SaiPan peliesitykset kaudella 2012–2013

  • 261 373
  • 904

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mikä virka Lee:llä SaiPassa on?

Aika paljon jututtaa tuomareita, ja välillä innostuu taklaamaan painavasti, mutta onko hän ollut niin Supervahvistus kun oli lupa odottaa?

Pitkä pelaamattomuus tietysti vaikutti mutta nyt näyttäsi että Lee oli Jussi Tarvaismainen haku.

Jatkaako SaiPassa kauden loppuun?
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No jaa, en lähtisi Mark Leetä ulostamaan. On aivan turhaa lähteä sekoittamaan pakkaa kun joukkueella kulkee tuloksellisesti varsin hyvin. Pientä taantumaa peliotteissa on toki ollut havaittavissa eikä siellä muutkaan pelaajat ole pahemmin loistanut. Lee tunnetaan hyvänä joukkuepelaajana, jolle annan paljon arvoa. Ei ole kusipää vaan tykätty henkilö kopissa joka antaa peleissä varmasti kaikkensa. Tiedän ettei se pelkästään riitä ulkomaalaisvahvistukselta. Nyt onnistumiset kiertävät ja on nihkeää, mutta kyllä Lee on edellisinä vuosina näyttänyt olevansa hyvä liigapelaaja, joka ei hyydy kun pelit kovenevat.

Tietenkin mieli saattaisi muuttua kohtuu nopeastikin, jos nyt alkaisi armoton tappioputki. En näe sitä kuitenkaan todennäköisenä. En näe tässä tilanteessa järkevänä vaaraantaa hyvää joukkuehenkeä potkimalla pidetty henkilö joukkueesta pois.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPalla on koko kaudesta sopimnus Leen kanssa, ja näillä näytöillä Markille ei kovin helposti löydy uutta palkanmaksajaa. Elikkä Leen ulostaminen maksaisi tosi paljon. Minä uskon että Mark on SaiPan mies kauden loppuun, ja lievän optimistinen olen myös miehen peliesitysten kehittymisen suhteen.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lee voi vain parantaa ja uskon että sen tekeekin. Tosin pirusti pitäisi tapahtua ettei kaveri silti olisi alisuorittanut odotuksiini nähden. Tosin jos Mark vie meidät ratkaisumaaleillaan keväällä pleijareihin ja siellä jatkoon niin annan anteeksi.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Minä oletan, että Lee oli mies joka hankittiin ykkössentteriksi, silloin ei riitä se, että on pidetty mies pukukopissa, tehoja olisi alettava löytymään.
Tämänhetkisillä otteilla saa olla kyllä melkoinen optimisti se joka odottaa Leeltä tehoja edes loppukaudella.

Ymmärrän kyllä, että se loukkaantumisen aiheuttama harjoittelematon jakso vaikutti alkuun pelaamiseen, mutta kyllä nyt jo olisi luistelun oltava parempaa, eikä tuota helvetin hiihtelyä huonosti luistavilla suksilla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mark Lee, 17 peliä ja 8 pistettä eli alle 0,5p/o -keskiarvolla mennään.
Ykkössentteriksi kaavaillulta pelaajalta se on auttamatta liian vähän puhumattakaan siitä, että maaleja Lee on tehnyt vasta yhden tällä kaudella eli on tehnyt vähemmän maaleja kuin esimerkiksi Kalle Maalahti.

Miten paljon vaisuudesta johtuu sitten siitä, että Lee oli loukkaantuneena? Veikkaan, että aika paljon. Jos luistin ei liiku, ei tehojakaan tule ja siitä taas seuraa turhautumista ja tuomareille mussuttamista. Toivotaan, että Lee alkaa kuitenkin saamaan vauhtia hokkareihinsa, että nähtäisiin enemmän sitä Leetä, mitä hän parhaimmillaan oli Porissa ja Tampereella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Leen voisi kyllä harkita vaihdettavaksi johonkin toiseen peluriin. NHL:sta jos nyt kausi peruuntuu kokonaan. Joku kova sentteri sieltä, SaiPan mittapuulla siis.
 

Leitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild, SaiPa, RM
En todellakaan laittaisi Leetä pihalle. Joka kerta kun äijä on kentällä, käy hakkaamassa omia polkkareille ja tsemppaa helvetisti ja vetää muutenkin todella tunteella jokaisen vaihdon. Tottakai tuollaiset tehot ja ehkä vähän heikompi liike ei ole sitä mitä ykkössentteriltä odotetaan mutta ollaan pärjätty hyvin, niin miksi pitäisi lähteä heittämään porukkaa pihalle ja sitä kautta hommaamaan uusia tilalle? Lisäksi tuo loukkaantuminen vaikuttaa mutta olen aivan varma, että kun päivä alkaa pitenemään, meille on paljon iloa tästä herrasta. Suurin vitutus tätä äijää kohtaa on se, kun meni leikkaamaan ne helvetin hienot viikset...
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Lee:n pitää nostaa tehoja, muutoin tosiaan ilmeisen kallista hiihtelyä. Polkkarinaputtelut ja viikset ei paljon korissa paina, jos floppaa kuten nyt näyttää.

En oikein osaa nähdä Leen tarpeellisuutta, kun Tirkkosen SaiPassa pitää tosiaan luistimen liikkua niin saatanasti ja muutoinkin pelata tiiviisti. Nämä ei varsinaisesti ole olleet Leen vahvuuksia.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
SaiPalla on koko kaudesta sopimnus Leen kanssa, ja näillä näytöillä Markille ei kovin helposti löydy uutta palkanmaksajaa. Elikkä Leen ulostaminen maksaisi tosi paljon.

Samaa mieltä. Mark on pelaamassa itseään pois SaiPan ensi kauden suunnitelmista, mutta en näe järkeä poispotkimisessa yllämainitun syyn takia. Vituttaahan se että kolmos/nelosketjun tehoista maksetaan ykkösketjun hintaa, mutta ei Leen potkuissa olisi minusta SaiPalla juuri mitään voitettavaa. En myöskään usko että Leen palkka olisi jotenkin vahvistusten hankkimisen tiellä, luulisi tästä kiekkobuumista jääneen muutenkin jotain sukanvarteen, eivätkä ison rahan hankinnat oikein edes kuulu SaiPan pelaajapolitiikkaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse olen vähän kaksijakoisissa ajatuksissa Lee:stä! Pitkä pelaamaton jakso ja sen jälkeen paluu, joka ei ole aivan odotusten mukainen ollut. Kauan pitää odottaa, että näyttöjä tulisi vai ovatko nämä 17 ottelua jo näyttäneet suunnan? Tähän en kyllä osaa itsekkään vastata itselleni. Lee on huikea joukkuepelaaja, joka tsemppaa pelikavereita niin kentällä kuin kopissa ja selvästi antaa kaiken itsestään. Riittääkö tämä kuitenkaan ulkomaalaisvahvistukselta? Ei riitä, mutta kuitenkin tiedetään miehen pystyvän nähtyä parempaan.

Tässä asiassa on yksi hyvä puoli ja se on se, että Lee voi vain parantaa ja SaiPalla on joukkueena kuitenkin mennyt hyvin. Sopimuskin on miehellä yksivuotinen ja mikäli hän haluaa saada jatkosopimuksen SaiPaan tai mahdollisimman hyvän sopimuksen muualle seuraavaksi kaudeksi niin hänellä on vain yksi asia, joka tämän mahdollistaa. Se asia on parantaminen! Kautta on vielä jäljellä ja hän kerkeää luoda itselleen paremman aseman sopimuspöytään jatkoaan ajatellen tämän kauden jälkeen. Tämä myös on asia, joka on SaiPan etu tällä hetkellä tapauksessa Lee! Lee tulee varmasti tekemään töitä paremman huomisen eteen ja tämän tapahtuessa onnistumiset loppukaudesta ropisevat SaiPan pussiin. Tilannehan olisi aivan toinen jos miehen kanssa olisi tehty suora kaksivuotinen sopimus ja SaiPalla ei menisi näin hyvin. Silloin jännittäisi enemmän Leen tähänastiset otteet, jotka eivät kyllä ole nousseet odotusten tasolle missään nimessä. Itse kyllä uskon Leen parantavan, mutta täysin arvailujahan nämä tuntemukset ovat! Tuntemukset jotka pohjautuvat Leen aikaisempiin kausiin SM-Liigassa. Sopimuksen purkamiseen SaiPan ei todellakaan kannata lähteä, mutta tietenkin kovempia näyttöjä odotellaan. Tällä hetkellä Leen pelaamisen taso on myös sellaista, että on hyvin hankalaa saada miestä kaupattuakaan mihinkään joten ainoa mahdollisuus on vain toivoa miehen löytävän pelijyvän otteisiinsa. Tämä ei kuitenkaan mikään mahdottomuus ole, että Lee tulisi nauttimaan täysin toisenlaista arvostusta loppukaudesta.

Mikäli Lee ei kauden aikana paranna niin uskoisin SaiPalla olevan resursseja tehdä hankinta ennen siirtorajaa mikäli se katsotaan aiheelliseksi. Pelaajabudjetti on maltillinen ja kausi on mennyt upeasti myös yleisömäärien osalta. Pullat ovat SaiPalla jopa niin hienosti, että pelivaraa on aivan varmasti. Mikäli tilanne näyttää muutamien pelien jälkeen vielä paremmalta niin SaiPalla on varmasti varaa jo hankkia lähes riskittömästi vahvistus ennen siirtorajaa. Mikäli tässä playoffeihin mennään niin taloudellinen tulos tulee silti olemaan mukavasti positiivinen mahdollisesta lisähankinnasta huolimatta ja tämä on kuitenkin asia, joka täytyy ehdottomasti turvata.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Pelaajasiirtoja tammikuussa?

Pitääkö SaiPan toimia aktiivisesti pelaajamarkkinoilla, vai onko "näillä mennään" paras strategia? Syyskausi on mennyt loistavasti, mutta riittääkö rosteri (toivottavasti pitkän) kevätkauden loppuun asti? Paalanen tekee veret seisauttavan come backin vasta ensi syksynä, mutta muuten sairastupa on tyhjentynyt.

Katselin SaiPan pelaajalistaa sillä silmällä että kuinka käy jos keväällä iskisi loukkaantumissuma. Lähtökohdaksi voidaan ottaa Jokerit kaatanut miehistö, joka oli tällainen:

Lee - Koho - Giliati
Piitulainen - Löfman - Mankinen
Poukkula - Hämäläinen - Koivisto
Jekimovs - Flinck - Jokinen

Backman - Savilahti
Salcido - Riikola
Pulli - Taipalus


Näiden lisäksi reservistä löytyy täyden kentällisen verran liigaotteluita pelanneita pelimiehiä:

Leivo - Rissanen - Ro Hämäläinen - Vauhkonen
Bruun - Pukka


Näistä Rissanen (pelikiellon päätyttyä) ja Bruun palaavat varmasti vakiokokoonpanoon, ja myös Tomi Leivo, Roope Hämäläinen ja Mikko Pukka ovat käyttökelpoisia ainakin rotaatiossa tai loukkaantuneiden stunttaamisessa. Kalle Maalahti kuuluisi myös tähän porukkaan, mutta ilmeisesti hän pelaa Mikkelissä kauden loppuun. Riittääkö tämä porukka "päätyyn asti"?

Jos loukkaantumisia/sairastumisia tulisi paljon (enemmän kuin kolme hyökkääjää tai kaksi puolustajaa kerralla), niin sitten tarvitaan apuja kutoskentästä:

Rehunen - Ra Hämäläinen - Suutari
Piipponen - Huhtanen


Jos näitä miehiä tarvittaisiin liigajoukkueen avuksi ratkaisupeleissä, niin eipä tilanne kovin hyvältä näyttäisi.

EDIT: Vauhkonen lisätty, näyttää entistä paremmalta!
 
Viimeksi muokattu:

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Ota nyt Olavi Vauhkonenkin mukaan tuohon, niin ei näytä ihan niin pahalta tilanne.

Ja eihän millään joukkueella ole rosterissa mitään kuudetta ketjua liigapelaajia. Kyllähän SaiPalla on poikkeuksellisen paljon syvyyttä rosterissa tällä kaudella. Harvemmin on vitosketjusta löytynyt liigamitat kaikin puolin täyttäviä pelaajia.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Siis,

VITTU MITÄ RIPULIPASKAA tuo peli oli! Huh huh.
Tuo meidän huippuvahvistus Leen Markku on kyllä niin huono tällä hetkellä ettei mitään rotia. Puolustuksessa Pukka jotenkin pärjäsi, mutta Pulli niskaperseotteella helvetin kauas puolustuksesta. Eihän se edes puolusta vaan luistelee milloin missäkin.
Koko joukkue kuitenkin ansaitsee tuolla pelillä kolme megaisoa lampaanpersettä.
Tästä on mukava jatkaa tammikuuntasaukseen...

EDIT: Siis korjataan sen verran lausuntoa, että Hattu oli hyvä. Ilman Niemistä olisi pelistä tullut totaalinen peppuraiskaus....
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suhteellisen aseettomia oltiin tänään. Ei tuossa pelissä juuri mitään mahdollisuutta ollut, vaikka ottelun alkuminuutit antoikin hiukan uskoa. Ylivoimapeli on kyllä niin pirun luokatonta ja tuloksellisesti totaalista kuraa.

Leen otteet olivat tänään surkeita ja näyttää vähän siltä ettei miehestä taida olla juurikaan apua joukkueelleen. Nieminen oli jälleen loistava, mutta muu joukkue ei kyllä mitään kehuja ansaitse. Päivä ei SaiPalaisittain juuri mitään mukavuuksia tarjonnut, kun ensin tuli ilmoitus Salcidon loukkaantumisesta! Sen jälkeen Koho loukkaantuu ja itse pelissä oltiin täysin aseettomia.

Nyt vituttaa niin ettei veri kierrä. Rissanen palaa peleihin mukaan, mutta eipä sillä mitään merkitystä ole mikäli ei koko joukkueen tahti rupea muuttumaan. Ylivoimapeliin olisi kuitenkin keksittävä lääkkeet ja viisikkopeli on aivan kauhean luokatonta.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Tällä hetkellä tunteet kuohuvat siihen malliin, että täytyy sanoa olevansa melkeinpä samaa mieltä Daywalker-75:n kanssa...

Miksei tolle ylivoimalle voida tehdä mitään? Jekimovs-Rissanen alkukauden kuvio kuntoon ja siihen vielä kolmanneksi hääräämään Jokinen, Giliati tai Vauhkonen. Ymmärretty?

Vielä tuosta Leestä. Vielä Jokerit-matsin jälkeen ajattelin muistaakseni, että eihän Mark noin surkea ole mitä kaikki täällä väittää. Äskeisen nähdyn ottelun perusteella on pakko sanoa että voi voi, kyllä se vaan on! Olisiko peliksi, tai pariksi vaikkaa mussuttamaan poppareita ja Olavi sieltä tilalle? Muutenkin, kun Rissanen vapautuu pelikiellosta tulee mielenkiintoiset ajat, että ketkä siellä pelaa. Tämä etenkin, jos Koho ei saanut tuosta pahempaa loukkaantumista (siltä se kyllä vaikutti, ikävä kyllä). Mielestäni Lee ei kuulu pelaavaan kokoonpanoon tällä hetkellä, vaikka onkin joukkuepelaaja vailla vertaa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
No ei nyt sentään ihan koko joukkue paska ollut, Nieminen nimittäin teki tänään sen mitä pystyi ja huonommalla maalivahdilla lukemat olisivat olleet tuon 0-3 jo ensimmäisen erän jälkeen. Mutta muuten olet kyllä oikeassa, hirveää paskaahan tuo peli muuten oli. Kulminaatiopiste oli se, kun viiden minsan ylivoimassa saatiin ensimmäinen näennäinen pyöritys aikaan yli neljän minuutin jälkeen.

Niin se vaan on että tällaisilla ketjukoostumuksilla me ei päästä mihinkään, Lee on aivan yössä ja joutaa takaisin nelosketjuun tai poppariosastolle. Seuraavaan peliin saadaan sentään Rissanen takaisin, toivottavasti Koholle ei käynyt tänään pahemmin. Jos Salcidokin on pidempään poissa, on meillä ostoslistalla YV-pakki sekä kärkiketjujen hyökkääjä. Toivottavasti NHL-tilanne ratkeaa kohta suuntaan tai toiseen, niin päästään kartoittamaan mahdollisia vahvistuksia.
 

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Kyllä täytyy tosiaan vetää sen verran sanoja takaisin, kun vitutus on jo hieman laantunut. Eli kyllähän Niemisen Jani oli jälleen mies paikallaan jälleen noilla torjunnoilla. Yhtään maalia ei voi kyllä Janin piikkiin laittaa, paremman puolustuksen ja joukkuepelin avulla noilla esityksillä olisi voitu pitää nollat. Vielä kun ottaa huomioon, ettei JYP kuitenkaan ollut mitenkään räjähtävän kova tuossa hyökkäyspelissään.
 

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä, etten ole ainoa. Leen ja Pullin vois laittaa johonkon, työntää, pistää, hus pois silmistä. Vituttaa kattoa tota mitäänsaamatonta läpsyttelyä. Mutta niin, ketäs sitten tilalle....... Nieminen ainoa puhtaat paperit kouraan tänään.

Toivotaan että joukkue saadaan ruotuun ja kurssi käännettyä, pian
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jyp-pelin ylivoimasta ei viitsi edes sanoa mitään, ei yhtään mitään.
Koko peli oltiin täysin hukassa: laukaukset päin ensimmäistä pelaajaa, syötöt seisoville miehille tai vastustajan lapaan. Seuraavaan peliin Vauhkonen ilman muuta kehiin ja Leivo myös. Jekimovsilla ja Jokisella ei tee nelosessa tuon taivaallista, eikä Leellä ykkösessä (jos tekee missään).
Nieminen sentään oli todella hyvä ja etuvasemmalla kaksi riviä alempana istui niin verevän näköinen emäntä, että välillä meinasi unohtua pelin seuraaminen.
Muuten meni aika hukkaan kuin miestä naidessa.
 

Jäämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Borussia Dortmund, Sympatiat HIFK:lle
Leen voi lähettää kauas pois ja mahdollisimman nopeasti. Ketjuja on pakko muuttaa, se nähtiin viimeistään tänään. Alkukauden Jekimovs-Rissanen-Jokinen voisi kokeilla seuraavissa peleissä ja katsoa johtaisiko se mihinkään. Vauhkonen ehdottomasti takaisin kokoonpanoon jo seuraavassa pelissä. Nieminen oli jälleen loistava, eikä yksikään maaleista mennyt hänen piikkiin.

Ylivoimasta en sano mitään, kaikki paikallaolleet näkivät kyllä tilanteen. Seuraavat viikot ovat muuten aikalailla hemmetin tärkeät viikot saada peli jälleen kulkemaan. Tulevan 2 viikon aikana kohdataan Tappara, Ässät, HPK ja JYP (x2).
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Pullilla oli kauhee hyökkäyskiima tänään,sit tultiin selkäsuorana takas puolustamaan. Ja Jyp pääsi ylivoimahyökkäykseen näissä tilanteissa. Pukka pelas ihan hyvän pelin,ei tullut pahoja harhasyöttöjä. Leen pelaamista en jaksa edes kommentoida...
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Ei tuo tappio aivan kokonaan SaiPan paskasta pelaamisesta johtunut, kyllä JYP.n puolustuspelaaminen oli erinomaista.
MUTTA, en ymmärrä sitä, että koko alkukauden sinne vastustajan maalille mentiin, eikä meinattu, nyt sinne ei mene oikein kukaan, pyöritään vain siinä vastustajan puolustuskuvion ympärillä kuin pieru nahkahousuissa.
Tämä, niinkuin Blues pelikin näytti, että niitä voimahyökkääjiä puuttuu, 1-2 knock-out miestä käsillä varustettuna, Vauhkonen kyllä maalille menee, mutta on aivan liian pehmo yksin siihen hommaan.

Olen iloinen, että muutkin alkaavat nähdä Leen turhuuden, johonkin mies olisi saatava kaupattua, mutta ostaako kukaan noin turhaketta, ehkä joku sellainen joka tarvitsee mallia hyvästä pukukoppipelaajasta, muuta ei kyllä tule saamaankaan.

Ja, Miika Lahti, tämä joku perkeleen rehupiitles, saunan taakse vaan.
 

Don Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eniten huolestuttaa peli-ilmeen katoaminen. Kyllähän pelejä saa ja pitääkin hävitä, mutta taistelllen. Kotipelit Bluesia ja JYP:iä vastaan ovat olleet surkeita, joissa kummassakaan ei ollut mitään saumaa voittoon. Molemmissa peleissä ollaan jääty lähtötelineisiin. Jokereita vastaan yksi hyvä erä riitti, muuten se oli samaa sarjaa. Toivottavasti tämä on vain pieni notkahdus tai ovat treenanneet itsensä tukkoon. Luistin ei ainakaan tällä hetkellä kulje.

Nyt alkaa pitkä kevät. Yllätysmomentti on käytetty ja vastustajat iskevät vastaan omilla lääkkeillämme. Kympin sakkiin pääseminen on meille se realistinen tavoite, johon vielä pisteitä tarvitaan. Joukkue on kyllä pelannut todella upean syksyn ja onkin hienoa tarkkailla pleijariviivaa poikkeuksellisesti ylhäältä päin. Tämä ei ole ihan jokavuotista meille. Nyt vaan helvetillinen taisteluilme päälle ja katsotaan mihin se riittää (urheilutermein). Onnistumisia tarvitaan laajalta rintamalta. Pari ykköskorin ukkoa ei olisi pahitteeksi, jos sellaisia olisi tarjolla. Luulisi ennen siirtoikkunan sulkeutumista jotain liikehdintää olevan.

Nää nyt oli tällaisia lauantai-illan pohdintoja. Jatkakaa, aina (etä)tukena!!
 

takatolppa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotain tuohon ylivoimaan on kyllä keksittävä. Kuvaavaa oli tänään kun 5-3 yv:llä Lee laittoi toivottoman lätyn Savilahdelle(?) ja tämä hädintuskin osui kiekkoon. Mielikuvitus puuttuu täysin. Laukauksia säästellään turhaan ja sitten lopulta lauotaan epätoivoisista kulmista päin ensimmäistä puolustajaa. Tosin näitäkään on turha edes miettiä jos ei päästä kunnolla hyökkäysalueelle kuten tänään Lahden vitosen aikana.

Nyt kun Rissasen pelikielto loppuu haluaisin nähdä alkukaudella ylivoimalla tuhoja tehneen Jekimovs-Rissanen-Jokinen-kolmikon jälleen yhdessä. Toinen yv-kenttä voisi olla sitten vaikka Giliati-Löfman-Vauhkonen. Lee ja Mankinen takaisin ylivoimaan sitten kun alkaa peli kulkea edes vähän sinnepäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös