Romanit

  • 1 486 172
  • 3 748
Tila
Viestiketju on suljettu.

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kankaanpäässä sattuneessa ammuskelussa, jossa kuoli mies ja ravintolassa sivullisena ollut nyrkkeilijä Matti Koota loukkaantui, oli kyse poliisin mukaan "romanien välienselvittelystä". Töissä vilkaisin pikaisesti Satakunnan Kansaa jossa tuo mainittiin, en tiedä löytyykö kyseinen uutinen myös jostain nettilehdestä.

Kyllä kyseessä oli romanien verikostosta. Surmattu oli lähemmäs 30 vuotta sitten surmannut ampujan isän. Kyllä ne on pitkävihaista porukkaa. Viisi laukausta selkään kertoo raukkamaisuudesta. Tiesin surmatun ja oli kyllä todellinen herrasmies ja muutenkin rehti. Ei ikinä olisi uskonut, että tappo löytyy rikosrekisteristä. Kelpo romani, niin kuin lähes kaikki muutkin tässä pitäjässä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Harmi että sivullinenkin sai luodista, henkilökohtaisesti pidän romanien verikostoa jonkin sortin Darwinin teorian mukaisena luonnollisena kannan rajoitinjärjestelmänä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä pisti hymyilyttämään viime viikonloppuna vantaalaisessa pikaruokaravintolassa tapahtunut episodi, jota pääsin seuraamaan aivan vierestä.
Tarina alkoi jo kyseisen ravintolan ns. autokaistalta, jossa kaksi kansallispukuun pukeutunutta rouvaa ja nuoremman rouvan n. viisivuotias tytär tilasivat hampurilaisaterian.

Tämän jälkeen kolmikko marssi sisälle ravintolaan, jossa oli kassalle n. seitsemän ihmisen jono. Heidän käytöksestään näki heti, että äskettäin syötyyn ateriaan ei oltu tyytyväisiä ja kova halu näytti olevan päästä kassalle selvittämään asiaa. Jonottamaan kolmikko ei kuitenkaan vaivautunut jäädä, vaan kiilasi suoraan tyhjälle kassalle odottamaan palvelua.

Hetken päästä myyjä tulikin paikalle ja silloin toinen tokaisi, että pitäisi saada uusi hampurilanen, koska autokaistalta tilatussa oli hius ja lapsi oli heittänyt sen seinään! Myyjä oli aluksi epävarma, mutta vuoropäällikkö ei suostunut uutta hampurilaista antamaan ilmaiseksi.

Noh, nyt kun kolmikko oli jonon ohi kassalle päässyt, niin he päättivät tilata lisää tuotteita. Euron tarjoushamppareita tilattiinkin puolenkymmentä ja huvittavaa oli seurata, kun aikuiset rouvat eivät jaksaneet odottaa tiskiltä poistumista ennen syömisen aloittamista. Harvemmin näkee ketään toisella kädellä syömässä hampurilaista ja toisella näppäilemässä pin-koodia korttimaksulaitteeseen. Paikalla olleet valtaväestöön kuuluvat eivät juuri välittäneet kolmikon touhuista, lähinnä heidän käytös hymyilytti.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kärjistettynä...unohtaisitko sä sitten isäsi murhaajan 30 vuodessa?
Kärjistettynä...olikohan se 30 vuotta sitten tapettu isä tappanut sen silloisen tappajan isän joskus aikaisemmin, eli olikohan sekin "verikosto" ?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Linkki YLE Areenaan ohjelmaan Aamu-tv!

Vähän mainostan, 19.9.2011 asti on katsottavissa Markus Allan & Riku Niemi Orchestran vierailu Aamu-tv:ssä. Markus Allan on ehdottomasti yksi menestyneimmistä romaniartisteista, Rainer Friman on varmaankin myynyt levyjä enemmän kotimaassa, mutta Markus Allanin uran helmiä on suosio ulkomaillakin.

Riku Niemi Orchestra soittelee järjettömän komeasti, vaikka nyt paikalla oli vain kolme soittajaa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Tosi tapaus elävästä elämästä Kontulan ostarilla:

Kaksi romania juttelee ja toisella soi puhelin. Kaveri kaivaa kännyn esiin, johon toinen että "sullahan on uusi kännykkä". Kaveri vastaa:"Tää on työpuhelin", jolloin toinen räjähtää nauruun.

Oli pokassa pitelemistä itselläkin.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toissapäivänä olin Hämeensaaren Nesteellä bensaa tankkaamassa, jonoa oli suurin piirtein tielle saakka ja kun viimein pääsin tankkaamaan, huomasin että eräällä automaatilla yhdessä autossa vaan istuttiin, kaksi mustalaisnaista etupenkillä. Ei elettäkään että olisivat autoaan saaneet siitä mihinkään saati tankanneet vaikka muita tulijoita paikalle olisi ollut. Tietenkin juuri siinä lähimpänä ovea olevalla automaatilla. Kävin sitten sisällä maksamassa ja noteerasin kun mustalaismies pelasi hedelmäpeliä tms. kaikessa rauhassa, ja lopulta samalla ovenavauksella lähdimme ulos. Isäntä hyppäsi autoon muina miehinä takapenkille ja kaaleet kaasuttivat tiehensä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Huikeaa tuo 4 kpl 4 litran öljykannuja! Kyllähän valden meseen pitää öljyä saada, mutta että neljä tonkkaa lähtis kerralla..

Noilla on siinä vyötäröllä sellaisia koukkuja, joihin saa vaikka mitä. Viimeksi taisi noiden öljykannujen seurassa roikkua moottorisaha.

Itse kyllä vahvasti epäilen, että taas ihan syytöntä lyödään ja revitään vaan otsikoita.
 

Rainer Zufall

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä pisti hymyilyttämään viime viikonloppuna vantaalaisessa pikaruokaravintolassa tapahtunut episodi, jota pääsin seuraamaan aivan vierestä.

Tapahtui eilen tamperelaisessa lounaspaikassa:

kaksi nuorta romanimiestä ja yksi -nainen tuli lounaalle ja käyttäytyi kaikin puolin mallikelpoisesti. Ei mitään meuhkaamista tai muutakaan.

Yllätyin iloisesti!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikeaa tuo 4 kpl 4 litran öljykannuja! Kyllähän valden meseen pitää öljyä saada, mutta että neljä tonkkaa lähtis kerralla..
Joo, siinä alkaa ylimääräisen painon alla jo paksummatkin pötköpohkeet vapista, kun laitetaan hameen alle nuo mainitut 4 x 4 litran öljykannut ja 14 kahvipakettia sekä muut mainitut tuotteet kyytiin lihoista lähtien.

Siinähän on varovaisesti arvioiden n. 25 kiloa lisäpainoja lyöty mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Sossutoimistot kustantavat kai yleisesti romaneille uuden naisten kansallispuvun oliko se nyt joka toinen tai joka kolmas vuosi. Mietin pitääkö ostoskoukut nyysiä itse vai saako nekin tilata yhdellä kertaa räätäliltä? Mahtaa olla melko rissat, en ole koskaan nähnyt livenä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
pitääkö ostoskoukut nyysiä itse vai saako nekin tilata yhdellä kertaa räätäliltä?
Älä enää mieti, asia on niin, että kun kysyttiin Suomessa romanien kansallispukuja tekevältä naiselta, että tehdäänkö sinne hameen alle koukut valmiiksi, niin hän vastasi hymyn kera, että "ammattisalaisuus". Päättelen kyllä tuosta, että vastaus ei olisi "ei".
 

Slibard

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joulun alla olimme perheen kanssa Jumbon Prismassa ostoksilla. Käveltiin kassalta ulko-ovea kohti, kun yllättäen takaa juoksi romanimies ja kysyi putosiko meidän kärryistä lahjapaperirulla. Olihan se meiltä pudonnut. Hämmennyin tilanteesta niin paljon, että hyvä kun kiittää älysin. Aloin vain tunnustelemaan takin taskua ettei vaan lompakko kadonnut. Kaikkeen sitä törmääkin...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehdottaisin tähän kohtaan rikoksentekovälinettä takavarikoitavaksi valtiolle.
 
Kela maksaa uuden. Valtio vie, valtio tuo.

Lisätietoa tästä?

Noin muuten tähän viimeisimpään tapaukseen täytyy todeta, että hitto kun tuolla tarmolla tekisi jotain oikeaa työtä tai muuta yhteiskunnalle hyödyllistä. Tämä nyt on tietysti pelkkää fantasiaa, mutta kuitenkin tuollakin työmäärällä mitä näpistelyyn ja hameen alle jemmaamiseen menee, saisi jo jotain hyödyllistäkin aikaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lisätietoa tästä?

Se oli puoliksi läppä, Kelahan kuulemma maksaa (maksoi?) romaninaisten kansallispuvun ainakin osittain. En tiedä mikä lienee kohtelu kun uusi tarvitaan.

Suomessa on aivan liian löysät lait näiden sarjarikollisten osalta, nytkin tuo saa tästä vain sakkoja jota hän ei ikinä maksa kun ei ole rahoja tai tuloja.

Oli sitten kyseessä sarjanäpistelijä, rattijuoppo tai ajo-oikeudetta ajaminen niin viimeistään kolmen rikkeen jälkeen (3 yhdessä vuodessa, 4 kahdessa, 5 kolmessa jne) pitäisi rikollinen pistää vankilaan ja uusista rikkeistä aina pidempi kakku.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös