RIP-ketju

  • 2 887 316
  • 11 650

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kaikille kouvolalaisille urheilunseuraajille tuttu ja yksi jäähallinkin kaikkien aikojen kovimmista penkkiurheilijoista Petri Hypén on kuollut.

Kova äijä oli. Kelasi sillä rullatuolillaan Kauppalankadun mäkeä kelillä kuin kelillä, ei haitannut vaikka oli loskapaskaa polviin asti. Moni muu ei meinannut päästä kävellenkään. Tuttu hahmo monessakin paikassa vaikken muistaakseni varsinaisesti juttusilla ollutkaan mutta moikattua tuli monesti vastaan tullessa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kova äijä oli. Kelasi sillä rullatuolillaan Kauppalankadun mäkeä kelillä kuin kelillä, ei haitannut vaikka oli loskapaskaa polviin asti. Moni muu ei meinannut päästä kävellenkään.

Tänään oli muistokirjoitus Kouvolan Sanomissa. 107,5 kg penkkipunnerruksessa oli ennätys. Kyllä siinä loska jäi helposti kakkoseksi kun Petri alkoi vääntämään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Lepää rauhassa Petri Koivisto.

Nyt veti hiljaiseksi. Muistan kun Espoo Bluesiin ykkösveskariksi muistaakseni kaudelle 2012-13 hankittu Koivisto jäi yht`äkkiä pois peleistä ”henkilökohtaisten syiden takia”. Noita syitä ei koskaan kerrottu ja ihmeen kohteliaasti myös niiden kyseleminen oli hyvin vähäistä. Lepää rauhassa.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt veti hiljaiseksi. Muistan kun Espoo Bluesiin ykkösveskariksi muistaakseni kaudelle 2012-13 hankittu Koivisto jäi yht`äkkiä pois peleistä ”henkilökohtaisten syiden takia”. Noita syitä ei koskaan kerrottu ja ihmeen kohteliaasti myös niiden kyseleminen oli hyvin vähäistä. Lepää rauhassa.
Tällä palstallahan asiasta spekuloitiin. Oli syyt mitkä tahansa, nuorehko ihminen on nyt poissa.

Rauhaisat levot.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kanadalainen näyttelijä Kenneth Mitchell on kuollut 49-vuotiaana muutaman vuoden kamppailun ALS-taudin kanssa jälkeen:


Aina surullisia nämä tällaiset vaikeat sairaudet ja vielä on rutkasti kehitettävää hoitomuodoissa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Supernatural, Smallville, Olipa kerran, Eureka, Surkeiden sattumusten sarja, ja Harper’s Island sarjoissa näytellyt Chris Gauthier on kuollut 48 vuotiaana.
Ei ole kauaa kun katselin Eurekan kokonaan uudelleen, niin tämä iskee kyllä kovaa. Esitti siis Vincentiä, joka piti pystyssä Eurekan ravintolaa.

Kevyet mullat, aivan liian aikaisin lähti.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viimeksi muokattu:

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Osanottoni omaisille ja ystäville Jaakko Tepon poismenon johdosta.

Kansantaitelijalla on oma asemansa minun elämässä. Kerrankin kasarilla kun olin oksennus- ja ripulitaudissa kotona, kuuntelin mankasta mm. Jaakko Teppoa ja luin Jerry Cottoneita. Kamalasta olotilasta sain tarvittavan "fiiliksen" noiden kuuntelemiseen ja lukemiseen. :-) Ysärillä minun ja kansantaiteilijan tiet ristesivät lyhyeksi aikaa, jolloin tein hänen yhtiölleen opiskelujeni päättötyön. Päättötyöstä lopulta ei tullut mitenkään toteuttamiskelpoinen, mutta koululta sain kyllä erinomaisen numeron siitä päättötodistukseen. Olen ikuisesti kiitollinen siitä molemmille tahoille.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jukka Virtasen Levyraati noin 40 vuotta sitten. Sieltä kuulin Pamelan ekan kerran ja kuulosti kivalta laululta, vaikken silloin vielä ihan tarkkaan tajunnutkaan, mitä tuossa oikeastaan laulettiin.

Sittemmin jäänyt mieleen mm Mikko-Sika Mallorcalla ja Rantaleijona. Mainioita biisejä on varmasti paljon lisääkin. Tämä artisti on jäänyt minulla hieman paitsioon ja olisi varmasti syytä tutustua tuotantoon laajemminkin.

RIP Jaakko Teppo.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ai perhana. Tämä Jaakko Tepon menehtyminen kirpaisi syvältä, sillä harvalla nykyartistilla oli samanlaista karismaattista tyyliä kuin hänellä, mitä tuli musiikkiin. Oman tiensä kulkija, joka lyhyen artistiuransa aikana ehätti saavuttamaan yllättävän paljon suosiota tulkinnoillaan. Hieno artisti, hienoja biisejä. Lepää rauhassa, Jaakko Teppo, sillä olet sen ansainnut. Kipusi ovat poissa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jaakko Teppo oli Elämäni biisissä taannoin, tosin ei esiintynyt. Poikansa Ilja oli lavalla.
Ei kai Jaakko Teppo ole kauheasti esiintynyt sairaskohtauksensa jälkeen 90-luvun puolivälissä.

Viime vuonna Jaakko Teppo oli Ylen Kuusi kuvaa -haastattelussa. Oli vähän sellainen lopun odottelun meininki miehellä ja mietinkin että miten pitkään mahtaa jaksaa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Parhaimmat levot Jaskalle. On ilo sanoa, että ehdin nähdä.

Viihdyttäjän homma oli varmasti sekä antoisaa että raskasta. Kovalla työllä Jaakko Tepolle kehittyi armoton pelisilmä ja rutiini hoitaa esiintymiset niin toreilla kuin pubeissa. Kyllä Jaska tiesi, millaista juttua ja millä kulmalla työnnetään sisään, että porukka tykkäisi. Silloin
Jaakon esiintymisaikoina juomakulttuuri oli vaan nykyistä paljon raisumpaa, mikä myös tarkoitti sitä, että selkääntaputtajia ja juomien tarjoajia kuplettimestarille oli aina tarjolla. Jaska-kirjasta sain sellaisen käsityksen, että aikaa myötä taiteilija oppi olemaan tarttumatta jokaiseen tarjottuun tuoppiin, eikä aina tarvinnut juoda sitä ensimmäistäkään. Ammatti oli riittävän kuluttava muutenkin, ja kesken se Jaskankin ammattiura viihteen parissa lopulta jäi.

Jos ollaan rehellisiä, niin osa Jaskan levytetystä tuotannosta on aika heikkoa, ja kehnoin reuna ihan suttapaskaa. Ihan varmasti Jaska oli sen itsekin valmis myöntämään. Toisessa päädyssä oli taas nokkelia oivalluksia, parhaimmillaan ihan timantteja, jotka ovat noin huumorigenren musiikiksi kestäneet aikaa hämmästyttävän hyvin.

Ja parhaimmillaan Jaska oli yleisön äärellä, ja etenkin sellaisten pienten ympyröiden Topi Ryynästen ja Henna-Lyytia Ryyttyjen edessä, joita Jaskan lauluissa kuultiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös