Roster watch 2002-2003

  • 90 628
  • 560
Tila
Viestiketju on suljettu.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: HIFK - PÄIVÄ ELTSUSSA

Viestin lähetti Bigreds.
tänäänhän oli (on käynnissä kai vieläkin) HIFK perhepäivä Eltsun kentällä, ja paikalla oli HIFK jääkiekkojoukkue, mutta poissaolollaan loisti Tuomo Ruutu, mutta Tommi Santala oli kyllä kaikkien mukana ja osallistui kai lämärikisaankin.

Santala, Pärssinen ja moni muu oli todellakin paikalla. Santala kertoi mitä ilmeisemmin pelaavansa HIFK:ssa ensi kauden. Numerokin on jo hakusessa, Tommy kertoi. Onnittelut, jos näin käy.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: HIFK - PÄIVÄ ELTSUSSA

Viestin lähetti Bigreds.
Yks juttu tuli mieleen, mikä ei välttämättä tarkota yhtikäs yhtään mitään, mutta tänäänhän oli (on käynnissä kai vieläkin) HIFK perhepäivä Eltsun kentällä, ja paikalla oli HIFK jääkiekkojoukkue, mutta poissaolollaan loisti Tuomo Ruutu, mutta Tommi Santala oli kyllä kaikkien mukana ja osallistui kai lämärikisaankin.

Santala voitti kisan tuloksella 132,jotain.. Toisena oli Jermu, joka tykitti 130:n pintaan. Tuomo tosiaan oli poissa (olisikohan vielä juhlat käynnissä?) ja luonnollisista syistä kaikki ulkomaanelävät. Muut olivat mielestäni paikalla. Harmittavan vähän oli "siviilejä". Itselläni oli kuitenkin aika hauskaa, varsinkin Häbä on aikamoinen huuliveikko.

EDIT: hemmetin hyvä juttu, jos Tommi tosiaan jäisi. Vielä kun saataisiin Tuomo ja Jakke siihen kermaksi kakun päälle... (kuolausta)
 

MaV

Jäsen
Re: Re: HIFK - PÄIVÄ ELTSUSSA

Viestin lähetti Pärde
Tuomo tosiaan oli poissa (olisikohan vielä juhlat käynnissä?) ja luonnollisista syistä kaikki ulkomaanelävät.

Toisaalta mitä se Tuomo olisi siellä tehnytkään, sopimuksettomia pelaajia eivät tietenkään edustustilaisuudet enää velvoita.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: HIFK - PÄIVÄ ELTSUSSA

Viestin lähetti Pärde
Tuomo tosiaan oli poissa (olisikohan vielä juhlat käynnissä?).

Niin, eihän Tuomolla ole edes sopimusta IFK:hon!


Edit: MaV olikin jo huomannut saman...


Olisi kyllä mahtavaa jos Santala IFK:ssa pelaisi. Toki pitäisin mielummin Ruudun mutta hyvä näinkin. Niin, mahdotontahan olisi nähdä mollemat IFK:ssa, tai näin ainakin Cobol kertoi varmana tietona aikoja sitten...
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: Re: Olen antanut kertoa itselleni....

Viestin lähetti cobol
Kyllä. Jokerit korvaa Nicce Hedbergille Torontoon siirtyneen Pierre Hedinin.

Itse asiassa tässä on paljonkin järkeä. Jo puhtaasti taloudelliset aspektit tukevat tätä ajatusta. Jos Hjokerit eivät (taas) vaihda paitamallia, voi olla jopa mahdollista että Hedinin nimi on jo ommeltu yhden paidan selkään. Jos Nicce tulee, tarvitsee poistaa vain 2 viimeistä kirjainta, ja laittaa tilalle -berg. Kaikkihan tietävät ompelijoiden sikamaiset nykyliksat.

Nyt kaikki nauravat meikäläisen pihalle, mutta ihan vakavissaankaan en haluaisi että Nicce menisi Hilmalaan. Minne tahansa muualle, mutta ei sinne, muuten menee koko INWT:n olemassaolo kyseenalaiseksi.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Carlos, bro, mielestäni ainoa oikea tie ja elinehto INWT:n jatkumiselle olisi se, että mies kylvää tuhoa vastustajan leirissä ikäänkuin meidän piikkiin :)
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tant gredulin
Carlos, bro, mielestäni ainoa oikea tie ja elinehto INWT:n jatkumiselle olisi se, että mies kylvää tuhoa vastustajan leirissä ikäänkuin meidän piikkiin :)
Vähän kyllä pelottaa. Jos moinen kävisi niin kyllä sitä taas tiedetään miten siinä käy. Nicce jyrää koko HIFK:n ja tekee kaupanpäälle klassisen hattutempun. Toivottavasti ei tarvitse moista nähdä.
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: HIFK - PÄIVÄ ELTSUSSA

Viestin lähetti Pärde
Itselläni oli kuitenkin aika hauskaa, varsinkin Häbä on aikamoinen huuliveikko.

Lisää Häppölän tarinointiin pääsee tutustumaan huomenna päivällä seuraamalla MTV3:n chattia, jossa Häppölä on vieraana.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti chico
Santalasta tarinaa Snickersissä. Tuskin mies ihan noin puhuisi jos NHL paperi olisi jo allekirjoitettu.

Ihan sama mitä Santala nyt sanoo.Onhan se ennenkin huomattu miten nopeasti asiat hoituu jos on hoituakseen.Somervuoreen otettiin ensi kontakti viikko ennenkuin soppari oli valmis.Ei kukaan tässä vaiheessa ala retostella millä mallilla asiat on.Vähättely voi olla pelkkää bluffia tai sitten ei.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Päivän Veikkaaja informoi, että NHL-seurat ovat kiinnostuneet Söderholmista. Voi jopa lähteä tänä syksynä, ei tarvitse draftia yliopistopelien ansiosta. Toivotaan ettei lähde, mutta rahakasta sopimusta on hankala vastustaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Tuomon mahd. siirtoon liittyen...

Viestin lähetti McBean
... Hawksien GM Mike Smithillä ja agentti Bill Zitolla tuntuu olevan pientä skismaa:

http://www.suntimes.com/output/hawks/cst-spt-hawk17.html

Eikä näköjään ihan pientä, vaan näyttää olevan sota pystyssä. Tämä alkaa pikkuhiljaa näyttämään todella hyvältä SM-liigan kannalta, sillä jos ym. artikkelissa Tuomon suulla lausutut kommentit pitävät paikkaansa, en usko hänen pelaavan Chicagon riveissä ainakaan Smithin aikana. Koska en myöskään usko Chicagon treidaavan Tuomon oikeuksia ennen uutta työehtosopimusta, voi olla että näemme Tuomon SM-liigassa jopa seuraavat kaksi vuotta. Vaihtoehtoisesti tämä on taas tätä NHL-tyyliä, jossa osapuolet tuollaisen sanaharkan jälkeen ilmoittavat viikon kuluttua tehneensä 3v. sopimuksen. Kun en ihan tarkkaan ole tietoinen Tuomon sopimustilanteesta, kysyisin onko hänellä muuten sopimus voimassa HIFK:n kanssa ensi kaudesta ?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Tuomon mahd. siirtoon liittyen...

Viestin lähetti Gags
Kun en ihan tarkkaan ole tietoinen Tuomon sopimustilanteesta, kysyisin onko hänellä muuten sopimus voimassa HIFK:n kanssa ensi kaudesta ?

Ei ole. Tuomo itse ilmoitti pleijareiden aikaan, että katsoo myöhemmin tilannetta uudelleen sopimuksen teon suhteen. Eli mahdollista on, että tekee sopimuksen myös muualle, kun IFK:hon. Peliajasta ja vastuusta on jälleen siis kyse. Toki itse toivon näkeväni Tuomon IFK-paidassa myös ensi syksynä.

EDIT: Tuolla näytti olevan toinenkin artikkeli TRudysta, jossa kerrotaan:

"Ruutu's agent, Bill Zito, said he was not optimistic Ruutu would sign with the Hawks this summer."

Tuolla koko juttu:
http://www.suntimes.com/output/hawks/cst-spt-hawk03.html
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, Tuomollahan todellakaan ei ole sopimusta IFK:n kanssa. Ennen viime kautta Tuomo teki saman ja jätti sopimuksen ihan viime hetkille. Ruutun kannalta tämä on varmasti järkevin asia, sehän on aivan varmaa että hän saa diilin jonnekin. Uskon että Tuomo suomessa pelatessaan pelaa IFK:ssa, se ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuuksia pelata ulkomailla. Tuomon tilanteeseen vaikuttaa varmasti myös Jarkon tilanne. Jarkkohan on ollut tyrkyllä IFK:hon joten... No joo, jätetään haaveilut vähäksi aikaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti lintu

Ennen viime kautta Tuomo teki saman ja jätti sopimuksen ihan viime hetkille. Ruutun kannalta tämä on varmasti järkevin asia, sehän on aivan varmaa että hän saa diilin jonnekin. Uskon että Tuomo suomessa pelatessaan pelaa IFK:ssa, se ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuuksia pelata ulkomailla.

Aivan varmasti ottajia on rivissä kymmeniä, mutta jos ei lähde NHL:ään, kuten itse epäilen, enemmänkin minua pelottaa rahajoukkueet Euroopassa ja Venällä, jotka saattavat laittaa aika paljon rahaa peliin tällaisen pelaajan saamiseksi. Sitäpaitsi tilanteet ehtivät muuttua vielä moneen kertaan, sillä jos hypotettisesti oletetaan että joukosta Santala, Söderholm ja Zidlicky yksi tai ehkä kaksikin lähtee rapakon taakse, niin vapauttaahan se varmaan varoja HIFK:llakin satsata Ruutuun ihan eri tavalla ja pärjätä ökyrikkaitakin vastaan.

SM-liigassa ottajia olisi varmaan 13 mutta eiköhän Tuomo ole juoksunsa liigassa jo juossut, joten siinä suhteessa HIFK-kannattajilla ei liene mitään pelättävää.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kääk. En olisi välttämättä tarvinnut tätä tietoa näin ennen kesälomakautta...joutuu odottelemaan melko neuloilla, mahdollisesti jopa käyttämään paikallisen kirjaston nettiyhteyttä Jatkoaikaan. Kansalaiskeräys, addressi tai mielenosoitus Tuomon IFK-pestin puolesta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Eiköhän Tuomo lähde nyt NHL'ään. Vuoden päästä tuo ei onnistu(lakko todennäköinen) ja tuskin Tuomo tahtoo odottaa enään kahta vuotta. SM-liigalla ei Tuomolle pelillisestikkään ole pahemmin annettavaa NHL'ään verrattuna. Leirille, sitten hetki farmissa ja myöhemmin ylös pelaamaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Snickersin haastattelussa Tuomo kuitenkin pitää vielä mahdollisena Suomeen jäämistä. Eli kaikki on edelleen mahdollista...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Tuomo lähtee NHL:ään, niin sillehän ei mitään voi, mutta vakaasti uskon, että jos ei lähde rapakon taakse, niin osoite on IFK. Perusteluiksi riittänee se, että Matikainenhan pitää Tuomoa aivan jumalana. Aina kun tulee puhe Tuomosta, niin ei lopu Penalta hehkutukset ihan heti... ja ihan aiheesta. Lisäksi pelipaikka on IFK:ssa nimenomaan ykkösketjun sentteri. Se vastuukysymyksestä. Santala ei sitä paikkaa ainakaan vie. Yksi tekijä on myöskin se, että Tuomo todellakin nauttii siitä, että saa pelata omien kavereidensa kanssa samassa joukkueessa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Uuden IS-Arvaajan mukaan Toni Söderholm saattaa lähteä NHL:n. Tonia ei tarvitse edes varata, koska hän pelasi 4v. yliopistosarjoissa, lehden mukaan. Nämä varaussäännökset ovat niin sekavia, että en tiedä onko tämä totta.

Toni olisi iso menetys HIFK:n puolustukselle. Täytyy toivoa, ettei tämä tieto pidä paikkaansa ja Toni jää Suomeen ainakin ensi kaudeksi.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Viestin lähetti Johannes
Nämä varaussäännökset ovat niin sekavia, että en tiedä onko tämä totta.

Toni olisi iso menetys HIFK:n puolustukselle. Täytyy toivoa, ettei tämä tieto pidä paikkaansa ja Toni jää Suomeen ainakin ensi kaudeksi.

Käsittääkseni, mikäli eurooppalainen pelaaja on pelannut Pohjois-Amerikassa, kun hän täyttää kahdeksantoista, eli tulee varauskelpoiseksi, hänestä tulee vapaa agentti. Näin ollen esimerkiksi Jari Korpisaloa ei tarvitse varata.

Laskujeni mukaan IFK:lla on Tuomo Ruudun lisäksi kahdeksan pelaajaa lähtöuhan alla. Penalla on kova työ niiden kuuluisien stunttien metsästämisessä, mikäli pahin mahdollinen tapahtuu. Vajaa kuukausi aikaa h-hetkeen. Allekirjoittanut lähtee huomenna kahdeksi viikoksi lomille, joten hyvää kesää kaikille palstalaisille.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Uuden IS-Arvaajan mukaan Toni Söderholm saattaa lähteä NHL:n. Tonia ei tarvitse edes varata, koska hän pelasi 4v. yliopistosarjoissa, lehden mukaan. "

Muutama seura on ollut kiinnostunut Tonista. Siitä on vielä todella pitkä matka sopimukseen. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jude
Laskujeni mukaan IFK:lla on Tuomo Ruudun lisäksi kahdeksan pelaajaa lähtöuhan alla.
Ja vielä hyvää lomaa toivottelit...
Rosteri kärsii pahemman kerran jos kaikki potentiaaliset todella lähtevät: Tuomo, Tommi S, Marek, Toni S, Jone, Hirso, Lude? - laita loputkin, pliiz. Saa oikein rypeä itsesäälissä koko Juhannuksen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jude
Käsittääkseni, mikäli eurooppalainen pelaaja on pelannut Pohjois-Amerikassa, kun hän täyttää kahdeksantoista, eli tulee varauskelpoiseksi, hänestä tulee vapaa agentti. Näin ollen esimerkiksi Jari Korpisaloa ei tarvitse varata.


Onx Korppi muka täyttänyt jo kaheksantoista?!! Kaveri näyttää vaan niin pirun nuorelta.Vaikea uskoa!

Odotetaan nyt tämä kesä tästä alta pois ja katsotaan sitten miten paljon paskaa kaadetaan Penan niskaan kun joukkueen selkäranka lähtee Jenkkeihin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös