RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 311 301
  • 1 985

Cou10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Saimaan Pallo, LFC
Oli viimesen päälle toteutettu video ja ilo huomata et tää konsepti ei poistunu Mason mukana.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
kauppareissun osa 1 tänään. Samat jaot kuin lauantaina.
Tänään olis ostoskoriin syytä saada 3 pistettä. Huomenna ja lauantaina piirun verran vaikeampaa. Vihulaisella aloittaa meidän Paavo jonka vois pommitta vaihtoon eka erässä ;-)

Viime kaudella yv oli tuskaa mutta tällä hetkellä sarjan paras vaikka ipkta vastaan kyllä sössittiin. Alivoima oli tikissä viime vuonna ja nyt kauheaa kuraa. Tähän parannusta tällä viikolla niin hyvä tulee…
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Täytyy kyllä IPK pelistä kovasti parantaa jos meinataan tänään pisteet raapia. Eka kertaa katoin Vantaan nippua ja siellähän on ihan kilpailukykyinen nippu läjässä.

Samalla tuli katottua Rokin kokoonpano ja ekana huomiona tuli että eikö me kövöt olla saatu pelaajakuvia ees vielä otettua?! Vai johtuuko se siitä ettei oo niitä kotipaitoja? Mutta sounot, tää kauteen valmistautuminen on mennyt ylikanttiin arvioituna 0,75/5.

Kokoonpano itessään näytti ihan hyvältä, Soosi Sihvonen ja Virtanen edelleen puuttuu pakistosta. Kyllä täytyy tänään olla työteliäämpi, luistelevampi ja nopeampi kiekon kanssa. IPK:n karvauksen alla mietittiin ja aikailtiin ja sillon se puri. Ottelun alkua tulee seurattua myös tarkasti, kovin Salmelamainen dieselstartti on ollut molemmissa peleissä.

Paavolle pitää ampua riman alle, siihen pään viereen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Kyllä tämä ois pitänyt hoitaa. Tää kaatu tänään tuohon mailalla sörkkimiseen ja niistä tulleisiin jäähyihin. Viimesessä erässä mentiin maalille mutta Paavo hoiti nekin.

Ei ollu häävi Vantaa, mutta parempi kuin me.
 

stemme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Minnesota Wild
On RoKin pelissä jo paljon hyvääkin, mutta ei tuo ole vielä lähelläkään valmista. Vaikka tältä reissulta on hankala kuvitella pisteitä tulevan niin eiköhän se tuosta vielä syksyn aikana lähde rullaamaan. Masollakin taisi olla melkoisen hankala alku RoKin peräsimessä, mutta talvella oltiinkin melkoisessa liidossa.

Salmela puhuu haastiksessa asioista ihan oikeilla nimillä, typeriä jäähyjä kun hakataan turhautuneena mailaa käsistä yms. Harvemmin tulee kritisoitua suoraan yksittäisiä pelaajia, mutta erityisesti Alanen vois kurkata peiliin tuon jäähyilyn suhteen. Parhaimmillaan todella kova pelimies Mestikseen, pahimmillaan todella turhauttava pelaaja silloin kun ei kulje ja ottaa jatkuvalla syötöllä noita täysin idioottimaisia jäähyjä. Tänään kaksi turhaa jäähyä pahoihin paikkoihin ja lauantain kotipelissä olisi aivan hyvin voinut lentää suihkun puolelle etuajassa.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Pitäiskö EJU ja Alanne jakaa muihin kenttiin? EJU näyttää tekemisellään eteen ja luistelee omiin, taklaa, riistää, vääntää ja näyttää kokonaisuuellaan kapteenin esimerkin. Joonas näyttää huonolta tuossa, eikä pääse Sikorskin ja EJU:n kanssa kiekolle tarpeeksi. Näyttää myös pelaaminen siltä että kesällä on lyöty golffia enemmän kuin reenattu.

Guse ei oo päässy vielä sisään ja on pelin ulkopuolella paljon. Siksi voisi yrittää vaihtaa laitaan ja Peltola keskelle. Peltola pelas viime kauden parhaat pelinsä Alasen paikalla keskellä. Ketjujen nopeus ja kiekollinen taito on jaettu eri ketjuihin.

Kiekollinen pelaaminen on nyt kauden alussa parempaa kuin Mason kummallakaan kaudella. Rokiin tullessa Maso keskittyi kauden alussa puolustamiseen ja uskoi että hyökkääminen tulee puolustamisen kautta. Sillä tavalla filosofia on hieman erilainen kuin nyt ja siksi vertailu on vähän turhanpäivästä.

Ei tässä mikään sillä tavalla pelota kun kaikki otteluita on pystytty omalla pelillä viemään mutta tulos on piipussa. Tietynlainen löysyys ja kurittomuus, nöyryys sekä ailahtelu erien sisällä näkyy vaan niissä huonoissa hetkissä rumasti. Ja se tulee huomenna näkymään vielä isommin jos niitä ei saada kitkettyä vähemmäksi.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vaan tämän viikonlopun jälkeen mennään luultavasti tilanteessa 1-0-4.
Ei ole väärin puhua kriisistä/romahduksesta yms.
Ok, 2-0-3 voisi sinällään olla ihan hyväksyttävä. KiVa peli ei ollut hyvä, samoin IPK oli huono. Tuolla rosterilla pitäisi pystyä parempiin esityksiin.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ja Heino väliaikaiseen pelikieltoon. Montakohan peliä taas huilia mutta tietysti reilusti enemmän kuin muille vastaavasta koska selässä lukee Heino.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ja Heino väliaikaiseen pelikieltoon. Montakohan peliä taas huilia mutta tietysti reilusti enemmän kuin muille vastaavasta koska selässä lukee Heino.
Jos saa kakkua, niin saa enemmän kuin muut koska on taparikollinen. Jos koko ajan samoista asioista tulee penalttia, niin saa kovennettua. Niin on kaikille.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Viikonlopun jälkeen ollaan joko jumbona tai toka jumbona. Ei vielä kriisi mutta lokakuun kaikki 6 peliä onkin sitten voitettava. Muuten alkaa näkymään kirnun lehtereillä ja makkarajonot loppuu.
Kunhan tänään selvittäisiin kunnialla. Pisteitä turha odottaa, kunhan ei kovasti tulis anneliin eikä horjuttas Romin itseluottamusta.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Jos peli on yhtä valjua kuin IPK:ta vastaan nii alkaahan se näkyä yleisön määrässä. Itelläki alko haukotuttaan jo toisen erän aikana ja teki mieli lähtä kotia.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Rekordi on 1-0-2 tähän mennessä ja täällä myyään paitoja. Tämä on yksi kauden kovimmista ellei kovin vierasturnee ja maasa myyneitä on hc porukkaki. Herätkäähän nyt todellisuuteen.

19-20 0-1-2
20-21 1-0-2
21-22 0-1-2
22-23 2-0-1
23-24 1-0-2

Kiekollinen pelaaminen ei ole ollut nuin raikasta ja valmista koskaan Mestiksessä.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Ei toki paitoja myydä vaan odotellaan koska tulis uuden malliset myyntiin. Tuosta kiekollisesta pelistä en vielä henkseleitä paukuttelis kun se on aika harvakseen ollut kunnossa. Kahta tai kolmea syöttöä ei omille saada peräkkäin. Kiekon yksin kuskaamista en kovin pitkälle kantavaksi laske.
Kuten mainitsin että lokakuun jälkeen alkaa lehtereillä näkymään jos ei pistetili alka karttumaan. Itse siellä kyllä istun aina kun mahdollista mutta moni jää kotio.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ennemmin katon tuota kiekollista rohkeutta ku sitä oman alueen kilpikonnaa jossa vastustaja pyöritti 3 minuutin vaihtoja meän viisikolle. Ei se valmista ole 3 pelin jälkeen mutta kyllä se muutos näkyy pelissä. Se että mennäänkö tällä päätyyn niin luoja tietää, me ei.

Olen monta vuotta ihmetelly tätä meidän harjotuspelikulttuuria näitä Kalixeja ja jne vastaan?! Nyt siitä jäi kaks peliä väliinkin niin ne ei valmenna meitä koskaan mahollisimman valmiiksi tähän alkuun.

Puolet peleistä ois voinu olla Hokki, IPK ja Hermestä vastaan jotta hiukan tiedetään vaadetta kun kausi alkaa.
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
Olen monta vuotta ihmetelly tätä meidän harjotuspelikulttuuria näitä Kalixeja ja jne vastaan?! Nyt siitä jäi kaks peliä väliinkin niin ne ei valmenna meitä koskaan mahollisimman valmiiksi tähän alkuun
Tämä sama… Ketterä, Jokerit ja Tuto vetänyt liigajengejä vastaan harkkoja. Syksyksi turnaus kirnuun ja sinne Kärppiä ja Luulajaa…
 

LapinHullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Mestiksen ei-farmijoukkueet
2 erää ihan ok mutta kolmanteen kaivettiin lampaanturkit taas päälle. 5-3 yv oli ihan vitsi johon ratkesi tämä kaupassa käynti.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tämä ratkesi siihen ettei meidän puolustaminen koko kentän matkalla tällä hetkellä riitä Espoota vastaan. Tässä on tosi paljon samoja ongelmia kuin Mason ykköskaudella.

Yritetään elää sen kiekon kautta ja minusta se toimii paremmin kuin silloin koska 5vs5 peli on kiekolla hyvää, luodaan paikkoja riittävästi, mutta kiekon menetyksen jälkeen meillä on paketti auki.

Sitten puolustetaan väärältä puolelta mailalla ja paljon myöhässä ni ovet käy jäähyaitiossa. 5vs5 peli 3-3, ylivoimat 3-0.

Yksilöistä Alanen, Alanne, Sikorski ja Kenttämaaon ollut pettymyksiä. Wolin, Ilvessuo ja Siira ei ihan riitä. Bryggerille vaan isompaa roolia, on ollut paras sentteri ja tänäänkin hyvä. Sekoituskone käyntiin ja yköseen ja kakoseen muutoksia. Suni huomenna maaliin, Romi ei saanut tänään kopin ovea kiinni.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Salmelalla kova työ saada kurinpalautus joukkueeseen, kun sanoo, että jäähyt johtuu osin välinpitämättömyydestä. Eihän se hyvältä tieten kuulosta.

Heino yhden ottelun pelikielto. Eli pelaa ilmeisesti Jokereita vastaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös