SaiPa kaudella 2014–2015

  • 779 866
  • 2 817
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Kunhan McIntyre nyt ensin toipuu pelikuntoon, niin varmaan eka ottelu voisi mennä varovaisesti kolmos- tai nelosketjun laidalla. Jos siinä vaiheessa McIntyren pelikunto on hyvä ja jos Kohon ykkösketjun tehot ovat edelleen hukassa, niin eiköhän McIntyren luonteva paikka olisi ykkösen keskellä. Koho siirtyisi kolmoseen ja Hämäläinen neloseen, ja Flinck laituriksi. Näin minä(kin) tämän näkisin, eli aika pitkälle samoilla linjoilla olen useimpien kirjoittajien kanssa.

Sen sijaan en jaksa ollenkaan murehtia siitä että "uskaltaako Tirkkonen" tai "onko Pexillä munaa" vaihtaa ykkösketjun sentteriä, jos tilanne sitä vaatii. Valmentaja kasaa joukkueen sen mukaan mikä parhaiten palvelee silloista tilannetta, ja sillä selvä. Jos tällaisen päätöksenteon kohteena olisi joku diivaileva teinitähti, niin silloin voisi pelihuumorin katoamisen riski olla todellinen, mutta luuleeko joku että kolmosketjun sentteriksi siirryttyään #8 alkaisi surffailemaan keskialueelle pahimpaan redenbach -tyyliin?
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Voittamalla huomenna Ilveksen ottaa SaiPa äärimmäisen kovan kiinnityksen suoraan kuuden joukkoon pyrkiviin. Puolestaan häviämällä, sillä mun mielestä sinetöidään säälipaikka, joka onkin sitten vittumaisempi homma. Ässät ja Ilves on käytännössä ryssinyt sijat kahdeksan ja siitä alaspäin, joten toinen näistä tulee vastaan. Ja tilastot tietää kertoa seuraavaa tältä kaudelta: Ässille pisteet 10-2 ja maalit 17-7 ja Ilvekselle pisteet 9-3 ja maalit 8-4. Tästä on huono repiä huumoria.

"Joo mutta playoffeissa eletään sitä nykýhetkeä täysillä!" Just, haista vittu!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juu, kyllä se olisi erittäin tärkeää voittaa huominen peli. Ihan noistakin syistä mitä Gennadi sanoi ja muutenkin kuuden parhaan joukkoon tähtääminen on se tavoite ja prioriteetti nro. 1.

Jos päästään pelkästään sääleihin, niin sekin on tietysti ok ja sitten käydään lisäkiepin kautta hakemassa jatkopaikkaa.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Niinhän ne näyttävät muuttuvan. Oletko Jubomir sitä mieltä, että se olin minä joka oli väärässä kun lehden juttua siteerasin? Ehkäpä Tirkkonen lausuntoa antaessaan ei vielä tiennyt tilannetta ja siksi noin varovasti kommentoi asiaa.

Mutta, on todella hyvä, että McIntyre mukaan pääsee, Ilves on kuitenkin ollut tällä kaudella vittumainen vastustaja ja jokaista pelaajaa ja heidän onnistumisiaan tarvitaan huomenna.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Hyvä että joukkue on kutakuinkin ehjänä, ilves peli näyttää suuntaa runkosarjaan loppuun.

Koho,hämäläinen, ja Flink ei ole mättäneet superpisteitä tällä kaudella on varmasti totta, mutta eikös siellä kentällä touhuta muutakin kuin tehdä maaleja?

En pidä heitä täysin epäonnistuneina, mutta jos esim, Kohon tehottomuus jatkuu, niin kannattajien tyytyväisenä pitämiseksi hänet kannattaa kyllä myydä KooKooseen, jäähdytelköön ja päättäköön uransa siellä, niin ei ole sotkemassa SaiPan kärkikenttien peliä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Koho,hämäläinen, ja Flink ei ole mättäneet superpisteitä tällä kaudella on varmasti totta, mutta eikös siellä kentällä touhuta muutakin kuin tehdä maaleja?

Tottakai, ja siksi onkin hyvä että Ville Koholla on loistavat avut myös näihin muihin touhuihin silloin kun hyökkäyspään otteet eivät oikeuta paikkaan kärkiketjuissa, kuten nyt. Tämän ymmärtävät käsittääkseni myös kaikki ne jotka ovat kapteenin otteita kritisoineet, joten en ymmärrä tarvetta ryhtyä marttyyriksi hänen puolestaan.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo ei täällä kukaan varmaan kapteenia ole pois jengistä savustamassa. Ei vain ole ollut kärkisentterin tasolla tällä kaudella. Omissa ei kuitenkaan soi kun on ollut kentällä, joten kolmosen keskelle vaan.

Hämäläinen on ollut yllättävän vaisu tällä kaudella. Jossain vaiheessa juuri tämä kolmoskenttä pelasi aina kotipelien ensimmäisen vaihdon ja turhan usein siinä vaihdossa kolisi omissa. Plusmiinus itseasiassa yllättävän vähän pakkasella. Nyt toki peli parantunut, kun Jokinen on lyöty siihen kenttään. Hämäläinen kuitenkin antaa aina kaikkensa, joten playoffeissa tulee olemaan tärkeä pelaaja.

Flinck pelasi ihan hyvää fyysistä peliä, mutta liiga ei tykkää tälläisestä, joten muutaman puhtaasta taklauksesta kärsityn jäähyn jälkeen rauhoittunut vähän. Saa kuitenkin aika hyvin paikkoja luotua ketjukavereilleen nelosessa, joten alustavasti löisin Kohon Hämäläisen tilalle kolmoseen. Saa sitten nähdä mitä Pexi tekee.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jep, väärinkäsitysten välttämiseksi selvennän, että itsekin pohdin alaketjujen tilannetta niin, että kuka tekee tilaa Kapteenillemme. Kohon paikka kokoonpanossa terveenä ollessa on selviö.

Mielenkiinnolla odotan kokoonpanoja.

E: erinomaiset päätökset valmennukselta.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
McIntyre pelaa tänään ja on ottanut Kohon paikan Mankisen ja Bjorkstrandin välissä. Koho itse pelaa nelosessa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Itseä ihmetyttänyt Vainosen poissaolo kokoonpanosta. Olisin kuvitellut, että olisi Amerikan sarjoja kiertäneenä jatkuvasti kokoonpanossa. Ahonen tai Maalahti olisi antanut tilaa. Mutta onko suuri muutos tulla liigaan, ettei ole päässyt parhaimpaansa..
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tirkkonen sanoi aamun Etelä-Saimaassa että pari peluria sai Turussa pieniä kolhuja, ehkä Vainonen oli yksi heistä.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika paljon eli SaiPan kokoonpano varsinkin kolmannessa erässä. McIntyre ei ainakaan omaan silmään kauhean useasti kentällä kolmosessa pyörinyt, mutta kättelyissä kuitenkin oli. Näinköhän olisi vielä pientä vaivaa.

Koko peli SaiPalta aika pettymys, vaikka 3 pojoa tulikin. Ilves päästettiin turhaan peliin mukaan, vaikka oli ensimmäisen kympin aikana ihan jaloissa. Ilveksen rosteri niin vaatimaton. Toisaalta voiton myötä paikka kuuden sakissa nyt aika lähellä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei se nyt ihan kaikkien tyylin malliesimerkkien mukaan mennyt juu, mutta voitto kummiskin. Kertoo jotain vahvasta tahdosta ja pelitapaan sitoutumisesta ja rutiinista. Muistellaanpa vaan taas vuosien taakse, kun SaiPa laidastaan möhli tälläisi otteluja ja dadaa pudotuspelejä pelattiin harvoin. Kotietu sääleissä on aika lailla plakkarissa jo, mutta toki suora puolivälieräpaikka on tavoittelun kohteena ja ei mahdotontakaan.
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Kotietu sääleissä on aika lailla plakkarissa jo, mutta toki suora puolivälieräpaikka on tavoittelun kohteena ja ei mahdotontakaan."

SaiPalla KalPaa, Stadin Kingejä ja Bluesia vastaan pelit tulossa, ja Blues, KalPa ja Lukko pelaavat kaikki vielä toisiaan vastaan, joten omissa käsissä on suora paikka.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
8. sija ja täten Kärpät puolivälierissä olisi hyvä välttää.
 

Bacon

Jäsen
Sanokaa tästä kaudesta tähän asti mitä vaan niin kylmä totuus on se, että ollaan tuota viime vuotista huippukautta piste edellä. Kertoo jotain Liigan tasaisuudesta sekin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin, en sanonutkaan, etteikö olisi. =)

Täysin realistista, mutta pisteitä tulee ottaa tasaiseen tahtiin loppusuoralla.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miten McIntyren peli sujui? En jaksanut lukea koko ketjua jos oli mainittukin.
Itse sain katsottua vain maalikoosteen.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Miten McIntyren peli sujui? En jaksanut lukea koko ketjua jos oli mainittukin.
Itse sain katsottua vain maalikoosteen.

Ihan ok, vaikka pelaamattomuus kyllä näkyi ratkaisuissa ja vauhdissa. Yritystä oli, välillä vähän liikaakin ja pari kertaa menetti kiekon hyökkäyspäässä, josta Ilves pääsi vastahyökkäyksiin. Ei ollut suurta apua, mutta kuten itse sanoi haastattelussa, seuraavassa pelissä on varmasti jo hyvin mukana.
 

ahal

Jäsen
Kärpät-peli paljasti, että puolustuksessa Riikola ja Larsson ovat tuiki tärkeitä palasia. Toivotaan, ettei mitään pitkää poissa oloa tiedossa, vaan rotaatiota. TOP4-äijät ovat nyt Löfqvist, Backman, Riikola ja Larsson. Päivän vireen mukaan miehitetään kolme muuta paikkaa. Lappalainen huudetaan viimeisenä. Salcido osoitti koomailuullaan (hävisi kaksinkamppailuja, ampui päin blokkeja, hidas), miksi SL on verrattomasti parempi pakki. Myös hän ampuu päin äijiä, mutta kääntyy salamannopeasti ja ehtii vielä paikkaamaankin mokansa, toisin kuin Brian.

Hämäläisen voisi välillä viltittää ja antaa kolmosen keskusta Flinckille. Vilikään ei oikein enää ehdi ja joutuu koukkimaan jäähyjä.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Ai että, kun oltaisiin jotenkin tänään saatu kairattua pisteitä Oulusta, olisivat asemat paljon makoisammat kun päävastustajatkin konttasivat.

Ehkä, jos kaiken kosketuksellaan tällä hetkellä kullaksi muuttava Larsson olisi ollut kehissä ja roiskaisemassa kiekkoa viivalta edes yhdessä tilanteessa, oltaisiin saatettu maali saada.. Tänään SaiPan pelaavasta kuusikosta (no kävi se Lappalainen pompottelemassa sinisellä myös) ei juuri Karhuselle vaikeuksia koitunut.

Ihan hyvä peli kuitenkin ja kiekonhallinta oli SaiPalla. Amatöörimäisiä virheitä kuitenkin omalla alueella ja jos tuollaisia teet, niin harvemmin Kärppiä voitetaan. Osku Grönmanilla ja Kölli Kortelaisella oli hauskaa erätauolla seuratessaan Maalahden konttaamista.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Osku Grönmanilla ja Kölli Kortelaisella oli hauskaa erätauolla seuratessaan Maalahden konttaamista.
Maalahti oli tänään jäätävän huono...siis oikein erottui huonoudellaan toisin kuin esim. Lappalainen. No miusta näillä kummallakaa ei pitäis olla mitään asiaa pelaavaan kuusikkoon tällä hetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös