SaiPa - HIFK: 9.12.2003 - Kisapuisto.

  • 10 580
  • 100

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Viestin lähetti Battle Ankka
On se muuten Vopat aikas epeli, Kun ei saanut Pasia tanssiin, kun linjurit oli välissä, niin taisipa koittaa, ett oiskos Vallusta kaveriksi. Pelle, mikä pelle.

Mutta kuka on tehnyt Pasista pellen? Skriko vai tyttelikaveri? Molemmista vastauksista 10 pistettä.

Itse peli ei mitään huippukiekkoa mutta..
+Vihko raastoi ja raatoi.
+No Kuhta tietysti(Pärän jaHarksin ohella)
+Söden pommi SaiPan #25seen.
+Saipan Hana erittäin lähellä maalia:)
+Nielikäisen hermot vaikka niitti tulikin.
+SaiPan fyysisyys(Nokelainen varsinkin)
+Yksi piste.
+Hirshoun tahtomaali
-Ajoittain puolustus.
-Tuomarityöskentely.
-Sekavaa peliä enimmäkseen.
-Helvetin pahaa bisseä.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ted Raikas
Pisteeseen voi olla tyytyväinen, ottaen huomioon että se (sekä miltei kaksikin pistettä jatkoajalla) tuli aika paskalla pelillä. Minusta nimittäin kyseinen ottelu oli aika puuduttavaa katsottavaa. Syy voi toki olla henkilökohtaisissa fiiliksissä.......[/i]

Todellakin. Niissä se syy tuntuu olevan. Riittänee kun luet muut ketjun tekstit. Komeita taklauksia, vauhdikasta peliä, yksi piste liigan kärkijoukkueelta. Ja oli paskaa peliä? Yllättäen en päässyt matsiin, ehkä juuri siksi nuo kaikki kotiyleisön unelmat toteutuivat.

Joo ja kyllä, olen nähnyt SaiPan pelejä, kokemuksesta on turha mussuttaa.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Gellner
Ja miksi edes pitäisi huomata. Eihän jokaisesta taklauksesta pidä etsimällä etsiä mahdollisia epäpuhtauksia.

Kyllä mielestäni vaaralliset virheet taklaustilanteissa pitäisi huomata. Tämä oli toki niin vauhdikas tilanne, että aika Batman saa olla, jotta tämän leikkaamisen olisi huomannut. Itse katsoin jo livenä (näin tilanteen suoraan Nielikäisen luistelusuunnan takaa) että aika alas osui, mutten tuolloin minäkään vaatinut rangaistusta. Video vain osoittaa, että tilanne oli (tahattomasti) vaarallinen.

Punaisten leiri etsi aikanaan aika suurella innolla epäpuhtauksia Mikko Myllykosken perstaklauksesta. Monet olivat livenä 100%:n varmoja, että se oli polvitaklaus.

Videoilta on mielestäni mukava tarkastella pelin tapahtumia jälkeenpäin. Tällöin oppii seuraamaan asioita paremmin jo pelin aikana.
 

Isac

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers
Itse olin myös paikan päällä ja ehkä eniten jäi harmittamaan jatkoajan lopussa tapahtunut Pärssisen tilanne. Purkukiekko Saipan päätyyn. Pärssinen perään. Myllys vastaan, josta Pärssinen menee ohi ja maali on tyhjä. Saipan pakki Ottaa Pärän syleilyyn ja kaataa jään pintaan. Tuuletin jo rangaistuslaukausta mutta Rönn antaa "Vain" kakkosen. En ole tutustunut sääntökirjoihin, mutta en ollut ainut joka kyseistä tuomiota ihmetteli. Kommentteja?
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Re: Re: No nyt tarinaa riittää romaaniksi asti

Viestin lähetti Metropolit
Saipan toisessa maalissa Kurvinen ei viitsinyt pysäyttää hyökkäys sinisellä purkukiekkoa,seurauksena 2-1 hyökkäys ja maali.Ei näin!Nöyryyttä perkele.

Muuten kaikki lieneekin käsitelty, mutta tästä tilanteesta ja varsinkin Kurvisen viitsimättömyydestä olen vahvasti eri mieltä. SaiPan pakki veti tilanteessa lämärin ränniin tarkoituksena tintata kiekko huitsin hittoon omalta alueelta. Kurvinen meni kiekkoa pysäyttämään, mutta se pomppasi laidasta irti osui Kurvista noin polven korkeudelle ja kimposi siitä suoraan Machuldan lapaan. Aika ihme toimintaa jos tuosta Kurvista syyttää. Ennemmin syyttäisin laiskasti omaan päähän palannutta hyökkäyskolmikkoa, SaiPa kuitenkin teki maalin vasta jälkitilanteesta ja siihen olisi jo pitänyt ehtiä.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Isac
Myllys vastaan, josta Pärssinen menee ohi ja maali on tyhjä. Saipan pakki Ottaa Pärän syleilyyn ja kaataa jään pintaan. Tuuletin jo rangaistuslaukausta mutta Rönn antaa "Vain" kakkosen. En ole tutustunut sääntökirjoihin, mutta en ollut ainut joka kyseistä tuomiota ihmetteli. Kommentteja?

Niin, rangaistuslaukaus ei tuossa tilanteessa olisi ollut sääntöjen mukainen tulkinta. Pelaajan täytyy olla selkeästi läpi ja häntä pitää rikkoa takaapäin, jotta rankkarin voisi antaa. Pärä ei tosiaan ollut selkeästi läpi, sillä Kokkohan roikkui miehessä koko ajan. Oikea tuomio siis, ei valitusoikeutta. Jos joskus jäähyistä puhutaan hyvinä jäähyinä, niin tuo oli Kokolta juuri sellainen. Kaveri vaikka niskalenkillä jäähän, kunhan tämä ei pääse vetämään kiekkoa tyhjiin.

Tuosta Söde-Pasi taklauksesta vielä sen verran, että minullekin se haiskahti tuolta kuuluisalta leikkaamiselta, mutta tilanne tapahtui niin nopeasti, että ei siihen kukaan tuomari kaukalossa olisi ehtinyt reagoimaan. Erätauolla juttelinkin parille kaverille, että nenässäni oli leikkaamisen tuntuinen haju tuosta tilanteesta.

Mutta mitä sitten? Kukaan ei loukkaantunut ja taklaus näytti silti hienolta.

Lisää taklauksia jääkiekkoon ja mielellään vielä täyin puhtaita.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Gellner
Ja miksi edes pitäisi huomata. Eihän jokaisesta taklauksesta pidä etsimällä etsiä mahdollisia epäpuhtauksia.
No kyllähän epäpuhtaudet pitää huomata... Tuo Söderholmin taklaus oli suurinpiirtein yhtä puhdas kuin Toni Sihvosen taklaus Tuomo Ruutua kohtaan viime kaudella. Söderholm lähtee taklaamaan puhtaasti kuten Sihvonenkin, mutta on ajautumassa ohi tilanteesta, luistimet pettävät hieman alta, jonka jälkeen ojentaa vartaloaan taklaukseen ja osuu vaarallisen alas Nielikäisen polveen. Näin ne omien taklaukset usein nähdään puhtaiksi vaikka eivät aivan sitä olisikaan..Ei tainnut viime kaudella IFK-leiristä Sihvosen puolustelijoita löytyä, vaikka lähti taklaamaan aivan puhtaasti, eikä ojentanut juurikaan polveaan taklaukseen..
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Murmeli
Senkin uhalla, että minut leimataan punaisten (ja ehkä keltaistenkin) toimesta neitikiekon kannattajaksi ja surkeaksi piipittäjäksi totean seuraavaa:

Söderholmin taklaus Nielikäiseen ei ollut puhdas perstaklaus.

Hyvä että laitoit tuon videopätkän, niin voimme me radiosta katsoneetkin kommentoida. Puhdas taklaus perstaklaus kuvasta päätellen, Nielikäisen väistöliike saattaa puhtautta poistaa, mutta Söderholmin taklauksesta olisi tullut likainen, jos mies olisi jatkanut liikettä vasemmalle Nielikäisen jalkoja kohti. Nyt veti suoraan kohti, joten ei virhettä.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noh noh Rebel, silmät auki. Kyllähän tuossa vartalolla kolautettiin polveen melko selvästi.

www.sm-liiga.fi:stä sääntölainaus muistukseksi:

-------------------------------
# 635B
Leikkaaminen
Clipping

(a)
Pelaaja ei voi taklata "leikkaavalla" tavalla eikä laskea omaa vartaloasemaan taklatakseen vastustajaa polven seutuun tai sen alapuolelle. Pelaajalle, joka syyllistyy tähän rikkeeseen tuomitaan pieni rangaistus "leikkaamisesta". Jos vastustaja loukkaantuu "leikkaamisen" seurauksena, rikkoneelle pelaajalle tuomitaan iso rangaistus.

LEIKKAAMINEN on teko, jossa heittäydytään edestä tai takaa vastustajan polviin tai niiden alapuolelle, rynnätään tai kaadutaan vastustaja polviin, kun häntä on lähestytty takaa, sivulta tai edestä.
---------------------
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Aivan, heittäydytään. Söderholm ei heittäytynyt polviin.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tosta videosta tulee selvästi Söden matala asento selväksi. Tossa oli kyllä ihan selkeä vaaratilanne, kun yhdistyi kaksi asiaa, Söden matala asento sekä Nielikäisen väistöyritys hyppämäällä. Tosin Pasi ei ehtinyt kuin ponnistaa jalat suoraksi, ei siis ehtinyt väistämään. No onneksi kukaan ei loukkaantunut.
 

theref

Jäsen
- Ei tuossa ollut mitään järkeä. Painimatot ovat ihan muualla, HIFK:n Timo Pärssinen karjui erotuomari Jyri Rönnille taistelun päätteeksi. Pärssisen mitta täyttyi Rönnin epämääräisiin vihellyksiin ja viheltämättä jättämisiin.

Noin kertoo Iltalehti tänään.

Höpön höpöt Pärä! Mies joka itse käyttää mailaa aina kun joku vie kiekon pois tai taklaa, voi ihan rauhassa miettiä omia tekojaan.

Jos SaiPa hankkii pisteitä nurkissa tai oman maalin edessä painimalla, se kelpaa. Kyllä se IFK:kin osasi oman hommansa hoitaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Tulppu
Todellakin. Niissä se syy tuntuu olevan. Riittänee kun luet muut ketjun tekstit. Komeita taklauksia, vauhdikasta peliä, yksi piste liigan kärkijoukkueelta. Ja oli paskaa peliä? Yllättäen en päässyt matsiin, ehkä juuri siksi nuo kaikki kotiyleisön unelmat toteutuivat.

Joo ja kyllä, olen nähnyt SaiPan pelejä, kokemuksesta on turha mussuttaa.

Hyviä taklauksia peli piti sisällään kuin myös vauhdikkaita tilanteita mutta samalla ainakin minun silmissä näytti vahvasti siltä, että SaiPan peli ei pysynyt kuosissaan riittävän hyvin. Ensimmäisessä erässä SaiPa pelasi vielä todella hyvin, luisteli ja oli aktiivinen - ehkäpä onnistuen jopa yllättämään kissapedot omalla aktiivisuudellaan. Sen sijaan toinen ja osin myös kolmas erä oli mielestäni huomattavasti ailahtelevampaa peliä SaiPalta, mutta onneksi vastustaja ei kyennyt hyödyntämään tilannetta. Kolmannen erän loppuakohden SaiPan peli jälleen kohentui ja siihen tuli mukaan ensimmäisessä erässä mukana ollut raivokkuus, ilman tätä ja tasoitusta pelistä olisi jäänyt minullekin varsin valju kuva. Mutta ehkäpä minullakin henkilökohtaiset fiilikset vaikuttivat liiaksi siihen millaisena pelin koin.

vlad#16.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Hirso, aahh, my babe... whatta goal!

Kauniisti ja nöyrästi mies lähetti IFK:n faneille terveisensä kahteen otteeseen kentältä.

Itse jäin juhlimaan Kimin maalia lauantaihin asti tänne lappeen Rantaan ja tod.näk. en näe Kimin maaleja torstain ottelussa Lukkoa vastaan.
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Nielikäinen & Söderholm

Tyhmää jossittelua, mutta tahdon uskoa, että jos osat olisivat olleet toisin päin, olisi SaiPan nro 25 hetken päästä nauttimassa pelikieltoa.

Pärssinen on kyllä ihmeellinen itkupilli, keskittyisi pelaamiseen, kun sekin näyttää välillä onnistuvan.

HIFK:lle tuomittiin pelin toisella minuutilla joukkuerangaistus väärästä vaihdosta? Mikä ko. tilanteen erotti muista vastaavista, tehden siitä rangaistuksen arvoisen. Kertokaa kun en ymmärrä. Mielestäni yhtä epäselviä vaihtohässäköitä oli lukuisia molemmilla joukkueilla. Muutenkin tuomarointi oli tasapuolisen sekavaa. Mailaa sai käyttää jos halusi, kiekottaman estäminen oli sallittua ja jopa suotavaa.

Skrikolle ei voi kyllä antaa puhtaita papereita eilisestä pelistä, taktisia muutoksia saa kyllä etsimällä etsiä. Jo pelin alkuminuuteilla kävi selväksi, että HIFK karvaa äärimmäisen ylhäältä, näin ollen SaiPa ei voi jäädä hautomaan kiekkoa oman maalin taakse. Ennen ensimmäistä maalia vastaavia kiekon menetyksiä oli omassa päässä ehtinyt kertyä vajaat kymmenen.

Myllys saa ottaa kyllä omaan pikkiinsä HIFK:n kolmannen maalin, ei jokaisen torjunnan tarvitse olla hieno, välillä voi pelata myös nöyrästi. Kuhdan yv-maali meni helpon näköisesti jäätä pitkin, mistä lie livahti? Vastaavasti Jamo esitti muutaman näyttävän ja tärkeän torjunnan.

Sachlin kiemuroista ei ole paljon apua, jos niiden seurauksena ei saada edes laukausta maalia kohti, vaan kiekko luovutetaan suosiolla vastustajalle. Tulee ihan mieleen kuljetusliike Saarikoski.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti sannifan
Sachlin kiemuroista ei ole paljon apua, jos niiden seurauksena ei saada edes laukausta maalia kohti, vaan kiekko luovutetaan suosiolla vastustajalle. Tulee ihan mieleen kuljetusliike Saarikoski.
Minusta nimenomaan Sachlin kyvyt ja koko potentiaali meinaavat mennä hukkaan. Kyseinen kaveri on SaiPassa pelillisesti aivan omalla tasollaan, pelaa usein ihan omaa peliänsä (mikä on tavallaan huono). Valitettavasti Immonen ja Hirvonen, vaikka hyviä pelaajia ovatkin, eivät ole juurikaan samalla aaltopituudella. HIFK:a vastaan se nähtiin. Sachlin kiemurat suorastaan huutavat vierustovereiksi huippulahjakkuuksia, nopeata peliälyä omaavia. Sellaisia ei vain tunnu olevan, Machuldakaan ei vaikuttanut sopivalta ketjukaverilta. Jossain toisessa liigaseurassa jossa olisi vastaavanlaisia virtuooseja, Sachilla olisi taatusti tällä hetkellä kasassa reippaasti enemmän pisteitä, varmasti 10-15 tehopistettä enemmän. Kaveri on kyllä todella huippu, lahjakkaampi kuin Machulda. Se on nähty.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Skriko ja taktikointi

aloitukset olisi kiva tietää minkälaiset prosentit Saipan aloittajilla ovat?
Koho otti todella kovalla prosentilla eilen aloituksia, samin Sachl mutta tiukat hetket menossa 3. eränlopussa ja jatkoajalla kuka oli suorastaan vakioaloittaja Ville Immonen eipä tainnut Ville montaa aloitusta voittaa, toiseksi Villellä ei oikein tuo peli eilen kulkenut, pitäisiköhän antaa miehen hieman huilata esim. Nokelainen, Koho olivat aivan hurmoksessa ja peliaika taas kortilla?????
Joku väitti että Machulda on ruvennut pelaamaan yhdyn kyseiseen ihmiseen Vallu pelasi ihan hyvin meni jopa muutaman kerran laitoihin painimaan ei mielestäni kovainkaan yleistä Vallulta.
Omasta mielestäni Vallun kyvyt ehkä menevät hieman hukkaan Kauppisen ja Yli-Torkon vierellä, tosin parempaakaan ei ole tarjolla, kuten nähtiin ei Sachl saanut Vallua syttymään.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti sannifan

Pärssinen on kyllä ihmeellinen itkupilli, keskittyisi pelaamiseen, kun sekin näyttää välillä onnistuvan.

Jos totta puhutaan, Pärä on aika kaukana itkupillistä. Tottakai taitopelaajalla on sanansa sanottavana vastustajan mailankäytöstä ja tuomarilinjasta, joka ei kitke sitä pois.

Eipä taida löytyä tästä liigasta montaakaan pelaajaa, joka ei koukkisi mailalla jäädessään tilanteesta jälkeen. Pärä luistelee usein rinnalle ja nappaa kiekon pois, mutta aina ei varmasti potku riitä.

Niin ja miehen itsensä kommentti omaan tapaansa kahvata ajoin.. "Ja vitut, niin kauan ku on sallittua, et mua koukitaan niin mä koukin kanssa." (voipi olla, etten muistanu ihan sanasta sanaan)

Siinäpä se yksinkertaisuudessaan. Ei siellä ala kukaan yksittäinen pelaaja leikkiä mitään jääkiekon esikuvaa, vaan kaikki ne pelaa sääntöjen sallimin keinoin. Toiset toki enemmän kuin toiset.
 

theref

Jäsen
Re: Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti Pärde
Jos totta puhutaan, Pärä on aika kaukana itkupillistä. Tottakai taitopelaajalla on sanansa sanottavana vastustajan mailankäytöstä ja tuomarilinjasta, joka ei kitke sitä pois.
Niin ja miehen itsensä kommentti omaan tapaansa kahvata ajoin.. "Ja vitut, niin kauan ku on sallittua, et mua koukitaan niin mä koukin kanssa." (voipi olla, etten muistanu ihan sanasta sanaan)

Siinäpä se yksinkertaisuudessaan. Ei siellä ala kukaan yksittäinen pelaaja leikkiä mitään jääkiekon esikuvaa, vaan kaikki ne pelaa sääntöjen sallimin keinoin. Toiset toki enemmän kuin toiset.

Niin, näinhän se homma menee. Jos vihulainen vääntää niin Päräkin vääntää. Vittuako sitä sitten alkaa leikkimään tekopyhää Suomen kaukaloiden Messiasta ja alkaa huutamaan naama punaisena tuomarille pelin jälkeen kaukalossa. Ja sitä ennen pelin loppuhetkillä. Ja sen jälkeen vielä kun Rönn oli menossa kaukalosta pois. Ja vielä senkin jälkeen käytävällä.

Homma meni eilenkin niin, että IFK aloitti kahvaamisen ja SaiPa jatkoi samalla linjalla kun ei siitä jäähyjä tullut. Päränkin kaltaisen pelaajan tulisi tietää, että nurkissa ja maalin edessä painitaan Suomessa ihan yleisesti. Kumpikaan joukkue ei kärsinyt toista enempää, Pärä sen sijaan ainakin omasta mielestä koki valtavan vääryyden.

Tekopyhyyttä sanon minä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Nielikäinen & Söderholm

theref: Mainitsemaasi 'te
kopyhyyteen' en osaa ottaa kantaa, itselleni ole kertaakaan tullut sellaista vaikutelmaa, tosin minähän en Pärään juuri kaukalossa törmääkään.. Että sikäli.

Mutta Rönnistä voisin sanoa, että taustallahan voipi olla myös henkilökohtaista kaunaa Rönnin (sysipaskaa) tuomarityötä kohtaan aiempien pelien perusteella (en nyt muista, minkä pelin tuomitsi vastikään Nordiksella mutta se oli sieltä ja syvältä). Käsittääkseni Pärän kommentti painimisesta koski pääosin lopun tilannetta, jossa tyhjä maali (?) häämötti ja Saipa-pelaaja otti Pärän kiekosta pois jonkinasteisella painiotteella. Muuhun en osaa ottaa kantaa, kun en pelissä eilen ollut.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti theref


Tekopyhyyttä sanon minä.

Näin on. Mistäköhän saataisiin hyviä tuomareita.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Re: Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti Pärde
Jos totta puhutaan, Pärä on aika kaukana itkupillistä. Tottakai taitopelaajalla on sanansa sanottavana vastustajan mailankäytöstä ja tuomarilinjasta, joka ei kitke sitä pois.

Eilen oli ainakin jo vähän liikaa sanottavaa. Pärssinen luisteli aivan jatkuvasti tuomarin perässä itkemässä. Vielä ottelun jälkeenkin luisteltiin Rönnin kanssa pukukoppiin.
Tuomareilla pitäisi vaan olla enemmän kanttia heittää nimimieskin kympille turhasta selittämisestä.
Ja olisi varmasti SaiPan taitopelaajillakin ollut sanansa sanottavana tuomarilinjasta joka salli vastustajan kovaa mailankäyttöä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Re: Nielikäinen & Söderholm

Viestin lähetti Bauer
Eilen oli ainakin jo vähän liikaa sanottavaa. Pärssinen luisteli aivan jatkuvasti tuomarin perässä itkemässä. Vielä ottelun jälkeenkin luisteltiin Rönnin kanssa pukukoppiin.
Tuomareilla pitäisi vaan olla enemmän kanttia heittää nimimieskin kympille turhasta selittämisestä.
Ja olisi varmasti SaiPan taitopelaajillakin ollut sanansa sanottavana tuomarilinjasta joka salli vastustajan kovaa mailankäyttöä.

Ihan samaa mieltä, kymppiä vaan kehiin samaan tapaan kuin muille. Itse tarkoitin tuolla "kaukana itkupillistä" myös muita asioia, kuten filmaamista ja "kuolemista" (eli jäähän makoilemaan jäämistä isomman rangaistuksen toivossa). Näitä Pärä ei harrasta ollenkaan, valitettavan moni muu liigapelaaja kylläkin. Siksi en kyllä kirveelläkään laske Pärää itkupilliksi, vaikka suutaan soittaisikin.
 

theref

Jäsen
Käsittääkseni Pärän kommentti painimisesta koski pääosin lopun tilannetta, jossa tyhjä maali (?) häämötti ja Saipa-pelaaja otti Pärän kiekosta pois jonkinasteisella painiotteella.

Kyllä, kyseessä oli SaiPan Petri Kokolta todella hyvä jäähy, jossa Pärä olisi laittanut kiekon tyhjään maaliin ilman että kukaan olisi häirinnyt. So?

Syyttikö Pärä Tappara-IFK pelin jälkeen tuomaria nyrkkeilykisoista kun Jere päätti kouluttaa Tapparan miestä?

Eli jos kyseessä oli vain yksi tilanne, niin ymmärtänet mitä ajan takaa?

Rebel: Näin on. Mistäköhän saataisiin hyviä tuomareita.

Jaa-a, hyvä kysymys. Moni oli aikoinaan sitä mieltä, että oli helvetin hyvä että Haajanen, Lepaus ja kumppanit lopettivat. Olin silloin tilanteesta pahoillani, ja olen vieläkin.

Onhan meillä kuitenkin näitä paljon kiitosta niittäneitä vanhoja pelaajia kaukalossa. Tom Laaksonen, Tero Toivola, Japa ja viime aikoina suuren suosion saavuttanut Hannu.

Näitä moni toivoi, eivätkö ne nyt kelpaakaan?

Ja toisaalta, kuten sanoin, Rönn antoi eilen taklata, mutta muuten ei onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös