RoKi Hockey 2023–2024 – jatkuuko kehitys?!

  • 308 095
  • 1 985

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Somessakin vähän uutta twistiä kun pelaajat kertoo itse sopimuksista. Ihan raikas veto.
Saisivat laittaa nuo näkyville muuallekin kun Instagram-tarinoihin, mistä ne häipyy näkyvistä jo huomenna. Positiivista on se, että Alanen/Sometiimi teki hienon videon omasta sopparijulkasusta sieltä Santaparkin päällä olvevalta näköalatornilta ja sen lähimaastosta.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Brygger on ainakin kova aloittaja, on jo sen takia arvokas.
Alle 50% aloittaja, tämän vuoden poffeissa esitti uran parasta.
Onko tämä es-Jonne saanut miten yv-aikaa?
edit: on näemmä ihan hyvin, 6 tehtyä.
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Bryggerhän lyötiin kai pakon sanelemana keskelle Joensuussa menneellä kaudella, joten en tiedä onko miestä povattu täällä lähtökohtaisesti laitaan vai keskelle.
 

J-mann

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
– Kokonaisvaltainen sentteri, halusi tulla pohjoiseen ja tuo meille kaivattua leveyttä keskikaistalle. Hyvää tulosta tehnyt Joensuussa, pystyy tekemään tulosta myös Rovaniemellä, RoKin uusi päävalmentaja Sakari Salmela kuvailee.

Näin lukee Jatko-ajan tiedotteessa. Tiedä sit.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jos ja kun mestaruuteen tähätään niin näen sen sitten näin. Se että onko Jonne tullu tänne painamaan Kaarelan ja Järvelän kanssa neloseen vaikka kova ketju ois sekin.

XXX
Alanen
Sikorski
Brygger
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Piti kantaa oma korsi kekoon ja pari korttia (oma ja LSHP:n vai onko se nykään Lapha:n tukikortti mielenterveysnuorille/turvakoteihin). Joko saataisiin tänään Sikorski, Suni, Tyni, Grönblom joku näistä?!
 

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Viikonloppuna tuskin on kauheasti mennyt kortteja yrityksille, eli toivottavasti vauhti säilyy nyt arkenakin. Tässä kyllä taantuu ihan jonnekin ala-astetasolle, kun ei malttaisi odottaa mitä sieltä tulee. Mielissään jokaisesta jatkajasta, mutta samalla tietää että lähtijöiden tilalle on kärkityyppejä varmaankin tulee.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Tetlowi näkyy ottaneen ja lähteneen, Nottinghamn Panthers.

Tsemppiä Joshualle kotimaahan. Ois voinu jäähä, liikkuminen ja kiekollinen pelaaminen vähän rajoilla mestikseen ja ois voinut olla kovempi. Pelasi aika varovaista mailapuolustusta. Peitti paljon ja hyvä perus pakki. Ei ollut se isäntä mitä odotin, aika lempeä jättiläinen.

Sellainen kunnon retuuttaja maalin edessä johon kukaan ei halua tulla huvikseen, sellainen voitas hankkia. Taklais aina ku paikka.

Sikorski on kiitos nam. Yksi tärkeimmistä jatkoista, kasvuvaraa mielettömästi ja jos saa kemian pelikaverien kanssa kuntoon niin 40 pisteen runkkari on mahollista.


Jos Ellu jatkaa keskellä niin sentterit on valmiit. Toivon että kärkeen haetaan vielä hevosta ja Ellu on laituri.

Mulla on haisu että 10 sopparin seassa on kapu Järvelä, muttei EJU. EJU tekenee päätöksen kesän aikana kun ponssit on keränny kopekat kasaan. Joko Joonas Alanne ois valmis tulee kotiin? Onko Nokian miehiä noissa soppareissa?
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Hienoa, että ns. omat pojat (Kenttämaa, Kaarela ja Sikorski) jatkavat. Nyt vielä EJ:lle jatkopahvia käteen ja äkkiä. Mielelläni näkisin Luusuanniemen paluumuuttajana Napapiirille. Siinäkin ukossa on potentiaalia Mestiksen kärkipelaajaksi, jos/kun pääsisi oikeaan rooliin.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Jos tässä alethaan toivomaan, niin oma kasvatti Alanne ja/tai Sodankylän mies Harjulakin sopisi ensi kaudelle.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool

Kappas vaan. Onkohan Muratovin suosittelema? Vai onko meillä nykyään skoutti Kazakstanissa?
Mitään en miehestä tiedä, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös