, että väkisinkin rakentavat yhden, kaksi hyvää maalintekopaikkaa. Ja se on jo enemmän kuin oli viime pelissä yhteensä. En tosin tiedä, onko hyvä idea siirtää kaksi hieman alisuorittavaa pelaaja samaan kenttään, mutta mielestäni kannattaisi yrittää.

Alhaalta voisi jälleen koittaa pirteätä Ferrieroa. Mies pelaa pistekeskiarvoltaan parasta kauttaan ja toisi varmasti jotain pientä lisää hyökkäykseen.

E: Doug Murray on pistetty IR-listalle, ja kun Vandermeerkin on loukkaantuneena, alhaalta kutsuttiin Matt Irwin paikkaamaan pakkivajetta. Irwiniltä puuttuu vielä esiintyminen NHL:ssä, saa nähdä tuleeko tänä yönä Hawksia vastaan. Omasta mielestä puolustus toimi Bluesia vastaan ihan tarpeeksi hyvin, ketään Whitea tai Braunia ei tarvitsisi tuon esityksen perusteella penkittää Irwinin tieltä.
 
Viimeksi muokattu:

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tulipahan tiirailtua yön kuluksi CHI - SJ pelin tapahtumia...

Kahdessa ensimmäisessä erässä jäällä oli vain yksi joukkue, kun toisella painoi ilmeisesti kanapasta mahassa. Hawks sai oikeastaan ensimmäisen kunnon paineen aikaan vasta Boylen koukkaamisjäähyn aikana. Tästä selvittiin kiitos Niemen paraatitorjuntojen. Tästä eteenpäin Sharksin peli passivoitui kohtalokkaasti ja Niemen torjunnoille oli tilausta. Varsinkin Hossa haki ahnaasti osumaa, mutta Nemon ohittaminen näytti ylivoimaiselta. Lopulta Brunette pääsi ohjaamaan Hossan syötöstä tasoituksen. Hawks oli huomattavasti parempi joukkue kolmannessa erässä ja rakenteli vaarallisia hyökkäyksiä myös jatkoajalla, näin voittoa voidaan pitää oikeutettuna. Lopulta laukauksetkin menivät varsin tasaisesti 34-37, kun ne olivat vielä pelin puolivälissä jotakuinkin 12-25 haiden hyväksi.

McLellan jatkoi linjallaan nostaen ykköseen tällä kertaa Mitchellin. Torrey toikin liikettä ja vääntövoimaa Jumbon ja Pavsin vierelle pelaten kaiken kaikkiaan mallikkaan pelin. Neloseen palautettu Winchester jatkoi myös vahvoja otteita ja oli taustoittamassa Braunin kauden ensimmäistä osumaa. Lisäksi nähdyn perusteella McGinnille on helppo ennustaa hienoa kautta. Ginnerin luistin vipattaa liukkaasti ja pelaa tilanteet loppuun asti.

Risuja satelee ainakin Havlatille, jonka työnteko ja omistautuminen pelille eivät täytä vaatimuksia. Samaan sarjaan voidaan laskea huoletta Clowe, jonka aneemisen pelin kruunasi huolimaton pitkä kiekko vain sekunteja ennen kolmannen loppua.

Summa summarum. Peli oli kuin peilikuva eilisestä niherryksestä ja kahteen eka erään olisi pitänyt iskeä luu kurkkuun noista tilanteista. Kaikki kunnia Sharksin grindereille ja Niemelle, joka olisi ansainnut voiton noilla torjunnoilla, mutta muuten nähty taso ei riitä. Drew Remendaa lainaten "Giddy up!".

Tästä lähdetään sitten jatkamaan vieraskiertuetta ja seuraavaksi suuntana on Denver.
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
Ajattelin kaivaa vähän laukaus statistiikkaa kehiin;

MTL - SJS 32 - 41
FLA - SJS 35 - 26
MIN - SJS 21 - 42
DAL - SJS 20 - 36
SJS - STL 24 - 19
SJS - CHI 37 - 34

Eli Sharkseilla laukauksia yhteensä 6 pelissä 206, joista sitten verkko on heilunut 15 kertaa. Sharksien maalintekoprosentti laukauksia kohden on näin ollen 7,28%.

Jos otetaan vertailukohteeksi liigan kärkiporukka Wild, niin heidän viimeisen 6 pelin vastaava luku on 15,06%.

Tämä jo kertonee jotakin...Ketjulotto ei tätä uskoakseni paranna. Nyt se Marleau sieltä kolmosesta pois ja Thorntonin kanssa samaan vitjaan. Pitäiskö Havlat heittää siihen vielä laitaan ja antaa pojille vähän aikaa.

McLellanilla alkaa varmaan tosiaan olemaan pinkka aika tyhjä, et mun puolesta jätkä pellolle jos ei pian ala kulkemaan.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Ensi yönä sitten Colorado toistamiseen tällä kaudella vastassa ja kokoonpano on sama jolla pelattiin Chigagoa vastaan. Sen enempää ei tässä ehdi spekuloimaan.

Uutinen jonka takia tulin kirjoittelemaan on se, että Antero Niittymäen paluu sotisopaan lähenee ja mies on Worchesterissa tällä hetkellä kuntouttamassa itseään. Toivottavasti saisi pari starttia rauhassa ottaa siellä.
youtubessa kuvaa miehen ensimmäisistä treeneissä woostahin paidassa:kliklik
 

yonaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Viime otteluissa ovat kaatuneet niukalla maalierolla peräpään joukkueista Colorado ja Edmonton. Joku ottelut nähnyt voinee valaista, miltä peli on vaikuttanut. Mitä nyt tilastoita tuijottelemalla voi päätellä niin erikoistilannepelaaminen ei ole merkittävästi kohentunut vaikka sitä tässä on odoteltu pitkät ajat. Colorado iski kaksi maalia yv:llä. Edmontonia vastaan jäähyltä pysyteltiin pois, sen sijaan osuma lahjoitettiin kaverin pelatessa vajaalla, kun Demersin ja Havlatin kuviot menivät solmuun. Marleaun toinen peräkkäinen voittomaali ja ylivoimamaali pelasti kuitenkin tärkeät pisteet mikä tietysti on tärkeintä. Tärkeä maali myös Havlatille, jonka edellinen syntyi 5.11.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tuo Edmonton-peli oli varsin viihdyttävää kiekkoa, kaikki viisi maalia olivat komeaa katsottavaa joista kaksi tuli järkyttävien virheiden seurauksena (Havlatin maali sekä Edmontonin toinen). Sharksilta hylättiin selvä maali jonka runnoi sisään Winchester, kun tuomarit eivät viitsineet mennä katsomaan nauhalta.

Ihan viihdyttävää hokia jossa Sharks oli valtaosin niskan päällä, Edmonton sai pyörityksensä aikaan about ainoastaan junnuketjunsa kanssa ja silloinkin pysyivät enimmäkseen laidoilla ja maalin takana.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Hienoisen suvantovaiheen jälkeen Sharks on onnistunut kampeamaan itsensä kolmen ottelun voittoputkeen. Tämän putken aikana tosiaan ovat kaatuneet heikommat Avalanche, Oilers ja viimeisimpänä pahasti alisuorittava Lightning.

Ottelussa Sharks sai loistavan alun tapettuaan ensin Mitchelin jäähyn ensimmäisen parin minuutin aikana ja hetki tästä Thornton ja Ferriero pelaavat hienosti yhteen maalin takana, jonka jälkeen Thornton siirtää kiekon maalin eteen siirtyneelle Ferrierolle joka laittaa kiekon ensin tolppaan ja sutii omat riparit sisään. Minuutti tästä koko ottelun vaikeuksissa ollut Tampa pakki M-A Bergeron ottaa 2 minuuttisen kampituksesta, josta seuranneesta ylivoimasta Pavelski nostaa hailauman jo 2-0 johtoon. Tästäkään ei ehdi kulua kuin parisen minuuttia niin asialla tällä kertaa Sharksin nelonen, jonka kova karvaus tuottaa tulosta ja Desjardins tekee jo ratkaisevan oloiset 3-0 lukemat. Andrew Murraylta loistava esityö maaliin. Tämä riitti Garonille ja tolppien väliin vaihtui ikänestori Roloson, joka on ainoana pelaajana nhl:ssä vanhempi kuin joukkueen päävalmentaja.
Ensimmäisessä erässä vielä Couture iski kahdesti latoen lukemat jo 5-0. Dominic Mooren komea ohjaus sinetöi ensimmäisen erän loppulukemat 5-1:een.
Toinen erä aikamoista coast-to-coastia ottelun ollessa jo ratkennut. Kolmannen erän alussa Burns vei joukkueen jo 6-1 johtoon helpolla siniviiva kudilla. Tähän viimeistään loppui Tampan pelihalut ja kolmas erä olikin Sharks näytöstä pelaajien pommittaessa kiekkoa kohti Roloa. Loppulukemat Sharksin hyväksi 7-2.
Jalkavammasta selkeästi toipunut Boyle on parantunut otteitaan luonnollisesti nyt kun mies pystyy jälleen pelaamaan vahvuuksillaan.

Joulutauko myös tulee hyvään niin miehet saavat pikkuvammojaan paranneltua pyhien yli.
Huonoja uutisia sen sijaan Martin Havlatin osalta joka on kinnerjänteen repeämisen jälkeen poissa 6-8 viikkoon. Naurettava loukkaantuminen tapahtui miehen noustessa vaihtoaitiosta ja samalla viiltäessään oman pohkeensa auki. Tämä kruunatkoon miehen alkukauden.

Woostahissa Niittymäki on startannut kolme ottelua ja voittosarake on karttunut yhdellä. Tilastot ovat heikot tältä ajalta, päästettyjen ollessa 3,38 ja prosentin ollessa vain 87.8%, mutta mitä olen lukenut niin mies on ollut kuitenkin hyvä.
Dohertyn lukemat ahl:ssä on mielenkiintoiset. Mies on vetänyt 22 peliä kiikaritehoilla ja ilmeisesti ei ole sen kummenpia esittänyt, mutta +- tilasto on joukkueen paras näyttäen +10 lukemaa. Doherty-Petrecki pakkipari onkin ollut joukkueen paras pari ja tämä nostaa odotuksia ja toiveita siitä, että tämä pari olisi joskus myös ylhäällä esim kolmos tai jopa kakkospari. Aikataulussa jokatapauksessa ollaan. Viedenskyllä ilmeisesti ollut vaikeuksia loukkaantumisen jälkeen sopeutua ahl vauhtiin, mutta viime otteluissa mies on parantanut peliään, joten tältäkin osilta toiveita voimme nostaa jälleen.

Nuortenkisoissa nähdään Sharks väriä Freddie Hamiltonin selvitettyä tiensä yllättäenkin Kanadan kovaan nippuun. Mies pelannee kolmosketjun sentterinä. Hamiltonissa plussaa on se myös, että mies pystyy pelaamaan sekä sentterin ja laiturin paikkaa.
Nuorten 1-divari kisoissa Konrad Abeltshauser valittiin turnauksen parhaaksi puolustajaksi. Tehoja miehelle kertyi 7 otteluun 1+6 ja tuo maali oli se joka ratkaisi Saksan nousun takaisin a-sarjaan.

Paljon sekalaista tuotosta vähän sieltä sun täältä, mutta uskon että iloa ja surua tämä jollekulle tuottaa.

Nyt siirryn myös joulutauolle ja toivottelen hyvät joulut ja uudetvuodet kaikille Sharks faneille ja myös tottakai muillekin jotka ketjua sattuvat lukemaan!

Loppuun vielä youtubesta perinteiset jouluterveiset ála San Jose Sharks!
Happy Holidays!
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Joulutauko myös tulee hyvään niin miehet saavat pikkuvammojaan paranneltua pyhien yli.
Huonoja uutisia sen sijaan Martin Havlatin osalta joka on kinnerjänteen repeämisen jälkeen poissa 6-8 viikkoon. Naurettava loukkaantuminen tapahtui miehen noustessa vaihtoaitioon ja samalla viiltäessään oman pohkeensa auki. Tämä kruunatkoon miehen alkukauden.

Oli kyllä hyvin jarilitmasmainen suoritus kömytä vaihtoaitiosta laidan yli ja tippua jäähän hajottaen paikkojaan.

Linkki Tube-pätkään
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Justiinsahan sitä ennen kautta puhuttiin ettei Havlat ole tehty lasista? Kyllähän tuossa aika paska tuuri kävi hänelle. Toivotaan pikaista paranemista Havlatille. Viime yönä näyttivät ottavan mukavan voiton ja kyllä niitä tehoja löytyy, kunhan kone käynnistyy.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Justiinsahan sitä ennen kautta puhuttiin ettei Havlat ole tehty lasista? Kyllähän tuossa aika paska tuuri kävi hänelle. Toivotaan pikaista paranemista Havlatille. Viime yönä näyttivät ottavan mukavan voiton ja kyllä niitä tehoja löytyy, kunhan kone käynnistyy.

Koetappa tehdä vuotava viiltohaava juomalasiin! Noniin et onnistunut, joten jätetään lasi-Havlat keskustelu siihen ;)

Wrathchildille sanotaan, että odotappas kun mies joulun jälkeen tervehtyy ja tulee entistä tanakammassa kunnossa takaisin! Me lihavat olemme aina sanoneet, että Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Viime yönä Shark Tankissa nähtiin playoff-lätkää. Kingsiä vastaan pelattu ottelu oli todella viihdyttävä, fyysinen ja temmoltaan välillä hurja. Vähämaalisuudestaan huolimatta paikkoja ja ylivoimia siunaantui molemmille ja loistava maalivahtipeli molemmissa päässä piti lukemat pieninä.

Niemi oli loistava, kaverin patjat kyllä yltävät joka paikkaan. Vielä Nemoakin tärkeämpi palanen oli jälleen #44. Jatkuvasti blokkeja ja kiekonriistoja, joiden jälkeen helppo syöttö omille. MEV valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi. Tästä miehestä ei taas ohi menty, ja jos mentiin niin sieltä se maila vielä kurkotti ottamaan kiekon pois.

Hyvä matsi koko joukkueelta oikeastaan, ketään ei voi haukkua. Ylivoimaa sen sijaan taas voi. Kings-matsissa jokainen yv-pyöritys päättyi pakin laukaukseen. Varsinkin Braun ja Demers tykittivät lähes joka kerta kiekon saatuaan. Parempi toki tuo, kuin se mitä aikaisemmin nähtiin, että kiekkoa ei edes alueelle saatu. Itse toivon jälleen sitä mielikuvitusta; kiekkoa Jumbolle toimistoon ja siitä joko suoraan tai laitojen kautta keskustaan, johon on hakeutunut joko Couture, Marleau tai Pavelski virittämään one-timeria.

Havlatin loukkaantuminen on pirun ikävä asia. Ensimmäinen pahempi vamma tällä kaudella. Havlat ei nyt mikään todellinen virtuoosi ole kaudella ollut, mutta oli pääsemässä parempaan vauhtiin. Toivottavasti loukkaantuminen ei hirveästi vaikuta tsekin parhaimpaan valttiin, eli nopeuteen (kun se maalinteko ei ole tällä kaudella muutenkaan toiminut). Ferriero on kuitenkin mainio stuntti ja pelannut tehokkaammin kuin koskaan farmissa. Jäi toki melko näkymättömiin Kingsiä vastaan.

Hieman harmittaa tuo Marleau. Mies on hieman flegu, varsinkin puolustussuuntaan. Toki tulee semihyvin alas, mutta kiekonriistoista voi vain haaveilla. Patty pyrkii aina peittämään, ei ikinä riistämään. Tältä tuo ainakin vaikuttaa, ja on vaikuttanut jo pidemmän aikaa. Käyttäisi edes kokoaan hyväksi ja antaisi kiekolliselle enemmän painetta. Lähes koko muuhun joukkueeseen suhteutettuna Marleaun yritys näyttää erittäin veltolta. Toivottavasti löytää kauden aikana tai viimeistään playoffeissa taistelufiiliksen, sillä välillä näyttää, ettei sytytä. Tosin, niin on aina näyttänyt ja tämä kuulunee vain miehen pelityyliin, mutta tällä kaudella jopa normaalia enemmän.
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
Jep jep. Havlat sitten pois ilmeisesti runkosarjan loppuun asti... Nice.
En muista enää lähdettä, eli sory but no URL.

SJS - VAN peli oli aika viihdyttävää katseltavaa viime yönä. tai aamulla.
Sharksit voi pistää ihan omaan piikkiinsä, että hävisivät, sillä paikkoja ja YV-tilanteita oli riittämin.

Niemi oli hyvä maalilla, lukuunottamatta Sedinin maalia, joka vanhanaikaisella livautti kiekon häkkiin.

McGinn oli kanssa pelipäällä. Pavelski taasen lukuisista paikoista huolimatta oli pettymys. Sama voitaneen sanoa Marleausta ja Thorntonista vaikka jälkimmäinen ihan siistin maalin tekikin.

Dan Boyle voisi hakea vauhtia AHL:stä. On se sen verran paska jätkä.

McLellanin peluutus jatkoajalla vähän ihmetyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös