RIP-ketju

  • 2 907 695
  • 11 696
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Toivotan Fidelille lepoa. Vaan ei toiminut sosialistinen vallankumous Kuubassakaan, kuten ei ole toiminut sosialistinen yhteiskuntamalli missään muuallakaan, eikä milloinkaan tule toimimaan. Tosin tästä ei Castrolla ollut samalla tapaa empiiristä näkemystä kuin meidän ajassamme ihmisillä on, tai pitäisi olla. Neuvostoliiton hulppea taloudellinen tuki piti Kuubassa jonkinmoista illuusioiden kuplaa yllä pitkään, kunnes sponsori otti ja meni konkurssiin. Fidel ehti vielä nähdä ja mitä ilmeisimmin myös käsittää, että vituiksi meni.

Mies oli myös tunnettu tolkuttoman pitkistä puheistaan milloin missäkin tilaisuuksissa. Eipä uskaltanut kukaan hoputella äijää tuntienkaan pajattamisen jälkeen, keskeyttämisestä puhumattakaan.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Tervemenoa helvettiin Fidelille. Tyranni, kansansa alistaja ja murhaaja ei kevyitä multia ansaitse.

Kuuba ei ole koskaan ollut mikään paratiisi, samanlainen persläpi ja kansan vankila kuin itäblokin valtiot Euroopassa. Ja sama meno siellä jatkuu vieläkin.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Diktaattoreille en ole valmis heti toivomaan rauhaisaa lepoa. Toivon että he syntyvät kerran-pari uudestaan totalitaariseen diktatuuriin ja tällä kertaa sellaisena ihmisenä, jota vainotaan ja jonka läheisiä hallitus tappaa. Pari ihmiselämää tuossa roolissa niin sen jälkeen suon ikuisen levon.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Diktaattoreille en ole valmis heti toivomaan rauhaisaa lepoa. Toivon että he syntyvät kerran-pari uudestaan totalitaariseen diktatuuriin ja tällä kertaa sellaisena ihmisenä, jota vainotaan ja jonka läheisiä hallitus tappaa. Pari ihmiselämää tuossa roolissa niin sen jälkeen suon ikuisen levon.

Mitä jos Castro oli uudestisyntynyt ja löysi kommunismin edeltäneen elämänsä perusteella?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Mitä jos Castro oli uudestisyntynyt ja löysi kommunismin edeltäneen elämänsä perusteella?
Ehkä päivystävällä sielunvaelluskäsittelijällä oli ollut Tuonpuoleisen Uudelleensyntymiskeskuksessa äkäinen krapula, kun tulevan Castron sielua koskeneet paperit saapuivat pöydälle. Perin juurin oloonsa kyrpiintynyt esoteerinen konttorirotta taisi mäjäyttää kiukuspäissään Castron lanketteihin tuhdit leimat, ennen kuin lähti Hornan Tuuttiin juomaan loiventavia. Sielutuunaamon asentajat tietysti ihmettelivät tulevalle syntyjälle määrättyjä hirmuisia ominaisuuksia, mutta paskanko väliä, kun töissä sitä vaan oltiin. Ja räyhäsosialismi tuntui muutenkin olevan noihin aikoihin jonkinmoinen muotimauste Uudelleensyntymiskeskuksessa, joten mitäpä asentajat herrojen oikkuja perään kyselemään. - Lähdepäs siitä saakeli partaa kasvattamaan, murjaisi pääasentaja potkaistessaan valmiiksi ruuvaamansa sielun eetteripyörteisiin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Adios roter caudillo. Vuonna 1994 odottelin jo aikasi päättyvän. Nyt se sitten päättyi. Oli jo aikakin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokos kapitalistit painavat täyttä häkää Fidel-paitoja saadakseen tiedostavien nuorten rahat? Vai olisko pitänyt jäädä yhtä nuori ja kaunis ruumis kuin siitä toisesta kaverista, että paidat tekisivät kauppansa?
 

MegaForce

Jäsen
Vaikka Castrossa oli monta vikaa ja sodan kovettama, kuten monet täällä ovat sanoneet, oli hän silti aikansa uudismielinen ja nuori idealisti. Lopulta kyllä myi itsensä Neuvostoliitolle. Ollaan Fidelistä ja aatteesta mitä mieltä tahansa, niin yksi historian merkkihenkilöistä on nyt poissa. Maailma muuttuu, niin Kuubakin pikku hiljaa.

R.I.P
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Castro jakoi mielipiteitä niin oikealla kuin vasemmalla. Huonoa ja hyvää. Tässä pari kannanottoa isosta persoonasta. Siitä tuskin kukaan on eri mieltä.

Fidel Castro on poissa – "supersaavutuksia", virheitä ja pitkiä puheita | Ulkomaat | Kaleva.fi

tässä lyhyt ja oikova kommentti tulevalta jenkkipressalta. Taitaa kohta liehua Usa:n lippu Kuuban oman tilalla.

Trump: Fidel oli julma diktaattori ja sortaja | Ulkomaat | Kaleva.fi

Joka tapauksessa Fidel on nyt uuden "vallankumouksen" edessä.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Tänään nukutettiin Perro, meidän koira. 13 vuotta yhteistä taivalta, yli puolet mun elämästä. Perro sai elää niin hyvän ja onnellisen elämän kuin koiralla vaan voi olla.
 

Ribals

Jäsen
Kevyet mullat Chapecoensen joukkueelle ja lennolla mukanaolleille, ketkä kuolivat lento-onnettomuudessa.

Edit. Viilausta
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kevyet mullat Chapecoensen joukkueen pelaajille, ketkä kuolivat lento-onnettomuudessa.

Aivan karmeaa, ainoa posi jos tuosta voi sellaista edes kaivaa että muutama henkilö jäi eloon. Mitenhän edes tuollaisesta lento-onnettomuudesta voi pelastua? On ollut kyllä yläkerran kaverit puolella.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sinne meni melkein sata ihmistä joista suurin osa oli elämänsä kunnossa. Rauhaisaa lepoa lentoturman uhreille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nyt on kuvia stadionilta minne kannattajat ovat kerääntyneet suremaan. On tuo melkoista kyllä. Se on yksi asia, jos oma joukkue menee konkurssiin ja lakkaa olemasta, mutta aavistuksen eri, jos oma joukkue kuolee.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
HS uutisoi että toimittaja Ilkka Malmberg on kuollut 62-vuotiaana nopeasti edenneeseen haimasyöpään:
Toimittaja Ilkka Malmberg on kuollut - Kotimaa - Helsingin Sanomat
Verrattain harvoja toimittajia tulee nimeltä tiedettyä, mutta Malmberg kuului tähän joukkoon. Itse olen ainakin nauttinut useista Kuukausiliitteen juttusarjoista, tuoreimpana ensimmäisestä maailmansodasta "reaaliajassa" (joskin 100 vuotta jälkikäteen) kerrottu sarja. Alla vielä linkki HS:n koostamaan Malmbergin juttukokoelmaan, missä tuo kesken jäänyt projektikin mainitaan:
Matka keskitysleirille ja Suomen kuuluisin hehtaari – kokoelma Ilkka Malmbergin juttuja - Kotimaa - Helsingin Sanomat
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Emerson, Lake and Palmer -yhtyeen Facebook -sivulla julkistettiin juuri tieto, että bändin keulakuva Keith Emerson on nukkunut viime yönä pois kotonaan. Ei muuta kuin rauhaisat levot. Siinä meni ehkä kaikkien aikojen kovin populaarimusiikin kosketinsoittaja.

Näin maaliskuussa. Nyt samassa paikassa kerrottiin Greg Laken siirtyneen ajasta iäisyyteen eilen syövän uuvuttamana.

R.I.P. Yksi ehdottomista suosikkilaulajistani progen saralla. Alkuaikojen King Crimson sekä kulta-aikojensa ELP olivat huikeita yhtyeitä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Nyt siis koko "The Right stuff"-jengi on kuollut.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kevyet mullat Greg Lakelle. Alansa urauurtavimpia basisteja niin King Crimsonin leivissä kuin ELP:ssäkin. Laken bassottelu oli tärkeässä osassa ELP:tä ja se loihti yhdessä Greg Palmerin ja Keith Emersonin työskentelyn ohella vankan perustan ELP:n progelle. Nyt kun Emerson ja Lake ovat Tuonelan portista poistuneet, niin Greg Palmer kantaa enää ainoana maan päällä ELP:n arvokasta perintöä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös