SaiPa - HIFK 4.1.2003 Kisapuisto, Lappeenranta

  • 10 278
  • 125
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Miten helvetissä pystyttiin tyrimään 2-0 johtoasema?! Helvettiin se Tinde nyt sieltä!! Olispa se kääpiö bombic edes ottanut haasteen vastaan Vopatilta nii oltais ainaki jotai voitettu..
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Re: Re: Ziisas sentään...

Viestin lähetti Kalkun rusakko
Ai oliks Keravan nuorisovankilassa iltaloma vai?

Ei, kyllä ne olivat varmaan sitten Keravan aikuisvankilasta, sen verran vanhaa porukkaa. Olikos kukaan JA:n kirjailijoista siinä bussissa, voisivat hieman korjata tietoja. Siinä dösässä oli myös kaksi SaiPan fania, meidän busseissa en yhtään nähnyt.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
No mutta...

Paikallinen seepra eli theref veti lyhyesti ja ytimekkäästi yhteen pelin tapahtumat,kiitokset sinne,kun ei itse tarvitse vaivautua.Yhtäläisesti pokkaukset myös Rebelille mykistävästä raportista.Miehestä on moneksi.Oli jo bussi lähellä kaatua,kun haettiin paluuumatkalla miehestä mittaa tutkaparista...

Laaksoharju - syyllinen vai syytön? Sanoisin näin,että vaikka helpolla meni maali tahi pari,niin syyttävää sormea saa osoittaa myös kentälle.Kahdella tehdyllä maalilla ei voiteta pelejä muuualla kuin Ilmalassa,eikä pelaajien jäätymisellä asiaa paljoa auteta.Toki oma osuutensa oli sputnikien heräämisellä mutta mihin jäi meikäläisten vastaus siihen? Muutama hyvä pyöritys saatiin aikaiseksi mutta Toooomas Duba otti tässä vaiheessa yleisön omakseen parilla näyttävällä kopilla.Ei paljoa lohduta jossittelu jälkeenpäin "jos kiekko olisi pomppinut",kun ei mene niin ei mene.

On kai se jossain mielessä huolesttuttavaa,että HIFK on edelleen ailahteleva joukkue erästä toiseen.Ensin on peli hallussa mutta kun vastustaja pistää lisää vauhtia koneeseen,jää HIFK ihmettelemään.Mutta onhan tässä jengissä edelleenn mahdollisuudet vaikka mihin.Tasaisuutta vaan tuntuu uupuvan edelleen.

Oli miten oli,niin Iso Käsi mukana olleille punaisille veijareille,jotka jaksoivat ylläpitää mölinää loppuun asti.Myös matkanjohtajalle,jonka ruoka kiersi menovaiheessa kokonaisen kunnarin Utin kievarissa.Melkoista asiakaspalvelua heillä.

Pitää kai jättää Turun megamatka väliin,niin HIFK voittaa.Viimeksi nähnyt HIFK:n voittavan vierassa lokakuussa (ei lasketa narreja mukaan).
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos tuo Robert Kantorin myynti Moskovan Dynamoon on totta, niin veikataan että se kerrottiin pelaajille 1. erän jälkeen. : )
 

Orange

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Packers
Rebel on asiassaan oikeilla jäljillä. Missä on se "keltainen helvetti" minkä veikkaaja rankkasi muutama vuosi sitten kolmen pahimman hallin joukkoon vierasjoukkueelle pelata. Missä on yleisö joka yritti nostaa huudollaan hallin katon Jurin lauottua joukkueen voittoon jatkoajalla kevään -99 playoffeissa. 13.12 Areenalla oli saipan faneilla samanlaista otetta jo nähtävissä mutta missä kotipelien kannustus. Kertoo jo jotain että kun vierasjoukkuuen fanit kannustavat loppuun asti niin muuten niin iloiset ja äänekkäät karjalaiset katselevat heitä kun hulluja. Onko lisäksi alkukauden menestys nostanut tavoitteet keskivertokatsojan mielessä niin korkeiksi, että muutaman tappion tullessa käännetään heti joukkueelle selkä. Alle 4000 katsojaa HIFK pelissä on jo aika vähän...

Järjestysmiehistä olen Rebelin kanssa samaa mieltä. Itse Kisapuistossa töissä olleena huomasin joidenkien "järjestysmiehien" olleen huomattavasti kiinnostuneempia itse pelistä ja makkarasta kun hallin järjestyksestä. Makkarapalkka ei ole vaan heitto. Se on totuus. Ja siihen olisi saipan suotavaa saada muutos. Voisi motivaatiokin olla järkkäreillä eri kun saisi palkan makkaran,kahvin ja ilmaislippujen sijasta.

Pelistä sen verran että tästä se toivottavasti taas lähtee. Odotin, että Vallu olisi päättänyt kuivan kautensa neljään maaliin. Kelpaa ainakin minulle tuo yksikin ja Vaicin 3+1. Huomenna jatketaan...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti Aksu
Mielenkiintoista tämä keskustelu maalivahdeista. Siihen osastoon Hifk ei kaatunut vaan luvattoman lepsuun pelaamiseen eka erän jälkeen. Kuokkanen lahjoitti Hifkille yhden ja Laaksoharju antoi vahingon takaisin toisessa erässä, mutta kyllä ero tuli jossain muualla kuin maalin vartijoissa. Kaikesta huolimatta. Joskus kiekko pomppii, joskus ei... pieniä juttuja.

Näkemättä matsia ja tietämällä Laaksoharjun potentiaalin ja edelliset pelatut ottelut voin sanoa että juuri siihen me kaaduttiin. Varmasti on ollut lepsua pelaamista ja kaikki kunnia saipalle olette ansainnut voiton jo siitäkin syystä että me luovutettiin jo ennen peliä laittamalla Laaksoharju maaliin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Orange
Rebel on asiassaan oikeilla jäljillä. Missä on se "keltainen helvetti" minkä veikkaaja rankkasi muutama vuosi sitten kolmen pahimman hallin joukkoon vierasjoukkueelle pelata. Missä on yleisö joka yritti nostaa huudollaan hallin katon Jurin lauottua joukkueen voittoon jatkoajalla kevään -99 playoffeissa.

Tämä on harha. Lappeenrannassa ei ole koskaan ollut mitään erityistä fanikulttuuria. Kevät -99 oli samanlainen kuin tänä syksynä aiempi HIFK -matsi tai Jokerit -matsi: halli täynnä gloryhuntereita, jotka heräävät, kun menestystä syntyy.

Fakta: fan club on saanut järjestettyä fanimatkan ainoastaan Jokerit - SaiPa -otteluun, jolloin kyseessä olikin perjantaiottelu ja sarjasijoitus matkan täyttyessä 2. Muissa vierasotteluissa ilmoittautuneiden määrä on ollut parhaimmillaan neljä.
 

Orange

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Packers
Viestin lähetti Murmeli
Tämä on harha. Lappeenrannassa ei ole koskaan ollut mitään erityistä fanikulttuuria. Kevät -99 oli samanlainen kuin tänä syksynä aiempi HIFK -matsi tai Jokerit -matsi: halli täynnä gloryhuntereita, jotka heräävät, kun menestystä syntyy.

Totta tuokin osaksi. Kisapuiston yleisö innostuu vain silloin kuin omilla alkaa kulkea. Oli sitten kyse kaudesta tai yksittäisestä pelistä. Kuitenkin joku on muuttunut. Olen itse seurannut SaiPan pelejä vuodesta 1990 alkaen ja suuremmalla mielenkiinnolla vuodesta 1994. Fanikulttuuri ei koskaan ole ollu Lpr:ssa mikään erityinen mutta kyse ei ole pelkistä ns. faneista (vrt. HIFK). Tarkoitin yleisesti niitä ihmisiä jotka käyvät hallissa katsomassa pelejä ja kannattamassa SaiPaa. En tiedä onko muutamassa vuodessa kaudet 1996-1999 muodostuneet mielessäni nostalgisiksi mutta ei ääntä enää samaa määrää hallissa noin yleisesti ole. Tällä kaudella olen onnistunut näkemään vain yhden kotipelin mutta senkin ja viime kauden muistojen (sekä kuultujen raporttien ja kommenttien) perusteella mielestäni jokin on muuttunut.

Tämä tietysti on vain mielipide muiden joukossa. Toivotaan että yleisö löytäisi taas kunnolla keltapaidat ja se kuuluisa "kuudes kenttäpelaaja" olisi joukkuuen apuna. Olisi taas mukava myöhemmin loppukeväästä nähdä "tervetuloa keltaiseen helvettiin" -kyltti hallin sisääntuloväylällä...

Ja onhan se positiivista että joukkuuen kannattajat eivät käännä takkiaan kun paikkakuntaa vaihtavat. Kyllä pääkaupunkiseudun peleissä SaiPan otteet ovat saaneet yllättävänkin paljon suosiota katsomosta.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
TASOITUSTA

Viestin lähetti Carlos
Tähän kuuluu se että joka pelissä otetaan myös muutama semmoinen "varma maali", se erottaa voittavan maalivahdin Laaksoharjusta.

Stathos ottaa jokaisessa pelissään 2-3 ns. varmaa maalia pois vastustajalta ja tämä antaa joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Tämä meidän kakkonen ei siihen pysty ja joukkue on jo etukäteen kusessa. Minäkään en ymmärrä tätä peluutusta, jossa myös kakkoselle täytyy saada peliaikaa. Lehtonen pelasi narrien maalilla jatkuvasti, eikä ollut puhettakaan lepäämisestä. Aivan varmasti IFK kaatui maalivahtivalintaansa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Timo Laaksoharjun haukkuminen on sinänsä ikävää, koska kaveri yrittää varmaan parhaansa. Hän ei ole vaan liigatason maalivahti.

Minä ihmettelen enemmän miksei maalivahtia vaihdettu, kun saipa teki ne 3 maalia ihan hetkessä. Se on ihan normaalia pelinjohtamista tehdä tällaisia ratkaisuja ottelun aikana.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti Johannes

Minä ihmettelen enemmän miksei maalivahtia vaihdettu, kun saipa teki ne 3 maalia ihan hetkessä. Se on ihan normaalia pelinjohtamista tehdä tällaisia ratkaisuja ottelun aikana.

Jos kysyttäisiin narreilta vastauksena olisi: Alpo sitoi kengännauhojaan koko ottelun ajan. Ehkä Alpon masinoima "kaikki pelaa/ Stathos huilaa" nerokas taktiikka olisi mennyt pieleen, jos Stunthoksen olisi pitänyt tulla maaliin pelastamaan IFK. Taas yksi sulka lisää Alpon halailupuuhun. Tämä puu rupeaa saamaan siivet vähitellen.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Orange
En tiedä onko muutamassa vuodessa kaudet 1996-1999 muodostuneet mielessäni nostalgisiksi mutta ei ääntä enää samaa määrää hallissa noin yleisesti ole. Tällä kaudella olen onnistunut näkemään vain yhden kotipelin mutta senkin ja viime kauden muistojen (sekä kuultujen raporttien ja kommenttien) perusteella mielestäni jokin on muuttunut.

Olen samaa mieltä. Itse olen käynyt lähes kaikki SaiPan kotipelit vuodesta 1997, ja jokin on todellakin muuttunut. Muistan miten ensimmäisessä pelissäni pikkutyttönä ihmettelin vielä istumapaikoilta sitä meteliä, mitä fanit seisomakatsomossa pitivät. Ihmettelystä ei mennyt kuin pari viikkoa, kun löysin itsenikin sieltä seisomakatsomosta, ja tunnelma oli jotain toisenlaista, kuin nykyään. Omasta mielestäni tunnelma lähti huononemaan kaudella 1999-2000, ja siitä se on koko ajan vain valunut alaspäin. Missä on sitten vika, en tiedä. Rumpuja seisomakatsomosta ei enää löydy, mutta eivätpä nekään kovin paljon iloa yksinään tuo, jos huutoa ei ole mukana.

Eilisestä pelistä sen verran, että SaiPan voittoon olen erittäin tyytyväinen. Nousu 0-2 asemista 6-2 voittoon antoi varmaan uskoa koko joukkueelle, ja tästä on hyvä (parempi) lähteä Ilveksen kaatoon reilun puolen tunnin kuluttua.

Tuomarista en myöskään sen enempää ala kommentoimaan, mutta SM-liiga tasolla pitäisi jokin linja löytyä. Tosin heikompaakin työskentelyä olen Pajuselta nähnyt.

Hifk-faneille jälleen kerran kiitos. Jaksoitte kannustaa alusta loppuun, vaikka kolmannessa erässä näyttikin, että osa porukasta oli jäänyt Sputnik bubin puolelle. Lisäksi erityinen maininta niille kahdelle hepulle, joille vilkutimme bussista, ja jotka vastasivat vilkutukseen taputtamalla meille.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En eilisessä huumassa mitään ehtinyt kirjoittaa ja eipä mitään ihmeempää sanottavaa olekaan. Ottelua en nähnyt, mutta tulos antoi taas uskoa. Erot ovat kuitenkin pienet suuntaan tai toiseen, joten ylöskään ei pitkä matka ole. Alkoi jo alussa tuttu epätoivo iskemään, mutta onneksi SaiPasta löytyy yhä taistelutahtoa kun ollaan selkä seinään vasten. Nyt jos milloin on viimeistään pakko alkaa taistelemaan tosissaan. Hyvä alku vuodelle ainakin kotona.
Vaicista on muodostumassa SaiPan selkäranka ja onneksi Machuldakin sai maalin. Jos tuo kuiva kausi päättyisi tähän ja tutut tehot alkaisi löytymään?
 

vinski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisi kyllä ollut ottelun jälkeen mielenkiintoista kuulla Suhoselta miksi Laaksoharjua ei vaihdettu pois 3-2 tilanteessa ja paljon muitakin valmentajien mielipiteitä ottelusta. Turha toivo, loistavat lehdistötilaisuudessa olleet toimittajat eivät kysyneet ainuttakaan kysymystä. Normaalisti kysytään n. yksi kysymys, mutta nyt ei sitäkään. Taitaa toimittajatkin olla makkarapalkalla hommissa...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Carlos

Vaasassa tykättiin Tindestä, tervemenoa takaisin, ei tule ikävä. Vittu.

Joo, Tinde tänne! Ja teille kakkoseks, joku muu "Mestisturisti" sylkykupiksi. ok.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti mendieta
Joo, Tinde tänne! Ja teille kakkoseks, joku muu "Mestisturisti" sylkykupiksi. ok.

Tästä kommentista on huomattavissa jonkinlaista närää ja eriävää mielipidettä. Kaveri on korkeintaan Mestis-tason maalivahti, ei tippaakaan enempää tällä hetkellä. Me maksetaan postituskulut, pitäkää hyvänänne. (tähän ehkä se pakollinen hymiö)

Edit: Muutama poty ja viestin "siistimistä"
 
Viimeksi muokattu:

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Muutamia mietteitä pelistä

Henkilökohtaisesti tämä oli ensimmäinen IFK peli jonka näin livenä tällä kaudella. Ja peli ei kyllä ollut mielestäni sellaista neppailua mitä on saanut täältä jatkoajasta ymmärtää.Mielestäni miestä otettiin jopa kiitettävästi.

Toisin kuin jotkut täällä,mielestäni Vopat ja Pärssinen pelasivat ihan ok pelin.Parhaat kentät mielestäni Viitaluoman ja Luttisen kentät.Taistelua riitti lähes koko pelin.Ja Hedberg.Varsinkin odotuksiini nähden pelasi ihan hyvin. Yritystä oli ainakin. Toinen kenellä oli yritystä,mutta ei tekoja oli Joni Yli-Torkko!Lappeenrannan kovanaama,joka ei kyllä meinannut pysyä lauantaina luistimillaan. Taisi olla neljä tai viisi kertaa nokikkain Mrazekin Ja Vopin kanssa,mutta jotenkin kummasti Joni aina lähti perääntymään.

Laaksoharjusta ei taitane tarvita sanoa mitään,numerot kertovat kaiken hänen pelistään.Mutta mielestäni lopputulos ei kerro kaikkea Saipa-IFK tasoerosta eilen.

Pelin ehdoton epäonnistuja taisi kyllä olla Pajunen.Huh Huh,mitä tuomiota puolin ja toisin..

Saipa-IFK 6-2,mut IFK fanit kyllä selätti kylmästi lappeenrantalaiset..
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Re: Muutamia mietteitä pelistä

Viestin lähetti Hevonen
Toinen kenellä oli yritystä,mutta ei tekoja oli Joni Yli-Torkko!Lappeenrannan kovanaama,joka ei kyllä meinannut pysyä lauantaina luistimillaan. Taisi olla neljä tai viisi kertaa nokikkain Mrazekin Ja Vopin kanssa,mutta jotenkin kummasti Joni aina lähti perääntymään.

2+0. Ei tekoja? Vielä toistaiseksi jääkiekko-ottelu kuitenkin on maalintekokilpailu..
 

theref

Jäsen
Re: Muutamia mietteitä pelistä

Viestin lähetti Hevonen
Toinen kenellä oli yritystä,mutta ei tekoja oli Joni Yli-Torkko!Lappeenrannan kovanaama,joka ei kyllä meinannut pysyä lauantaina luistimillaan. Taisi olla neljä tai viisi kertaa nokikkain Mrazekin Ja Vopin kanssa,mutta jotenkin kummasti Joni aina lähti perääntymään.

Heh heh heh.

Joni Yli-Torkko 175 cm ja reilut 80 kg.
Frantisek Mrazek 194 cm ja 101 kg.
Roman Vopat 192 cm ja 100 kg.

Kyllä, Hepalta mainio provo.

Yli-Torkolta näyttää joskus puuttuvan itsesuojeluvaisto kaukalossa, mutta kyllä järkeä joskus löytyy.

Tore vastaan Mrazek tai Vopat olisi sama kuin Hedberg vastaan Gagnon tai Nielikäinen. Onko järkeä?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Sotketaan nyt vielä tätä soppaa...

Viestin lähetti Rebel
Sehän oli ensimmäisessä erässä tuo tilanne, mutta jossa Vopat väänsi Bombicin selälleen ja maahan kaatunut Bomba kaatoi Vopatin.

Tämä on muuten hauskaa, että Vopatin käydessä näyttämässä Bombicia sormella, että antaa tulla, tätä Chicken-Bombic luisteli vaihtoon. Että kukas perääntyi tällä kertaa???

Näinkin taisi käydä mutta vasta vuoroisesti ainakin minä näin Vopatin perääntyvän parissa tilanteessa vaikka saipalainen (taisipa ainakin toisella kerralla olla kyseessä juuri 44 eli Bombic) olisi ollut halukas tanssiin. Tai sitten minä näin näkyjä...

Sitten vielä niistä järkkäreistä, eiköhän olisi aika saada SM-liigaankin kunnon järkkärit joka paikkakunnalle. Kuvaavaa oli, että ensimmäisessä erässä IFK:n pyörittäessä, jengin seistessä(koska hallin päädyssä ei näe maalia ollenkaan, 14€ kpl kuitenkin liput) tulivat järkkärit heti paikalle huutelemaan. Kun SaiPa teki 4-2 maalinsa, kaksi SaiPa-paitaa saapui vittuilemaan IFK-faniryhmän viereen, mitään ei tapahtunut ennen kuin järkkäreille huudettiin, että mitäs helvettiä noi tossa tekee. Kaksi kaveria saapui ja toisella oli puoliksi syöty MAKKARA kädessä. Siksi päätimmekin ilmoittaa näille järkkärien irvikuville, että heillä on makkarapalkka.

Käsittämätöntä on myös se, että jokaisella vieraspaikkakunnalla löytyy niitä helvetin idiootteja, joilla ei ole yhtään hyvää vittuilun aihetta. Siksi tehdään niin, että esimerkiksi huidotaan lipulla silmille. Kysynpä vain, että ketä ei tämä harmittaisi, kun joku sohii lipulla silmille? Noh, muutama SaiPa-lippu koki kohtalon pyyhkiä lattioita, koska tähän eivät makkaramiehet puuttuneet.

"Kunnianani" on ollut tuntea pari otteluiden vakiojärkkäriä, ainakin toinen heistä kritisioi hyvin voimakkaasti useiden järjestysmiesten (no, käytettäkööt heistä nyt tätä nimitystä vaikka eivät he sitä ansaitsisi) toimintaa. Joukossa on tosiaan sellaisia joille se pelin seuraaminen on pääasia mikä ajaa kaiken muun edelle, samoin joukkoon on eksynyt luvattoman paljon todellisia amatöörejä - suoranaisia harrastelijoita jotka eivät välttämättä edes osaa toimia noinkin vastuunalaisessa tehtävässä. En oikein usko, että meno parissa vuodessa on niin hirvittävästi muuttunut, eikä se ainakaan eilisen perusteella todellakaan näytä siltä.

Kun järjestysmiehet ovat todellisia amatööreja ei ole mikään ihme, että pääsee syntymään tilanteita kuten eilen, SaiPa-fanien taholta ikävää ja aivan turhaa provosointia johon järkkärit eivät puuttunneet tarpeeksi ajoissa. Onneksi mitään ikävämpää ei päässyt käymään.

vlad#16.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Muutamia mietteitä pelistä

Viestin lähetti Murmeli
2+0. Ei tekoja? Vielä toistaiseksi jääkiekko-ottelu kuitenkin on maalintekokilpailu..

No perhana, minä jo luulin että me voitettiin. Voisikos joku jakaa IFK-faneille niitä sääntökirjoja, niin tulisi tämäkin selväksi. Mä kannatan itse vain väkivaltaisuutta.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hajahuomioita

Vopat vs Bombic

Kumpi kovempi? Who cares. Kuten Murmeli osuvasti ilmaisi jääkiekko on edelleen maalintekokilpailu kahden joukkueen välillä. Tällä kertaa Bombicin edustama joukkue oli tuossa touhussa parempi. Tappeleminen vain tappelun vuoksi kaukalossa on täysin turhaa touhua. Kenelle nyrkkimatsit ovat parasta antia kiekossa, suosittelen seuraamaan nyrkkeilyä.

Fanit

Kuten edellä on mainittu meiltä puuttuu fanikulttuuri lähes kokonaan. Lisäksi se vähäinen fanikulttuuri mikä meiltä löytyy, on varsin suppeaa. Se rajoittuu lähes yksinomaan Fan Clubin ympärille. Jostain syystä esim. ns. värin tunnustaminen vaatetuksessa on meillä varsin vaimeaa. Tämä pisti eilen silmään Tampereella, jossa väkeä oli suunnilleen saman verran kuin meillä lauantaina. Siellä tuli käytävillä vastaan HUOMATTAVASTI enemmän jonkinlaiseen Ilves-aiheeseen vaatekappaleeseen sonnustautunutta väkeä, mitä meillä vastaavin SaiPa-tuotteisiin. Tämä ilmiö oli havaittavissa KAIKEN ikäisissä katsojissa, jokainen oman makunsa mukaan.

IFK-faneille haluan esittää kiitokset vierailusta ja hyvästä tunnelman luonnista. Teillä oli aidosti oikealla tavalla hauskaa. Pahoittelut niiden idioottien puolesta, jotka eivät osaa voittaa eikä myöskään älyä pyytää anteeksi, silloin kun on tullut hölmöiltyä.

Pajunen

Mitähän tähän laittaisi. Sanat eivät riitä kertomaan. Yhtä hyvin voitaisiin viedä toimitsija-aitioon lottopallo jossa on kahden värisiä palloja pelaajien numeroilla varustettuna. Tuota palloa voitaisiin pyöräytellä aika-ajoin ja määrätä sen mukaan aijiä jäähylle. Lopputulos olisi muuten sama kun Pajusen viheltäessä mutta tuomaripalkkio säästettäisiin. Tuo mies ei todellakaan kuulu ammattilais-sarjaan.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Yli-Torkko

Mitä asiaa tarkoitin Yli-Torkon pelistä,oli se,että kummasti kaveri "haastoi" mutta aina lähti pakittamaan. Luonnollisesti sen kokonen kaveri ei lähde tanssiin Vopin tai Mrazekin kanssa.Kannattaako sitten pörrätä siinä edessä? Minusta näytti vaan huvittavalta. Esimerkkinä Jarkko Ruutu. Voisi ajatella Yli-Torkon olevan Ruutu tyyppinen pelaaja,ei Ruutukaan taida kovin iso olla vai miten on? Kumpikin raataa kentällä ja tekee maalejakin. Mutta Rudilta kyllä irtos hanskat eikä "haastanut" isompia.
Ja useimmiten pysyi pystyssä.

Viestin lähetti Murmeli
2+0. Ei tekoja? Vielä toistaiseksi jääkiekko-ottelu kuitenkin on maalintekokilpailu..

Teoilla tarkoitin tässä fyysistä puolta. Tarkoitus ei kyllä ollut provota.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Murmeli
Tämä on harha. Lappeenrannassa ei ole koskaan ollut mitään erityistä fanikulttuuria. Kevät -99 oli samanlainen kuin tänä syksynä aiempi HIFK -matsi tai Jokerit -matsi: halli täynnä gloryhuntereita, jotka heräävät, kun menestystä syntyy.

Siinähän nuo tärkeimmät tulikin. Vaisua on perkele. Pitäisi kai ydinporukka lähettää ryyppäämään jonnekin toiselle paikkakunnalle ennen peliä ja raahata bussilla paikalle. Kenties vaikka erehtyisivät luulemaan peliä vieraspeliksi. Siellä kun tavan mukaan jaksetaan pitää möykkää. Siis silloin harvoin kun sinne mennään...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
En tiedä onko jo mainittu,mutta rytmikäs "Tooomas Duuuba" kannustus ja Duban iloinen tervehdys IFKiläisille oli hieno ele.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös