Roster watch 2003-2004

  • 421 791
  • 2 893

Borsato

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, NYR
Re: Re: Re: Re: Re: Veskari ongelma ?

Viestin lähetti rossoblu
En tiedä Puurulasta, mutta Stathos ei oikeastaan päästä "löysä ranneveto siniviivalta" -maaleja tyyliin Draper (tämä taitaa muuten olla se syy, miksi monet IFK-fanit pitävät häntä hyvänä maalivahtina). En henkilökohtaisesti muista yhtään järkyttävän löysää maalia vaikka toki niitä siniviivaltakin on tullut. Sensijaan puolihelppoja, kuten mm. eilen ja viime kevään play-offeissa, menee sisään luvattoman paljon aivan kuten maalivahtivalmentajallakin. Tämä on sikäli vieläkin huolestuttavampaa, sillä se osoittaa, ettei kysymys ole keskittymiskyvyn puutteesta, vaan yksinkertaisesti kyvyttymyydestä ottaa kiekkoja kiinni. Psyykkisesti Stathos on vahva, totaalisia romahtamisia ja niitä seuraavia naurettavan helppoja maaleja ei ole niitäkään näkynyt.

Tuolle vakiomaalimäärälle on jo olemassa nimitys, sitä sanotaan torjuntaprosentiksi. Se vaihtelee maalivahdin kykyjen ja sattuman mukaan päivittäin. Stathosin vakio heikentää selvästi HIFK:n mahdollisuuksia pelata mestaruudesta, jollei nyt huikea onni satu suosimaan.
TOTTA VIRKOT !
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä joulupukki, voisitko tuoda Ifkille joululahjaksi uuden kakkosketjun ja viedä nämä nykyiset kakkosen kaverit vaikka korvatunturille joulumuorin rattopojiksi ja jos vain suinkin mahdollista niin viitsitkö tuoda mulle sen Matleena Kuusniemen näköisen pumpattavan barbaran(edellinen lähti toisen miehen matkaan) sekä Timo"nolla"Kojon kokoelma CD:n.

edit:joo tosiaan Järvisen Turoa ei minnekään pois vaan lisää vastuuta.Kolmoseen ideaali kaveri.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Hyvä joulupukki, voisitko tuoda Ifkille joululahjaksi uuden kakkosketjun ja viedä nämä nykyiset kakkosen kaverit vaikka korvatunturille joulumuorin rattopojiksi

Ihan samaa mieltä, sillä pienellä poikkeuksella, että Järvisen Turrella voisi olla jotain saumaa siihen ketjuun oikein roolitettuna.

Voisi puolestani lähteä koko huippuketju Grünn-Hirso-Vihko.. Jälkimmäinen vain vuokralle, tosin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
En laittaisi Hirsoa vielä kävelemään.Hirsoa vähemmän maaleja tehneita ovat esimerkiksi Tähtinen,Barkov,Ojanen,Toporowski,Vorel,Louhi,Laine,Koivu ja monet muut.
Kyllä Hirso yhden sentterin paikan täyttää eli Harkins,misterX,Häppölä ja Hirso.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti mixu
Kyllä Hirso yhden sentterin paikan täyttää eli Harkins,misterX,Häppölä ja Hirso.

No way. Harkins-MisterX-Häppölä-Holma olisi hyvä sentteriosasto. Hirson ei jo uransakaan (?) kannalta kannata jäädä surfailemaan nelos-vitosketjun kaveriksi, ja muuhun hänestä ei taida ainakaan punapaidassa olla. Jermu Porthen voisi olla se ns"viides" sentteri, joka tuuraisi tarvittaessa.. ihan miehekkäitä otteita esittänyt tähän asti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ettei vaan olisi itse Cairns päässyt jatkikseen kirjoittelemaan mixun tunnuksilla...? Itse en kyllä näe Hirsoa neljän sentterin joukossa jos/kun tulee vahvistus jostain ja Holma palaa kehiin. Kyllä Holma on heittämällä Hirsoa parempi. Tai sitten penaillaan sen verran, että mennään loppukausi neljällä H-sentterillä; Harkins-Holma-Häppölä-Hirschovits. Moisella 4H-kerholla ei takuulla pärjätä keväällä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti mixu

Kyllä Hirso yhden sentterin paikan täyttää eli Harkins,misterX,Häppölä ja Hirso.

Mihis meinasit Hirsoa n. miljoona kertaa paremman Eetu Holman survoa? Laitureiden paikoilla meillä on muutoinkin tungosta, jos siis uusia hyökkääjiä vielä tulee.

edit: Simon ehti jo

edit2: kamraterna kanssa
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Holman paluusta ei ole mitään tietoa eli voi mennä pitkäänkin poissa.Ja missä kunnossa on kun palaa?
Loukkaantuminen sattui kyllä Holmalle pahaan aikaan kun mies oli tosissaan vakiinnuttamassa paikkaansa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Syyskauden todistukset

Tässä omat mielipiteeni syyskauden esityksistä pelaaja kerrallaan. Pelaajan nimen perässä syyskauden arvosana.

Maalivahdit:
30 Laaksoharju: 6 Ei ole kyennyt haastamaan Stathosta ykkösbyyrarin arvonimestä. Sai välillä tarpeettomankin kovaa kritiikkiä kotiyleisöltä. Ei liigan parhaimpia kakkosveskoja, mutta löytyy niitä huonompiakin.

75 Stathos: 8½ Tekee lähes joka ottelussa loistotorjuntoja, mutta yläkulmiin tuntuu uppoavan välillä myös löysiäkin laukauksia. On kuitenkin yksi liigan parhaista maalivahdeista, siitä ei pääse mihinkään.

Puolustajat:
8 Benysek: 8 Varmaotteinen puolustaja ei liiemmin hyökkäyksiä tue, mutta on mies paikallaan omassa päässä. Ikävä loukkaantuminen häiritsi, mutta uskon pudotuspeleissä miehen olevan yksi avainpelaajistamme.

10 Karalahti: 8½ IFK-ikoni parantaa otteitaan koko ajan. Alkukauden kankeasta puolustavasta puolustajasta on viime aikoina tullut hanakasti hyökkäyksiä tukeva peloite. Taklaukset ovat yhtä kovia kuin ennenkin ja lämäritkin alkavat löytää ylänurkkiin. Liigan parhaimpia puolustajia keväällä.

14 Turunen: 8 Odotuksiin nähden täyden kympin arvoinen. Turunen on vakiinnuttanut yllättäen paikkansa IFK:n kovassa puolustuksessa rauhallisella pelityylillään. Ei suurta iloa hyökkäyspäässä, mutta nopeat avaussyötöt löytävät tiensä omille.

16 Lamberg: 6½ Tietää rajoituksensa ja on pelannut sen mukaan. Erinomainen apu jos loukkaantumissuma yllättää.

21 Kultanen: 8 Jarski on pelannut tasaisen varmasti niin kuin aina IFK:ssa pelatessaan. Ei otsikoissa juuri koskaan, mutta jaksaa tehdä nöyrästi duunia joka ilta.

25 Varakas: 6 Ei ole kovin paljon peliaikaa saanut. On kuitenkin ehtinyt osoittaa pärjäävänsä liigavauhdissa ja voi hyvinkin nousta tulevaisuudessa luottopelaajaksi. Ei kuitenkaan vielä tällä kaudella.

26 Söderholm: 8½ Kapteenillamme on todella kovat tehot puolustajaksi. Tekee oikea-aikaisia nousuja ylivoimalla ja pystysyötöt ovat liigan eliittiä. Puolustuspäässä kuitenkin yllättävän paljon vaikeuksia. Viime kaudella omassa päässä varmempi. Liigan kärkipuolustajia toki joka tapauksessa.

42 Kurvinen: 8 Mikolla on viimeinkin selkä pysynyt pidempään kunnossa. Peruspuolustaja ja hyvä sellainen.

77 Saarinen: 8 Vihdoinkin löytänyt kaivattuja tehoja hyökkäyspäässä. Tekee myös vähemmän virheitä puolustuspäässä ja kovat taklauksetkin ovat lisääntyneet.

Hyökkääjät:
4 Hirschovits: 6½ On saanut pyörittää kakkosylivoimaa ja pelata kovienkin pelimiesten kanssa, mutta tehoja ei kovin paljon ole kuitenkaan syntynyt. Hyvä perustekniikka ja lisännyt taklauksiaan, mutta viimeistelytaitoa ei lainkaan. Ei kehittynyt viime kaudesta.

9 Kuhta: 10 'Paloposti' ollut hirveässä kunnossa koko syksyn. Vauhti vain paranee iän myötä ja maalivainu on yhä tallella. Jaksaa nykyään tehdä hullun lailla duunia myös puolustuspäässä. Parin vuoden takaisesta runkopelaajasta on noussut yksi liigan parhaista hyökkääjistä.

12 Vihko: 6 Kova pettymys. Kahdella edelliskaudella yhteensä 27 maalia, nyt kasassa vasta 2. Tarvitsisi vierelleen sentterin, joka pystyisi antamaan tarkkoja syöttöjä läpiajoihin tyyliin Jukka Seppo. Ei pysty yksin ratkomaan pelejä.

13 Häppölä: 7½ Parantanut peliään hyökkäyspäässä ja tehoja tullutkin ihan hyvin. Likainen duuni ei kuitenkaan ole unohtunut, vaan on puolustuspäässä aivan yhtä hyvä kuin aikaisemminkin.

15 Grünn: 5 Pettymys. Valitettavasti ei ole pystynyt nostamaan tasoaan. Itse asiassa kehityskäyrä on alaspäin. Tältä kaverilta odotetaan maaleja, nyt niitä ei ole tullut ainuttakaan. Potentiaalia on, mutta loppukausi muualla?

18 Fagerstedt: 7 Raataa, taklaa ja tsemppaa raudanlujalla asenteella. Maaleja ei odotettavissa, mutta kolmos- tai nelosketjussa arvokas työmyyrä.

19 Järvinen: 7½ Otteet parantuneet viime aikoina. Tehopisteiden lisäksi Turre on ihastuttanut yleisöä kovilla taklauksillaan. Suunta ylöspäin.

27 Pärssinen: 10 Liigan paras hyökkääjä tällä hetkellä? Ainakin liigan paras kiekonriistäjä ja työmäärä yksittäisessä ottelussa on uskomaton. Taklaa ja käy myös kuumana - ja siitähän kotiyleisö pitää!

28 Laine: 7 Parantanut hieman viime kaudesta. Ei ratko pelejä yksinään. Pitäisi laukoa enemmän, jolloin kymmenen maalia kaudessa ei ole mahdottomuus.

29 Luttinen: 6 Täyttömies, ei ole kehittynyt viime kaudesta. Nyt NHL-lupauksella vaikeuksia mahtua kokoonpanoon.

33 Harkins: 9½ IFK:n oma Raipe, jolla tuntuu olevan silmät selässäkin. Kaivattu ylivoiman pyörittäjä, jollaista ei IFK:ssa ole pitkään aikaan ollutkaan. Ei aina jaksa puolustustehtävät kiinnostaa.

37 Holma: 8 Erinomaisia otteita nuorelta lupaukseltamme. Nousi sentterirankingissa ohi Hirschovitsin, Häppölän ja Viitaluoman, mutta ikävä silmävamma pilasi syyskauden lopun. Jos uutta kakkossentteriä ei hankita, on Eetulla eväät vallata tontti itselleen.

38 Vopat: 7 Suurimmat meriitit syksyllä pistevoitto Heleniuksesta. Kovia kolhuja siviilielämässä kärsinyt Roman on kuitenkin peloite, josta ei ole varaa luopua. Ei nurise vaikka joutuu pelaamaan lähinnä kolmos- tai jopa nelosketjussa.

39 Viitaluoma: 5 Suuri pettymys. Mihin on kadonnut viime vuonna nähty Viitaluoma, joka teki 25 tehopistettä runkosarjassa ja oli koko ajan vaarallinen kiekon saatuaan? Nykyään itseluottamus kadonnut tyystiin ja hirveä kiire luopua kiekosta.

50 Spanhel: 7 Ei kaivattuja maaleja, mutta tekee kyllä duunia palkkansa eteen muuten. Pikkusikaa pelaavasta Spanielista tuntuu jokaisella olevan mielipide. Oma mielipiteeni on, että ei ole ulkomaalaispaikan arvoinen, vaikka päihittääkin monet kotimaisista kolmos- ja nelosketjun pelaajistamme.

Pikkarainen, Porthen ja Petrell arvostelematta vähäisten pelien takia.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoinen tilastokummajainen on se että IFK:n ykköskentän kaikki pelaajat ovat tällä kaudella pelanneet pelin jossa ovat saalistaneet 5 tehopistettä mutta jokainen eri pelissä.

Tuli mieleen sellainen ajatus että olisikohan IFK eilen voittanut jos ykköskenttä ei olisi pelannut...?
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: ei olisi...

Viestin lähetti Borsato
peli olisi päättynyt 0-0 !

Ei , vaan IFK olisi saanut pataan , koska silloinhan Pelicans olisi pelannut esim. erien alut viidellä ( 5 ) nollaa ( 0 ) vastaan . Eikö ?
Kai ne nyt sentään silloin olisi maaleja saaneet aikaiseksi ?
 

Borsato

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, NYR
Re: Re: ei olisi...

Viestin lähetti Brewer
Ei , vaan IFK olisi saanut pataan , koska silloinhan Pelicans olisi pelannut esim. erien alut viidellä ( 5 ) nollaa ( 0 ) vastaan . Eikö ?
Kai ne nyt sentään silloin olisi maaleja saaneet aikaiseksi ?
Ei saa aloittaa ilman kenttäpelaajia 3kpl ( :
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Re: Re: ei olisi...

Viestin lähetti Brewer
Ei , vaan IFK olisi saanut pataan , koska silloinhan Pelicans olisi pelannut esim. erien alut viidellä ( 5 ) nollaa ( 0 ) vastaan . Eikö ?
Kai ne nyt sentään silloin olisi maaleja saaneet aikaiseksi ?
Ei välttämättä, sillä maalissa olisi kuitenkin ollut Stathos.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Re: Espen

Viestin lähetti zaluun
Otin tossa vähän aikaa sitten esille Espen Knutsenin...
Uusin käänne: Dynamo sanoikin njet, vaikka muuttolaukut oli jo pakattu ja kaiken piti olla selvää.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Re: Espen

Viestin lähetti punatähti
Uusin käänne: Dynamo sanoikin njet, vaikka muuttolaukut oli jo pakattu ja kaiken piti olla selvää.

Ja kun Tambijevskikään ei jatka Papparassa, niin meillehän alkaa olla jo tunkua....

Toisaalta spanielinkin koiranmuonat oli jo pakattu, mutta niin vaan aikalisä on otettu ja uudet vedet vaihdettu juomakuppiin.
 

Toimitus

Jäsen
HIFKin valmennuskolmikon jäsen Sakari Lindfors avaa sanaista arkkuaan HIFKin kuulumisista

edit: uusi osoite alemmassa viestissä
 
Viimeksi muokattu:

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Suurkiitos jälleen valppaille JA- toimittajille hyvästä työstä. Taas monia epäselviä asioita ja valtoimenaan vellovia huhuhuja on selvitetty. So far.

Anyways, nämähän ovat juuri niitä juttuja, mitä varten meillä JA on. Kiitos.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Missä ovat aplodit nro 50:n jäämiselle :) . Aika mielenkiintoista peliä nyt pelaillaan kulisseissa ja pääasia, että pokka pitää.

Odotamme mielenkiinnolla jatkoa.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Älä nyt rupea kuule kikkailemaan jag:-))
Toivottavasti realiteetit huomioon ottaen yleensäkkin
olemme vahvistumassa laadullisesti eikä määrällisesti.

edit:voisiko kokeilla spanhelille numeroa 6,silloin
otteet näyttäisivät huomattavasti paremmilta.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Viestin lähetti JHag
Missä ovat aplodit nro 50:n jäämiselle :) . Aika mielenkiintoista peliä nyt pelaillaan kulisseissa ja pääasia, että pokka pitää.

Odotamme mielenkiinnolla jatkoa.

TAP-TAP-TAP!!!

Suurena Spanhel fanina haluan ensimmäisenä onnitella HIFK:ta loistavasta ratkaisusta. Kyllä kai se Spanhel saa jotain aikaan, ehkä jo kesäkuussa?!?

HIFK on "hienosti" sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Jippii! Pronssia vois jopa tällä jengillä tulla. Fakta on vain valitettavasti se, että meiltä puuttuu edelleen 2-ketju. En tiedä onko Spanhelin ulospotkiminen oikea ratkaisu, mutta jotain tarttis tehrä.

Harmittaa sinänsä, koska HIFK:lla on jo lähes mestariryhmä kasassa. 2 oikeaa hankintaa, niin homma on hoidossa. Ykkösketju löytyy, mutta ei yhden ketjun varaan voi laskea. HIFK:n muut ketjut eivät pääsääntöisesti saa edes kiekkoa vastustajan maalia kohti, joten ongelmia on.

Jos joku kolmikosta Pärssinen, Kuhta, Harkins loukkaantuu, niin olemme pulassa. Paikkaajaa ei vaan löydy.

No, jos kerran HIFK:n johto on tyytyväinen pronssiin, niin siitä vaan. Minä en ole.

Ps. Jos ei nyt satsata kun olisi hyvät saumat, niin ruvetkaa nyt edes tappelemaan ja taklaamaan! Jotain kivaa täytyy HIFK:ssa olla. Homma näyttää jo pikkuhiljaa HVM-touhulta...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Missä ovat aplodit nro 50:n jäämiselle :)

Jättäisin vielä toistaiseksi isot juhlat pitämättä jäämisen takia... Ei sillä, että mitään tietäisin, mutta ihan varmuuden vuoksi.

Ei lie ennennäkemätöntä, että -'mitään ei tapahdu' luetaan: kohta tapahtuu :-)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Senior
Ei lie ennennäkemätöntä, että -'mitään ei tapahdu' luetaan: kohta tapahtuu :-)

Arvoisat veljet, juurikin näin. Siksi olin olevinani ironinen tuossa Spanhel jää -viestissäni. "...pääasia, että pokka pitää". Muistan erään tapauksen, jossa erään tunnetun pelaajan tuleminen erääseen tunnettuun pk-seudun joukkueeseen oli suullisesti esisovittu ja eräs tunnettu media oli saanut luvan jo julkaista uutisen illalla klo 22; "NN sopimukseen XX:n kanssa". Sopimus oli tarkoitus allekirjoittaa klo 17. No, niinhän siinä kävi, että XX ei koskaan allekirjoittanut sopimusta, koska eräs toinen joukkue, vaikka YY, rynnisti kalkkiviivoilla ohi tarjoten enemmän hilloa.

Se on pienestä kiinni. Jäämiset ja lähtemiset.

En ota tuossa ylläolevassa tapauksessa kantaa kummankaan joukkueen puolesta / vastaan, pelaajasta puhumattakaan. Minusta joukkue XX oli taitamaton, kun jätti sopparin suullisen asteelle eikä kirjoittanut sopimusta ajoissa, vaikka NN edustajineen niin halusikin. Mokailua. Samoin joukkue YY oli toiminnoissaan härski, mutta sovelsi vapaan kilpailun periaatetta; se joka tarjoaa eniten, voittaa. Tyylistä viis.

edit: Media, josta puhun ei ole Jatkoaika.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös