SaiPan pudotuspelit keväällä 2016 – keltaista lunta vai kultainen suihku?

  • 75 915
  • 485

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lauantaina teki mieli hypätä parvekkeelta, kun SaiPa hävisi, mutta jotenkin taas alkaa usko nousta on tämä kyllä ihmeellistä mielen värinää. Huomenna todella tärkeä peli kyseessä ja uskoni on taas nousussa. Onhan tuo tällä kaudella nähty, että yks kaks parin paskan pelin jälkeen homma voi mennä aivan toiseen äärilaitaan. Tiedostan kyllä hyvätkin asiat näistä kahdesta edellisestä pelistä, vaikka voitot näyttävätkin 2-0 JYPille. Terävyyttä maalipaikkoihin ja Niemiselle ehjä peli niin voitto irtoaa! Tällä logoon ammuskelulla Niemiselle ei juuri haparointeja voi sattua.

Mikäli Hendo pelaa huomenna niin saadaa levyttä lisää ja Polakin kakkosketju voi sitten tällätä niitä maaleja jos ykkösketju ei vartioinnista pääse eroon. Koholla vaivoja kannattaisiko pistää Kettunen tilalle? Olisi kuitenkin terve, mutta Kohon tärkeys silti tiedossa onko silti vajaakuntoisena hyötyä enemmän kuin Kettusesta.

3-4 voitoin SaiPa jatkoon perkele!
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa ei ole kaatunut mihinkään. Kahden pelin päästä sarja 2-2 :)

Näinhän se homma voi hyvin olla. Aika pessimistinen asenne on valloillaan, hyvä että vieraasta pöydästä joku jo huomauttaa :)

Eihän nuo kaksi ekaa peliä ole mitään läpihuutojuttuja olleet, eikä pelkästään Saipan tai yksittäisen pelaajan huonoutta. Toki koomailuja on käynyt ja vastustaja niistä armottomasti rankaissut + Tarkki on ollut vaihteeksi hyvä ja Jyp on puolustanut johtoon päästyään hyvin... mutta jokainen peli on omansa eli nyt keskittyminen tiistain peliin ja voitto siitä niin sarja onkin taas ihan eri tilanteessa. Samassa kun vähintään kaksi muuta sarjaa, tuskin sielläkään luovutetaan etukäteen, että "jos tiistaina hävitään niin ollaan 1-2 tappiolla ja ollaan varmasti ulkona"

Kyllä Saipan pelissä on paljon parempaa tekemistä kuin runkosarjan lopussa, joten tässä vaiheessa nyt en itse ala vielä ranteita auki vetämään. Kaikki mahdollisuudet edelleen jatkoon, nousihan se Jypikin 0-3 tappioasemasta tasoihin pari kautta sitten.
 

Barney

Jäsen
Joukkueella on vähän vaikeaa ylipäätään, mutta kyllähän voittava maalivahti nyt olisi hoitanut nuo 2-3- ja 2-4-maalit.
Sitten ei taida olla organisaatiossa yhtään voittavaa maalivahtia, tai Ruokosesta en tiedä. Sille maagiselle Markkasellekin on mennyt parin kauden aikana ainakin kaksi aivan identtistä maalia kuin tuo Tuppuraisen 2-3 osuma.

Jussilla on siinä yli 10 vuoden etumatka.
Ja silti mennyt parin vuoden sisällä ainakin kahdesti samaan harhautukseen. Syytetään siitä kuitenkin Niemistä.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Ei SaiPa näitä otteluita eikä sarjaa häviä maalivahtiin. Nieminen olisi voinut ottaa jonkin maalin maagisesti kiinni, mutta jos ei tuhannesta paikasta laiteta itse sisään, on vähän huono syytellä molaria.

Enkä edelleenkään jaksa uskoa, että joukkue pelaisi eri tavoin Niemisen tai Markkasen edessä. Itse en ole sitä nähnyt. Ehkä joku muu on.

Sarja on voitettavissa, jos vain tehdään maaleja. Kaksi peliä on myllytetty ensimmäiset pari erää. Ylärimoja, tolppia ja muita hassauksia on vaikka muille jakaa. Monta on jypillä?

Ei siinä, enemmän maaleja tekevä voittaa. Kuten voitti edellisessäkin, vaikka dumarikin otti meiltä yhden pois.

Huomenna tehdään yksi enemmän vähintään. Ja jatkossa. Ei se sen vaikeampaa ole.

Harmi, kun ei töiden puolesta huomenna todennäköisesti ehdi matsia näkemään. Voi olla paskat housussa, kun lopulta pääsen netin ääreen illalla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hattu maalissa tänään, kertoilee YLE Lappeenranta.
Jani Nieminen jatkaa SaiPan maalilla | Yle Uutiset | yle.fi

"SaiPan maalilla jatkaa tänään Jani Nieminen. Maalivahti Jussi Markkasen kuntoa ja paluuta Tirkkonen ei suostu kommentoimaan millään tavalla.

Kokoonpanoihin on myös tulossa pieniä muutoksia. Kentälle saattaa palata hyökkääjä Kevin Henderson, mikäli hänen kuntonsa aamuharjoituksissa antaa myöten."
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Kyllä vahvasti uskon, että Henderson tänään kokoonpanossa on. Tänään saa kyllä jokainen pelata pallit vaahdossa jos jatkoon mielii.

Vielä tosta edellisen pelin Lahden maalista... Jokainen maalivahtina joskus pelannut tietää, kuinka vittumaisia tollaset jäätä pitkin maskin takaa tulevat vedot on, varsinkin silloin kun naaman edestä menee samalla hetkellä vastustaja ja OMA pelaaja. Ei missään nimessä Niemisen piikkiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niillä pelataan mitä on käytettävissä. Loukkaantumisia tulee kaikille joukkueille ja joskus se menee näin. Luotetaan nyt tähän miehistöön ja tsempataan keltamustia koko joukolla illalla. Homma on vielä käännettävissä. Yksikin voitto voi helposti vapauttaa ja asiat lähtee sujumaan paremmin. Kuten todettua, niin sinänsä pelillisesti ote on ollut paikoin aika tavalla SaiPan. Nyt vaan se viimeistely, niin.

Itse ainakin tässä nyt psyykkaan itseäni voittomielelle, vaikka onkin ollut aika raskaat fiilikset näiden tappioiden takia tässä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kyllähän se voittoa tänään huutaa, muuten menee liian vaikeaksi. Mutta kävi miten kävi, niin tulee se kesä Hakaliin joka tapauksessa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Huoh muistan kevään 2014, kun Ruudun lähetyksissä oli vielä twitter vieressä. Pääsi sentään kuumentamaan vastapuolen kannattajia. Kaiketi se just tän takia poistettiinkin. Oi niitä aikoja.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Hendo vaan ajamaan reikä päässä maalille koko ajan ja muut sitten ribareihin. Hyvä tulee!
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Henderson kokoonpanossa eli tämä on voitettu sarja. Kevin on se meidän musta hevonen ja käänteentekevä pelaaja. Saa ottaa talteen.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Mutta itselleni harmitus, että tulee Hendo ilmeisesti Kurosen tilalle. Toivottavasti ei ole Kuronen loukkaantunut. Henk.koht. olisin löytänyt kyllä montakin ennen Kurosta, joiden tilalle mieluummin.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Outoa, että Kuronen on pois vai onko joku vamma. Miksei Saipa pelaa 13. Hyökkääjällä jos noita muita ketjuja kuin 3.ketjua ei voi rikkoa? Kuronen on tosi hyvä pelaaja mutta toivottavasti Hendosta on niin paljon apua tänään, että Saipa voittaa. Olisipa hienoa nähdä vihdoin tänään SaiPalta 3.erää hyvää ja tasapainoista jääkiekkoa. Come on! Ottakaa nyt se voitto pitkästä aikaa!
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Aikasemmin valitin, kun paikkoja ei käytetä vaikka ollaankin aika selvästi hallittu (ensimmäinen puolivälierä), niin ei niitä pelejä kyllä voiteta olemalla ihan purjeissakaan kuten tänään. Niin tai näin, ei koskaan hyvä. =/
Tsempatkaa nyt saatana tai voi tosiaan tulla Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta kirjaimellisesti muistuttava pääsiäinen.

Edit: Missä tosiaan Carson on? Älkää nyt helvetti sanoko, että sekin loukkaantu?
 
Viimeksi muokattu:

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Outoa, että Kuronen on pois vai onko joku vamma. Miksei Saipa pelaa 13. Hyökkääjällä jos noita muita ketjuja kuin 3.ketjua ei voi rikkoa? Kuronen on tosi hyvä pelaaja mutta toivottavasti Hendosta on niin paljon apua tänään, että Saipa voittaa. Olisipa hienoa nähdä vihdoin tänään SaiPalta 3.erää hyvää ja tasapainoista jääkiekkoa. Come on! Ottakaa nyt se voitto pitkästä aikaa!

En tiedä mutta eihän se Kurosen tsemppi ole ollut ihan sillä tasolla missä pari kuukautta sitten.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
SaiPa laittoi kaiken peliin Niemistä myöten ja se tuotti tulosta. Hyvä SaiPa! JYP oli kuitenkin mielestäni parempi edelleen, mutta tänään vierasjoukkue uhrautui täydellisesti voitolle. Torstaina tasoihin!
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Aivan hemmetin kovaa hintaa maksettiin voitosta, mutta ainakin SaiPa näytti ettei se luovuta. Nähtiin myös että JYP on haavoittuvainen ja sillon kun ei niille pompi niin maalinteko tuottaa tuskaa. Niemiselle myös iso peukku!
 

ahal

Jäsen
Näin on näreet. Koholta taisi olkapää mennä pahemmaksi, eikä varmaan hetkeen pelaa. Mutta käsi siteessä vaan joukkoa kannustamaan ainakin kotikaukaloon. Kuronen lie valmiina ja miksei Vainikainen ja Kettunenkin. Mäkistä ei tänään kentälle päästetty. Hendersonkin ehti jäähtyä välillä, kun vain vajaat 8 minsaa tuli peliaikaa.

Joukkue pelasi kyllä ihan kybällä eikä sovi moittia ketään, mutta Maalahtea ei voi olla ihastelematta. Ronskisti vaan äijään kiinni ja lopussa polki Kolenkin ihan mykkyrään laidan viereen ja uudestaan maalin eteen. Sitä saakin ojentaa, kun dumarit jättivät 55:n viikatteen Larssonin ranteeseen viheltämättä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Niemiselle iso peukku. Pelottaa miten kävi enemmän tai vähemmän loukkaantuneille. Sen sano myös suoraan, että paska jyp! No ehkä se Kohon tällikin näytti pahemmalta kuin mitä oikeasti on? Eihän siinä edes ollu kauheen kovaa vauhtia ja runttausta. Toivotaan parasta.
 

Barney

Jäsen
Nyt voisi Tirkkonen laittaa sen Hendersonin tuohon kakkosketjun laitaan, jos Hendo on vain sellaisessa kunnossa, että jaksaa pelata kunnon minuutit. Ja etenkin ylivoimalle maskimieheksi. Tuo Polak-Järvinen-Kaksonen ei vain toimi, koska siinä ketjussa ei kukaan voita yhtäkään kaksinkamppailua. Jos Koho on torstaina poissa, niin pitäisi laittaa ketjut muotoon:

Rau - McIntyre - Jokinen
Henderson - Järvinen - Polak
Leivo - Kuronen - Kaksonen
Virkkunen - Hämäläinen - Venäläinen

Kaikki ovat toimineet tällä kaudella. Carsonillakin toivottavasti vain jotain flunssaa, jotta saataisiin seuraavaan peliin mukaan. Joukkueen paras puolustaja, jonka puuttuminen ikävä kyllä näkyy. Esimerkiksi Savilahti joutui kellottamaan tänään aivan liian isoja minuutteja, minkä vuoksi oli kokoajan myöhässä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Huh, hengissä ollaan vielä! Käytännössä pakkovoiton paikka torstainakin, mutta on se nyt helvetin paljon mukavampaa lähteä hallille huutamaan SaiPa voittoon 2-1 tilanteessa kuin 3-0:ssa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös