Sählymatsista 17 000 euron lasku

  • 5 740
  • 50

mikkojii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Huomasiko kukaan tänään Hesarista kyseistä juttua? Kaveriporukan matsissa hyökkäävä mies törmäsi naiseen, jonka ranne murtui kyseisen tilanteen seuraksena. Eikun käräjille ja miehelle 17 000 euron lasku.

Hei haloo! Kuka uskaltaa enää moisen ennakkotapauksen jälkeen lähteä kentälle? Jutun perusteella tapahtumaa voi pitää vahinkona - ainakin itse sen niin tulkitsin.

Itsekin ajelen sählykentällä välillä puolilla valoilla. En siis taklaa, mutta väsyneenä tulee törmäyksiä, muksauksia, kaatumisia, mitä tahansa. Kontaktilajista ei kuitenkaan ole kyse, mutta että käräjille. Mä olen niin tuohtunut, etten osaa edes kirjoittaa....

4000 euroa piti vielä maksaa opintojen viivästymisestä kun leidi ei saanut käsi paketissa graduaan ajoissa valmiiksi.

Minä valittaisin Hoviin. Eihän tuollainen voi olla mahdollista. Korjatkaa jos olen väärässä.

EDIT: Se uutinen on tässä
Salibandyottelusta yli 17 000 euron lasku

Puolustajan ranne murtui, oikeus teki hyökkääjästä maksumiehen

Kaveriporukan salibandypelistä seurasi käräjäreissu ja kova lasku miehelle, joka palloa maalille kuljettaessaan törmäsi vastapuolen pelaajaan sillä seurauksella, että puolustajan ranne murtui.
Kaveriporukka oli pelannut salibandyä vuosia ja peleihin osallistui sekä naisia että miehiä. Yhdessä oli sovittu, ettei maalivahteja eikä erotuomareita ollut.
Samoin oli sovittu, että kontaktin ottaminen oli kiellettyä ja maalit piti tehdä suoraan syötöstä. Nämä säännöt oli laadittu sitä varten, että mukaan pääsisivät voimaltaan ja taidoltaan eritasoiset pelaajat.

Oikeudessa tapausta käsiteltiin salibandypelinä, ei sählynä. Oikeudellisesti asialla ei ole merkitystä.
Epäonninen peli pelattiin toukokuussa 2001 Helsingissä. Mieshyökkääjä sai pallon mailaansa kentän puolivälissä ja lähti etenemään vastapuolen maalia kohtia. Naispuolustaja oli paikallaan maalin edessä. Mies juoksi noin kymmenen metriä, kun törmäys tapahtui. Kumpikin pelaaja oli noin 35-vuotias.
Nainen oli odottanut, että mies olisi syöttänyt joukkuetoverilleen, joka oli lähempänä maalia. Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja nainen jäi miehen alle. Naisen oikea ranne murtui vaikeasti ja siihen jäi pysyvä vika. Mies oli yrittänyt väistää.

Nainen vei tapauksen Helsingin käräjäoikeuteen ja vaati vahingonkorvausta muun muassa kivusta ja särystä. Nainen vetosi siihen, että mies oli juossut kovaa vauhtia suoraan häntä päin, vaikka kontakti oli kielletty.
Mies totesi, ettei ollut syyllistynyt huolellisuuden laiminlyöntiin. Hänen mielestään pelin luonteeseen kuuluu nopea liikkuminen päädystä toiseen ja naisen olisi pitänyt tajuta, että hän aikoo syöttää toiselle hyökkääjälle.
Tällaisessa tilanteessa juoksevan, palloa kuljettavan ja huomattavasti painavamman pelaajan estäminen on vaarallista, mies selitti. Miehen mielestä naisen olisi myös pitänyt väistää viimeistään silloin, kun mieskin sitä yritti.
Todistajat kertoivat, että miehellä oli yleensäkin vauhdikas pelitapa ja törmäys oli voimakas.

Oikeus katsoi, että mies oli laiminlyönyt fyysisen kontaktin kieltävän säännön noudattamisen ja menetellyt liian varomattomasti ottaen huomioon pelin luonteen ja eritasoiset pelaajat. Oikeuden mukaan peliin osallistuvan pitää varautua lievän loukkaantumisen mahdollisuuteen, mutta tässä tapauksessa nainen ei voinut ennakoida törmäystä.
Näin ollen mies aiheutti tuottamuksellaan eli ei tahallisesti loukkaantumisen ja on siksi korvausvastuussa. Osan korvasi naisen tapaturmavakuutus, mutta törmäys tulee silti miehelle kalliiksi.
Miehen pitää maksaa naiselle kivusta ja särystä 1 500 euroa, pysyvästä viasta ja haitasta 4 450 euroa ja oikeudenkäyntikuluista yli 6 300 euroa. Nainen teki turma-aikaan pro gradu -työtään ja hänen valmistumisensa kielenkääntäjäksi on viivästynyt. Niinpä miehen pitää maksaa naiselle myös opintojen myöhentymisestä yli 4 000 euroa.
Yhteissumma hoito- ja lääkekuluineen nousee yli 17 000 euroon.
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Valittaa pitää.
*tana tämä mikään USA ole, missä hysteerisyys leimaa kaikkea.

Kun astut sählymatsiin, tiedät että voit loukata itsesi. Mielestäni se pitää tulkita niin. Jokainen ottakoon itselleen vakuutuksen.

Itse loukkasin kyynärpääni tämän kauden ensimmäisessä (ja viimeisessä) jääkiekko-ottelussa. Leikkauskierre seuraa, ja käsi on puolitehoinen ja liikerata on vajaa. Jos tuo jää voimaan, haasteita sinkoilee täältäkin. Muuten menee omaan piikkiin. Eli maksaa paljon.
 

Aksu

Jäsen
Luin saman jutun ja hämmästyin. Jokainen harrastelija tietää mitä riskejä pelailuun liittyy. Okei, on sovittu ettei kontakteja saa ottaa, mutta päin juoksemisia sun muita tapahtuu siitä huolimatta aina kun harrastelijat pelaavat enemmän ja vähemmän vauhdikkaasti. Siis silkasta vahingosta vilpittömässä saba-pelissä koituu yhdelle pelaajalle helvetinmoinen lasku. Tälle asianomistaja neidille voisi hyvinkin lähettää kasan hamekangasta ukaasin kera, jossa suositellaan kaikenlaisen liikunnallisen harrastuksen lopettamista koska niissä voi sattua jotain.

Mitä helvettiä oikeus miettii? Eli uskaltaako harrastuspohjalta enää pelata mitään kun vaarana on tämän tapauksen päätöksen mukaisesti korvausvelvollisuus tahattomasta pelitilanteessa tulleesta vammasta? Ei kai. No jään kotiin jatkossa. Siellähän ei tilastojen mukaan koskaan satu mitään.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
uskaltaakohan tällaisen ennakkopäätöksen jälkeen pelata mitään lajia missä kontaktin mahdollisuus on olemassa...tänäkin vuonna on tullut pari kertaa törmättyä toiseen pelaajaan(itseasiassa omaan pelaajaan) kaukalossa ihan tavallisessa höntsälätkässä....tilanteissa joissa kova vauhti yhdistyy suureen määrään porukkaa jäällä ja rajalliseen luistelutaitoon ei voi olla tapahtumatta vahinkoja.
Tai sitten pitää ottaa jatkuvaan käyttöön kommandopipo pelattaessa, näin tuli tehtyä kun pakkanen lähenteli 30 astetta.

pitänee jättää muut harrastukset väliin ja keskittyä sulkapalloon, siinä on jo hieman hankalampaa törmätä vastustajaan...eikun niin, nelurissahan sitä voi törmätä pariinsa...
 

hege

Jäsen
Tämä aika kaksipiippuinen juttu, sillä tuskin se että pelataan jotakin peliä on mikään vastuusta vapauttava tekijä. Kyllähän jokainen vastaa tekemisistään. Taisi olla jonkin verran vaikutusta kyseisen pelaajan (artikkelin mukaan) vauhdikkaalla pelitavalla. Se mitä tästä voi oppia on, että kannattaa pitää sekä vastuuvakuutukset että vapaa-ajan vakuutukset kunnossa.
Olisikohan tässä kuitenkin vakuutusyhtiöt pakoittaneet käymään oikeutta, jotta lopullinen maksaja selviäisi?
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti varjo
[Bpitänee jättää muut harrastukset väliin ja keskittyä sulkapalloon, siinä on jo hieman hankalampaa törmätä vastustajaan...eikun niin, nelurissahan sitä voi törmätä pariinsa... [/B]


Joo, jalkani osui nelinpelissä kerran kaverin nilkkaan joka
hajosi. Selvisin tosin ilman korvausvaatimuksia. Ja kerran sain
itse säbäpallon täysillä silmääni, ymmärsin että huonommalla
tuurilla olisi voinut tulla pysyväkin vamma oikeaan silmääni.
Ehkä olis pitänyt haastaa se ampuja käräjille....... tulihan siitä
mulle henkisiä kärsimyksiä, ansionmenetyksiä sairasloman vuoksi
ym ym

Sen pitäisi olla sanomattakin selvää että palloilua + muutakin
urheilua harrastaa jokainen omalla vastuullaan. Tämän k. o
daamin olisi viisainta jatkossa keskittyä esim pitsinnypläykseen
tai johonkin muuhun yhtä vaaralliseen lajiin.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Johan sen melkein huomaa kyseisen törmäyksen kohteen tiedoista, miksi oikeuteen jouduttiin. 35-vuotias, pro graduaan tekevä nainen, tämä jo antaa mielikuvan kyseisen henkilön luonteesta. Jotenkin tulee mieleen nokka pystyssä kulkeva "hyvin" pukeutuva nainen. En anna kovinkaan paljoa arvoa tällaisille itseään parempina pitäville henkilöille.

Vaikka pelataan harrastemielessä ja "kaveriporukalla", ja sovittu että ei "kontakteja", on vahingot mahdollisia. Tämä tulisi kaikkien muistaa ja ottaa tuo vakuutus sen varalle. Ja jos jotain tapahtuu, hoidattaa itsensä kuntoon.

Ja tuo gradun myöhästyminen. Voi v'''u, ranne murtunut voi itku. Ilmeisesti kyseessä oli yksikätinen ihminen, koska ei ollut toista kättä työn jatkamiseen. Minun mielestäni ei olisi ollut mitään estettä siihen.

Että silleen...
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Huh.

Öö... en edes usko lukemaani.

Näitä pelejä suurimman osan elämästäni pelanneena täytyy kyllä sanoa, että vaikka kättä on murtunut siinä missä jalkaakin, niin ei ole kyllä kertaakaan vielä tullut mieleen haastaa vastustajaa oikeuteen.

Vaikka tiedän, että pariin otteeseen siellä on minua täysin telomismielessä ajeltu ja kerran loistavasti onnistuttukin - en ole oikeusjuttua miettinytkään. Kyllä se on vain niin, että se joka sinne kentälle astuu tietää kyllä riskit, olikin vain höntsäilyä.

Outoa käyttää verukkeena sitä, että oli sovittu, ettei kontaktia sallita. Jos mies on ollut pallollinen (teksti kertoo hänen syöttöaikeistaan) voisin olettaa, ettei hän tahallista vartalokontaktia silloin ole ollut hakemassa.

En kyllä usko, että tämä mitään varovaisuutta kaukalossa aiheuttaa... Ei näitä inisijöitä kovin moneen lähtöön voi riittää. Täysillä päin vain.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Zeppo
Tämän k. o
daamin olisi viisainta jatkossa keskittyä esim pitsinnypläykseen
tai johonkin muuhun yhtä vaaralliseen lajiin.

Eikös se pitsinnypläys ole kuitenkin aika vaarallinen ja tarkuutta vaativa laji? Silmät ja sormet ovat varmasti enemmän kuin kovilla. Itse suosittelisin tälle rajuotteiselle neitoselle legendaarista triathlonia: haaleita kylpyjä, letun kääntelyä sekä rekissä riipuntaa. Kaikissa näissäkin piilee kyllä omat vaaransa...
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti hege
Tämä aika kaksipiippuinen juttu, sillä tuskin se että pelataan jotakin peliä on mikään vastuusta vapauttava tekijä.

Ei olekaan, mutta silloin täytyy pystyä todistamaan teon tahallisuus eli pyrkimys taklata tai/ja loukkaannuttaa. Muussa tapauksessa asia menee oman oikeustajuni mukaan pelille ominaisen vahinkotilanteen piikkiin, josta korvausvelvollisuutta ei synny. Ja oikeassa olit. Vakuutukset kuntoon itse kullekin. Omat on kunnossa ja pysyy vaikka konkurssi uhkaisi.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Viestin lähetti mikkojii
Huomasiko kukaan tänään Hesarista kyseistä juttua? Kaveriporukan matsissa hyökkäävä mies törmäsi naiseen, jonka ranne murtui kyseisen tilanteen seuraksena. Eikun käräjille ja miehelle 17 000 euron lasku.

Jepulis, luin jutun aamulla ja meinasi mennä paahtoleipä väärään kurkkuun. Ainakin tuon Hesarin jutun perusteella koko homma tuntuu aika hurjalta. Jokaisen joukkuepeliä harrastavan luulisin tietävän, että pelatessa voi sattua.

Pelailen itsekin viikottain juuri tuollaisessa sekaporussa, jossa on niin naisia kuin miehiä ja tasoskaala on todella suuri. Ymmärrän kyllä täysin, miten tuollainen tapahtuma voisi sattua ihan vahingossa. Kaverini, sellainen yli 90-kiloinen jässikkä, törmäsi viime syksynä todella hiljaisella vauhdilla erään tytön kanssa sillä seurauksella, että tytön solisluu murtui. Kaverini osui hieman tytön olkapään seutuville, eikä aluksi kukaan edes huomannut, että nyt oikeasti napsahti. Peli jatkui vähän aikaa, kunnes tyttö huomasi, ettei käsi oikein toimi ja sitten lähdettiinkin sairaalaan.

Tilanteessa ei ollut mitään "väärää", ei hurjaa tempoa tai muutenkaan vauhtia eikä kaverini mitenkään riehunut kentällä. Kyseisten henkilöiden kokoero oli vaan sen verran suuri, että kävi huonosti. Onneksi tyttö on taas kunnossa ja uskaltautunut jo pelailemaan uudestaan.

Hei haloo! Kuka uskaltaa enää moisen ennakkotapauksen jälkeen lähteä kentälle? Jutun perusteella tapahtumaa voi pitää vahinkona - ainakin itse sen niin tulkitsin.

Niinpä. Uskaltaako sitä ollenkaan esimerkiksi kesällä futiskentälle, siinä lajissa on kuitekin paljon enemmän ja kovempaa kontaktia kuin salibandyssä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti wilco
Johan sen melkein huomaa kyseisen törmäyksen kohteen tiedoista, miksi oikeuteen jouduttiin. 35-vuotias, pro graduaan tekevä nainen, tämä jo antaa mielikuvan kyseisen henkilön luonteesta. Jotenkin tulee mieleen nokka pystyssä kulkeva "hyvin" pukeutuva nainen. En anna kovinkaan paljoa arvoa tällaisille itseään parempina pitäville henkilöille.
Asun 29-vuotiaan naisen kanssa, ja hän tekee pro graduaan kielenkääntämisestä. Kuva nokka pystyssä kulkevasta "hyvin" pukeutuvasta, itseään muita parempana pitävästä henkilöstä ei voisi osua surkeammin kohdalleen. Vaan mistä sen tietää, minkälaiseksi oma muruni muuttuu kuuden vuoden aikana.

Mutta kylläpäs on älytön tuomio. Oikeasti, tämä voi aloittaa melkoisen haastevyöryn vastaavanlaisista tapauksista. Pistetäänpä vertailukohdaksi tapaus, jossa ihminen jäi suojatiellä auton alle ja kuoli. Autoa ajanut henkilö sai vähän alle neljänsadan euron sakot. Näiden kahden tuomion keskenään vertaileminen saa syntymään erilaisia ajatuksia oikeuslaitostamme kohtaan.
 
Eihän...

...tuo voi olla totta!? Hienoa toimintaa Suomen oikeuskoneistolta!!! Seuraavaksi varmaan alkavat eri joukkuelajien edustajat vaatimaan korvauksia, jos loukkaantuvat sääntöjenvastaisen rikkeen takia, onhan perusteet jo olemassa, kun kerta sovittuja sääntöjä on rikottu! Ei helev......inen, tarttis herätä jossain!!!
 

Alien

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kun astut kentälle niin olet siellä omalla vastuullasi. Kukaan ei sinua sinne pakota ja poiskin sieltä voi tulla.
 

MadMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, LFC
Eniten tässä pelottaa se, että tämä tulee olemaan ennakkotapaus. Melko varmasti "syyllinen" valittaa hoviin ja KKO ottaa vielä jutun, koska se on ennakkotapaus. Jos tämä mies KKO:ssa tuomittan niin voin vaan ajatella kuinka ison haastevyöryn tämä aiheuttaa.

Itse sain sen kuvan, että tilanne oli yhteentörmäys - eli vahinko. Eihän siinä ole sillon mitään sääntöjen vastaista. Mies oli vielä yrittänyt väistää? Juttuhan olisi ollut kokonaan toinen jos mies olisi tarkoituksella hakenut "taklausta"..
 

toniy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,
San Jose Sharks.
Kyllä tosiaan on tyhmä ämmä kun vetää miehen syytteeseen ja repii vielä vinon pinon euroja.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki näyttävät taas pitävän tätäkin episodia oikeusvaltion ja "tipun" vikana vaikka kenelläkään ei ole sen parempaa tietoa, kuin mitä helsingin sanomat on viitsinyt lehteensä painaa.

Onko kukaan ajatellut, että tämä jannu on oikeasti vain yksi näistä nykyajan "nappiveikoista", jolle vain sattui yhtäkkiä "napsahtamaan" päässä, kun tämä "pro gradu" oli saanut siltä pallon pois edellisessä tilanteessa?

100 kiloa napeilla kasvatettua massaa pystyy ajelemaan melko pahaan kuntoon 50 kiloisen "pro graduun" - mutta hei, eihän siellä helsingin sanomissa mistään napeista puhuttu...

Vitun ämmä!
 

mikkojii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Eipä siihen "nappeja" tarvita, eikä kovaa vauhtia. Kun 90 kiloa ja 50 kiloa törmää hiljaisellakin vauhdilla, niin huonosti käy kevyemmälle jos on ihan vastaanottavana osapuolena. Eipä siinä tarvitse juuri muuta kuin nousta laitaa ylös ja pitää katsetta pallossa, niin joku pääsee hiipimään eteen ja pam! Siinä ollaan kentän pinnassa jäsenet solmussa.

Oli miten oli, vakuutukset pitäisi olla tälläisia tapauksia varten, ei niitä oikeussalissa ratkota. Tuskin voidaan puhua enää ko. tapauksessa "kaveriporukasta".

Mulla on kassi tossa eteisessä pakattuna tunnin päästä alkavaa sählyvuoroa varten. Taidan koukata keskustan kautta hakemassa juristini mukaan.

Käräjilla tavataan!
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Johan sen melkein huomaa kyseisen törmäyksen kohteen tiedoista, miksi oikeuteen jouduttiin. 35-vuotias, pro graduaan tekevä nainen, tämä jo antaa mielikuvan kyseisen henkilön luonteesta. Jotenkin tulee mieleen nokka pystyssä kulkeva "hyvin" pukeutuva nainen. En anna kovinkaan paljoa arvoa tällaisille itseään parempina pitäville henkilöille."

Kyllä on kaverilla mielikuvitusta. Noinko paljon ahdistaa toisten opiskelut. Jos joku tekee graduaan 35-vuotiaana, ei välttämättä kyseessä ole mikään nuori nokkapysty supermenestyjä. Todennäköisemmin kyseessä on jo työelämässä jonkin aikaa vaikuttanut tai perhettä kasvattanut henkilö, joka on ajatellut hankkia parempaa koulutusta. Itse en ainakaan huomannut opiskeluaikoinani juuri tuon ihmistyypin olevan mitenkään nokkapystyssä, mutta kylläkin keskimääräistä opiskelijaa paremmin pukeutuva. Tuon ikäisillä on yleensä kertynyt sen verran rahaa, että ei tarvitse rähjäisenä kävellä.

Itse voin kertoa, että tuosta sinun kommentista voisin myös vetään jonkin verran analyysiä, mutta en viitsi sitä tuoda täällä esille.

Tuomio on todella raju, mutta itseltäni ei heru sympatiaa senkaltaisille kavereille, jotka rymistelevät kentällä yhtään varomatta muita pelaajia. Jutusta sai hieman sen kaltaisen kuvan, vaikkakin saatan erehtyä. En lähtisi kuitenkaan tekemään syväluotaavaa psykologista profiilia.

Jos kentällä on naisia, niin silloin ei pelata meidän miesten säännöllä - ei oteta kontakia, ei lämäistä ainakaan korkeita kohti maalia. Ei vedetä kovaa kohti koskaan, koska naisille jää hieman pahemmat jäljet osumista. Yleensäkin kunnioitetaan vastustajaa ja muita pelaajia niin paljon, että otetaan vauhdistakin hiukkasen pois. Kaikki eivät pelaa "voitto on tärkein" -asenteella. Itse olen melkein menettänyt näköni toisesta silmästä, joka nyt ihmeen kaupalla toimii täysin normaalisti. Kyseessä oli kaverin huolimattomuus. En haastanut kaveria oikeuteen, koska kyseessä oli kuitenkin vahinko. Muunmuuassa siitä syystä suhtaudun sählyssä/salibandyssa hieman ankarammin näihin miehekkäisiin pelaajiin. Yritys ei korvaa siinä lajissa täydellisesti puuttuvaa pelisilmää tai taitoa.

L-Mies
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti L-Mies
[BKyllä on kaverilla mielikuvitusta. Noinko paljon ahdistaa toisten opiskelut.

Itse voin kertoa, että tuosta sinun kommentista voisin myös vetään jonkin verran analyysiä, mutta en viitsi sitä tuoda täällä esille. [/B]

Jep, kyllä minulta löytyy mielikuvitusta hyvinkin paljon. Siinä olet oikeassa. Mutta ei, ei minua ahdista muiden opiskelu, opiskelemattomuus tai koulutustaso yhtään. Henkilökohtaisestikin aion opiskella mahdollisimman paljon, se näet kuulemma sivistää.

Itse hain tuolla kirjoituksella samaa mitä Hemba. Eli siis tälle naiselle tullut hirveä näyttämisen halu, että pärjää siinä missä miehetkin. Siitä kielii tämä, että heti haastetaan oikeuteen kivusta ja särystä ja gradun myöhästymisestä ja toimeentulon menetyksestä. Ei ranteen murtuminen estä gradun tekoa, näin väitän.

Ah, mutta tuon sinun nettipsykologianalyysisi voit vaikka minulle lähettää yksityispostina, kun kerran kirjoitat mahdollisuuksistasi psykologiseen analysointiin. Ai niin, en arvosta millään tavoin psykologeja. Mutta sitä arvostaisin, että tuon analyysisi (eli mielikuvasi) antaisit tietooni.

Että silleen...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Huh huh

Urheilu on urheilua ja kaikkea voi aina tapahtua. Tuskin tosiaan mistään "kaveriporukasta" on kyse, jos toista aletaan oikeuteen vetää.

Täällä on sanottu jo melkeenpä kaikki sanomisen arvoinen, mutta vaikka minullekin on sattunut kaikkea, ei koskaan silti olisi tullut mieleenkään haastaa muita oikeuteen. Vakuutukset kuntoon vaan. Eihän tuossa ole mitään mieltä - vahinkoja voi sattua kaikille ja pelin riskit pitäisi olla tiedossa.

Hurjalta kuulostaa tuo, että vahingossa sattuneesta tilanteesta tulee 17000 euron sakot. Siinä menee miehen talous luultavasti ihan kuralle pitkäksi aikaa. Jos tuomio pysyy tällaisenä, on todellakin varmasti odotettavissa vähän enemmän kuin vähän lisää haasteita.

Enpä osaa oikein enempää pukea ajatuksia sanoiksi...väärinhän tämä on.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ei jumalauke! Tämä tuomio on melkein naurettavampi kuin sm-liigan antamat tuomiot.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Huh huh

Viestin lähetti Rok
Enpä osaa oikein enempää pukea ajatuksia sanoiksi...väärinhän tämä on.
Niinkuin joku jo yllä totesikin, paha mennä sanomaan mikä on oikein ja väärin, kun ei tiedä kaikkea tapahtumien kulusta.

Mies oli juossut noin 10 metriä, nainen seisonut paikallaan ja kontaktia ei saanut sääntöjen mukaan ottaa. Kyseisen pelin sääntöjen henkenä muutenkin oli, että sekä isot miehet ja pienet naiset voivat pelata keskenään. Voihan ihan hyvin olla, että mies oli porukan asshole, joka pelaa kaiken aikaa näiden sääntöjen rajamailla tai niiden ylikin. Eli ei syyte nyt ainakaan ihan perusteeton ollut.

Siitä voidaan stten olla montaa mieltä, että mitäs kavereita tuommoiset muka on, ja onko yleensäkään järkeä pelata sekaporukalla sellaista peliä, jossa säännöistä huolimatta on suuri loukkaantumisen vaara.

Eivät taida enää olla kavereita.
 

MadMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, LFC
Re: Re: Huh huh

Viestin lähetti Tykki
Niinkuin joku jo yllä totesikin, paha mennä sanomaan mikä on oikein ja väärin, kun ei tiedä kaikkea tapahtumien kulusta.

Mies oli juossut noin 10 metriä, nainen seisonut paikallaan ja kontaktia ei saanut sääntöjen mukaan ottaa.
Eikös siinä Hesarin jutussa lukenut että mies yritti väistää. No tiedä sitten.. Vaikea tätä tosiaan on analysoida pelkän lehtijutun perusteella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös