Risto Dufva Lukon peräsimessä 2012–2016

  • 366 398
  • 2 024

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Ilmeisesti myös Kossut, Koskiset, Caldwellit, Eriskat, Ilomäet, Jaatiset, Strakat ja ynnämuut Raumalle rahdatut olivat vain ja ainoastaan duffan neroutta. Tai sitten ne unohdetaan mainita. Mutta annas olla kun Uraman joukkueeseen on neljässä kaudessa hankittu pari floppia, niin siitäkös jaksetaan muistuttaa vielä viiden vuoden jälkeenkin.

On kyllä erittäin huvittavaa millainen henkilökultti duffan ympärille on saatu rakennettua joidenkin toimesta. Samalla mm. Uramaa kuuluu vihata, syystä mitä en ainakaan itse käsitä. Kannattaa nyt kuitenkin muistaa kenen valmennuksessa Lukko on edellisen mitalin saanut. Tai voittanut välieräottelun. Tai kenen kanssa peli on viimeksi ollut viihdyttävyydeltään jotain muuta kuin kusiripulia.

Ohhoh. Uramalla taisi olla kuitenkin aika monta paniikkihankintaa mallia TOTAALIfloppi.

Lukko on nyt kuudentena muutaman pisteen kolmossijasta. Kolme junioria saanut peliaikaa tällä kaudella.

Kusiripulia? Huoh.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kusiripulia? Huoh.

Siitä en tiedä miksi peliä kannattaa verrata, mutta paljon muutakin pitää tapahtua että Tapparan kanssa voidaan taistella tasavertaisesti. Luultavasti Kärpätkin petraavat viime peliin nähden pleijareissa.

Tappara pelottaa hyvin paljon muutenkin, kun katsotaan kymmenisen peliä taaksepäin niin siellä on useampi nollapeli ja monta murskavoittoa. Lisäksi se taktinen osaaminen siellä penkin takana, joka nähtiin HIFK-Lukko pleijarissa, Tappara-Lukko pleijareissa ja varsinkin runkosarjassa tällä kaudella. En oikein usko että pelkästään hyvällä fiiliksellä lähdetään noin kurinalaisesti pelaavaa joukkuetta kaatamaan. Lukko pelaa asenteella ja tunteella, hyvin yksinkertaista kiekkoa loppupelissä. Kaipaisi mielestäni vieläkin monipuolisempia hyökkäyksiä. Varsinkin trappia vastaan rintamana.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Nykymeiningillä ei ketään muuta, luojan kiitos. Joku vuosi sitten tilalle olisi ostettu ondrejhreusseitsonensteinereita. Nyt meno on maltillisempaa ja helvetin hyvä niin.

Duffa osti nämä pelaajat heti kauden alkuun. Rosteri rakennettiin siten, että lähtökohtaisesti yksikään junnu ole pelaavassa kokoonpanossa, eikä ihan seuraavanakaan vuorossa. Nyt loukkaantumisia ja muita on tullut niin paljon, että pitkin hampain Duffa on joutunut junnuja nostamaan. Herran harmiksi ovat pelanneet niin hyvin, että ei ole kehdattu hankkia enää Petri Koskisia ja kumppaneita kesken kauden tekemään maaleja tarvittaessa.

Mutta jos nämä junnarit olisivatkin pelanneet ekat 1-2 peliä päin persettä, kyllä duffa olisi jotain veteraaneja sinne hankkinut, satavarmasti.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Mutta jos nämä junnarit olisivatkin pelanneet ekat 1-2 peliä päin persettä, kyllä duffa olisi jotain veteraaneja sinne hankkinut, satavarmasti.
Tästä samaa mieltä.

Ja kaiken lisäksi veteraanit saavat epäonnistua enemmän. Esim. AUK on pelannut läpi kauden aika lailla päin persettä. Sitä faktaa ei muuta edes pari hieman parempaa peliä. Jos on Dufvan valinta, on paikka kiintiökokoonpanossa loppuun asti. Tästä esimerkkinä juurikin tuo hirvikärpänen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kannattaa muistaa, että Uraman aikakaudella pelaajahankintoihin sotkeutui moni muukin. Nyt RD:lla on pelaajabudjetin puitteissa vapaat kädet vastata pelaajahankinnoista.

Lisäksi RD on Liigan kovapalkkaisin? valmentaja, jolta odotetaan kovia näyttöjä. Lähtökohtana RD:n pitääkin olla selvästi Uramaa parempi koutsi. Ensimmäisen kauden yskähtelyt voidaan laittaa projektin kasvukipuihin, tällä kaudella vain Mestaruus kelpaa. Puolustuspeli ja erikoistilanteet alkavat olla nähdäkseni nyt iskussa kevättä varten, vielä RD:n pitää hioa hyökkäyspeliä paremmaksi, joka on huomattavasti vaikeampaa.

Petri "takiaspallo" Koskinen ja Kimmo Koskenkorva kyllä jäävät joka tapauksessa RD:n aikakaudesta muistiin. Kossu luisteli pelistä toiseen ympäri kaukaloa ilman kiekkoa ja Koskinen opetti RD:n sanoin "työntekoa nuoremmille pelaajille". Pelillinen anti olikin sitten huomattavasti vaatimattomampaa, eikä työnteko heijastunut Petrin omiin peliesityksiin.

No näitä floppeja sattuu kaikille ja nyt RD on selvästi terästänyt otettaan. Toki esim. E.Riskan pelaaminen ja Kangasmäen siirto Mestikseen herättää kysymyksiä, mutta pakko luottaa Riston tietävän mitä tekee.
 
Viimeksi muokattu:

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Yksi tapa verrata valmentajien paremmuutta on katsoa voitettujen ottelujen suhdetta hävittyihin. Aina ennen ottelua Nelosella mainitaan nuo prosentit ja ottelujen määrä. Muistaakseni RD:n runkosarjavoittojen määrä liikkuu jossakin 57 prosentin tasolla. Myös playoffien prosentit kerrotaan, mutta en niitä muista. Uraman tai muidenkaan prosenteista en tiedä enkä sitä, mistä ne löytäisi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
RD:n prosentti runkosarjassa on 57,31 ja pudotuspeleissä 54,24.

Uraman lukemat ovat 54,19 ja 36,36.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
RD:n prosentti runkosarjassa on 57,31 ja pudotuspeleissä 54,24.

Uraman lukemat ovat 54,19 ja 36,36.

Kiitos tiedosta. Antaanhan tuo aika lailla osviittaa. Mistä nuo tiedot löytyvät?
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Neljässä kaudessa pari floppia...

2011-2012 meillä kävi kaiken maailman Mitja Robaria, Johan Björkiä, Esa Lehikoista...

2010-2011 taas oli Jussi Pernaata ja Aleksejs Sirokovsia...

Edeltävinä kausina sellaisia heikompia näyttöjä Uraman aikaan kävi antamassa myös sellaiset vahvistukset, kuten Mark Ardelan, Greg Jacina, Doug Nolan, Niklas Fögstrom, Chris Collins...

Ja kun hyvin esiintynyt Jaatinen sekä myös Ilomäki, joka kuitenkin oli ihan perusteltu haku edellisen kauden näytöt huomioon ottaen, lasketaan tuolle listalle, niin mitenkäs nämä meille Uraman toimesta rahdatut Tuomas Huhtaset, Kim Nabbit ja Aki Seitsoset?
Ja ettei taas faktat unohdu:

Robar oli toki floppi.

Björk ei varsinaisesti, joukkue pelasi muutenkin huonosti.

Lehikoinen ei ollut missään nimessä floppi eikä myöskään Uraman hankinta.

Pernaa pelasi 7 peliä, muistaakseni try-outilla(?)

Sirokovs edeltävällä kaudella kohtalaisilla tehoilla KHL:ssä, 12 peliä, low risk-high reward tyyppinen, floppi.

Ardelanilla oli hyvät tehot AHL:stä, kelpo kokeilu joka ei vain onnistunut.

Jacinalla myös hyvä kausi AHL:stä ja 14 peliä NHL:ää.

Samoin Collinsilla oli 22 maalin kausi alla AHL:ssä.

Nolan paikkasi loukkaantumisia 3 peliä.

Huhtaset, Nabbit ja muutkin ovat puhdasta neroutta Kossuihin ja Koskisiin verrattuna. Hymiö.


Enkä puhunut tuossa niinkään tuloksellisuudesta, joka ei ole sekään kovin hääviä, vaan pelin viihdyttävyydestä, Lukon peli ei yksinkertaisesti ole sellaista että sitä viitsisi katsoa tai jopa maksaa sen katsomisesta. Katsojaluvuista päätellen aika moni muukin on samaa mieltä. Kun vielä uusi seisomakatsomo on aivan perseestä, huonossa paikkaa ja liian kaukana kentästä niin tulos on tuo.

Toki iso osa on myös sillä, että Liigan taso on romahtanut kun kaikki vähänkään kädelliset on kupattu KHL:ään, Sveitsiin tai Ruotsiin. Liigassa pelaavat enää junnut, jäähdyttelijät tai sellaiset jotka eivät ole tarpeeksi hyviä em. liigoihin.

Kun vielä monien muiden joukkueiden tarkoituskin on vain sumputtaa keskialue, rikkoa ja kyttäillä virheitä niin kuka tuota viitsisi katsoa.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Pernaa pelasi 7 peliä, muistaakseni try-outilla(?)

Jacinalla myös hyvä kausi AHL:stä ja 14 peliä NHL:ää.

Pernaa tuli koko kauden sopimuksella, mutta halusi purkaa sopimuksen, koska ei peliaikaa juuri irronnut. Muutenkin häntä lähinnä suunniteltiin varmaankin rotaatiopakiksi.

Jacinan piti pelata jo kaudella 2007-08, mutta loukkaantuminen vei koko kauden. Sitten kaveri hankittiin seuraavaksi kaudeksi ja eipä onnistunut kuin oikeastaan yhdessä pelissä, jossa teki muistaakseni tehot 2+3.

Toki iso osa on myös sillä, että Liigan taso on romahtanut kun kaikki vähänkään kädelliset on kupattu KHL:ään, Sveitsiin tai Ruotsiin. Liigassa pelaavat enää junnut, jäähdyttelijät tai sellaiset jotka eivät ole tarpeeksi hyviä em. liigoihin.

En allekirjoita tätä. Samaan aikaan, kun KHL:ään lähtijöiden määrä on räjähtänyt käsiin, SHL:ään lähtevien määrä on laskenut lähes samassa suhteessa. NLA:han ei myöskään hirveän paljon suomalaisia ole eksynyt. NHL-kokeilijoitakin on vähemmän. Iiro Tarkki sanoikin, että nykyään Suomessa maksetaan yhtä hyvin, kuin Ruotsissa, joten näistä voi tehdä johtopäätöksen, että taso ei suinkaan ole huonontunut, vaan pysynyt kutakuinkin samana, kun samalla ollaan monissa joukkueissa alettu nostaa rohkeasti nuoria pelaajia Liigarinkiin mukaan.

Siitä toki samaa mieltä, että pelin viihdearvo on laskenut. Keskialueen trap elää edelleen. Se on kuitenkin fakta, että kun aletaan pelaamaan mestaruudesta, niin ei pokaaleja tuoda Äijänsuon mäkeen eikä minnekkään muuallekkaan iloisen hersyvällä hyökkäyspelaamisella. Puolustamisella voitetaan edelleen mestaruudet, tyylipisteet napataan hyökkäämällä.
 

Peery

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Enkä puhunut tuossa niinkään tuloksellisuudesta, joka ei ole sekään kovin hääviä, vaan pelin viihdyttävyydestä, Lukon peli ei yksinkertaisesti ole sellaista että sitä viitsisi katsoa tai jopa maksaa sen katsomisesta.
Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi seuraat Lukon pelejä, kun kerran annat ymmärtää että olet katsonut Lukon pelejä, mutta et kuitenkaaan viitsisi sitä seurata.

Juu ja en allekirjoita myöskään väitettä, että liiga olisi huono. Jokaisessa joukkueessa pelaa KHL:n tasoisia pelaajia. Juuri Suomi voitti Venäjän joukkueella, joka oli koottu miltein pelkästään liigasta pelaavista pelaajista. Kun taas Venäjän joukkue oli varmaan paras, mitä KHL:stä sai. (okei oli yksi peli vain, mutta kuitenkin)
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toisaalta myös Liigan taso on laskenut noista vuosista. Nykyään KHL vie kaikki sinne kelpaavat Sepät pois, myös kesken kauden. Ensi vuonna ilmiö kiihtyy, kun Jokerit tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon.

Erittäin hyvä pointti, mutta kyllä mielestäni Lukosta puuttui noina vuosina kunnon pelisysteemi. Lukko oli mielestäni paljon hyökkäämispainotteisempi ja puolustus jäi erittäin räikeästi kakkossijalle. Sanonta hyökkäys on paras puolustus ei mielestäni pidä paikkaansa, ellei se päädy maaliin ja niin ei voi olettaa joka hyökkäyksessä.

Nyky Lukossa hyökkäyksen jälkeen osataan olla valmiita puolustamaan - ennen ei. Otetaan pari esimerkkiä: Morrison ja Lindgren. Näkikö kukaan näiden miesten tekevän omissa mitään merkittävää suoristusta ( PARIN KAUDEN AIKANA) toisin kuin Tukonen tai Vahalahti, jotka pystyvät hyvän hyökkäyspelaamisen lisäksi pistämään kroppaa peliin omassa päädyssä ja olemaan siellä ajoissa. Tähänkin otan esimerkin: Viime vuoden pleijareissa toinen vieraspeli ja Tukonen blokkaa kovan laukauksen. Se sattui varmasti enemmän kuin mikään siihen asti sillä kaudella. Äijä oli aivan sekaisin, mutta taisteli tilanteen loppuun asti. Kun mies pääsi vaihtoon sai huilata ja kerätä itsensä ja loppujen lopuksi ratkaisi koko ottelun jatkoajalla Lukolle.

Neljässä kaudessa pari floppia...

2011-2012 meillä kävi kaiken maailman Mitja Robaria, Johan Björkiä, Esa Lehikoista...

2010-2011 taas oli Jussi Pernaata ja Aleksejs Sirokovsia...

Edeltävinä kausina sellaisia heikompia näyttöjä Uraman aikaan kävi antamassa myös sellaiset vahvistukset, kuten Mark Ardelan, Greg Jacina, Doug Nolan, Niklas Fögstrom, Chris Collins...

Ja kun hyvin esiintynyt Jaatinen sekä myös Ilomäki, joka kuitenkin oli ihan perusteltu haku edellisen kauden näytöt huomioon ottaen, lasketaan tuolle listalle, niin mitenkäs nämä meille Uraman toimesta rahdatut Tuomas Huhtaset, Kim Nabbit ja Aki Seitsoset?

Hyvä, että joku keräsi nämä Uraman flopit yhteen. Lisään vielä pari nimeä: Nolan Pratt. Mies kelpasi Uramalla varmasti vain aikaisempien saavutusten perusteella, eikä Uramalla ollut mitään käsitystä millainen äijä on tulossa. Hän oli Lukolle varmasti erittäin kallis ja erittäin paska. Miehen panos oli olematon ja se kokemus mitä hän omasi niin sitä ei koskaan nähty kentällä. Entä Anssi Rantanen? Ei ollut toki kallis pelaaja, mutta oliko miehestä mihinkään muuhun kuin tappelemaan? Ei varmasti. Kompurointi ja yleinen spedeily olivat tavaramerkki. Riskat pystyvät samaan tappeluun ja ärsyttämiseen tekemättä oikeasti typeriä jäähyjä ja pystyvät myös tekemään erittäin hyvää työtä muutenkin Rauman Lukolle. Ainakin Filip Riska.

Viime kaudella RD:lle tarjottiin erittäin halvalla myös Petr Reginiä. Urama olisi varmasti ottanut samantien miehen. RD ei ottanut, koska ei kokenut tarvetta miehelle. Ylipäätään RD:n ja Uraman vertailu on erittäin typerää, koska vähintään 90% jääkiekkoa seuraavista suomalaista tietää, että RD on parempi valmentaja. 10% Lukeutuvat ennakkoluuloiset raumalaiset. Ajatelkaa muuten, jos RD olisi ottanut Reginin, että taas yksi pelaaja olisi istunut katsomossa ilman pelituntumaa ja NHL:n jatko olisi yllättänyt Lukon täysin. Urama ei olisi asiaa varmasti edes miettinyt, koska siinä päässä ei liiku mikään muu kuin leuat purkkaa mässätessä.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja ettei taas faktat unohdu:

Robar oli toki floppi.

Björk ei varsinaisesti, joukkue pelasi muutenkin huonosti.

Lehikoinen ei ollut missään nimessä floppi eikä myöskään Uraman hankinta.

Pernaa pelasi 7 peliä, muistaakseni try-outilla(?)

Sirokovs edeltävällä kaudella kohtalaisilla tehoilla KHL:ssä, 12 peliä, low risk-high reward tyyppinen, floppi.

Ardelanilla oli hyvät tehot AHL:stä, kelpo kokeilu joka ei vain onnistunut.

Jacinalla myös hyvä kausi AHL:stä ja 14 peliä NHL:ää.

Samoin Collinsilla oli 22 maalin kausi alla AHL:ssä.

Nolan paikkasi loukkaantumisia 3 peliä.

Huhtaset, Nabbit ja muutkin ovat puhdasta neroutta Kossuihin ja Koskisiin verrattuna. Hymiö.


Enkä puhunut tuossa niinkään tuloksellisuudesta, joka ei ole sekään kovin hääviä, vaan pelin viihdyttävyydestä, Lukon peli ei yksinkertaisesti ole sellaista että sitä viitsisi katsoa tai jopa maksaa sen katsomisesta. Katsojaluvuista päätellen aika moni muukin on samaa mieltä. Kun vielä uusi seisomakatsomo on aivan perseestä, huonossa paikkaa ja liian kaukana kentästä niin tulos on tuo.

Toki iso osa on myös sillä, että Liigan taso on romahtanut kun kaikki vähänkään kädelliset on kupattu KHL:ään, Sveitsiin tai Ruotsiin. Liigassa pelaavat enää junnut, jäähdyttelijät tai sellaiset jotka eivät ole tarpeeksi hyviä em. liigoihin.

Kun vielä monien muiden joukkueiden tarkoituskin on vain sumputtaa keskialue, rikkoa ja kyttäillä virheitä niin kuka tuota viitsisi katsoa.

Anteeksi nyt vaan, mutta sinun puolustelusi eivät perustu mihinkään muuhun kuin tilastoihin. Tilastot ovat oikeasti erittäin valheellisia aika usein. Kuka olisi ottanut tilastojen perusteella Ryan Zapolskin Lukkoon, koska pelasi kuitenkin ECHL:ää, joka on Mestiksen tasolla ja vielä ykkösveskariksi? Ei varmasti kukaan.

Itseäni Lukon peli viihdyttää niin kauan kuin pelisysteemi on voittava. Lukko pelaa tällä hetkellä taktisesti järkevää ja voittavaa kiekkoa, mikä ei sano sinulle yhtään mitään.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Ja ettei taas faktat unohdu:

Robar oli toki floppi.

Björk ei varsinaisesti, joukkue pelasi muutenkin huonosti.

Lehikoinen ei ollut missään nimessä floppi eikä myöskään Uraman hankinta.

Pernaa pelasi 7 peliä, muistaakseni try-outilla(?)

Sirokovs edeltävällä kaudella kohtalaisilla tehoilla KHL:ssä, 12 peliä, low risk-high reward tyyppinen, floppi.

Ardelanilla oli hyvät tehot AHL:stä, kelpo kokeilu joka ei vain onnistunut.

Jacinalla myös hyvä kausi AHL:stä ja 14 peliä NHL:ää.

Samoin Collinsilla oli 22 maalin kausi alla AHL:ssä.

Nolan paikkasi loukkaantumisia 3 peliä.

Huhtaset, Nabbit ja muutkin ovat puhdasta neroutta Kossuihin ja Koskisiin verrattuna. Hymiö.
Ehkä minun olisi pitänyt tosiaan laittaa tuo viestini viimeinen kappale sittenkin alkuun. Tosiaan, kun Dufvan miinuksiksi lasket hyvin esiintyneen Jaatisen sekä Ilomäen, jonka potentiaalin perusteella hankinta oli varsin perusteltu, niin myöskin jokainen noista mainitsemistani nimistä oli Uramalle miinus.

En niinkään tuota listausta tehnyt sillä mielellä, että jokainen mainitsemani pelaaja oli täysin huono, tai että hankintaa ei olisti alusta astikaan pitänyt tehdä. Kuten itsekin listasit, monella oli takana hyviä kausia ja olivat varmasti "kelpo kokeiluja", mutta lopulta voidaan luokitella sitten flopeiksi samoin kuten nämä Dufvan "aivopieru"-Jaatiset ja Ilomäet.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ennustin ennen kauden alkua Lukon pelaavan sijoista 7-10, ja se sisälsi oletuksen Zapolskin floppaamisesta ja uuden "norosen" hankinnasta.

Kun kuitenkin Zapolski on osoittautunut erinomaiseksi + Gagnonin hankinta päälle, niin on aivan täysin käsittämätöntä, että Lukko ilmeisesti todella pelaa sijoista 7-10. Juujuu, kotietukin on lähellä ja blaablaa, mutta viime aikojen otteet alkavat muistuttaa viime kevään runkosarjan lopun romahdusta.

Eikä varmaankaan ole minkäänlaista epäselvyyttä mistä(kenestä) tämä johtuu.
 

Peery

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennustin ennen kauden alkua Lukon pelaavan sijoista 7-10, ja se sisälsi oletuksen Zapolskin floppaamisesta ja uuden "norosen" hankinnasta.

Kun kuitenkin Zapolski on osoittautunut erinomaiseksi + Gagnonin hankinta päälle, niin on aivan täysin käsittämätöntä, että Lukko ilmeisesti todella pelaa sijoista 7-10. Juujuu, kotietukin on lähellä ja blaablaa, mutta viime aikojen otteet alkavat muistuttaa viime kevään runkosarjan lopun romahdusta.

Eikä varmaankaan ole minkäänlaista epäselvyyttä mistä(kenestä) tämä johtuu.
Älä leiki erästä vuosilukumerkkiä. Enkä tiedä, miksi tartun tähän mutta kuitenkin. Tarkoitat varmaan Jokerit peliä ja HIFK peliä. Romahdus tosiaan.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennustin ennen kauden alkua Lukon pelaavan sijoista 7-10, ja se sisälsi oletuksen Zapolskin floppaamisesta ja uuden "norosen" hankinnasta.

Kun kuitenkin Zapolski on osoittautunut erinomaiseksi + Gagnonin hankinta päälle, niin on aivan täysin käsittämätöntä, että Lukko ilmeisesti todella pelaa sijoista 7-10. Juujuu, kotietukin on lähellä ja blaablaa, mutta viime aikojen otteet alkavat muistuttaa viime kevään runkosarjan lopun romahdusta.

Eikä varmaankaan ole minkäänlaista epäselvyyttä mistä(kenestä) tämä johtuu.

Lukon sijoitushan kärsii aivan täysin huonosta alusta. Huonon alkukauden ja Gagnonin tulon jälkeen Lukko on poiminut pisteitä 3. - 6. eniten. Tuon kuntopuntarin sijalla 3-6 olevat ovat noin 3 pisteen sisällä. Se ei mielestäni ole kovin huono.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Petu itsekin toteaa lehdessä että rehellinen työnteko on loppunut joulutauon jälkeen ja mustelmia pitää ottaa jos JYPille aikoo maaleja tehdä.
Lainaus Nummelin-ketjusta.

risto ei tunnetusti ole mikään pelikirjanero ja "Lukossa ei pelikirjoilla pelata" vai miten se Koivisto ennen kautta totesikaan. Mutta nyt sitten ilmeisesti asennepuolikaan ei ole joukkueella kunnossa vaikka sen piti olla oikein duffan erityisalaa.

Nyt kun kumpikaan homma ei toimi, niin voisiko joku kertoa, että mitä vittua se keisari dufang oikein Lukossa tekee?
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lainaus Nummelin-ketjusta.

risto ei tunnetusti ole mikään pelikirjanero ja "Lukossa ei pelikirjoilla pelata" vai miten se Koivisto ennen kautta totesikaan. Mutta nyt sitten ilmeisesti asennepuolikaan ei ole joukkueella kunnossa vaikka sen piti olla oikein duffan erityisalaa.

Nyt kun kumpikaan homma ei toimi, niin voisiko joku kertoa, että mitä vittua se keisari dufang oikein Lukossa tekee?

En tiedä miksi jaksan joka kerta tarttua näihin, mutta miten niin ei ole asenne kohdallaan? Jos yksi tai kaksi ottelua menee huonosti niin asenne on koko kauden osalta menetetty, jos RD on peräsimessä? Tässä on nyt alla hienot voitot mm. Kärpistä, HIFK:stä ja Jokereista. Sen jälkeen JYP:lle kaksi tappiota ja joukkueella on asenteessa vikaa. Juu selvä näin se menee kyllä! Lisää näitä.

Jos Lukko olisi Kärppien asemassa niin osa vaatisi RD:lle potkuja sen takia, että viimeisestä 6:sta ottelusta on hävitty 4. Onhan se kuitenkin kevätpuoliskolla aivan hirveä katastrofi. Pohtiikohan Kärpät tällä hetkellä Marjamäen potkuja? Vielä kuitenkin voivat pelastaa mestaruusjunansa...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Niin, Lukkohan pelasi RD-aikakauden parhaimman pelinsä tiistaina Jokereita vastaan. Ehkä sen jälkeen on hieman menty harjoituksissa sillä mielialalla, että aika mestareita tässä ollaan, kun vaan halutaan. No, JYP luisteli Lukon yli ja palautti mukavasti takaisin tasaiselle.

En usko mihinkään asennevammaan, mutta kun hieman keskittyminen jää auki 100%sta, niin Liigassa tahtoo tulla turpaan, varsinkin näitä kärkijoukkueita vastaan.

Tietysti se on valmennuksen homma lukea rivistön mielentilat joka päivä. Jos menee mukavuusalueelle, niin runtua vaan. Ehkä valmennus olisi voinut hommansa paremminkin tehdä näissä JYP-peleissä ja niiden valmisteluissa.

***

Iso viikko tulossa kahden matsin muodossa. Paikka on jäädä pisteittä, mutta ottaa myös kuusi pistettä, kunhan vaan homma toimii ja veskari on 94%:n kunnossa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin, Lukkohan pelasi RD-aikakauden parhaimman pelinsä tiistaina Jokereita vastaan. Ehkä sen jälkeen on hieman menty harjoituksissa sillä mielialalla, että aika mestareita tässä ollaan, kun vaan halutaan. No, JYP luisteli Lukon yli ja palautti mukavasti takaisin tasaiselle.

En usko mihinkään asennevammaan, mutta kun hieman keskittyminen jää auki 100%sta, niin Liigassa tahtoo tulla turpaan, varsinkin näitä kärkijoukkueita.

Eikös joukkueessa ole niin paljon kokemusta ja voitettuja Mestaruuksia, että tuollainen löysäily yhden voitetun runkosarjapelin jälkeen on aika epätodennäköistä?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eikös joukkueessa ole niin paljon kokemusta ja voitettuja Mestaruuksia, että tuollainen löysäily yhden voitetun runkosarjapelin jälkeen on aika epätodennäköistä?

Onhan sitä, vaikka muille jakaa. En nyt varsinaisesti tarkoittanut löysäilyä, eikä sitä kyllä nähtykkään. Hiki tuli, yritystä oli, mutta se ihan viimeinen rutistus olisi voinut olla parempaa. Aikaa kuvaavaa herpaantumiselle oli Zalewskin syöttö Nenoselle maalin eteen. Helppo tilanne, mutta kun et keskity siihen yksittäiseen syöttöön kunnolla, niin äkkiä se karkaa mihin sattuu.

Lauantain pelin jälkeinen palaveri oli aika pitkä, joten ehkä siellä jo lyötiin kaikkien kalloon faktat pelaamisesta Liigassa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ardelanilla oli hyvät tehot AHL:stä, kelpo kokeilu joka ei vain onnistunut.

Eikos Ardelan ollut ihan selkea vahvistus, mutta sikaili jotain ruotsinlaivalla ja sai samantien kenkaa?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös