Saku Koivu liittyy TPS:n miehistöön

  • 64 937
  • 405

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Ujcik#11
Kyse nyt ei ollutkaan tehopisteistä, vaan huikeasta taidosta.

Niin niin. Meinaatko, että jos Ujcik tai Tenkrat ei saa mitään aikaan niin ne saa/haluaa jatkaa kauden loppuun asti kärpissä? No ei varmasti. Siinä häipyy se taito Ruotsiin tai jonnekin muualle. Vastahan Nylander sanoi pelaavansa joulutaukoon asti kärpissä ja toivovansa sitten paluuta Ruotsiin. Niinimaata teillä ei ole keväällä, mutta meillä voi olla Kipper, Salo ja Berg. En näe yhtään syytä, etteivät pojat palaisi kotiin sopimusten umpeutuessa Ruotsissa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Ohmi
Pyhitetään tämä ketju nyt ihan vaan Sakulle.

Totta Ohmi, totta. Anna anteeksi Saku.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Tervetuloa kotiin, Saku!

Kai siihen on jo uskottava vaikka nimiä ei ole papereissa. Odotan näkeväni hienoa pelinrakentelua, maaleja ja syöttöjä.Kuinkas muuten.
On kiva saada balsamia haavoille kaikenmaailman kohellusten jälkeen mitä on joutunut nolona ja kärsien seuraamaan.
Taitaapi olla kiitos kohdallaan Jukka Koivulle että tämä onnistui.

Luetaan ketju läpi myöhemmin kun on aika parempi, sanotaan nyt vaan että HELVETIN HIENOA, KIPPIS!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hienoa, että Saku valitsi TPS:n. Rahakkaita tarjouksia tuli varmasti muualta paljon. Sydän valitsi ja se valitsi rakkaan Turunpalloseuran. On tämä nannaa kerta kaikkiaan. Ranne vain kuntoon ja Saku kaukaloon!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
90- luvun tepsi-ikoni saapuu kotiin...tämä varmasti kaikilla tiedossa jo olikin. Ajankohtaa ei osattu ehkä odottaa aivan näin aikaiseksi. Toivottavasti Saku nyt sitten pysyy terveenä tuota rannetta ajatellen. Työsulun keskeydyttyä kaveri kun ei pelaa parhaimmillaan, kuin noin kuusi kotimatsia. Ollaan tästäkin HYVIN kiitollisia. Hienoa, että äijä päätti tulla härmään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onnea!

Kuin ihmeen kaupalla ja kalkkiviivoilla wanha kunnon TPS saapuu maratonjuoksijan kestävyydellä (ja ulkonäöllä) lihavien eurooppalaisten rahalla ja dopingilla rakennettujen lihakoneiden tuntumaan ja kurottaa niukasti ohi. Niinpä kotimaan sentteriykkönen kautta aikojen nähdään kuin nähdäänkin liigassa. No, ehkä TPS:llä on jotain selvitettävää kuitenkin tämän(kin)kauden jälkeen.

Ote Pena Trophysta kyllä lipesi Espoon suuntaan lopullisesti. Te ootte hävinneet tän penailukauden.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todellakin helvetin hyvä juttu Tepsille ja koko liigalle. Tervetuloa Sakulle minunkin puolestani!

Nyt vain jännäämään, koska ensiesiintyminen Turkuhallissa tapahtuu.
 

Santtu

Jäsen
Olen sen verran hullu Saku-fani ollut jostain vuodesta 94 tms, että pitäisikö ottaa Pendolino ja matkustaa Turkuun katsomaan Sakun ensimmäistä peliä ihan paikan päälle. Vielä kerran onnea Turku ja SM-liiga, nyt on ainakin jotain katsottavaa. Jokerit - TPS ihan pakollinen peli areenalla marraskuussa, kaikki paikalle!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hieno homma...

...ja uskottavuus seuralla kohosi taas siedettävälle tasolle koskien näitä omien paluita ja muiden NHL-miesten invaasioita Palloseuraan.

Kaikenkaikkiaan mahtava juttu ja jään mielenkiinnolla odottamaan tulisiko muitakin kotikonnuilleen vuodenvaihteen jälkeen. Akuutimpi tilanne on toki mahdollinen NHL-kanukin liittyminen TPS:ään. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Pena Trophy taisi tosiaan karata Sakun tulevan tulon myötä.
 

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Nammm..... oli se nautinto lukea toi uutinen Koivun tulosta Palloseuraan, nyt vaan nopeesti se ranne kuntoon, jotta se jo kauan olemassa ollut toiveeni Koivun palaamisesta toteutuisi. Tuskin unelmoin Koivun paluusta aivan yksikseni...

Sitten vaan se toinen toistaiseksi tuntematon NHL-pelaaja nopeesti pelaamaan ja toivottavasti tuo pelaaja on joku kova nimi, joka takoo maaleja Nurmisen kanssa liukuhihnalta Koivun tarjotessa namupassit! Ja viim. Koivun saapuessa on se rankkarivoittokin hyvin mahdollinen.


KIITOS TPS JA SAKU KOIVU!
 

Hokimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, HULKKI, Toronto
Hyvä Jokke

Kyllä tämä uutinen nostaa Jokken osakkeita todella paljon tuon Valicevicin jälkeen!!

Päivänturkkarista löytyy tarkempaa tietoa Koivun paluusta sekä uudesta hankinnasta, kuka hän on? Sitä emme vielä tiedä. Toivotaan parasta!!

Kenet Saku ottaisi mukaan montrealista???
 

Van der Teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Mavericks, Manchester United, Klubi
Toivottavasti kaverina tulis vaikka Michael Ryder. Mutta eipä se nyt niin ajankohtaista ole. Tärkeintä on tietenkin Sakun oma paluu Turkuun ja Tepsiin. Kiitos, TPS!
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
"Saku tulee ja pelastaa"

...sanoivat Alivaltiosihteerin pojat aikanaan radiohupailussaan. Hieno homma että kaikkien näiden penailuyritysten jälkeen ei tarvii hävetä silmiä päästään. Kiitoksen lausuisin vaan en tiedä kelle sen osoittaisin.. JK varmasti, Jokke? Fantastista, kerrassaan hieno juttu!

Jaa että vielä NHL-apu olisi tulossa lisäksi, kuten myös paikkaaja Tuokolle? Itse olisin kaiken tämän jälkeen tyytynyt vaikka siihenkin että Aalto laitaan ja Kapteeni keskelle. No, tehän tiedätte kenet minä määrittelisin NHL-avuksi... Kyllä semmoiset vähintään 1173 ottelua pitää olla takana, ettei ny mitään nöösipoikaa oteta. Pisteitä vaikka pyöreät 1200, niin ei tarvii arvuutella tehojen kanssa...
 

Bobiii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Ny Rangers,
Kiitos TPS ja Kiitos Saku Koivu. Taas alkaa käymään tutuksi 400km reissu...! Tätä jo on odotettu mutta lauantaina jo tutustutaan uudestaan vanhaan reissuun KIITOS!!!
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Niin ei kai se sentään huomenna jäällä vielä ollut. 4.11. tai 18.11. lienevät ne todennäköisemmät kotiottelut. Vaan eiköhän lauantainakin peli saada aikaan, tervetuloa vaan.
 

eesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanadan länsirannikolta kuuluu kummia. Eräs T.B-nimikirjaimia kantava, statseiltaan jossain Zingonin ja Valicevicin välillä oleva hyökkääjä olisi kuulemma allekirjoittanut sopimuksen Tepsin kanssa. Jaa-a, jos minulta kysytään, niin aika penailulta kyllä vaikuttaa, jos toteutuu.

edit: Piti mennä tuohon toiseen ketjuun
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti eesa
Eräs T.B-nimikirjaimia kantava, statseiltaan jossain Zingonin j

Teemu Brunila?

Mitä jos laittaisit koko nimen, jos kerta spekulaatiota haluat?

K
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti eesa
Kanadan länsirannikolta kuuluu kummia. Eräs T.B-nimikirjaimia kantava, statseiltaan jossain Zingonin ja Valicevicin välillä oleva hyökkääjä olisi kuulemma allekirjoittanut sopimuksen Tepsin kanssa. Jaa-a, jos minulta kysytään, niin aika penailulta kyllä vaikuttaa, jos toteutuu.

Älä viitsi kiusata. Tuohon "Zingonin ja Valicevicin välillä" -kohtaan saakka kuulosti niiiin herkulliselta...mutta taitaa Todd sitten jättää tulematta...
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Maailman paras ison kaukalon pelaaja saapui Åboon ja paikalliseen palloseuraan. Johtaja ja kova tsemppari.
Taidan itsekin Turussa asuvana käydä Sakua katsomassa.
Muistoja on (katkeria) vuosien takaa..

Tuo muutenkin uutta ilmettä Tepsin suhteellisen värittömään jengiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös