Sairastupa 2007-2008

  • 45 268
  • 79

MasaK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paska Kaupunni
Normio - jalkavamma?
Haakana - sormivamma?

Ja uusimpina Bros sivusidevamma ja Kratena käsivamma.

Jatkoajan jutussa sanotaan:
"- Kratena on lähetetty täällä sairaalaan. Voi olla aika vakava käsivamma, Kärppien päävalmentaja Kari Jalonen kertoi."
 
Viimeksi muokattu:

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jatkoajan jutussa sanotaan:
"- Kratena on lähetetty täällä sairaalaan. Voi olla aika vakava käsivamma, Kärppien päävalmentaja Kari Jalonen kertoi.
Kratena kuvattiin pelin jälkeen Kuopiossa ja positiivinen uutinen oli, ettei hyökkääjän kädestä löytynyt murtumaa. Hän pääsi joukkueen mukana kotimatkalle. ”Jotain ongelmaa siellä kuitenkin on, kuvat menevät omalle radiologillemme tutkittavaksi perjantaina. Taukoa on tulossa jonkin verran Kratenallekin.

http://www.oulunkarpat.fi/ottelut.php?edellinen=1&id=398



24.1.2008 Forum24
s.26
Juttu Pikun tilanteesta
http://www.forum24.fi/admin/pdf/20080124/FO_20080124_26.pdf
 

temmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
Aika hintavia ollut pisteet tällä kaudella Kalpalta.
Taas pari miestä, toivottavasti vain vähäksi aikaa.
Alkaa olemaan Kalpan aiheuttamat saikku päivät jo tapissa!

Toivottavasti Kratena selviää pienellä levolla ja toivotaan Brosin polveen sitten tuo ruhje. Tahtoo vain nuo polvetkin joskus olla hiukan hankalia sanoa etukäteen.
 

Jansperi

Jäsen
toivotaan Brosin polveen sitten tuo ruhje. Tahtoo vain nuo polvetkin joskus olla hiukan hankalia sanoa etukäteen.

Niinpä,ja todella herkkiä uusiutumaan jälkikäteen.Voi melkein todeta sentteri tilanteen todella heikoksi mikäli piku ei oo kuvioissa tällä kaudella ja Brosilla pitempää huilia tiedossa...

Vaikka pitäisi olla tyytyväinen että saatiin puolustukseen vahvistusta ja maalivahti niin jotenkin kaipailisin vielä Lundmarkia kun tuo pikun tilannekkin näyttää odotettua huonommalta.
 

Blackbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tänään Kalevassa Jalonen kritisoi tuomarityöskentelyä ja sanoo "ajojahdin" alkaneen joukkueen huippupelaajia kohtaan. Tästä on kyllä ollut viitteitä aiemmissa peleissä. Nyt nuo loukkaantumiset ovat tosiasia, kuitenkaan Junno ja kumppanit eivät ole tehneet pelaajamarkkinoilta hankintaa, joka olisi osaltaan voinut hillitä tuota ajojahtia. Eli jos huippupelaajaa "räppäät" niin tietää kenet saa vastaan. Tältä osin Kärpät on liigan "mikkihiirijoukkue".
Toivottavasti Haakana tuo kovuutta joukkueeseen.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Paikalla KalPa-Kärpät pelissä olleena, voin sanoa 100% varmuudella, että kyseessä ei ollut mitään ajojahtia Brosin ja Kratenan tapauksissa. Mitä syytä KalPalla olisi teloa Kärppien pelaajia, en näe yhtäkään hyvää syytä tähän.

Jalosen puheet ajojahdista saattavat pitää paikkansa ehkä otteluissa ns. pahempia kilpailijoita vastaan. Molemmat loukkaantumiset olivat äärimmäisen huonoa tuuria. Ja mm. iltapäivälehtien minijutuissa kirjoitettiin Laakson teloneen Brosin polvella. Jokainen voi esim. nelosen maalikoosteesta katsoa tilanteen olleen puhdas vahinko ja äärrimmäisen huonoa tuuria. Kratenan loukkaantumista en nähnyt, mutta käsittääkseni käsi meni normaalissa pelitilanteessa.

Toivottavasti molemmat palaavat pian kehiin, sillä tähtipelaajia on kiva katella kaukalossa eikä heitä koskaan ole liikaa( ainakin täällä Kuopiossa tiedän :) ). Ei ole kenenkään maksavan katsojan etu, jos he viettävät aikaa lasaretissa.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän tuossa ollut paljolti Jalosen turhautumistakin. Kahdeksan pelikuntoista hyökkääjää - seitsemän, jos ei Anderssonia olisi hankittu - liigan kärkijoukkueella on naurettavan vähän. Ei edes kolmea kentällistä, vaikka materiaalin pitäisi olla leveä.
 

Jasu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuumeessa, eli ei varmaankaan kovin kauaa.

Hyödyllinen linkki aiheeseen liittyen.

Juu kiitoksia vaan tosta linkistä, tosin olin vähän hätäinen kysyessäni, koska löysin sen tiedon jo aiemmin.... Liigapörssin kauttahan se sitten löytyi. Meinas vaan hätä iskeä, kun sattuu tuo Mikkola olemaan joukkueessa ja Kärppien sivuilla ei ollu mitään mainintaa poissaolosta... Mut toivotaan et jo huomisessa pelissä Ilkka-poika pelais ja tekis nyt ens alkuun vaikka pari maalia... :)
 

meetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut Oulun urheiluseurat.
Juu kiitoksia vaan tosta linkistä, tosin olin vähän hätäinen kysyessäni, koska löysin sen tiedon jo aiemmin.... Liigapörssin kauttahan se sitten löytyi. Meinas vaan hätä iskeä, kun sattuu tuo Mikkola olemaan joukkueessa ja Kärppien sivuilla ei ollu mitään mainintaa poissaolosta... Mut toivotaan et jo huomisessa pelissä Ilkka-poika pelais ja tekis nyt ens alkuun vaikka pari maalia... :)
------------
Jatkoajan ennakon mukaan Mikkola on mukana tämäniltaisessa ottelussa.
---
Kärppien vastuuvalmentaja Kari Jalonen ei lupaa lisämiehitystä Lappeenrannan vierailulle.

- Emme saa lisää miehiä matkaan. Mikkola (Ilkka) kylläkin palaa mukaan. Bros kävi tiistaina magneettikuvissa, eikä polvessa ollut mitään isompaa. Kipeä se on, mutta jollakin aikajanalla saamme hänet vielä mukaan. - Viuhkola lähtee reissuun mukaan, mutta ei pelaa. Hän on mukana joukkuetreeneissä. Toivottavasti paluupäivä lähenee koko ajan, Jalonen odottaa.
-----
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Painaako Haakanalla vieraskiertue vielä jaloissa vai vihoitteleeko sormi taas? Kun ei kokoonpanossa näy.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Juho Jokinen toipuu hyvin:

http://www.oulunkarpat.fi/uutiset.php?uutisid=734&arkistosivu=

Huh, tällä kertaa selvittiin onneksi säikähdyksellä.


Tuosta jutusta kävi ilmi vielä muitakin hyviä uutisia kuten:

Sentteri Jari Viuhkolan toipuminen selkävaivasta etenee myös hyvin. ”Viuhkola on ollut joukkueharjoituksissa jo mukana, mutta tällä viikolla hän pääsee mukaan myös kamppailuihin, jolloin voimme arvioida hänen pelikuntoaan entistä paremmin”, Hakkarainen sanoo.
 
Nuohan oli hyviä uutisia. Normio vahvistaa pelaavaa kokoonpanoa huomattavasti, kuten myös Viuhkola. Nelosesta saattaakin tulla maajoukkuetauon jälkeen vemppaketju, missä pelaavat kaikki "totuttelijat" :D Huvittaa jo etukäteen: "ai ai oi oi" kuuluu, kun jampat vetää jäällä.
 

Käytös10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"”Kokemukseensa nähden Jokinen on hyvävointinen. Hänellä on vähän höntti olo eikä hän muista ihan kaikkea illan tapahtumista. Tässä tapauksessa selvittiin pahalta näyttäneestä tilanteesta säikähdyksellä”, selvittää joukkueen lääkäri ja fysiikkavalmentaja Harri Hakkarainen."


Normi kiekkofani osaa varmaankin samaistua, sunnuntai-aamut on joskus allekirjoittaneellakin tuollaisia.
Varmaan saadaan Jokinen kohtuu piakkoin takaisin riviin, Pikusta voidaan elätellä toivoa, että ehtisi muutaman runkosarjapelin pelailla ennen play-offeja..? Tai kuntoutuisi edes pleijareihin.
 

meetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut Oulun urheiluseurat.
http://www.oulunkarpat.fi/uutiset.php?uutisid=746

23.02.2008 12:43

Tuomas Tarkilla jalkavamma

Maalivahti Tuomas Tarkki on poissa pelikaukalosta kahden viikon ajan jalkapöydän ruhjevamman takia. Maalissa pelaa Andy Chiodo Ja liigamiehistöön on kutsuttu mukaan A-junioreissa pelaava Antti Rautiola.




Lisäksi Haakana vieläkin pois selän takia.

Laamanen myös sairastuvalle...

jaahas,lihasrepeämä ja pari viikkoa sivussa
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti Laamanen ehtii oikeasti toipua pelikuntoon pleijareiden alkuun mennessä, ettei miestä pidä puudutuspiikillä tms. parsia kokoon tosipeleihin. Silloin kun on vaikea yltää tasolleen.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Oskarilla (Korpikari) tuli tiistaina aamujäällä turussa kiekko naamaan, jonka johdosta nenä murtui ja mies sai aivotärähdyksen.

Oskari Korpikarilta murtui Lappeenrannassa siis leuka kun Joonas Rönnbergin ampuma kiekko osui suoraan tauluun. Jalosen mukaan herra kiidätetään lentokoneella Ouluun hoitoon.

Kärpiltä ovat sivussa Ondrej Kratena ja Oskari Korpikari..

Kuten niin monta kertaa tällä kaudella Oskari Korpikari on taas loukkaantunut, tällä kertaa siis vammana tuo jokerit pelissä mennyt rintalihas. Voi tätä epäonnen soturia, nuoren puolustajan sairaskertomus alkaa olla jo melkoinen pino luettavaa. Toivotaan ihmettä, jotta mies vielä pääsisi playoffeihin mukaan , vaikka tällä hetkellä se näyttää mahdottomalta :(

Tsemppiä ja jaksamista Oskarille.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös