SaiPa-Kärpät Lappeenrannassa 30.12.

  • 5 960
  • 53
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Avataan nyt tämäkin niin pääsee kärppäfanitkin kirjoittelemaan.

Saipa on juuri vaihtanut valmentajaa ja heti tuli hieno voitto Jypistä. Vladimir Machuldakin taitaa olla vertymässä viime vuosien tasolle vai olenko ihan väärässä?

Kärpillä puolestaan edessä ensimmänen peli joulutauon jälkeen, joten pitää toivoa että käynnistymisvaikeuksia ei ilmene. Poissa ovat ainakin nuorten kisoissa viilettävät Korpikari ja Junnila. Viuhkola tuskin pelaa puujalastaan johtuen. Lotvonen saattaa tehdä ensiesiintymisensä liigassa tällä kaudella. Silvanderin, Tuppuraisen ja Haatajan tilanteista ainakaan minulla ei oikein ole selvyyttä. Kuka pelaa Hokissa, kuka on loukkaantunut jne. Toivottavasti joukkueen sisäinen flunssa-aalto on ohi.

Vaikka Kärpät varmaan lähtee peliin suosikkina, niin helppoa iltapuhdetta tuskin on odotettavissa. Alkukaudesta on ollut havaittavissa pienoista asennevammaa häntäpään joukkueita vastaan ja onpa sen takia muutama pistekin menetetty. Joukkueiden edellinen keskinäinen ottelu päättyi Kärppien 9-0 voittoon, mutta sellaisesta saadaan vain haaveilla nyt, sillä veikkaampa että Saipan pelaajilla on kovat näyttöhalut uudelle valmentajalle.

Saipasta mielenkiintoa herättää kärppäkasvatti Petri Kokko, kovassai iskussa oleva Petr Sachl, Jamo Myllys ja tietenkin Machulda. Jos he kaikki onnistuvat, niin vajaamiehinen kärppäjoukkue saa olla varuillaan.
 

prime_A

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Kikka-88, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Patelan pipomies
Vladimir Machuldakin taitaa olla vertymässä viime vuosien tasolle vai olenko ihan väärässä?
Kyllä, olet väärässä. JYP-pelissä Vallun tekemät kaksi maalia eivät kyllä kerro hänen pelillisesä esityksestä yhtään mitään. Samanlaista surffailua se oli mihin nyt viime aikoina ollaankin jo totuttu.

Vähän pelottaa tämä tuleva kärppiä vastaan pelattava ottelu. Vaikken uskokaan viime kohtaamisen 9-0 lukemien toistuvan, niin silti tuntuu että saipa ottaa turpaan. Hieman kauniimmat lukemat taululle kuitenkin jäävät..
Tietysti, jos kärpillä on iso asennevamma ja saipa saa sykkeen päälle ja viimeistelykin onnistuu ja jos Jamo pelaa taas unelmapelin (jos siis jamo maalille pistetään), niin titetysti saipalla on mahdollisuudet jopa voittoon! Mutta ihan näin hyvin asiat tuskin tulevat olemaan...
Tasapelikin on ihan realistinen vaihtoehto. Eikös niitäkin ole jo nähty tällä kaudella saipan ja kärppien kohtaamisissa.?

Veikataan nyt sitten vaikka 2-4.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä en ainakaan odota Machuldalta mitään muuta kuin maaleja, ja maalipaikkoihin menemistä. Lauantain peli oli siinä mielessä hyvä Vallulta. Selvästi kyllä näki että yritystä oli paljon enemmän. Erityisesti ylivoimalla maaleja on tehtävä. Vaikeaahan se on tasakentällisin kun vierellä sählää sellainenkin suhari kuin Kauppinen. Nielikäistä ei saada vielä tähänkään takaisin, mikä olisi aika tärkeää.

Jos junnut pelaavat lähellekään JYP-ottelun tasolla, pidän voittoa jopa todennäköisenä.
 

Roy

Jäsen
Kärppien kentät huomenna (tod.näk):

Pyörälä-Palsola-Aarnio
Tenkrat-Saarenheimo-Smyth
Jokinen-Lievers-Pesonen
Juntunen-Paakkolanvaara-Silvander (pelaa tammikuun Kärpissä)

Vallin-Myllykoski
Mikkola-Lehtonen
LOTVONEN-Stepanek

Viuhkola siis poissa edelleen - Saarenheimo paikkaa, Kike palaa kehiin, Haatajan polvi vielä sökönä.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Roy
Kärppien kentät huomenna (tod.näk):

Pyörälä-Palsola-Aarnio
Tenkrat-Saarenheimo-Smyth
Jokinen-Lievers-Pesonen
Juntunen-Paakkolanvaara-Silvander (pelaa tammikuun Kärpissä)

Vallin-Myllykoski
Mikkola-Lehtonen
LOTVONEN-Stepanek

Viuhkola siis poissa edelleen - Saarenheimo paikkaa, Kike palaa kehiin, Haatajan polvi vielä sökönä.

Muuten täysin oikea kokoonpano, mutta Jaakolan Topi pelannee Stepanekin parina ja Lotvonen on 7. pakki. Näin ainakin viikonloppuna.

Viuhkola missannee molemmat tämän viikon peleistä, mikä vaikuttaa kovasti. Optimistisesti veikkaan kuitenkin lopputulokseksi 2-3, koska ei tämä homma yhdestä miehestä kiinni ole.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
ALuksi tuosta kokoonpanosta. Jaakola on seitsemäs pakki. Lotvonenhan pelasi Lieverssien takana harjoitusottelut hurjilla tehoilla Stepanekin kanssa. Minusta Lotvonen-Stepanek voi olla hyvinkin toimiva pari, kun Stepanek ottaa kovasti miesta ja Lotvonen hoitaa maalin edustaa.

Vaihteeksi ohjelmassa Saipa-peli ja tällä kertaa Kärpille raskaan matkan taakse Lappeenrantaan. Paikka ei ole Kärpille helpoimpia pelata viime kaudet sinne aina mennään varmojen pisteiden toivossa, mutta varsin usein niitä sinne on menetetty.

Pelin ratkaisuja on mielestäni ottelun alku, miten Kärpät pääsee takaisin ottelu rytmiin ja helppo maali alussa voin tuudittaa Kärpät vääränlaiseen hyvän olon tunteeseen.

Saipa on ollut heikohkossa vireessä, mutta valmentaja on vaihtunut ja voitto alla piristää varmasti mieliä. Saipa on saanut taas kasaan alkukauden tehonyrkin Timo Hirvonen-Ville Immonen-Petr Sachl ja Machuldakin on heräilemässä. Saipa saakin kasaan viimeaikoja paremmat hyökkäysvitjat. Puolustus on edelleen mielestäni Saipan heikkokohta. Samalla painetta puolustajille Saipa on lyötävissä jopa suurinumeroisesti. Saadessaan puolustaa keskialueella Saipa yllättävän vahva.

Kärppien peli on ollut hyvällä mallilla huolimatta paria tappiota viimeisessä viidessä pelissä. Kärpät on kuitenkin kohdannut liigan kärkipään joukkueet ja nousukunnossa olevan Bluesin. Kärpiltä poissa on Viuhkola, nyt miehen merkitys punnitaan. Toisaalta toisen epäonni on toisen mahdollisuus. Pekka Saarenheimo saa näytön paikan Tenkratin ja Smythin välissä ja on päässyt siinä myös hyvin harjoittelemaan joulutauon seurauksena. Itse odotan jopa suurella mielenkiinnolla koostumusta. Saarenheimo tuo kenttään siinä ehkä hivenen kaivattua liikettä ja Tenkrat saa parin jonka kanssa mennä lujasti vauhdilla ylös. Toisaalta aiemmin kaudella Saarenheimo-Viuhkola-Smyth oli mukava ratkaisukenttä ennen Saarenheimon valitettavaa loukkantumista. Silllä aikaa Tenkrat täytti tuon aukon laidalla. Saarenheimo on kuitenkin palttuaan loukkantumista pelannut erittäin vahvasti, josta kertoo 3+1 tehot ja kärkisija viiden viimeisen ottelun pistepörssissä yhdessä Tenkratin kanssa. Smyth on myös oiva mies ruokkimaan vauhdikkaita miehiä keskelle vauhtiin. Nyt voi olla Pekka Saarenheimon läpimurron aika.

Unohtaa ei sovi Kärpillä Palsolan ja Lieverssin ketjuja. Lieverssit on olleet kovassa vedossa joka tauon jälkeen ja vitja on harjoitellut jälleen yhdessä kokonaisena. Lotvonen ketjun taustalla antaa oman apinonsa kiekolliseen peliin ainakin harjoiteus kaudella mies oli erittäin tehokas ketjun takana Stenakin parina. Lievers on lienee jo saanut flussankin aieheuttaman löysyyden pois kropasta. Palsolan ketjukin on saanut sen tarvitsemaa lepoa lukuunottamatta maajoukkuesta lisävauhtia hakenutta Pyörälää.

Kärppien pieni arvoitus on nelosviisikko, jonka keskeltä puuttuu Saarenheimo. Pakkipää on nyt kuitenkin vahvempi kuin joulun alla, kun se oli vajaa miehinen. Tauon jälkeen pitäisi olla myös asennetta pelata.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa nähdä Lotvonen taas kokoonpanossa. Toivottavasti jatkaa siitä mihin harjoituspeleissä jäi.. Lotvonen-Stepanek parina on varmasti toimiva juttu jos vaan Lobsteri on malttanut kinkun syönniltä treenata. Nythän sen putken pitäis kulkea kun mies on kuukausikaupalla vaan treenannu (on ollut jäällä joukkueen mukana reilusti yli kuukauden jo). Kunhan Korpikari tulee myös takaisin niin aikamoinen kilpailu tulee puolustuksen pelipaikoista!

Lisähytinää peliin Kärppien osalta tuo varmasti se että takana on kohtuullisen pitkä paussi peleistä(tasan 2vkoa) joten peli voi olla hieman hakemista alkuun. Viuhkolan poissaolo on paha,koska nyt on mahdollista että kahden ketjun peli menee sekaisin. Saarenheimo on pelannut erittäin hyvin juuri nelosessa Juntusen ja Silvanderin (tai Haatajan tai jonkun muun junnun) kanssa joten nyt on mahdollista ettei "ykkönen" ja "nelonen" kumpikaan toimi. Viuhkola oli todella kovassa iskussa ennen joulutaukoa ja teki kiekon kanssa melkeen mitä vaan ja nimenomaan Viuhkola pelasi omalla kiekollisella pelillä paljon paikkoja Tenkielle ja Smythille,onnistuuko vauhdikkaampi muttei niin taitava & kiekollinen Saarenheimo samaan? Toivotaan...

Paakkolanvaara nelosessa on myös kiva juttu,viimeksi kun miehen peliä näin niin vaikutti hyvältä,otti hyvin alotuksia ja saivat muutenkin sekaannusta aikaan vastustajan päädyssä.

Jotenkin on kuitenkin vaikean ja nihkeän pelin fiilis ilmassa. Edessä 4 kohtaaminen jo tälle kautta, Saipalla on alla hyvä peli, Kärpillä tuo pitkä tauko,Viuhkola poissa,Myllys huippuiskussa ja Kärpät pelaa puolustuksen kautta.

Veikkataan siis vähämaalista:
2-2 ja nihkeä ottelu
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä ykkössentteri pois, SaiPa nosteessa valmentajanvaihdon myötä.. Siispä puntit tasoittuneet huomattavasti sitten edellisen Oulun ottelun. Veikkaanpa tasapeliä, tasaisen heikon väännön jäljiltä 1-1.

Jos viittis niin veikkaisin SaiPaa, mutta enpä viitti :)
 

vsop

Jäsen
SaiPa-JYP ottelun nähneenä en ole ollenkaan vakuuttunut SaiPan mahdollisuuksista Kärppiä vastaan. Kärppien peliä en taas ole hetken aikaan nähnyt, joten en pysty arvioimaan heidän tämän hetkistä kuntoa, mutta sarjataulukko, viime pelit ja omat odotukset Kärpistä antavat jonkinlaisen mahdollisuuden veikata lopputulosta.

Ottelussa SaiPa-Kärpät tulee pisteet menemään Ouluun parin maalin erolla. Pelin taso ei nouse kovin korkealle.
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät pelaa jostakin syystä vieraissa terävämmin kuin kotona. Ehkä se johtuu kotijoukkueiden rohkeammasta pelaamisesta; kotiyleisön edessä ei aleta peruuttelemaan eikä sumputtamaan. Se avaa Kärpille ovia.

Nyt on kuitenkin paljon poissa (Viuhkola). Jää nähtäväksi, miten se vaikuttaa joukkueen, ja etenkin Pikun oman vitjan, pelaamiseen. Tenkie ja Smytti ovat aika ajoin löytäneet toisensa hyvin ovelilla syötöillä. Miten Peki "Käsi" Saarenheimo sotkee heidän menoaan?

Mielenkiintoa peliä kohtaan riittää. Saipa löysi Mällin myötä ainakin jonkinlaisen nosteen. Toivottavasti se hetken huumassa yliyrittää, ja antaa meikäläisille sitä kautta saumaa ja siimaa. Se voisi riittää pinnoihin.

Maalivahtien vire on olennainen kysymys myös.

Puolustamisesta kaikki lähtee: Saipa saa varmasti aikaan monta mylläkkää ja kulmavääntöä Kisapuiston lootassa. Jos niistä selvitään maltillisella, kärsivällisellä viisikkopelillä, ja jos Nikke on normaalivireessä, voi olla että pinnat tulevat pohjoiseen maalein 2-4 (viimeinen tyhjiin).

Se on kuitenkin varmaa, että yhtään asennevammaista Kärppää jäällä ei saa olla (vrt. ex-saipa Myli, joka pelasi elämänsä huonoimman pelin bluessia vastaan, ja Topi Jaakola, joka ei tunnu kasvavan sitten millään liigapakin mittoihin).
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
SaiPa tänään...

Kokoonpano muuten kuten JYP pelissä paitsi että Bruun sivussa ja Nevalainen tilalla. Saas nähdä mennäänkö edelleen kuudella pakilla ja Weckström jatkaa penkillä?


1 Juha Kuokkanen, Maalivahti
35 Jarmo Myllys, Maalivahti AK


1. kenttä

30 Petri Kokko, Vasen puolustaja AK
34 Juha Pursiainen, Oikea puolustaja AK
28 Petr Sachl, Vasen laitahyökkääjä AK
13 Ville Immonen, Keskushyökkääjä AK
33 Timo Hirvonen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
2 Jussi Pekkala, Vasen puolustaja
7 Matti Hana, Oikea puolustaja
21 Kalle Kerman, Vasen laitahyökkääjä
20 Eetu Qvist, Keskushyökkääjä
19 Tuomas Vänttinen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä
4 Kimmo Nevalainen, Vasen puolustaja
40 Riku-Petteri Lehtonen, Oikea puolustaja
82 Joni Yli-Torkko, Vasen laitahyökkääjä
23 Mika Kauppinen, Keskushyökkääjä
24 Vladimir Machulda, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
42 Antti Weckström, Vasen puolustaja
12 Teemu Paakkarinen, Vasen laitahyökkääjä
8 Ville Koho, Keskushyökkääjä
10 Sami Kaartinen, Oikea laitahyökkääjä
 

Pioneer

Jäsen
Bruunin poissaolon syytä en tiedä, mutta oliko JYP-ottelussa sattunut pieni loukkaantuminen sittenkin sen verran viheliäinen, että sen tähden tämänpäivän koitos jää väliin? Weckströmin ja Nevalaisen veikkaisin pelaavan ottelun varsin puoliksi.

edit: kokoonpanot kerkesivät ketjuun ennen meikäläistä
 

JPL

Jäsen
Mielenkiintoinen ottelu todellakin. Kaikki merkit oikeastaan viittaavat Saipan "yllätysvoittoon". Edellinen ottelu Kärpille murskalukemin, Kärpät bussilla Lappeenrantaan, Saipalla hyvä ottelu alla, Kärpillä paluu tauolta....

Mutta kun kaikki merkit tosiaan tuommoista kertovat, saattaa ottelu päättyä ihan miten vain. Veikataan nyt kuitenkin 3-3 tasuria, maalintekijöinä Kärpistä Saarenheimo, Tenkrat ja Lotvonen... (1+1)
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Meikäläisen rukouksiin aletaan pikkuhiljaa vastaamaan, joten Kärppien kokoonpanossa nähdään pitkästä aikaa Juhamatti Aaltonen. Tuo pelaaja, joka on aivan liian hyvä pelaamaan nuorten SM-liigassa. Täysin ylivoimainen pelaaja omassa nuorten porukassaan.

Toivottavasti Aaltoselle löytyy myös jääaikaa. Yleensä Kake on aika ronskisti käyttänyt myös 13. hyökkääjää hyväksi, jotta liikettä saadaan entistä enemmän kentälle. Itse näkisin mielelläni Aaltoselle annettavan mahdollisuuden näyttää kykynsä, nyt kun peli tulee pitkästä aikaa telkkaristakin.

Tarjotkaa joku paikallinen Tuohimaalle tuoppi ennen peliä, niin tulee viiltävää analyysia maikkarilta!
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Kärpät#18
Meikäläisen rukouksiin aletaan pikkuhiljaa vastaamaan, joten Kärppien kokoonpanossa nähdään pitkästä aikaa Juhamatti Aaltonen. Tuo pelaaja, joka on aivan liian hyvä pelaamaan nuorten SM-liigassa. Täysin ylivoimainen pelaaja omassa nuorten porukassaan.

Ilmeisesti kaveri sitten dominoi peliä muuten kuin pisteiden valossa ? Muutenkin on Kärpillä aika hiljaista A:n pistepörssissä. Paras kaveri vasta 18 ja eroa kärkeen 15p. Niin no eihän ne pisteet kaikkea kerro.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Aaltosella 17 ottelua tehoin 12+6=18. Ei toki yllä samoihin pisteisiin teidän Jesse Saarisen kanssa, mutta Aaltonen on tällä kaudella ollut loukkaantuneena ja pelannut myös miesten joukkueessa, joten A:n pelejä ei ole kertynyt niin paljon että pistepörssin kärkeen olisi mahdollisuuksia. Viime kaudella 19 maalia vaikka oli vielä b-juniori-ikäinen.

Aaltonen on kuitenkin yksi lupaavimmista pelaajista 85-ikäluokassa koko maassa, sitä tuskin kiistää kukaan. Siitä esimerkkinä NHL-varaus viime kesältä.

Toki on ymmärrettävää, että siellä Lahdessa muistetaan mainita (ainakin rivien välistä) kuka sitä nuorten pörssiä johtaa, kun varsinaisesta liigajoukkueesta sitä mainittavaa ei niin kovin paljon ole. Mutta nuorissa on tulevaisuus vai miten se menikään?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Re: Re: SaiPa-Kärpät Lappeenrannassa 30.12.

Viestin lähetti prime_A
Kyllä, olet väärässä. JYP-pelissä Vallun tekemät kaksi maalia eivät kyllä kerro hänen pelillisesä esityksestä yhtään mitään. Samanlaista surffailua se oli mihin nyt viime aikoina ollaankin jo totuttu.

10 viimeisintä peliä 6+6=12

Ja keltamustalta joukolta ei heru enää arvostuksen hiventäkään entisen supertähden suuntaan...
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Re: Re: SaiPa-Kärpät Lappeenrannassa 30.12.

Viestin lähetti aHab
Ja keltamustalta joukolta ei heru enää arvostuksen hiventäkään entisen supertähden suuntaan...
Ja tuo surffailija tulee olemaan SaiPan sisäisen maalipörssin ykkönen kauden lopussa, eikä Sachlin ohittaminen pisteissäkään ole aivan mahdotonta. Vallu on ollut aina kyttäilijä, ei se pelityyli juurikaan ole muuttunut sen enempää surffailuksi kuin aikaisemminkaan.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taas vaihteeksi odotan normaaliakin suuremmalla mielenkiinnolla illan ottelua. Jyp oli ensimmäinen mittari "uudelle" SaiPalle. Ja sen mittarin mukaan suunta on ainakin oikea. Nyt vastaan asettuu astetta kovempi mittari. Sarjakärkeä hätyyttelevä Oululaisryhmä. Ei tietenkään ole oikeutettua väittää, että koko SaiPan joukkue olisi nyt tyystin erilainen, kuin aikana ennen Mälkiää. Mutta tokihan tuo valmentajan vaihtuminen jollakin tapaa joukkueeseen vaikuttaa. Enkä epäile, etteikö se vaikutus olisi positiivista.

SaiPa on yleensäkkin pelannut ns. hyviä joukkueita vastaan paremmin kuin näitä meidän kanssa samoista sijoista kamppalevia. Jaksankin siis luottaa siihen, että tiedossa on jälleen hyvä ja vauhdikas peli, jonka SaiPa lopulta kääntää itselleen.

Puolustus on se ainainen huolenaihe keltamustassa joukkueessa. Nyt kun vielä erittäin tärkeä lenkki, Bruun, on sivussa, niin muiden on onnistuttava äärimmäisen hyvin.

Nuorille soisin lisää onnistumisia. Etenkin Vänttinen on ollut minun mieleen muutamissa viime peleissä. Taklaa, liikkuu ja hallitsee vielä kiekollisen pelinkin. Hänestä on varmasti vielä tulevaisuudessa SaiPalle iso apu.

Vallua on moitittu pitkin kautta surffailusta ja tehottomuudesta. Vaan niinkuin aHab tuolla aiemmin totesi, niin vallu on viimeisessä kymmennessä ottelussa tehnyt yli pisteen per ottelu. Ei minua suuresti haittaa, vaikka Vallu kyttäilee ja surffailee, jos maaleja ja pisteitä syntyy.

Illan peli tosiaan tulee tuottamaan SaiPalle kaksi lisäpistettä. Maaleja ei paljon nähdä, upeita torjuntoja sitäkin enemmän.

SaiPa voittaa 3-0

Maalit: Qvist, Vallu ja Hirvonen
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tasaiselta vaikutti ainakin numeroiden valossa. Pelkäsin pahempaakin mutta toisaalta tiesin valmentajanvaihdoksen purreen. Voittoon asti sekään ei riittänyt, tällä kertaa tilastot ovat kuitenkin paljon tyydyttävämmät kuin aikaisemmissa otteluissa.

Odotan paikallaolijoiden raportteja.

Vallulla "huolestuttava" huitomisjäähy, mistäs tuli?
 

Kaaleppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt v-ttaa paljon. Pakko sanoa, että Saipa olisi ansainnut voiton ehdottomasti. Vaan minkäs teet kun pohjolan miehillä on kauhea tuuri höystettynä tuomarin avustuksella. Muilla eväillä voitto ei sitten tullutkaan.
Saipa yritti lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta homma tyrehtyi kun tuomari antoi jäähyn pelin viivyttämisestä. Aivan samanlainen viivytys oli Kärpillä aikalisän kohdalla.
Muut kirjoittakoot pelianalyysit järkipohjalta. Sanon vaan, että Saipa olisi ansainnut voiton...
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Tulppu


Vallulla "huolestuttava" huitomisjäähy, mistäs tuli?

Huitomisesta.

Kyllä oli SaiPalta hyvä peli, tulos mairittelee Kärppiä. Vähintään piste olisi kuulunut SaiPalle. Myllys lahjoitti Kärpille kolmannen maalin, sen jälkeen oli vaikeaa löytää avaimia tasoitukseen, Heikkilä ilmeisesti aikalisällä valitsi taktiikaksi kilpikonna puolustusmuurin. Eipä ollut nättejä maaleja, mutta kaikki lasketaan. Koko ottelun paras pelaaja oli mielestäni Immonen, näytti siltä että alkaa hakea myös taklauksia pikkuhiljaa, ja järjesteli tilanteita hyvin kiekon kanssa.

Bruun on tehoton. Pursiainen pelasi jälleen hyvin. Lehtonen kämmäsi pari kertaa pahasti. Hana.. noh.. Pekkalan kanssa ei mikään hyvä pari.

Myllys oli tänään pari kertaa aivan pihalla, ja siitä rankaistiin. Kuokkanen maalilla varmaan seuraavassa pelissä.

No, tämä oli tällainen peli, voitto olisi kuulunut saada. Henriksson on aivan paska tuomari, sori vaan kun sanon näin voimakkaasti.

Seuraava peli ei ole yhtään helpompi. Nyt nähdään miten Mälkiä peluuttaa vieraskaukalossa.

Hyvää uutta vuotta kaikille.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Viestin lähetti Kaaleppi
Saipa yritti lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta homma tyrehtyi kun tuomari antoi jäähyn pelin viivyttämisestä. Aivan samanlainen viivytys oli Kärpillä aikalisän kohdalla.

Tuomari oli pelin aikana antanut Saipalle useita varoituksia pelin viivyttämisestä. Eli täysin oikeutettu jäähy josta Saipa voi syyttää vain itseään. Kärppiäkin toki varoitettiin, mutta vain kerran eikä ensimmäisestä varoituksesta vielä jäähyä ruukata antaa.

Oli kyllä kaikin puolin jännittävä peli ja Saipa antoi hyvän kuvan itsestään. Tuomarin avustuksella Kärppien voitto ei nyt sentään tullut, sillä ns. "helpot jäähyt" meni kyllä aika tasan kun molemmin puolin pidettiin vähän sukellusharjoituksia.

Kärpistä Lotvonen pelasi erittäin varmaa peliä, vaikka oli ollut pois liigapeleistä lähes vuoden. Tenkrat ja Pyörälä olivat hyvässä vireessä. Smythin jäähyt ois voinu jättää ottamattakin, mutta voittomaali oli hieno hyvitys. Pesosen peli ei enää ole läheskään yhtä hyvää kuin alkukaudesta. Kaiken kaikkiaan kuitenkin aika heikko esitys Kärpiltä, mutta se pistettäneen kinkun sulatuksen piikkiin. On kuitenkin hyvän joukkueen merkki kun pystytään heikommallakin pelillä ottamaan näitä rutiinivoittoja.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tulppu
Vallulla "huolestuttava" huitomisjäähy, mistäs tuli?

Saipa pelasi 5-3 ylivoimaa. Kiekko maalille, Bäckströmmi ottaa kiinni ja Vallu tulee hieman myöhässä huitomaan näpeille. Tästähän alkoi sitten pienoinen hässäkkä. Vallu boksiin.

Voi Hannu sinun kanssa, aivan luokaton esitys taas tänään. Kahdessa ensimmäisessä erässä 11 jäähyä, yli puolet aivan aiheetta. Tassu nousi kun ukko kaatui lähes omiin luistimiinsa. TV:stä katselin tilanteita useampaan kertaan hidastetun kuvan kanssa ja ihmettilin, että mistä se Hannu taas kaivoi jäähyn.
No päästiin kolmanteen erään, niin eiköhän se Hannu hukkaa pillinsä ihan totaalisesti. Vituttaa niin ankarasti katsoa kun Saipa pyörittää Kärppien päässä, ja juuri kun Jokinen on pääsemässä luistelemaan kiekon kanssa keskialueelle, niin eiköhän sieltä tule takaa saipa-pelaaja ja koukkaa päivänselvästi Jokisen nurin, käsi ei nouse-->saipa pyörittää vaarallisesti taas pari minuuttia.

Kärpiltä tahmea ensimmäinen erä. Toisessa erässä saatiin sitten pari maalia, paikkoja oli useampaankin. Viimeisessä erässä Saipa pääsi pyörittämään heti alussa, mutta kulmista ei päästetty miehiä pois. Sitten vaarallinen kuti viivasta, hieno ohjaus ilmasta ja tilanne 2-2. Kärpät hallitsi tilanteen eikä lähtenyt peruuttelemaan joten Saipa ei saanut heti perään mylläkkää aikaiseksi.

Tenkratilta hieno karvaus/(Saipan möhläys) omalla sinisellä, Tenki taistelee kiekon maalille, Smyth seuraa potkun perässä ja menee maalin eteen josta saa rauhassa tökkiä karat verkkoon. Lopussa vaarallisia tilanteita kärppä-maalilla, mutta onneksi useimmiten Nikke näki vedot ja otti ne kiinni.
Saipan taktinen kämmäys lopussa. Hannu kävi muistuttamassa jo hyvin aikaisessa vaiheessa Mälkiää ettei niitä vahtoja venytellä. Myllys pois, pyöritystä Kärppien päässä, paitsio, aloitus keskialueelle. Myllys tulee takaisin, mutta silti kentällä on 6 kenttäpelaajaa. Hannu siinä hetken kattelee sitä ja näyttää Saipalle jäähyn. Hieman helpottti Kärppien tilannetta. Loppunumerot Sakke pistää tyhjiin.

Kovaa taistelua ja vääntöä kulmissa. Kärpät 4 maalia, Saipa 2 maalia. Kärpille 2 pistettä. Siinä tämän ottelun anti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös