Rob Hisey Ässiin

  • 158 448
  • 579

Tieto

Jäsen
Suosikkijoukkue
UKP
Pêr un pugno di dolari kirjoitti:
Kaikki valittaa Hiseyn kokoa ja sitä kuinka pieni se on. Miksi kukaan ei valita, että Mave on pieni?

Tässä on varmaan selitys:

Kivenmäki Marko 14 6+6=12 +2,
Hisey Rob 6 0+0=0 -1.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tieto kirjoitti:
Tässä on varmaan selitys:

Kivenmäki Marko 14 6+6=12 +2,
Hisey Rob 6 0+0=0 -1.


Tässä toinen selitys:

Kivenmäki pelaa jo ties monettako kautta Ässissä, Hisey ensimmäistä ja kesken kauden tuli vielä. Uudet kuviot Robilla opittavana, ja ikääkin on lähes 10 vuotta vähemmän kuin Mavella.

Kyllä se Hisey tulee sieltä vielä, älkää huoliko. Huomenna 1+1.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Myrvold kirjoitti:
Mies oli tänään sysipaska, aivan liian kevyt miesten peleihin, nähty!
Täh? Mies oli tänään Ässien parhaita. Voimapuoli on ehkä hakusessa ja tänään eivät ketjukaverit olleet oikein mukana, varsinkaan Joensuu.
 

ezeiza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
on se käsittämätöntä että valitetaan liian kevyestä pelaajasta, varsinki ku kaveri on vasta ajamassa itseänsä sisään liigakuvioihin. mulle on sama vaikka hisey olis hyttystä kevyempi ja heiveröisempi, sillä on taitoa ja potentiaalia joka ei ole vielä konkretisoitunut pisteiksi mutta se ei tarkoita etteikö kauden mittaan niitä pisteitäkin alkaisi tulla. kevyen oloisia kavereita on kaikissa joukkueissa, kalpa lähestulkoon täynnä niitä ja perhana soikoon, ei hisey ole huonommasta päästä. olen nähnyt ässissä niin paljon kädettömiä pelaajia että en ala valittaa nyt kun taas vaihteeksi meillä on kädekäs pelaaja.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Arnold kirjoitti:
Kyllä se Hisey tulee sieltä vielä, älkää huoliko. Huomenna 1+1.


Joo, eilen tuli sitten 0+1, eli melkein oikein!

Hisey pelasi aggressiivisesti. Ajoi maalille hanakasti, kuten pohjoisamerikkalaiseen tyyliin kuuluu. Mitä sitä turhaa peruuttelemaan, vaan täysillä maalille ja kavereille reboundeja.

C.Simon sanoi Forrest-ketjussa, että Hisey on "samaa kastia" kuin muutkin junnut. Sinänsä oikein sanottu. Jopa erittäin hyvin. Sillä erotuksella, että Hisey on ulkomaalainen, ja näin ollen heti ensimmäisestä pelistä alkaen omaa suuret odotukset, vaikka ikää onkin vasta tuon verran mitä on.

Myrvold voi odotella tomipölläsiä Ässiin. Ei voimalla, vaan pehmeillä käsillä.
 

Radek

Jäsen
Hisey veti pari hyvää taklausta TPS pelissä ja oli muutenkin suhteellisen pirteähkö. Vähän välillä tekee hätäisiä ratkaisuja, niinkuin muutkin Ässien junnut. Itse toivoin todella, että Hisey on pitkäaikainan Ässäpelaaja. On ainakin tähän mennessä osoittanut, että potentiaalia löytyy.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rob Hisey ei tule toimeen Jesse Joensuun kanssa, kentällä ainakaan. Kanukki pitää tätä meidän superlupaustamme liian kokemattomana, ja on asian myös valmennukselle ilmaissut. Mielenkiintoista onkin nähdä, joko Toivola huomenna on erottanut kaksikon. Molemmat pojat ovat niin taitavia ja lahjakkaita, että heille soisi löytyvän oikeanlaiset ketjukaverit. Siihen, keitä nämä oikeat kaverit sitten olisivat, en osaa vastata. Hisey saattaisi kyllä mennä jopa ykkösen keskellä Kivenmäen ja Kuuselan kanssa. Potentiaalia kaverilla tuntuu olevan, voimattomuus lähinnä epäilyttää.

Kyllähän sen eilisessä pelissä jollain tavalla huomasikin, että kyseinen "tutkapari" ei toimi. Kumpikaan ei syötä toiselleen, itse pitää yrittää. Taisi siellä kyllä sellainen tilanne olla, jossa Hisey tuli välittömästi kuittaamaan Joensuuta selästä tökkineelle tepsiläiselle, mutta muuten kyllä mielestäni näytti siltä, että poikien yhteispeli ei toimi. Vai näinkö väärin?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hisey = ulkomaalaisvahvistus??

Näin Hiseyn eilen ensimäisen kerran, enkä vakuuttunut. Hän pelasi ihan ok, mutta ei ollut vahvistus. Jos hänen tilallaan olisi pelannut Komarov, ketjun peli ei olisi muuttunut mitenkään. Ymmärtääkseni Hisey on Takon hankinta ja näin ollen on Porissa loppukauden. Toivottavasti kehityskäyrä lähtee voimakkaaseen nousuun. Ja Joensuu kärsii heikoista ketjukavereista.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
metsänpeikko kirjoitti:
Hisey saattaisi kyllä mennä jopa ykkösen keskellä Kivenmäen ja Kuuselan kanssa. Potentiaalia kaverilla tuntuu olevan, voimattomuus lähinnä epäilyttää.

Sama homma. Näin sanonkin, että ässien sentteriosastolla on yksi ongelma: koko. Kuusela - Hisey - Kivenmäki olisi aika pienehkö hyökkäysporukka, joista oikeastaan Kuusela on ainoa, joka jotakuinkin taklaa aktiivisesti. Tiedä sitten onko tästä niin suurta haittaa, mutta kyllä jotain tuo Uusikartanon kokokin on auttanut tässä ketjussa.

muuten kyllä Hisey kuuluisi kai ykkösketjuun. Jyrkkä ehkä.
 

ezeiza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ainakin ylivoimalla voisi kokeilla maven ja krissen kanssa, tosin nykytilanteessa mitä tahansa voisi kokeilla ässien ylivoimapelin suhteen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFani kirjoitti:
Jos hänen tilallaan olisi pelannut Komarov, ketjun peli ei olisi muuttunut mitenkään.

Jos ja jos. Turha spekuloida, koska tuota ei kukaan tiedä. Tykkään Komarovista paljon, mutta mielestäni Hisey on kuitenkin parempi varsinkin pelikäsitykseltään, mutta jonkun verran myös taidollisesti sekä liikkeessä. Toki ketju voisi olla parempikin Komarovilla, koska onhan ketjun toimivuus monen asian summa.

Tässä markkinatilanteessa uskoisin Hiseyn kyllä olevan ulkomaalaisvahvistus.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hisey on tällä hetkellä ulkomaalaispelaaja, ei vahvistus. Kun A -junnu voi korvata ulkomaalaisen ei voida puhua vahvistuksesta. No, Hisey saa kauden aikaa vakuuttaa minut. Toisaalta ihmetyttää jos Metsänpeikon kertoma pitää paikansa eli kaveri menee neuvomaan valmentajaa. Eikös kaverilla ollut vaikeuksia edellisissäkin joukkueissaan??
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFani kirjoitti:
Toisaalta ihmetyttää jos Metsänpeikon kertoma pitää paikansa eli kaveri menee neuvomaan valmentajaa. Eikös kaverilla ollut vaikeuksia edellisissäkin joukkueissaan??

Jep, tuota itsekin ajattelin, mutta nää on taas näitä. Aivan varmasti vedetään tuo ongelmakortti esiin, mutta asiat voi esittää monella eri tavalla. Vaihtoehtoja on monia, mutta mielestäni ei ole mitään väärää, jos Hisey sanoo valmentajalle, että tuntuu siltä ettei Joensuun pelityyli ole sopiva hänen laiturikseen. En usko, että kyse on mistään neuvomisesta tai Joensuun vähättelystä, vaan yksinkertaisesti pelistä ja siitä, että hän haluaisi saada ketjustaan enemmän irti. Jesse on sitäpaitsi tainnut olla vaisu Laatikaisen sikailun jälkeen?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
TosiFani kirjoitti:
Eikös kaverilla ollut vaikeuksia edellisissäkin joukkueissaan??
Sitähän ne ovat huhunneet tuolta toiselta puolelta rapakkoakin. Junnun ei paranisi lähteä neuvomaan valmentajaa. OK, Hisey on tehnyt enemmän pisteitä juniorisarjoissa kuin "meidän" Masi, mutta pelkät pisteet eivät saa ratkaista jos kaverista on negatiivinen vaikutus joukkueen hengelle.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
korkki kirjoitti:
Sitähän ne ovat huhunneet tuolta toiselta puolelta rapakkoakin. Junnun ei paranisi lähteä neuvomaan valmentajaa. OK, Hisey on tehnyt enemmän pisteitä juniorisarjoissa kuin "meidän" Masi, mutta pelkät pisteet eivät saa ratkaista jos kaverista on negatiivinen vaikutus joukkueen hengelle.

Meidän Masi on ollut joukkueensa kapteeni.

Olen huomannut kyllä saman asian kuin Näkkärikin. Mielestäni Joensuu ei ole ollut omalla tasollaan Espoon pelin jälkeen. Jotenkin puuttuu se sama raivo karvauspelissäkin. Vai onko tullut seinä vastaan ja mies ei vaan jaksa ? No voi mies silti kärsiä heikoista ketjukavereistakin. Tiedä sitten mitä on.

Ne pelit jotka olen Hiseyltä nähnyt on TPS peli niistä paras. Tuossa pelissä mies pelasi kiekon kanssa eniten. Mielestäni Hisey ei ole ulkomaalaisvahistus (tällä hetkellä mutta katsotaan mitä saa aikaan), mutta otettiinko tässä mies kasvamaan korkoa ? Ja jos ei otettu niin miksi Hisey hankittiin ? Kytkykauppa ? Vai oliko kyse vain rahasta ? Jos Ässissä nyt nykyään tiedetään paremmin mitä saadaan, otetaan asioita ja taustoja selville niin miksi hankittaisiin kiukutteleva juniori ?

No tilanne voi muuttua täysin kun ruotuun astuu maaliahne laituri.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFani kirjoitti:
Mistä löydät sellaisen?? Ja jos löydät, niin miten kilpailet eurooppalaisten suurseurojan kanssa??

Tarkoitin Ässien mittapuun mukaan. En tosiaankaan odota mitään 30 maalin miestä. Jos Ässät miestä hakee niin ainakin rosterin mukaan ei enää senttereitä haeta vaan laituria.

Tilanteella tarkoitin Hiseyn tilannetta (On ulkomaalaispelaaja mutta ei vahvistus), kun tämä Hiseyn ketju on. No ilmaisin itseäni vähän huonosti. Kysymyksesi oli aiheellinen. Hänen pelinsä voi alkaa luistamaan kun viereen saadaan vahvistus (Ässien mittapuun mukaan). Mihinkä se laituri sijoitetaan jos Hiseyn peli ei ole kulkenut odotetulla tavalla ? Ehkä koitetaan Hiseyn viereen. Tätä meinasin.

Edit: En minä nyt ennakko-odotuksissa odota että tuleva mies olisi vain ulkomaalaispelaaja. Tottakait odotan että hän vahvistaa joukkuetta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Itse olen sitä mieltä, että kannattaisi edes kokeilla miten Hisey istuisi ykköskentän keskelle. Joo tiedetään, pygmiketjuhan siitä syntyisi, mutta kun mietitään kuinka paljon fyysisyyttä se hiukan isompi Uusikartano on tuonut tuohon ketjuun... Aki on pehmo ja siitä ei pääse yli eikä ympäri. Siihen pakeiksi Forrest ja pele(voishan Nickersonia kokeilla), Peltonen nimenomaan varmistelevaksi pakiksi, Forrestin toimiessa hyökkäyksen apuna. Tällä hetkellähän pele painaa lähes aina hyökkäyksen kärjessä.

Ylivoimaan pistäisin Hiseyn Kivenmäen kaveriksi, sillä ylivoimassa ei ole koskaan käsiä liikaa. Robilla kuitenkin on sitä pelisilmää tavallista junnua enemmän. Sitä miksi Jessen kanssa peli ei kulje, ei tiedä kukaan muu paitsi herrat itse. En usko että mitään henkilökohtaista skismaa poikien välillä on. Jos ei Toivola keksi lääkkeitä tälle, niin ei muuta kuin kaverit eri ketjuihin. Turha peluuttaa yhdessä jos peli ei kerran kulje.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hiseyn tahto on ilmeisesti mennyt läpi ja JJ on eri ketjussa tänään Kärppiä vastaan. Hiseyn laitureina Komarov ja Kaipainen, eli "rottaketju" Nielikäinen-Rautee-Kaipainen on laitettu lihoiksi. Komarov on hieno pelaaja ja toivon todella, että kaverit Hiseyn kanssa löytäisivät toisensa kentällä ja pisteitäkin tulisi. Kaipaiselle jäänee tärkeä rouhijan rooli.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkäri kirjoitti:
Hiseyn tahto on ilmeisesti mennyt läpi ja JJ on eri ketjussa tänään Kärppiä vastaan. Hiseyn laitureina Komarov ja Kaipainen, eli "rottaketju"...

Kumpi pääsi parempaan kenttään. Hisey vai Joensuu ?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kapa76 kirjoitti:
Kumpi pääsi parempaan kenttään. Hisey vai Joensuu ?

Erikoinen kysymys. Paperilla Joensuu pääsi mielestäni ehkä parempien kavereiden ketjuun kuin Hisey, mites sun mielestä?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkäri kirjoitti:
Erikoinen kysymys. Paperilla Joensuu pääsi mielestäni ehkä parempien kavereiden ketjuun kuin Hisey, mites sun mielestä?

Jaa kuinka niin. Ihan selvä kysymys tuo on ja siihen myös vastasit ;). Olen samaa mieltä kanssasi. Hisey "sai" tahtonsa läpi.... (Jos nyt noin voidaan asiasta puhua). Tätä tässä vitsissä tarkoitin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkäri kirjoitti:
... Kaipaiselle jäänee tärkeä rouhijan rooli.

Mielestäni Kaipainen on turha mies kokoonpanossa, hänen liikkeensä tai voimansa ei riitä "rouhijan" rooliin. Mies ei pääse ensimmäisestäkään pakista ohi, koska on liian hidas, eikä voima riitä heittämään vastustajaa sivuun.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hisey jatkaa linjallaan ja pelaa suhtkoht pirteästi joka pelissä. Maalipaikkojakin kaveri osaa järjestellä. Tehottomuus ja se viimeisen silauksen puuttuminen kuitenkin vaivaavat. Nuorukaisen peliä on melko mukava katsella.

Ulkomaalaiselta kuitenkin odotetaan enemmän. Ei mies kuitenkaan patapakkaa heikennä-- on se vahvistus. Tuntuu vain, että esim. Steinerkin olisi parempi, tosin varmaan myös kalliimpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös