RIP-ketju

  • 2 908 370
  • 11 700

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
R.I.P Riki Sorsa

Juuri kuulin saman uutisista. Tuli aika hölmö olo kessu huulessa. Voisi olla korkea aika lopettaa.

Edit: Juurikin tuo Pavlovin Koiran mainitsema tietoisku tuli saman tien mieleen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuntuu erittäin pahalta! Lepää rauhassa Riki.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
RIP tosiaan.
Oli muuten hemmetin pysäyttävä se tv:n tietoisku jossa Riki Sorsa itse tokaisi että "lopetinko liian myöhään (tupakoinnin)": Tämä siis tapahtui silloin kun hän jo tiesi ettei syöpää enää voida pysäyttää.

Kyllä. Tuo tietoisku kävi mielessä, kun heti uutisen kuultuani päätin kuitenkin käydä aamukahvi-tupakalla. Pysäyttävimpiä tietoiskuja koskaan. Kevyet mullat, Riki Sorsan veljen veli. Reggae, okei.

Vapun tienoilla keskuudestamme poistui myös kaikkien aikojen menestyneimmän suomenhevosen Vieskerin osaomistaja, valmentaja ja ohjastaja Kaarlo Ahokas, 58-vuotiaana. Olihan siinä maaotteluhenkeä, kun näin VIeskerin voittavan Elitkampenin Solvallassa 1999.
 

Pulle Nah

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palevan Kallo
Kevyet mullat, Riki.

Kerran työasioissa juttelin hänen kanssaan ja jäi kyllä miellyttävä kuva hänestä, ei leijunut ollenkaan vaikka toki boheemilta vaikutti.

Se tietoisku myös pysäytti.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tuntui kyllä pahalta lukea Rikin nukkuneen pois.. kevyet mullat..

Tuo Rikin kampanjointi tupakointia vastaan oli myös koskettava ja pysäyttävä. Varsinkin lopun sanat raskaan huokauksen kera "lopetinko liian myöhään" luulisi herättelevän jokaista tupakoijaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Rauhaisat levot Rikille. Tervakeuhkona tuo Riki Sorsan kampanjointi kolahti aika kovaa silloin sen nähtyäni, ja samat fiilikset tuli jälleen tämän uutisen myötä. Jospa sitä saisi otettua itseäänkin niskasta kiinni.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vapun tienoilla keskuudestamme poistui myös kaikkien aikojen menestyneimmän suomenhevosen Vieskerin osaomistaja, valmentaja ja ohjastaja Kaarlo Ahokas, 58-vuotiaana. Olihan siinä maaotteluhenkeä, kun näin VIeskerin voittavan Elitkampenin Solvallassa 1999.

Huh, tämä meni ohi. Minulla on sohvapöydällä Viesker-lautanen minkä sain kaverilta läksiäislahjaksi. Monta kertaa on kyseinen herra nähty livenä ja muutenkin seurattu.

Riki Sorsaan ei sen sijaan ole minkäänlaista kosketuspintaa, mutta ilmeisen hieno mies.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Lepää rauhassa Riki Sorsa. Haaveissa vainko oot mun oma suosikkini Sorsan tuotannosta, muutama muu kappale iskee myös hyvin. On kyllä ollut julmat viime vuodet suomimusiikin saralla, eipä taida olla paljon tekiämiehiä/naisia jäljellä.. paitsi Danny!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Erittäin harmillinen uutinen tuo Riki Sorsan poismeno.

Useamman hienon kappaleen ehti Riki tehdä; Haaveissa vainko oot mun oli oma suosikkini. Tuossa kappaleessahan Sorsan karismaattinen lauluääni yhdistettynä komeaan saksofonin soittoon muodosti loistavan kombinaation.

Voimia Rikin omaisille täältä.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
R.I.P Riki Sorsa. Haaveissa vainko oot mun oli tietysti se kovin veto meikäläiselle.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
R.I.P Riki Sorsa, ehdottomasti.

Huomaan syöpään liittyvissä menetyksissä herkistyväni kyllä, tämä kuului joukkoon. Haaveissa vainko oot mun on minulle myös se ehdoton suosikki.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Helsingin yliopisto: Akateemikko Ilkka Hanski kuollut

Ei ehkä suurelle yleisölle kovin tuttu nimi, mutta alallaan todella kova seppä ihan maailman tasollakin.
Ilkka Hanski oli yksi opettajistani yliopistolla n. 20 vuotta sitten. Hänen luentona olivat aina mielenkiintoisia ja hyvin valmisteltuja, ja hän jaksoi innostaa myös meitä sellaisia biologian opiskelijoita, jotka eivät hänen alalleen olleet suuntaamassa. Hänen tenttinsä eivät olleet liian vaikeita, ja kysymykset tulivat oleellisista asioista, toisin kuin joillain muilla ansioituneilla professoreilla, Hieno mies!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllä minäkin R.I.P. Rikille sanon. Hänestä välittyi kuva todella fiksusta kaverista, jolla ei ollut millään muotoa noussut menestys ja julkisuus hattuun. Miehen musiikkia en suuremmin ole kuunnellut, mutta tietty nuo ikivihreät, kuten Joki, Muuttohaukka, Haaveissa vainko oot mun sekä Reggae OK ovat tuttuja, Reggae OK:n lasken melko tyhjänpäiväiseksi renkutukseksi, mutta nuo muut ovat jo varsin toimivia kappaleita. Ja etenkin tuota Muuttohaukkaa on pakko kehua, Siinä on yksi hienoimmista tietämistäni iskelmäkappaleista, ja lisäksi täytyy todeta, että kyseessä on harvinaisen onnistunut käännösbiisi. Alkuperäinen Aftonfalken on niin ikään todella komea kappale.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016051321555105_ul.shtml

RIP Susannah Mushatt Jones 1899-2016. Oli vanhin elossa oleva ihminen. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että elossa on (todistettavasti) enää yksi 1800-luvulla syntynyt ihminen, Emma Morano, s. 29.11.1899

Moninaiset ovat pitkän iän metodit. Jones kertoi, ettei ollut juonut tai polttanut koskaan. Joku aiempi ikäveteraani taas kertoi naukanneensa säännöllisesti, toki kohtuudella mutta silti.

Geeneistä ja tuurista tuo on kiinni, eivät ne elintavat tunnu ikää pidentävän tai lyhentävän ellei ole kyse poikkeuksellisista ääripäistä. Ja niidenkin osalta kyse on tuureista ja geeneistä: kyllähän se on melkoinen ihme, että esimerkiksi Ozzy tai Keith Richards vielä tällä pallolla tallustavat ja Lemmykin eli 70-vuotiaaksi.

1800-luvun ihmiset siirtyvät tosiaan historian lehdille lopullisesti heti kun Moranon aika koittaa. Ei siinä montaa vuotta luultavasti mene, Jeanne Calmentin 122 vuottahan on tähänastinen maksimi.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
RIP Hombre Lampinen. Boycott oli kova juttu silloin kasarilla, myöskin Tommin ja Hombren akustinen levy pyörähtää vielä nykyisinkin joskus soittimessani.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensin lähti Riki Sorsa ja sitten lähti Lasse Mårtenson. Kovia nimiä lähti samalle viikolle. Kevyet mullat molemmille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös