SaiPa kaudella 2014–2015

  • 779 876
  • 2 817

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämän kauden pelaajapolitiikka on kyllä ollut tarkkaan harkittua, eikä yli (ainakaan merkittävästi) budjetin olla todennäköisesti operoitu.

1. Pitkänen <--> Virkkunen
2. Rau
3. Vainonen lainalla Nashvillestä
4. Tavin korvaaja Bjorkstrand tuli KHL-statuksella, mutta hinta toivottavasti kohtuullinen. Tiedä sitten, oliko pelaajaa jo pidempään kartoitettu.
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Tällä hetkellä oikeastaan ainoa asia, mikä todella allekirjoittanutta kiinnostaa, on McIntyren paluu. Ehkä on vähän yliampuvaa sanoa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että koko joukkueen esityksestä jää puolet pois, kun mies on sivussa. No, ennemmin nyt pois kuin pleikoissa. Ja ymmärrettävää, että jos on ollut joku aivotärähdys ja ei todella tiedetä, mikä on ennuste, niin pahapa sitä on mennä huutelemaan. Mutta kun meikäläistä aina muutenkin rassaa elämässä ehkä eniten epävarmuus, niin tässä tilanteessa myös. Ei paskat uutiset vituta edes niin paljon kuin se, ettei ole uutista, mitä lukea.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä mä väitän, että McIntyre on joukkueen tärkein pelaaja yhdessä Markkasen kanssa. Jotenkin koko hyökkäys (jopa ne muut ketjut joissa ei pelaa) näyttävät aneemisilta kun McIntyre on poissa. Paras SaiPassa pelannut sentteri sitten Brad Moranin ja Redenbachin (Kohoa väheksymättä yhtään).
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Paras SaiPassa pelannut sentteri sitten Brad Moranin ja Redenbachin (Kohoa väheksymättä yhtään).

Täysin samaa mieltä. Lisäksi ehdottomasti parhaimpia joukkuepelaajia, joita seurassa ollut sitten Scott Barneyn. Onneksi seurajohdollakin on nykyään kunnianhimoa, eikä lähdetty "turvaamaan" taloutta Tavin loukkaantumisen jälkeen.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Björkki voi olla ihan jees haku tähän saumaan. Rau on mielestäni ollut vähän laimeampi kuin mitä odotin, toki scouttaukset on osuneet viimeaikoina tosi kovalla prosentilla kohdalleen, ja heti jos on jotai häikkää otteissa alkaa katsomossa mussutus.

Kokonaisuudessaan kausi on sujunut aika kivasti, ehjällä joukkueella on päästy jo tänne asti, kun aiemmin on jo marraskuussa joukkue on ollut riekaleina.

Onko harjoitteluun liittyvissä jutuissa otettu vähän fiksummin, kun nivuset on kestäneet?

Isossa kuvassa koko organisaatio on mennyt reippaasti eteenpäin parissa vuodessa, kilpi kiiltää ja SaiPa on kovaa valuuttaa! Hieno juttu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rau tosiaan hieman ehkä hyytynyt kokonaiskuvassa siitä, millainen vaikutelma syntyi alussa. Ei se kuitenkaan ole ihan helppoa kesken kauden hypätä mukaan. Ei se Spinakaan viime kaudella runkosarjassa ihan vielä syttynyt kiitoon, mutta pudotuspeleissä olikin sitten ihan toinen ääni kellossa.

Ehkä Raun kohdalla voisi olla sama juttu sitten. No se jää nähtäväksi. Uskon vakaasti, että pudotuspelejä pelataan Lappeenrannassa tänäkin keväänä, vaikka sitten säälien kautta, mutta kuitenkin.
 

rainman

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uskon vakaasti, että pudotuspelejä pelataan Lappeenrannassa tänäkin keväänä, vaikka sitten säälien kautta, mutta kuitenkin.

Samaa mieltä, jotenkin on luotto siihen että pudotuspeleihin mennään ja että sielläkin haastetaan kaikki muut paitsi Kärpät. Siinä kohtaa tulisi seinä vastaan. Mikäli paikka runkosarjan kuuden joukossa ei lohkea, sijoitus pitää olla heti siitä seuraava eli seitsemäs. Muuten Kärppien välttäminen ei ole omissa käsissä.

Hyvä että ostoksilla käytiin, vieläköhän ostoskoriin mahtuisi yksi vahvistus....
 

ahal

Jäsen
Björkki voi olla ihan jees haku tähän saumaan. Rau on mielestäni ollut vähän laimeampi kuin mitä odotin, toki scouttaukset on osuneet viimeaikoina tosi kovalla prosentilla kohdalleen, ja heti jos on jotai häikkää otteissa alkaa katsomossa mussutus.
Saa nähdä, mihin ketjuun PB sijoitetaan? Voisi pelata nyt kakkosen keskelläkin, kunnes DMI palaa. Ja Massi taas Kohon viereen, allround-pelaaja kun pohjimmiltaan on. Rau on ollut hieman saamaton (3+3), mutta näkisin sen johtuvan suurelta osin DMI:n saikusta. DMI tekee kavereistaankin parempia, mutta Järvisen kanssa jenkkien kemiat ei niin hyvin synkkaa. Toki väliin osuu myös hienoja maaleja.

Olisi iso yllätys, jos vielä toinen viime hetken sainaus nähtäisiin. Tämän päiväinen taitaa olla lähinnä vmp-tapainen, siis pätkä- ja keikkatyöläinen. Toinen voisi olla sitten jo pitemmälle eli ensi kauteen ulottuva. Huomenna hän tulee, uskoo ken tahtoo, mutta aika loppuu.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Aamun lehdessä oli maininta, että tämä uusi peluri tulee korvaamaan Tavin.
Menee ensi kaudeksi takaisin Zagrebiin, kun sopimus kattaa vielä ensi kauden, halusi nyt kuitenkin pelejä mahdollisimman pitkään kun tavoitteena on Tanskan maajoukkue ja MM-kisat. Tirkkonen oli keskustellut Bjorkstrandin isän kanssa ennen pojan tänne tuloa ja kun haaveena on vielä NHL, niin oli ilmeisesti katsonut täällä pelaamisen parhaaksi ratkaisuksi.
Tuo siis lehdestä vapaasti lainattuna, ei sanasta sanaan.
Raun peli oli hyvää silloin kun McIntyre oli mukana, eiköhän hänen paluunsa jälkeen Amerikan poikien ketju palauteta taas ennalleen.

Tuolla Vaihtoaition puolella oli huhua, että vielä yksi hankinta olisi tulossa, saa sitten nähdä kuinka asian laita on?
 

Wolves

Jäsen
kun sopimus kattaa vielä ensi kauden

Kroatiasta tulleiden tietojen mukaan Bjorkstrandilla ei ole sopimusta ensi kaudesta Medvescakin kanssa, vaikka esim. eliteprospect näin väittää.

KHL Medvescak verkkosivuillaan kirjoitti:
Forward Patrick Bjorkstrand has decided to finish this season with Finnish club SaiPi, which competes in Liiga. The club and the player have parted ways amicably in accordance to contract stipulations and before the IIHF's international trade deadline, which ends today.

Bjorkstrand has played 113 KHL games with Medvescak these past two seasons and earned 28 points – 11 goals and 17 assists. With the end of the season upon us, the club and the player will begin talks about potentially working together again in the future.

KHL Medvescak Zagreb wishes Bjorkstrand all the best in the remainder of the season.
(Boldaus oma)

Samaa sanoo myös paikallinen sanomalehti (Tosin voi olla, että on kopoinut tekstin suoraan seuran tiedotteesta.).

Kahdenlaista tietoa on pyörinyt jo eilisestä lähtien.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Niin, tuo Zagrebiin menojuttu oli minun hatarasta muististani, mutta nyt sanatarkka lainaus:"Päädyn ehkä KHL.ään takaisin ensi kaudeksi, mutta saa nähdä, mitä lähitulevaisuudessa tapahtuu".
Eli kaikki on kaverilla auki, mutta haaveena jutun mukaan on NHL.
Miehestä oltiin kiinnostuneita myös muissa sarjoissa, mutta SaiPa tuli lopussa "tyhjästä mukaan" ja hän valitsi SaiPan, "tämä siirto oli minun valintani ja siksi olenkin innoissani".
Hän oli itse pyytänyt agenttia etsimään hänelle loppukaudeksi pelipaikkaa kun Zagrebin mahdollisuudet jatkoon olivat menneet.
 

Mucker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tietääkö joku, pelaako Bjorkstrand jo huomenna? Matsi on todennäköisesti allekirjoittaneen ainut peli tällä kaudella, jonka pääsee katsomaan livenä, ja olisi iso bonus, jos näkisi tanskiksenkin askissa. Pidän korkeana todennäköisyyttä, että kaveri ottaa kevään mittaan vielä isoa roolia. Ihme olisi jos ei ottaisi noilla spekseillä, ja jos on vielä itsekin halunnut juuri Saipaan.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelannee melko varmasti, ennen ottelua alla jo aamujäät ja kokonainen päivä yhdessä joukkueen kanssa. Tavin jättämä aukko ei muutenkaan kestä tässä keskikastin taistossa yhtäkään peliä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kunpa sieltä nyt vielä tulisi joku hyökkääjä... Aika käy vähiin. Toki kello on jo noin paljon, että ehkä tiedottavat vasta huomenna sitten jos tiedotettavaa on.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Veikkaan että McIntyren tilanne ratkaisee. Jos tietävät toimistolla että pystyy vielä tällä kaudella pelaamaan, niin uusia ukkoja ei enää tule. Olen tietysti ihan mielelläni väärässäkin, meinaan silloin vaikka yhden sentterin myötä tuosta kokoonpanosta saataisiin sellainen märkä päiväuni josta sopi vain haaveilla vielä kauden alussa.
 

ahal

Jäsen
Mediassa on ollut näinä päivinä uutistynkää myös meidän junnuistamme. Huhtanen, Suutari ja Toivanen jatkavat lainalla mestiksessä. Aika matalalla profiililla pojat ovat painelleet, ei paljoa tilastomerkintöjä. En tiedä, pitäisikö huolestua vai odottaa. Nimittäin esim. Roopet, Ranta ja Talaja takoivat K-Vantaassa parikymppisinä tehoja 30 pisteen kahta puolta ja olivat joukkueen parhaimmstoa. Talaja on sittemmin saanut vakiinnutettua liigapaikan HIFK:n kautta Bluesiin, mutta Ranta on ajautunut kiertolaiseksi. Pelaa nyt LeKissä, vaikka teki toissa vuonna Jokipojissa 47 ja viime vuonna HCK:ssa 59 pistettä. Jokin yhtälössä mättää.

Nyt en uskaltaisi meidän (em.) omien poikien puolesta lyödä vetoa montaakaan euroa mihinkään suuntaan. Näkisin, että mestiksessä profiilin korotus olisi kuitenkin helpompaa kuin liigajengissä. Jos kaverit treenaavat tulevan kesän vielä edustuksen kanssa, pitäisi tulosta alkaa syksyllä näkyä jollain sektorilla. Muuten mestis kutsuu pysyvämmin.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Eipä sieltä sitten Björkin jälkeen ketään muuta tullut. Jännä juttu sinänsä, jos sopimus tosiaan syntyi pikavauhtia Tavin loukkaantumisen jälkeen kuten Etelä-Saimaan jutussa väitetään. Jos siis Tavi ei olisi loukkaantunut, olisiko jääty kokonaan ilman vahvistusta? Ilkeämpi voisi sanoa että onni onnettomuudessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös