RIP-ketju

  • 2 909 411
  • 11 700
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tämä tuli yllätyksenä. RIP.

Tämä uutinen tuli totisesti täysin puskista, ihan sanattomaksi vetää. Parkkonen jätti itsestään todella fiksun ja asiallisen kuvan ja hänen ohjelmansa Alfa TV:llä oli niitä harvoja, joita halusi katsoa. Myös Iltalehdessä hän oli parhaimmillaan. Rauhallista lepoa, Parkkonen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viimeksi muokattu:

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viikon Parkkosta minäkin usein katsoin. Kylläpäs tuli puun takaa, ihan kuin olisi ajanut autolla päin seinää. Joutuu varmaan YouTubesta haeskelemaan jotain Puopolon videoita, muistaakseni Parkkonen vieraili niissä silloin tällöin. Huh huh.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Voimia Tommi Parkkosen läheisille ja muille. Viikon Parkkonen oli Alfa-TV:n paras ohjelma. Tommi sanoi sitä vuoden saatossa Viikon Nato- ohjelmaksi. Suomi pääsi sitten Natoon.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Todella yllättäen tuli tämä uutinen. Parkkosesta jäi miellyttävä ja asiantunteva kuva.

Luin twitterissä ilmeisesti Tommi Parkkosen omalla tilillä olevaa ketjua, missä omaiset ilmoittavat Tommin poismenosta. Paljon on osanottoja tuossa ketjussa, mutta kyllä muutamat osanotot ovat saaneet osakseen ihan järjetöntä kommentointia. Tuli oikein paha olo, kun luin Sanna Marinin osanottojen perään tulleita kommentteja. Toisen ketjun asiaa, mutta mikä ihme ihmisiä vaivaa?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ei valitettavasti lopulta tullut yllätyksenä, kun sometti tulleensa siirretyksi Suursuon sairaalaan, joka on kroonikkojen ja saattohoidon osasto. Hurja, pysäyttävä, musertava uutinen silti. Yksi parhaista politiikan toimittajista on poissa. Hyvää matkaa Tommi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
77-vuotisen uran tehnyt pilapiirtäjä Al Jaffee, joka tunnetaan parhaiten Mad Magazinen taiteltavista piirroksista.

99-vuotiaaksi asti väänsi hommia, ja sitten ehti olla 3 vuotta eläkkeellä kunnes 102-vuotiaana kuolo korjasi. Ei oikein voi sanoa että lähtipä yllättäen ja niin kovin nuorena. MAD-lehden syyksi voi laittaa ainakin 80% minun typerästä huumoristani, ja varmaan Al Jaffeellakin on oma ristinsä siitä kannettavanaan.

Miehen kuolinilmoituksen pitäisi olla semmonen, missä ensisilmäyksellä on jotain latteita korulauseita, mutta sitten jos sen taittaa oikeasta kohdasta, tekstiksi muuttuukin joku ”Heippa saatanan vatipää!”
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
RIP Craig Breen ja viimeinen testi.
Rallissa on aina riskinsä, mutta onneksi näitä sattuu vähän.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kerran. Nuorena. Ihan kiva, käytiin Pariisissa saakka.
Toivotaan että enkeleillä on appelsiinin kokoiset ja taivaassa on hyvät mahdollisuudet suihkussa käymisen harrastamiseen.
 

Liitteet

  • received_1109520333323503.jpeg
    received_1109520333323503.jpeg
    32,6 KB · kertaa luettu: 263
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös