Ilmoitukset

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Risto Dufva Jukurien päävalmentajaksi 2016–2019

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 18.09.2015 klo 14.27.

 1. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Joukkue pelannut huikean alkukauden. Eilisen pelin jälkeen havainnoin varmaan samoin kuin monet muutkin. Väsyttävä ja aneeminen Jukurilauma poistui paikalta jälleen kerran tappion saattelemana. Miksi? Onko maha täynnä?

  On valmennusjohdon tehtävä valmistaa pelaajat peliin viime kädessä. Alkukauden mentaalilla tämäkin peli olisi ollut voitettavissa.

  Ärsyttää muutenkin nuo markkinamiesten tempaukset pelin ehdoilla.
   
 2. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Vai onko niin, että kannattajien odotukset hienon alkukauden jälkeen ovat nousseet niin korkealle, että kaikki muu kuin maksimionnistuminen lasketaan aneemiseksi?

  Jukurit lähtee edelleen joka ainoaan liigamatsiin materiaalitakamatkalta, mikä vaihtelee isosta massiiviseen. SaiPaa vastaan Jukurit tuli hienosti rinnalle, mutta pienissä marginaaleissa peli kääntyi lopulta SaiPalle. Itse en nähnyt tuossa aneemisuutta kuin ensimmäisessä erässä.

  Dufva joutuu koko ajan taiteilemaan kovan draivin mukanaan tuomien väsymyshaasteiden kanssa. En usko että kenelläkään on maha täysi. Toivokaamme että vaikea aika päättyy pian ja joukkue kykenee säilymään freesinä. Onneksi avainpelaajat ovat säilyneet terveinä.
   
 3. paraspelaaja Jäsen

  Liigavalmentaja kaipaa jääkiekkoon lisää maaleja: "Ratkaisu olisi leventää maalia kiekon leveyden verran" | Yle Urheilu | yle.fi

  Dufvan mielestä peli on tylsää. Maaleja pitäisi suurentaa.

  Piikikkäästi voisi todeta, että ehkäpä Risto voisi muiden huippuvalmentajien tapaan keskittyä kehittämään hyökkäyspelaamista siten, että keskustaa puolustavat taktiikat - joita herra itsekin on suorastaan rakastanut - menettäisivät tehoaan. Itse en muuten ymmärrä, mikä juuri maaleista tekee niin "viihdyttäviä". Pelissä tapahtuu muutakin. (tarttukaa nyt tähän, tarttukaa!)

  Asiasta toiseen: Ville Nieminen on mukana MTV:n studiotiimissä. Erittäin mielenkiintoista päästä kuulemaan Nemon mietteitä. Kyseessä valmentaja, joka on heti uransa alkuun päässyt ytimeen modernin suomalaisen identiteetin ja pelipuheen suhteen :)
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En tiedä tuosta, mut helkkarin nopea tuo Nemo on...oli vielä Mikkelissä klo 17 alkaneissa valokuvanäyttelyn avajaisissa.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Sillä on nopea auto.

  Ja heti ytimessä! Tuo oli jo pyhäinhäväistys, kun Nemo kertoi Kanadan pelanneen viime finaalissa Meidän peliä :)
   
 6. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Ei ole ihan yksinkertainen juttu toi maalien leventäminen. Kaukaloiden pohjalaatoissa kun on tolppien kohdalla holkit, joihin ne maaleja paikallaanpitävät kumitutit työnnetään. Ne reiät, joita aika ajoin kesken erääkin poraillaan. Niitä pitäisi siirtää eikä se välttämättä onnistu koska samassa laatassa menee jäähdytysputket. (Ne holkit on sijoitettu sinne putkien väliin laattaa valettaessa. Siinä äkkiä porttaisiin jäähdytysputket poikki.
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  No voi helvetti toi mikää ongelma ole nykypäivänä sano rakennusmies.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  jos Suomessa suurennettaisiin maaleja ja muualla ei niin olisi ainakin MM-kisoihin selitys valmiina. Suomessa olisi menny sisään
   
 9. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 10. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jatkoajan jutusta:

  Onko aktiivinen jääkiekko parempaa kuin passiivinen?
  − En ymmärrä sitä termiä, mitä on passiivinen jääkiekko. Minun mielestäni passiivinen jääkiekko on sellaista, että jätetään mailat kotiin, eikä mennä peliin ollenkaan. Siinä ollaan tosi passiivisia. .


  On vain yksi Risto Dufva.
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, on huikeaa settiä.
   
 12. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kysymys on sitä luokkaa ettei tuohon paljon muutenkaan voi vastata. Arvostan Dufvan vastausta. Onneksi on näitä jotka ei lähde heti vastauksena työntämään jotain hokijargonia.
   
 13. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Täytyy myöntää että repesin ku Dufvalta kysyttiin CHL-studiossa mitä Jukureille kuuluu

  - " Ihan hyvää kuuluu ku kausi ei ole vielä alkanut "
   
 14. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tässähän ei sitten ollut Ristolla lainkaan huumoria mukana. Hän ihan tarkkaan tiesi joukkueensa iskukyvyn.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Millähän käärmekeitoilla meinaa RD saada kurssin kääntymään kun ei tämä ihan satukirjasta ole kauden aloitus (ehkä ennemminkin vitsikirjasta). Pitäisi saada vähintään se viime kauden "paras yhdestä" mentaliteetti päälle vaikka maksaakin korostuneena väsymisenä ja loukkaantumisriskinä. Ei ole kyllä vielä oikein kesän kärkihankinnat päässeet yllättämään positiivisesti. Vähätalo sentään hyvä uusista ketä on kentällä käytetty.
   
 16. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Risto jos joku osaa tuon laivan kääntää, mikä Mikkelissä on jos ei nyt karilla, niin vähän eksyksissä. RD on kovissa liemissä keitetty eikä hetkahda vähästä, korkeintaan vitsin murjaisee ja se siitä. Nemo Niemisestä en olisi niin varma, vaikka muuta esittää. Tsempit Mikkeliin!