RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 307 429
  • 1 985

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mielestäni nähtiin tappiosta huolimatta parasta RoKia Mestiksessä koskaan tässä puolivälierässä. Kyllä teidänkin kevät tulee jos touhu jatkaa kehittymistään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
"Nyt on päästävä harrastetasolta ammattimaiseen tasoon koko osakeyhtiössä. Se vaatii rohkeutta vaan ei uhkarohkeutta, koska sitä kautta vasta kestomenestys syntyy. Talousalue eli koko Lappi on yksi Valtakuntamme parhaista luoda kiinnostava Lapin urheilun ylivoimainen ykkösbrändi, jota se toki jo nyt on."

Poimin tuon kommentin Lapin Kansan kommentti osiosta. Täyttä timanttia. Kiitos joukkueelle ja koko organisaatiolle kuluneesta kaudesta. Ei jäänyt tunne kylmäksi tänäkään vuonna mutta nyt on kasvojen pesun paikka. Koko organisaatiolla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kaudessa oli hyvää, oli huonoa. Lopputulos on kuitenkin pettymyksen puolella ihan selvästi. Tulos ei ollut katastrofi. Vasta pudutospeleissä peli loksahteli suunnilleen paikalleen. Jossiteltavaa jäi, mutta pelit on nyt pelattu. Hienoa taistelua joukkueelta, kaaduttiin saappaat jalassa ylivoimaisen ennakkosuosikin viedessä pelejä jatkoerissä.

Nyt on sitten aika rakentaa ensi kautta varten.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mun mielestä RoKin lähtökohta tähän kauteen oli "uuden projektin aloituskausi". Oli ihan uusi ja kokematon valmentaja, myöskin pelaajistossa oli jonkun verran vaihtuvuutta. Tähän peilaten kausi oli ihan onnistunut. Runkosarjassa keskikastia ja pudotuspeleissä taisteli uskottavasti runkosarjan ykköstä vastaan.

Mutta ihan ei ehkä rohkeus riittänyt toimistolla? Joukkuettahan vahvistettiin kauden aikana varmaankin ihan merkittävillä summilla. Eli jos joukkue alunperin olikin vähän aiempaa halvempi, niin mahtoiko loppulasku kuitenkaan olla pienempi? Sehän tiedetään, että RoKilla on edelleen roikkunut vanhoja velkoja kummittelemassa, ja jotenkin talous pitäisi saada balanssiin niin että playoff-tulot tai kausikorttimyynti ei aina menisi rästien kuittaamiseen. Se on kuitenkin pidemmän päälle sellainen sykli, mikä ei vaan kanna.

Ensi kaudelle jatkaa sama valmentaja, mikä antaa jo jatkuvuutta. Pelaajien kanssa Mestiksessä onkin sitten aina vähän hankalampaa. Vaikka toiveita ja tarkoitusta jatkuvuuteen olisi, niin se ei aina välttämättä vaan toteudu. Nytkin RoKilla melkein kaikki kärkipelaajat olivat tällaista kokeneempaa kaartia, joiden varaan ei voi oikein ainakaan monen vuoden päähän laskea. Uusia nuoria varsinaisia läpimurtopelaajia ei tainnut juuri muita olla kuin Eero Niemi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kausi tuli siis päätökseen lauantaina. Ottelusta ei tullut nähtyä kuin ratkaisu maali, muut kiireet meni edelle. Täytynee jossain vaiheessa kattoa koko peli vielä jos se vain katsomosta löytyy vaikka mitään merkitystähän sillä ei ole.

Koko kauden kuvalla mentiin loppuun saakka. Ajoittain tuntui että tästä se lähtee, mutta sitte tuli ettei lähekkään. Melko raskas kausi itellekki tälläinen vuoristorata. Kuitenkin joukkueen suorituksen osalta kevät päättyi kohtuulliseen tulokseen. Mielestäni Vantaa sarja käänsi sievästi plussalle tämän otatuksen. Siitä tippuminen ois ollut pettymys.

Kiekollisen pelaamisen hitaus oli MINUSTA määrittävä asia miksi IPK oli parempi. Karvauksen alta ei keritty pois ja kun se puri niin jouduttiin puolustamaan pitkiäkin aikoja perässä roikkuen. Tämä aiheutti myös liikaa rangaistuksia.

Myös sellainen henkinen olemattomuus paistoi ratkaisu hetkillä. Ei pystytty vieraissa voittamaan vaikka oltiin maalien muodossa voitossa kiinni.

Joukkueessa pelasi paljon pohjoisen poikia mikä pitää näkyä myös tulevaisuudessa.

EJU, Jone, Alanko, Korsumäki, Lampinen, Luusuanniemi Rovaniemi.
Kaarela, Kittilä.
Harjula, Sodankylä.
Sikorski, Kenttämaa, Ylitornio.
Heikkinen, Siira, Järvenpää, Lohisalo, Oulu.

Konttorin toimista on tässä palstassa jo kaikki sanottu, mutta pikkusen jäljessä oltiin senkin osalta koko kausi. Lähtien harkkapeleistä, ekasta ilmaispelistä ja päättyen hieman vaisuun poffkausarikamppikseen. Vanhoilla vahoilla ilman uutta ideointia. Minun laskelmien mukaan silti taijetaan mennä aavistus plussalle tämän kauden osalta. Mutta niinkuin Evertoni tuossa ylempänä mainitsi, se wanha velka rassaa niin markkinoinnin ja myynnin pitää olla timanttia jotta siitä päästään eroon laskelmien mukaan parin vuojen päästä.



Kiitoksia Rokin koko yhteisölle tästä kaudesta. Fanilauma ja tapahtumatiimi paransi, kaikki muu meni vähän viime kausia heikommin. Meikä hyppää Harjulan Jarkon ja Hermeksen bandwagoniin täksi kevääksi.
 
Viimeksi muokattu:

LapinLarkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaarelan lähtö ainakin Rokista ilmeisesti alkaa olla sinetöity(ainakin instagramin perusteella), ison aukon jättää tämä herra sinisten kokoonpanoon ensi kaudeksi. Innolla odotan mikä on Kittilän päällikön seuraava osoite.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Näädät vetää kauden viimeisen tänään Raksilassa. Jake sai siis kokonaiset kolme ottelua liigakokemusta 2,5 kuukauden reissusta. Kiitos Ouluun aivan v….sti.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tais olla Jakelle sellainen once in the lifetime -kokemus (Ikinä ei tietysti tulevaisuudesta tiedä). Ollaan onnellisia hänen puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös