RIP-ketju

  • 2 907 009
  • 11 695

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No voi surku... Luin haastattelun joku reilu vuosi takaperin, kun Pedro Hietanen kertoi, että on sairastunut vakavasti, mutta ei halunnut kertoa siitä sen enempää. Hieno, monipuolinen ja ennen kaikkea pitkä ura alkaen jo sieltä 60-luvun tanssimuusikkona olemisesta 70-luvun progekuvioiden kautta yhteistyöhön M.A. Nummisen kanssa ja kuinka monta levyä hän onkaan tuottanut kaiken muun musiikillisen toiminnan ja sävellystyön lisäksi.

Luen hänet myös sketsiviihteen saralla Suomen huippuihin Dokulampun hipoessä täydellisyyttä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Nyt lähti kova viihdealan ammattilainen, jota tuli jo lapsuudessa kuunneltua. Tämä koskee ja syvältä. Lepää rauhassa, Pedro. Ei enää kipuja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt on kyllä lähtenyt kovia legendoja parin päivän sisään. RIP Pedro Hietanen.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Todella kovan luokan monipuolinen ammattilainen on poistunut taivaallisille areenoille.

Melkein sanoisin, että Suomen Jon Lord.

RIP Pedro Hietanen.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
RIP Pedro. Kova jätkä.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Intissä 1980-luvulla tuli soitettua levyautomaatista Pedron kappaletta Palmu ja tähti, suosittelen.

Tuo kappale soi radiossa ja jopa televisiossa vuosina 1984 ja 1985 sen verran tiuhaan, että tuo jäi jopa meikäläisen mieleen, vaikka täytin noihin aikoihin vasta viisi vuotta. Muistiin on jäänyt jostain syystä sellainenkin, että kun tuo soi taas kerran radiossa, mummuni naurahti, ja kommentoi sen yhtä säettä: "Kuuletsie? Nyt sille tuli ripuli". Ja naurut päälle.

Mutta oli Pedro paljon muutakin. Tuossa edellä jo lueteltiin mm. 70-luvun progekausi, joten ei siitä enempää.

Joskus lähemmäs 15 vuotta sitten olin Pedron ja M.A. Nummisen keikalla. Herrat myivät keikan jälkeen levyään, joten pitihän se käydä ostamassa ja pyytämässä nimikirjoitukset. Molempien kanssa tuli juteltua siinä hetken. Pedro jäi tuon lyhyen hetken perusteella mieleen todella mukavana ja vaatimattomana miehenä.

R.I.P.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Pedro Hietaselle kaunehimmat levot. Siinä oli miestä paiskattu huimalla musiikillisella lahjakkuudella ja mukavalla luonteellakin vielä. En millään muista, että kenelläkään olisi ollut Pedrosta ikinä muuta kuin hyvää sanottavaa.

Pedro nähtiin monet kerrat myös festarilavoilla juontajana, erityisesti Ruisrockissa. Kelpo puujalkavitsejä suoltui ammattiesiintyjän varmuudella. Ja jos joku Wigwamia etäämpää seurannut pitää kyseistä yhtyettä totisten pitkätukkien vakavana progepumppuna, niin kannattaa muistaa, että tuleva Pommi-kissakin soitti palan matkaa wiguissa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viitisen vuotta sitten "virallinen" Wigwam soitti viimeiset keikkansa ja siitä porukasta on nyt poistunut aika nopeaan tahtiin Jim Pembroke, Esa Kotilainen ja Pave Maijanen - ja Pedro vieraili ainakin joillain keikoilla muutamassa biisissä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kauppaneuvos Satu Tiivola on kuollut kunnioitettavassa 99 vuoden iässä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Näyttelijä Ryan O'Neal, tunnetaan mm. elokuvista Barry Lyndon ja Love Story.

Lisäksi täytyy vielä mainita Paper Moon, jossa hän suorastaan loisti yhdessä tyttärensä Tatumin kanssa. Barry Lyndon oli kyllä sellainen työnäyte, että se kannattaakin mainita O'Nealin urasta puhuttaessa ihan ensimmäisten projektien joukossa. Varsin kunnioitettavaan ikään O'Neal ehti elää ja onneksi hän ehti elämänsä aikana nauttia menestyksestä. Karismaattinen ja luontainen esiintyjä on poistunut näiltä näyttämöiltä. RIP Ryan.
 

J.C.S.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Etenkin (nykyisten) mummojen ja iso-mummojen suur-suosikki Rodney Harrington, alias Ryan O'Neal, Peiton Paikasta (Peyton Place) tuttu näyttelijä. RIP.
(Ja mahdollisesti heidän tyttäriensä sarjasta Bones tuntema, Bonesin isä)
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös