SaiPa kaudella 2015–2016

  • 574 852
  • 2 477

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hauskaahan tässä on se, että Sportit ja kookoot vahvistavat ja ostavat ihan kovia nimiä, niin vittu täällä odotetaan tatti pystyssä kaveria, jolla on kohta koko ruoto kursittu titaanilla kasaan.

Juuri näin. Itsekin tässä vähän huuli pyöreänä olen ihmetellyt, kun Haatajaa ja Koskirantaa lappaa sisään Sportiin ja Kookoohon, mutta meidän toimistolla ei tunnuta tekevän mitään, vaikka peli ei ole kulkenut pitkään aikaan. Voihan se toki olla, että miehiä etsitään, mutta ei ole sopivia löytynyt...tiedä sitten. Mutta kyllä tilanne alkaa kohta aika kriittinen olla, varsinkin hyökkäyksen suhteen, että jotain pitää tehdä. Pari laatumiestä pitäisi löytää tai edes sellaisia liigatason miehiä, jotka tuovat lisää kilpailua. Nyt tuo hyökkääminen on enemmän sellaista neppailua, mustelmien välttelyä, saati sitä, että joku erehtyisi joskus taklaamaan.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
No ei me kyllä millään Korskirannalla tehtäiskään yhtään mitään. SaiPa tarvitsee vahvistuksia.

Vainonenkin sainattiin Ässiin vuoden optiolla. Se voi jopa olla heille ihan ok valinta, varsinkin kun optio. Kehittyvä kaveri. Mutta ei me pakkeja tarvita.

Kyllä minä hyväksyn, että SaiPa kaivaa ihan todelliset vahvistukset, eikä mitään hätäisiä klönttejä.

Se ykkössena ja edelleen se oikea laituri seuraavana. Molemmat pitäisi saada, jos tahdotaan todella voittaa. Kaikki kunnia Jokiselle, kun tänäänkin esitti todellista taistelutahtoa. Oli pirteä. Mutta jos ei kädet riitä, ei riitä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitkästä aikaa on luotto toimistoon koetuksella. Tuo materiaali ei vaan noita kovimpia jengejä vastaan nyt riitä. Tänään SaiPa oli ihan hyvä, mutta ei mopolla moottoritielle. Nokelainen ei välttämättä pelaa enää tällä kaudella alkukauden tasollaan jos ylipäätään pelaa. Ja valitettavasti Järveläinen ja Strömberg euvät kumpikaan ole osoittautuneet osumiksi.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
No ei me kyllä millään Korskirannalla tehtäiskään yhtään mitään. SaiPa tarvitsee vahvistuksia.

En minäkään tuolla sitä tarkoittanut, että SaiPaan olisin Koskirannan halunnut, kiitos ei. Mutta siis sitä, että jopa pienemmän budjetin porukatkin ovat reagoineet ja hommanneet ns. valmiita pelimiehiä. Alkas jo olla SaiPankin syytä tehdä jotain...on sen verran jumissa toi hyökkäys pelistä toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Tällä tilanteella ole paljon Tirkkosen kanssa tekemistä. Nyt jos pistettäisiin Peksi pihalle ja Sanni puikkoihin, voitaisiin yrittää välttää jumbosija. Asenne oli nytkin kohdallaan, mutta jos ei käsiä ole, niitä ei ole. Niitä tarvitaan. Enemmän kuin yksi pari.

Viimeisin asia, mitä tässä tilanteessa pitää tehdä, on puuttua valmennusjohtoon. :D
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Olen kyllä hiukan eri mieltä kuin avatar tuosta pakin tarpeesta. Eilen nimittäin minä en nähnyt Larssonia enää kolmannessa erässä kentällä, vaan Mäkinen pelasi mielestäni Larssonin tilalla ja kuudella pakilla pelattiin. Kun Riikolakaan ei ole vakuuttanut, niin kyllä yksi pakki olisi olisi todella tarpeellinen.
Hyökkäykseen sitten ne sentteri ja laituri niin kuin avatar mainitsi, jos Nokelainen sitten joulutauon jälkeen palaa, niin se on sitten yksi bonus lisää, vaikka ei aivan täyttä panosta pystyisi antamaankaan.

Minä kuitenkin pahoin pelkään, että jos/kun vahvistuksia hankitaan, niin ne tulevat aivan liian myöhään ja varsinkin suora play-off paikka on siinä vaiheessa jo utopiaa.
 

ahal

Jäsen
Vertailin tuossa aikani kuluksi hieman joukkueiden tämän hetken rostereita. Jatkoajan listan mukaan, se ei ihan 100-prosenttinen ole, mutta helpoimmin verrattavissa kuitenkin. Top5:sen jätin pois, mutta KalPasta alaspäin muut.

Paljastui, että pienimmillä rostereilla operoivat jonkin sortin kriisiseurat Blues ja HPK sekä SaiPa. Nimiä listassa on n. 25 kullakin (joku junnunosto saattaa hetkellisesti sekoittaa, kuten ei-listalainen Kettunen joka pelaa silloin tällöin, mutta Zboril ei vaikka on listassa). Espoossa ja Hämeenlinnassa ovat omat (talous)syynsä pieneen porukkaan, mutta SaiPa näyttää ottaneen tietoisen riskin kapealla joukollaan. Laatua siinä on tarpeeksi po. kymppijoukon kärkeen, mutta takaiskuja (Nokelainen, Löfquist, Markkanen) ei saisi juuri tulla ja kaikilta olisi tultava täysi työpanos illasta toiseen, jotta iskukyky säilyisi. Näyttää, että Lappeessa mennään tiukasti talous edellä ja odotetaan pientä ihmettä tapahtuvaksi.

Ilveksellä, JYPillä ja KooKoolla on kolmisenkymmentä ukkoa rosterissa, KalPalla ja Sportilla himpun vähemmän.

Mielenkiintoinen on havainto, miten junnuja (22-v tai nuorempi) pyörii joukkueessa (sainattuina): KalPa 14, Ässät 12, Blues 11, HPK 10, JYP 9, Ilves 7, KooKoo 6, Pelicans 6, Sport 5 ja SaiPa 4 (Mäkinen, Järveläinen, Vainikainen, Kettunen). Tulos yllätti aika lailla ja pistää miettimään, mistä moinen linjavalinta: "pakon sanelema" - ei ole sopivia? Espoossa, Kuopiossa ja Porissa junnut saavat paljon peliaikaa ja kehittyvät kohinalla, mutta Lappeessa on toinen meininki. Toki mainituissa kaupungeissa on ollut vahva junnuperusta jo pitkään, mutta selittääkö se kaikkea? Ehkä ensi kausi tuo muutosta, kun Ropo pääsee vaikuttamaan asiaan. Joko ulkoa tai omista.

Junnujen määrä näyttää selvästi korreloivan seuratyön kanssa, kun KooKoolla, Pelicansilla ja Sportilla on myös muita vähemmän nuoria mukana.

Mitähän tähän lopuksi sanoisi. KalPa näyttää pärjäävän hyvin junnuporukalla, kuten useasti ennenkin. Blues on taistellut hyvin vaikeuksien keskellä ja Ilves pelaa parhaimmillaan todella hyvää lätkää. Ässät nousee taulukossa varmasti ylemmäksi kauden mittaan. Nuoret joukkueet ovat toki yllätyksellisiä, välillä kulkee hyvin, toisinaan ei. Mestaruuksia niillä ei usein saavuteta, mutta viihteellisiä tapahtumia kuitenkin. Realiteetit kertovat, että massiseurat jakavat mitalit lopulta.

Mikähän on SaiPan ruutu? Se ei ole sen paremmin massiseura kuin viihteellinen junnuporukkakaan. Lisäksi kapea rosteri ja joukko toivotaan-tapauksia. Viime vuosina se on onnistunut kohtuu hyvin "välimallin roolissaan", mutta nyt näyttää vaikeammalta. Toivotaan silti parasta täältä katsomonkin puolelta.
 

Aapee79

Jäsen
Hyvä kirjoitus @ahal! Ei tätä oikein meinaa tajuta, miten nopeasti voi tulla ylhäältä alas koko jengi/organisaatio. Tai no korkealtahan sinä tulet toki nopeammin ja vauhdikkaammin alas kuin jos olisit valmiiksi jo pohjalla.

Junnut:

Miksi jumalauta Adam Zboril ei saa yhtään minuuttia peliaikaa? Muissa esim. kärkijengeissä Kärpät ja Tappara pelailee nimet Puljujärvi ja Laine ykköskentissä ja pystyvät tekemään tulosta. Ja joo, tiedän, ettei Adam ole niin kova lupaus kuin ed. mainitut herrat, mutta eipä ole SaiPakaan niin kova jengi ed.mainitut seurat, että tuon tason pelaaja ei pystyisi pelaamaan meidän tuloskentissä. Tai no okei, edes annettaisi mahdollisuutta siihen.

Myös Kettunen ansaitsee muutaman minuutin peliaikaa tuossa surkeassa rosterissa. Vainikainen menee myös välillä rotaatiossa.

Ennen kautta tulleet hankinnat ja muut sopimukset:

En todellakaan tanssi haudalla tai ähäkuttia sano, että olin oikeassa, mutta valitettavasti nämä Strömbergit ja Järveläiset ovat vaan nyt tällä kertaa hutihankintoja. Carsonista en sano vielä mitään, koska voi hyvinkin olla loppukaudesta parempi ja tällä hetkellä pelailee edes suht normisti. Parempaan pitäisi kyllä toki hänenkin noilla "meriiteillä" pystyä.

Välillä puhuttiin kovaan ääneen jopa kotiedusta tappelemisesta. Kerron salaisuuden: Silloin kun 1.ketjussa pelaa Jokisen Tommi, niin se joukkue tappelee korkeintaan 10. sijasta. Hyvin Tommi pörräilee ja taistelee välillä, mutta kun kädet eivät riitä tekemään tulosta, niin ne eivät riitä. Olkoonsa SaiPan budjetti nyt mikä vain, niin meidän 4.ketju pitäisi olla muotoa Jokinen - Koho - Venäläinen. Nyt sankarit ovat 1. - 3. ketjuissa. Ei toimi. Ja tiedän, että tuollaisiin suunnitelmiin vaatisi jo enempi hankintoja, mutta sanotaan, ettei nyt hyvä ihme ainakaan kukaan noista joudu pelaamaan tuloskentissä.

Nokelainen. Harmittava, mutta tod.näköisyys loukkaantumiselle oli tyylin 100%, joten se ei ole voinut tulla yllätyksenä kenellekään. Missä varasuunnitelma? Niin, ei missään. Olemme nyt 10 edelliseen otteluun saaneet jopa 8 pistettä sekä erikoistilanteet ovat tällä tasolla: YV on n.10% ja AV on n. 66%. Jumalauta. Kerran kymmenestä teet itse ylivoimamaalin, kun kaveri tuulettaa joka kolmannen jälkeen. Ihan käsittämätöntä ja tämä luo Sannin tulevan päävalmennusuran ylle jo hienoisen varjon, koska hänhän vastaa pitkälti erikoistilanteista. Vai ovatko tulevat keltanokat jotain erikoistilannespesiaaleja? Epäilen.

Jani "Hattu" Niemisestä voisi myös kirjoittaa, mutta en jaksa. Parempaan odotin, mutta tosin vielä kyllä hetken odotankin. Toivoa ei ole vielä menetty.

Tulevat hankinnat, mitkä olisi pakko tehdä ennen kuin on jo liian myöhäistä:

Hyökkäys:

Yksi kappale senttereitä. Pelaa 1. - 2. ketjussa.

Yksi kappale laitureita. Pelaa 1. - 2. ketjussa.

Puolustus:

Yksi hankinta siksi, jos ja kun Larssonin tahti on mitä on, Riikola ei pääse jyvälle hommista ja Lofquist loukkaantuu/on loukkaantunut/ tai kuormaa kasaantuu liikaa. Maalahden Kalle on onneksi yllättänyt ja Lappalainen ollut edes vähän parempi kuin viime kaudella.

"Pitäisi olla" rosteri:

Rau - X - McIntyre

Zboril - Järvinen - X

Leivo/Virkkunen - Koho - Venäläinen

Jokinen/Vainikainen - Kettunen/Hämäläinen - Kuronen/Strömberg

Nokelainen, jos kuntoutuu, niin luonnollisesti tiputtaa Järvisen alaspäin tai palaa tehovitjaan Mc:n ja Raun väliin ja sieltä X tippuu kakkoseen, mistä lähtee Zboril, Järvinen tai toinen X alaspäin.

Järveläinen, no ei taida löytyä paikkaa rosterista, jos ei sitten tule 1.-2. ketjuihin hirmu loukkaantumissumaa, niin silloin on hänet pakko laittaa sinne pyörimään. Alemmissa ketjuissa hänellä ei tee mitään.

Maalahti - Lofquist
Backman - X
Lappalainen - Carson
Mäkinen/Riikola

Larssonille heipat ja jos ei heippoja, niin sitten Mäkisen paikalle tuohon ja Mäkinen saamaan isompaa vastuuta esim. Mestikseen, koska hän tarvitsee kehittymiseen peliaikaa. Tosin voi olla, että nappaa paikan tuosta vaikka Lappalaiselta pois ja ainahan on loukkaantumisia, joten...

2h ja sitten mennään. Nyt on hyvä, kun eilen oli peli Oulussa, tänään Hesassa ja lopulta, kun otteluohjelmaa katsoo, niin 10 päivään on SaiPalla 6 peliä. En tiedä yhtään mitä odottaa ja mikä olisi hyvä pistesaalis, mutta pelottaa, ettei se ole mikään runsas.

Taistele SaiPa!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Asiallista pohdintaa Ahalilta ja Aapeelta. Suht samoilal linjoilla itsekin. Eli pikkaisen enemmän rohkeutta junnujen peluutukseen liigassa, toki ymmärrän, että jos siellä ei monella taso riitä, niin eihän sellaisia kavereita voi tuleen heittää. Mutta vähän turhan varovaista touhua SaiPalta on junnujen peluutuksen kohdalla nähty jo pitkään.

Pari hyökkääjää tarvittaisiin ehdottomasti, sena ja laituri. Toki yks pakkikin kelpaisi, mutta näkisin silti ton hyökkääjien tarpeen ensisijaisena.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Voi herrainen aika kun tekee kipeää tuo SaiPan pelin kattominen tänäänkin HIFKiä vastaan. Kaksi peliä on nyt ollut kentällä aikaisempaa parempi meininki, mutta kun hyökkäyspäässä ei tule mistään mitään kun itseluottamus on nollassa. Ja sitten vastustaja vielä iskee heti seuraavasta maalipaikastaan ilmasta sisään (Zaborsky), kun oma puolustus on taas palannut taukoa edeltävälle tasolle.

Tämä romahdus on ylivoimaisesti pisin ja pahin Peksin aikana. Ei tuota pysty kyllä loukkaantumisillakaan perustelemaan. Pari kautta sittenhän meillä oli tässä vaiheessa aika tasan kymmenen jätkää sivussa. HIFKikin taidettiin vielä voittaa tässä vaiheessa kautta, vaikka oli kokoonpanossa yksi jätkä sallittua vähemmän saikkujen takia?

Meinasin vielä Lukko- ja Kärpät- pelien tappiot laittaa pelkästään heikon itseluottamuksen piikkiin, mutta nyt taas lähden muiden kelkkaan: kokoonpano tarvii muutoksia.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yritystä oli tänäänkin, mutta kun ei vaan taidot riitä. Tää on hävitty kausi jos ihan oikeasti ei pian reagoida. Lofquist vähän hiipui, mutta ei tuosta ylivoimasta tule hevon helvettiä ilman sitä. Toivottavasti tervehtyy pian. Nyt vituttaa kannattaa tätä joukkuetta.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Vittu ei edes jaksaisi kirjoittaa tänne, mutta on tuo peli kyllä niin järjetöntä paskaa, että pakko avautua taas.
Neljä kentällistä Ville Hämäläisiä luistelee eestaas ilman mitään kuviota tai ajatusta. Ihan kuin joka hyökkäyksestä vain toivottaisiin, että se kiekko jostain pomppaisi ja pääsisi tilanteeseen.
Vastustaja on näemmä nyt viimein tajunnut miten tehdä SaiPa hampaattomaksi.
Tuonne aikuisten oikeasti tarvitaan apuja. Näin jo ennusmerkit lokakuussa ja tässä olisi ollut aikaa reagoida monesti.
 

poolkofi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Toronto Maple Leafs
Tuomenoksalla uusi laituri kiikarissa...Huhujen mukaan Suomesta...Siirto tapahtuu marras-joulukuun aikana...Omalle kesämökille. Anteeksi tästä.

Voisi muotoilla asian nyt näin että joukkueen edesottamukset ovat hiipineet "himpun" verran tuonne vihkon puolelle ja paluuta ei ole mäkyvissä. Joukkue on kriisissä ja siihen ei reagoida millään tavalla. Siis jumalauta! Mihin helvettiin niitä rahoja säästellään? Kallioniemen "lomarahoihin"? Tuomenoksan jouluviineihin? Ville Hämäläisen tuleviin bonuksiin? En vaan käsitä! Kyllähän siellä sitä paalua täytyy olla?!

Lähdetäänpäs analysoimaan nykytilannetta. Ykkösenä (vitutuksena): #10 Ville Hämäläinen. Ei jumalauta...Vauhti/äly/taidot EIVÄT ole liigatasoa! Ei saa mitään...siis EI YHTÄÄN mitään aikaiseksi. Lähinnä vain sotkee ja häslää. Ja kaiken hyvän lisäksi, ottaa typeriä jäähyjä! Ja vaikka kuinka päin vittua tuo "meijän poika" pelaa, niin aina se vaa pelaa seuraavassa ottelussa eikä istu viltissä. Kysymys kuuluu, miksi? Täälläkin niitä meidän Vilin puolustajia/faneja löytyy. (En ymmärrä teitä.) Nostan esiin ennen kautta mainitseman asian: Ville Hämäläinen pois, Tuomas Vänttinen tilalle. Tuomashan ei välttämättä tänne edes halua tulla mutta pointti on se että tämä ehdotus sai aikaan hirveän paskamyrskyn: "Siellä missä pullaa, siellä Tuomas Vänttinen" jne. Tosiasia on kuitenkin se että Tuomas on liigapelaaja ja Ville ei. Sen näkee aivan joka osa-alueella. Tärkein näistä Vänän 11 maalia vastaan Vilin noloja lukemia. Kuten sanoin, Vänä on edelle myös muilla sektoreilla.

Eniten pelottaa se että milloin julkaistaan Vilin 2+1 vuotinen sopimus! Huh huh! Voin pahoin.

Tapaus kaksi: #42 Tommi Jokinen. Nyt on kokeiltu Joksaa "tehoketjuissa", jarruketjuissa sekä lihapiirakkaosastolla. Vaikka peliesitykset ovat hirveitä niin tuo lihisosasto taitaa olla pahin, sillä esim. Viime kaudella Tommi keräsi elopainoa 5 kiloa lisää...KYLLÄ, VIISI KILOA. Meneekö 10 rikki tänä vuonna?

Seuraavaksi #50 Simo-Pekka Riikola. Saanut yksityisopetusta jäällä toistaiseksi tuntemattomalta valmentajalta. Nähtävästi mitään ei opittu. Samat virheet toistuu ja mihinkään järkevään ratkaisuun ei Riikola kiekon kanssa pysty. Syötöt, niitä ei häneltä tule. Kiekko kuskataan kyllä laput silmillä hyökkäysalueelle, jonka jälkeen silmät kiinni paska veto kohti maalia tai kiekko päätyyn vastustajalle.

Viimeisenä esille nostetaan Ari Santanen. Tuleva päävalmentaja. Kun aletaan saamaan seuran toiminta maineikkaasti hyväksi niin taloudellisesti kuin urheilullisesti niin päätetään nimittää pääkäskijäksi tuttu ja turvallinen Sanni. Kysyn taas, miksi? Tietämättömät ehti jo Etelä-Saimaassa suitsuttaa: "Olipa hyvä että Santanen sai pestin, pelityyli tuttu kaikille jo valmiiksi". Niinpä. KAIKILLE, jopa vastustajille. Eli SaiPallahan on ainoastaan yksi pelityyli ja sillä mennään. Muut joukkueet ovat tämän tyylin kuitenkin jo scoutanneet.

Santasen nimityksen myötä pelaajaliikenne Lappeenrantaan on samanlainen kuin menneillä kausilla: Sitä ei ole. Pelkästään jo sillä että SaiPalla olisi ollut rohkeutta palkata Karri Kivi päävalmentajaksi olisi ollut positiivinen vaikutus.

Jotain tässä täytyy tapahtua ja nopeasti. Eiköhän Nokelainenkin ole sivussa loppukauden. Olisikohan omissa B tai C junnuissa joku Noksun korvaaja, maalintekijä sekä perusvarma puolustaja. Sieltähän se Tuomenoksa niitä "paikkaajia" etsii. Tarvittaessa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Joo-o vois kokeilla jos jääräpäisesti näillä miehillä mennään niin vaihtelun vuoks vaikka rohkeesti jotain tälläistä:

Zboril-McIntyre-Rau
Leivo-Kettunen-Järvinen
Vainikainen-Koho-Jokinen
Venäläinen/Virkkunen-Kuronen/Hämäläinen-Strömberg
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kannatan Zborilin nostamista vahvuuteen. Ihmettelen, ettei ole saanut yhtään näytönpaikkaa vieläkään. Tuskin siinä mitään voi menettää? Etenkään nyt kun homma ei selkeästi kulje nykykokoonpanolla. Silloinhan pitää kaikki variaatiot kokeilla. On se kumma, että peruskannattajatkin täällä tajuaa tuollaiset asiat paremmin kuin Pexxxi. Tai sitten Pexxxi tietää esim. Zborilista jotain sellaista mitä me peruskannattajat ei tiedetä.

Ulkopuolelta tulevien vahvistusten puute myös kyllä ihmetyttää, koska kriisihän tässä on käsillä, mutta tuon suhteen uskon edelleen, että the toimisto kyllä painaa työtä niska limassa.
 

ahal

Jäsen
Ulkopuolelta tulevien vahvistusten puute myös kyllä ihmetyttää, koska kriisihän tässä on käsillä, mutta tuon suhteen uskon edelleen, että the toimisto kyllä painaa työtä niska limassa.
Tirkkonen sanoi Uuden Suomen haastattelussa, että koko ajan kartoitetaan ja seurataan pelaajamarkkinoita. Eli verkot ovat vesillä, mutta kala liikkuu ja käy pyydyksiin huonosti.
 

Kipi

Jäsen
Ei hyvältä näytä, Lofquist vetelee kepeillä. Joten kyllä se pakinkin tarve alkaa olla aika suuri.
Kolme pelaajaa mielestäni ihan must tällä hetkellä; 2kpl 1-2 ketjun hyökkääjiä ja TOP4 pakki.
Maalahti/Riikola ei nimittäin voi olla ykkösparin puolustaja liigassa, ei vaan voi. Mutta ei varmasti tule kolmea, ehkä yksi laituri, hyvällä tuurilla kaksi.

Järveläinen oikeasti hittoon tuolta. Ei vaan ole mitään käyttöä liigassa, liian pieni. Koolla on tässä tapauksessa valitettavasti väliä.

Ja vielä loppuun; NYT HEREILLE PEXI ja se Zboril sisään! Ja suoraan tulosyksikköön, kiitos. Pitkään aikaan lahjakkain A-junnu mitä SaiPasta on tullut eikä anneta edes yrittää. On niin saatanan turhauttavaa katsoa kun siellä vetelee Ville Hämäläiset ja Leivot mielikuvituksettomia roikkuja vastustajan päätyyn. No tietty kun muuhun ei taidot riitä. Venäläinen tarvitsee 100 paikkaa yhteen maaliin jne. No se on just sitä tällä hetkellä kentällä mitä paperillakin; 3kpl neloskenttiä ja rikkonainen ykkönen.

Raskasta aikaa...
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lähdetäänpäs analysoimaan nykytilannetta. Ykkösenä (vitutuksena): #10 Ville Hämäläinen. Ei jumalauta...Vauhti/äly/taidot EIVÄT ole liigatasoa! Ei saa mitään...siis EI YHTÄÄN mitään aikaiseksi. Lähinnä vain sotkee ja häslää. Ja kaiken hyvän lisäksi, ottaa typeriä jäähyjä! Ja vaikka kuinka päin vittua tuo "meijän poika" pelaa, niin aina se vaa pelaa seuraavassa ottelussa eikä istu viltissä. Kysymys kuuluu, miksi? Täälläkin niitä meidän Vilin puolustajia/faneja löytyy. (En ymmärrä teitä.) Nostan esiin ennen kautta mainitseman asian: Ville Hämäläinen pois, Tuomas Vänttinen tilalle. Tuomashan ei välttämättä tänne edes halua tulla mutta pointti on se että tämä ehdotus sai aikaan hirveän paskamyrskyn: "Siellä missä pullaa, siellä Tuomas Vänttinen" jne. Tosiasia on kuitenkin se että Tuomas on liigapelaaja ja Ville ei. Sen näkee aivan joka osa-alueella. Tärkein näistä Vänän 11 maalia vastaan Vilin noloja lukemia. Kuten sanoin, Vänä on edelle myös muilla sektoreilla.
Ville pelaa SaiPassa ja omasta mielestäkin tämä kausi voisi olla jo viimeinen ja rooli pitäisi olla maksimissaan tuo nelosketjun sentteri. Mutta ei tuo Vänttisen ehdottaminen mitään paskamyrskyä saanut aikaan, yksi viesti taisi olla vastaan. Joillekin Vänä olisi kyllä kelvannut. Vänä pelaa nyt Sportissa luultavasti yli 100ke palkalla ja Vili alle puolella tuosta, sikäli hieman eri lähtökohdat verrata heitä suoraan samaan ruutuun.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oisko mennyt jotain rikki tauolla kun oli maajoukkueen mukana Deutschland Cupissa? Oli nimittäin niin heikko siinä tauon jälkeisessä Lukko-pelissä. Saksassa vedettiin kuitenkin kevyet 3 matsia neljään päivään + matkustelut päälle...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No, tämähän on äärimmäisen paska juttu... taas yksi syömähammas vähemmän. Ei nyt kuulosta, että ihan heti on palaamassa kehiin jos kerran keppien kanssa kinkkaa. Voihan perseens... On kyllä erittäin vaikea pelaaja korvata jos tulee todella pitkä huili.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nyt valahdettiin sitten tämän illan pelien jälkeen jo ulos sääleistäkin, sijalle 11... Että kyllä tässä jonkinlaista paniikkinappulaa jo pitää alkaa hapuilla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös