SaiPa kaudella 2014–2015

  • 779 855
  • 2 817

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Larssoniakin on vielä turha odottaa kokoonpanoon.
Sunnuntain Etelä-Saimaan mukaan hän aloittaa harjoittelun tällä viikolla, oli aloittanut jo viime viikolla, mutta oli sairastunut. Mahdollinen peliin tulo tapahtuu em. lehden mukaan ehkä ensi viikon lopun Pelicans kaksoispeleissä, eli siinä tammikuun tasauksessa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä hetkellä SaiPan pelillinen taso tosiaan riittää vain säälipleijareihin, mutta sekin on jo jotain, kun muistellaan millaisia kausia on pelailtu ei edes niin kauan aikaa sitten. Kotietu sääleissä olisi poikaa, tosin ottaen huomioon otteet kotona, niin en tiedä kuinka vitaalia sekään on välttämättä. Lähinnä nyt paperilla kiva juttu.

Eli säälipleijarit nyt vähimmäistavoitteena ja se on realistista, mutta kyllä siinäkin töitä saa tehdä ja pidemmille tappioputkille ei ole tippaakaan varaa.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Jos nyt tätä viikkoa katsellaan niin kyllähän tuo lauantain kotimatsi on ehdottomasti se josta ne 3 pistettä täytyy ottaa, vaikka Pelicans niin vittumainen vastustaja onkin. Saa Pexi luvan kehitellä joitain taikatemppuja jotta verkko alkaa vihdoin heilumaan, eikä siinä edelleenkään sen kummempia temppuja tarvisi kuin äijmaalin eteen ja vetoja johonkin muualle kuin molarin logoon tai ensimmäistä pelaajaa päin. Jo se nyt on perkele ettei kotikentällä saada maaleja tehtyä muutakuin Sportia ja TPS:ää vastaan. 4000 tulee kuitenkin paukkumaan rikki jälleen joten kyllä sitä toivoisi että ohjelmistossa olisi tällä kertaa jotain muuta kuin tehdä Juvosesta sankari. Länsirannikoltakin olisi toki suotavaa että ainakin toinen peli voitettaisiin, jotenkin on sellainen tunne taas että vastoin kaikkia lakeja SaiPa naaraa voiton Raumalta ja sitten kontataan Porissa.
 

ahal

Jäsen
Jännä juttu tämä "altavastaajan rooli". Kun jätkiä on urakalla saikulla, muutkin saavat näytönpaikan ja yleensä sen myös käyttävät. Myös vakiäijät nostavat profiiliaan sen pari tuumaa. Mikäs sen mukavampaa. Toki tuttua jo vuosien takaa, mm. silloin kun rosteri tyhjeni tammialessa ja suunnilleen kolmella kentällä vedettiin, mutta tulostakin tuli.

Lukko-pelissä roolia ottivat monet, mutta Massi J oli mielestäni kentän parhaimpia. Kivaa kattella kaverin otteita. Propsit myös Virkkuselle, Mäkiselle ja muillekin pakeille. Pahoja koomailuja ei sattunut. Jussi oli tietysti viimeinen muuri, kuten voittopelissä pitääkin. Tänään on taas toiveikas päivä.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tervetuloa höntsäämään minsa-pari seiskapakkina Porissa. Meneehän tuo täytemiehenä yhden pelin ajan kunhan ei syö esim. Mäkisen peliaikaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eka reaktio oli aika ihmetys tämän Uiton kohdalla. Mutta kai tuo nyt sen verran jaloillaan kestää, että vähän tässä otteluruuhkassa pystyy pelikuormaa siellä kolmosparissa / 7. pakkina keventämään muilta pakeilta.

Pelaamassa en koskaan ole nähnyt, joten odotellaan eka sitä ennen kuin sanotaan mitään.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No eihän toi pöllömpi tuuraajaksi ole tuo Uitto. Taklaa paljon ja on taistelija eiköhän tuo kehiin astuessaan ihan ok peräpäähän ole vai onko? :D

Ei meillä kovaluisia pakkeja oikein olekkaan. Katsotaan onko apua ehkä antaa edes poikkaria oman maalin edustalla suojellessaan omaa päätään eikä vain katsele vieressä.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
No eihän toi pöllömpi tuuraajaksi ole tuo Uitto. Taklaa paljon ja on taistelija eiköhän tuo kehiin astuessaan ihan ok peräpäähän ole vai onko? :D
Uitto on SaiPan näköinen pelaaja, taistelija ja sopivasti rottamainen omalta kantilta, mutta vastustajana veemäinen. Olen muutamaan kertaan kironnut kaverin mestistä seuratessani. Varsinainen pelote ei kuitenkaan ole mm. kokonsa puolesta. Luultavasti parempi kuin Purolinna viime kaudella, mutta ei kovin moneen liigajengiin mahdu. Kuitenkin Sportin kippari kolmen kauden ajalta, kertoo asenteesta. - Pukka olisi ollut parempi, mutta arvatenkin on käyttöä omassa puolustuksessakin.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Jaha. No jos se Uitto sit vaikka Porissa bussilippujen hinnalla käy pari vaihtoa härväämässä. Ei kyllä tartte enää Lappeenrantaan asti tulla. Hotellit on kalliita.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Varastin kaverin idean nyt, mutta eiks sen Nakladalin vois pikkuhiljaa hankkia sieltä Turusta, kun ei ne enää tosissaan pelaa. Siinä olis ihan SaiPan näköinen pakki?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
En minä kyllä oikein usko että tälle kaudelle meidän kannattaa enää TPS:stä ottaa yhtään täysin itseluottamuksensa siellä menettänyttä "staraa", jos sellaisia olisi tarjollakin. Ei jatkoon.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei nyt vittu sentään.
Äläs nyt. En mäkään tätä tajua, mutta olisi meillä ollut pelaavasta rosterista paskempaakin tarjota tilalle.
Uitto on ollut itse asiassa ihan hyvä niissä peleissä, jotka on saanut pelata. Edes pelaamattomuus ei ole näkynyt otteissa.
Hän pelaa todella simppelillä pelillään oman pään puhtaaksi, eikä tee virheitä. Varmasti siis hyvä tasaamaan ruuhkaan kuormaa. Mitä tästä Sport kostuu, niin sitä en taas ymmärrä. Vielä vähemmän, jos ei saakkaan peliaikaa edes sitä minuuttia.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Uittohan on pelaajatyypiltään juuri sitä, mitä on tilattu. Taidoista en sitten tiedä, kun ei Liigan jumbossa mahdu oikein pelaamaan. Mestiksessä olen nähnyt pelaavan ja silloin oli ainakin todellinen oman pään kiekkosoturi, joka otti ja antoi mustelmia. Mielenkiinnolla odotan torstaita.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelaajasta en tiedä mitään mutta luotetaan siihen mitä Tirkkonen & co. tietävät miehestä ja miten nyt pitää reagoida. Viime vuosina SaiPan toimistoon luottaminen on ollut ihan kannattavaa touhua.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Voidaan myös aika turvallisesti lähteä siitä oletuksesta, että valmennus ja Tuomenoksa tietävät meitä paremmin joukkueen todellisen terveystilanteen ja esimerkiksi sen, ketkä ehkä saadaan Porissa kaukaloon ja ketkä tänään pelanneet ehkä tippuvat pois vielä. Jos sinne yksi pakki heidän mielestään varalle tarvitaan, niin sitten tarvitaan. Turha sen lähimmältä mahdolliselta seuralta lainatun yhden pelin soturin kyvyistä ja tarpeellisuudesta on täällä vääntää, kun ei ole mitään hajua, kuinka moni pakki siellä jo yskii keuhkojaan pihalle, mutta ei vielä ole kuumeessa.
 

Rocco

Jäsen
Uitto on gladiaattori. Ei voi enempää sanoa. Kiekolliset taidot ovat aika rajalliset, samoin luistelu, mutta tähän asti pelaamissaan peleissä Sportin paidassa on ollut tasaisen hyvä. Uitto on Valtosen koirankopissa, ja siksi vaan ei pelaamaan pääse. Tiedä sitten miten suhtautuu SaiPassa pelaamiseen, mutta luulen että haluaa samalla näyttää Valtoselle olevansa Sportissa vakiominuuttien arvoinen. Uitossa on enemmän munaa kuin monessa Liigajoukkueessa yhteensä. Uskon että pelaa yhdessä ottelussa tiensä SaiPa-kannattajien sydämiin. Itse en nimittäin ikinä haluaisi Uittoa vastaan pelata, se on se asia mitä miehessä arvostan. Ja Tirkkonen on SaPKon aikaan muutaman kauden ajan nähnyt Uiton pelaavan, joten ihan varmasti tietää mitä hakee ja mitä saa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös