RIP-ketju

  • 2 906 843
  • 11 694

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Turkka Malin musiikista en paljoa tiedä, vaikka nimi onkin tuttu. Mutta Turkka Malin poika on Magnus Mali, joka tunnetaan lempinimellä "Terävä". Magnus on yksi Jahdin tietäjistä ja on laatinut moniin aikakauslehtiin tietovisoja. Eli minä tunnen Turkka Malin paremmin Magnus Malin isänä. Toki tuosta Iltalehden linkistä näen, että paljon tuttuja kappaleita on Turkka Mali tehnyt.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Levot täältäkin Turkka Malille.

Olen sitä ikäluokkaa, joka penskana näki Mika ja Turkka Malin Ylen kanavilla silloin tällöin. Nämä forssalaiset kaverit esittivät flanellipaidoissa kepeää kitaraiskelmää , jossa yhdistyivät jännästi huumorin siemen ja totiset naamat. Veljesten tyyli oli vähäsen omintakeinen, esitystapa toi mieleen lähinnä seurakuntanuorten kitaraduon. Sellaisia kilttejä ne Malin veljesten laulutkin olivat, eivät nyt kai varsinaisesti hengellisiä kuitenkaan. Varsinaisia artistisuosikkejani veljekset eivät olleet, ja kukapa ikäiseni jannu olisi tuollaista mennyt tunnustamaankaan siihen aikaan. Suunnilleen jokainen heidät kuitenkin tiesi. Elettiin vahvasti yhtenäiskulttuurin aikaa.

Joskus 70-80-lukujen taitteessa, kun Malin veljekset tekivät ensimmäiset levynsä ja pääsivät telkkariin, oli koko perheen tv-viihteessä vielä tilaa tällaisille toreilta ja maatalousnäyttelyistä tutuille maalaispojille. Punkit ja rasvikset eivät olleet sisäsiistejä, ne piti kanavoida johonkin Rockradioon. Vähänkin reippaampi rokki oli vielä hetken aikaa marginaalissa. Teeveessä oli vielä tuohon aikaan käyttöä tällaisille puhtoisen tuntuisille veljeksille, jotka eivät hyppineet ja räkineet esiintyessään, kiroilleet tai puhuneet muutenkaan levottomia, puhumattakaan viinasten ja huippausaineiden kanssa vehtaamisesta. Tuossa mielessä Malin veljekset tulivat heille oikeaan aikaan markkinoille. Vuosikymmen tai puolikas myöhemmin he olisivat ehkä jääneetkin veivaamaan Forssan torille Keinosiementäjän poikia.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Lapsuudesta tuttuja kappaleita, kun on sukua sieltä päin. Mikan olen tainnut nähdä esiintymässäkin. Sasse sille si, Shanghai Lili, Mää ja hiljanen Viljanen, Anteeks Nieminen..
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
James McCaffrey, joka tunnetaan mm. Max Paynen ääninäyttelijänä ja nyt viimeisimpänä Alex Caseyn ääniroolista Alan Wake 2:ssa, ei onnistunut voittamaan taistelua syöpää vastaan.


Erittäin harmillinen uutinen. Kyseisen herran äänityöskentely on ainakin omissa kirjoissa yksi ihan kaikkien aikojen parhaimpien joukossa videopelien osalta.

Solid Snake
Joel/Ellie
Batman/Joker
Arthur Morgan

ja Max Payne.

Rauhaisat levot James McCaffrey.



 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
"Birthdays are like regrets. They just keep coming.
Each one a new scar that slows you down and drags you closer to your grave."

Legendaarinen ääni on pois...
Kyllä hänen käheä ääni sopi vain niin hienosti Max Paynelle, Trenchille ja viimeisenä Alex Caseylle...
Taitaa jäädä Max Payne remaket tekemättä, koska eihän niitä voi tehdä ilman Jamesia, eihän?

Pitää huomenna laittaa tulille Max Payne pitkästä aikaa...



 
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa jäädä Max Payne remaket tekemättä, koska eihän niitä voi tehdä ilman Jamesia, eihän?

Tekoälyllä saanee tuotettua miehen äänen jos luvat saadaan ja näin halutaan toimia.

Max Payneä tullut pelattua viimeksi silloin kun ykkönen julkaistiin, mutta tuon äänen kyllä muistaa edelleen.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lars Ulrichin isä Torben Ulrich on kuollut kunnioitettavassa 95 vuoden iässä. Muutaman päivän päästähän isä olisi nähnyt poikansa 60-vuotispäivän.

Torben oli parhaimmillaan Wimbledonissa neljännellä kierroksella kaksinpelissä ja kävi poikansa kanssa myös Helsingin junioriturnauksissa 80-luvun vaihteessa. Pojasta ei sitten tullut pelaajaa vaikka ihan Kaliforniaan asti lähti treenaamaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pojasta ei sitten tullut pelaajaa vaikka ihan Kaliforniaan asti lähti treenaamaan.
Toivottavasti poika kuitenkin pärjää elämässään.

Rauhaisat levot Torbenille, muistan miehen Some Kind of Monster dokkarista missä mies antaa aika tiukkaa palautetta St. Angeria varten tehdyille biiseille.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Poplaulaja Aaron Carter, 34:

Aaronin isosisko Bobbie Jean Carter kuoli eilen 41-vuotiaana ilmeisesti oman käden kautta. Synkkä vuosi Carterin perheelle. Päihdeongelmia oli hänelläkin nuorempana.

 
Viimeksi muokattu:

Buster

Jäsen

Oscarin voittaneessa Parasitessa sen rikkaan perheen isää näytellyt Lee Sun-kyun 47-vuotiaana. Ollut vissiin epäiltynä huumeiden käytöstä ja kuulusteltuna siitä useaan kertaan. Iltalehti kaivanut jostain kannabiksen "ja muuta", mutta 3-4 ulkomaista sivustoa josta vilkaisin, ei maininnut niistä mitään. Poliisi useampaan kertaan kuulustellut viime kuukausien aikana tuon tiimoilta. Joko jossain hostess-baarissa tai sellaisen hostessin kotona hälle tietämättään annettiin niitä ja sitten näyttelijän itsensä mukaan sillä sitten yritettiin kiristää.

Joka tapauksessa Koreassa on erittäin tiukat huumelait. Vissiin kai sitten käytöstäkin ensikertalainen voi istua puoli vuotta linnassa. Laki ulottuu myös ulkomaille, eli jos siellä käyttää, niin siitä voidaan sitten Koreaan palattua nostaa syytteet. Jo nämä kuulustelut ja sitä noussut mediamylläkkä sekä huhut veivät Sun-kyunilta näyttelijähommia.

Parasiten ohella pääosassa mainiossa toimintatrillerissä A Hard Day. Niin tiiviisti ei korean skeneä tule seurattua, että mikään muu olisi hypännyt silmille. Tämän vuotinen Killing Romance vissiin ollut jonkinlainen hitti tietyissä piireissä Etelä-Koreassa. Näytteli myös pääosaa Apple TV:n ekassa koreankielisessä sarjassa Dr. Brain (2021).
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Legendaarisen Smothers Brothers-koomikkoduon toinen puolisko Tom Smothers on kuollut 86-vuotiaana.

 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
EU Jacques Delors R.I.P.

 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Ilmeisen nuorena lähti hän.

R.I.P.

Joskus hiljattain (no, on tästä jo 17 vuotta aikaa), kun tuli itse vielä harrastettua musiikkia, olimme kertaalleen Lauri Tähkän ja Elonkerjuun lämppärinä, vaikka soitimmekin melko lailla erilaista musiikkia. Keikan jälkeen tuli jokunen sana vaihdettua Elonkerjuun soittajien (Antero, Simo ja Lenni) kanssa, ja tuolloin ainakin vaikuttivat mukavilta ja maanläheisiltä kavereilta.

Tuo oli hauska keikka. Tähkän fanit ottivat lämppäribändinkin innolla vastaan, ja olivat vielä muutamaa kuukautta myöhemmin muistelleet silloisella foorumillaan meitä positiivisesti. Se oli hämmentävää. Pääsi vähän hetkellisesti nauttimaan ripauksen tuon yhtyeen silloisesta suosiosta. Itse saavuin keikalle suuren maailman tyyliin suoraan lentokentältä. Takana yölento Kanadasta Saksan kautta kotiin ja julmettu jet lag päällä... No, se vain paransi meininkiä.

Meni sivuraiteille, mutta nuorena kuolleen muusikon myötä tulivat omat muistot pintaan. Surullinen kohtalo kyllä. R.I.P.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös