Real Madrid C.F. 2023–2024

  • 43 393
  • 282

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Pojasta polvi paranee.


Joo, ei tietenkään ole vielä varsinkaan kokonaisuutena samalla tasolla kuin Zizou. Yleensäkin, että joku pääsee tai pääsisi hänen tasolleen on uskomaton matka. Lisäksi tällaisissa vertailuissa on toki aina aukkoja muutenkin, koska ihmiset on yksilöitä, mutta joku siinä Juden liikkeessä ja tekemisessä muistuttaa Zidanea.

Kuitenkin jos joku tällä pelaaja tällä hetkellä, kenestä voisi ajatella tulevaisuudessa, että on Zidanen tasolla, niin Bellingham. Ja toki jos kehitys on näin huimaa, kuten on ollut, niin voi olla vieläkin parempi, mutta tämä nähdään tulevaisuudessa. Joka tapauksessa on ollut aivan uskomaton seurata Juden pelaamista nyt syksyn aikana.

Jobe Bellinghamia odotellessa... Siinä saattaa olla toinen yksilö joka samasta perheestä tulevaisuudessa lyö läpi. Poikkeuksellisia yksilöitä molemmat joka tapauksessa vaikka Zidaneen on vielä pitkä matka ja ei Zizouhin heitä todellakaan ei kannata verrata, koska nuorista pelaajista vielä kyse.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Ei oo kovin aktiivisesti tullut kirjoiteltua viime aikoina tänne ollenkaan. Jos sitä muutamia ajatuksia alkukaudesta tuo:

Hyökkäys:

Vini aloittanut todella kankeasti, mutta nyt näyttää parin pelin jälkeen jo vähän paremmalta. Maalit piiskaa varmasti totuttuun formiin. Vaikka Joselu hukkaa paljon maalipaikkoja, niin kyllähän se myös maaleja tekee. Melkein tulee Ronaldo-vipat tuosta miten saa itsensä auki boksissa. Rodrygo on sitten kyllä tuhnuista tuhnuin. Väkkärä se on liikkumaan, mutta kyllä tuo turhauttavan tehotonta on. Brahim on saanut täältä fanboyn ja yllättävän saa lähtöjä. Toki Vinin loukkaantuminen paljon selittää Rodrygon startteja, mutta silti.

Keskikenttä:

Marssijärjestys vaihtunut ja lukematta ketjua englantilaisesta on varmaan kaikki riittävä sanottu. Camavingan tapauksessa into ohjaa vielä paljon tekemistä ja se menee välillä koohottamiseksi. Arttu taas on puolestaan tauon aikana kasvanut todella isosti. Pelaa todella kypsästi ja ansainnut tuon ison ruudun mitä saa. Kroos pelaa minun mielestäni selkeästi paremmalla tasolla kuin viime kaudella. Viime viikkojen peliminuutit siihen nähden on ansaittuja. Luka jäänyt tässä show'ssa nyt väliinputoajaksi, mutta voi pojat se skulaa vielä upeasti. Ehkä levännyt Luka (jos on tyytyväinen) on keväällä sitten täysin pitelemätön. Fede on tässä uudessa muodossa joutunut sopeutumaan kroaatin lisäksi eniten. Pelaa paljon puolustusvoittoisemmin ja oikealla tuntuu roolitus olevan se, että Rodrygo ja Carvajal hoitaa leveyden sekä ylöspäin menemisen.

Puolustus:

Joku voisi sanoa,että ullatus tämä tilanne toppareiden kanssa. Rudiger painaa täysejä minuutteja ja kaveri vaihtuu vähän vierellä. Nacho on Nacho ja idioottitaklaus pl ollut taas mies paikallaan. Alaba on sitä tuttua kauraa, voi olla yksi ilta maailman paras ja seuraavana iltana vasen laitapakki. Fran Garcia-Joselu on nykypäivän Marcelo-Ronaldo, mutta jostain syystä istuu nyt paljon penkillä. Mendy päässyt jopa pelaamaan ja Carvajal aloittanut kauden miten yleensä pelaa kevään. Lucas V on aika jättänyt jo jälkensä. Koska Camavinga on oikealla rotaatiossa?

Kepasta sen verran, että mä olen tykännyt. Ei ihan ole belgialainen, mutta tän kaverin kanssa voi voittaa pyttyjä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Nyt te ootte heikoilla hangilla, jos vertaatte tuota tusinabrittiä kenties kaikkien aikojen eleganteimpaan futaajaan. No vitsi vitsinä, onhan Jude tosiaankin sanonut itse, että Zidane oli yksi hänen lempipelaajistaan ja Jude otti pitkälti Zidanen takia käyttöönsä tuon pelinumeron Realissa. Iso roolimalli nuorempana ja taitaa olla juuri ei-englantilaisista pelaajista se ykkönen Judelle.

Paljon samaa, mutta tosiaankin Zidane sai kyllä kaiken näyttämään jotenkin paljon helpommalta ja etenkin tuollaiseksi 185 cm pitkäksi kaveriksi Zidanen liike oli todella sulavaa. Se ei ollut kulmikasta vaan se oli sellaista balettia. Valkoista balettia. Jude näyttää omasta mielestä jotenkin vähän kömpelöitä kun kuljettaa palloa. En tiedä, että olenko yksin tämän mielipiteen kanssa vai en. Ei se kömpelö tekeminen kuitenkaan haittaa kunhan sitä tulosta tulee. Judellakin on mittaa Wikin mukaan 186 cm eli mittojen puolesta aika sama kuin Zidanekin siis.

Muistin virkistämiseksi kannattaa käydä vaikka jollain aikuisviihdesivustolla ja laittaa hakusanaksi "Zidane best dribbles", saattaa jotain lapsiystävällisiä videoita löytyä myös YouTubesta! Liike, tasapaino, kikat, kaikki ihan priimaa.

Mutta siis nyt pointtina ei ollut vähätellä Judea ollenkaan, Zidanen urotekoihin on vielä pitkä matka ja Zidane oli varmaan se suurin syy, miksi rakastuin jalkapalloon aikoinaan. Tiedossa oli jo siirron julkistamisen jälkeen, että Jude on jo ikäisekseen todella hyvä futaaja, mutta kyllä itse yllätyin siitä, että miten valmis paketti Jude on jo tosiaankin parikymppisenä. Ei niitä nähtyjä otteluita ollut kuitenkaan kuin se reilu kymmenen joko Englannin maajoukkueen tai BVB:n riveissä. Usein parikymppisiin pelaajiin liitetään kuitenkin se sana lupaava, mutta enpä ole kauden alettua kuullut kenenkään käyttävän Judesta termiä "lupaava pelaaja". Unohdetaan ikä, Jude on todella valmis ja kokonaisvaltainen pelaaja, joka vaikuttaa myös todella kypsältä ja ammattimaiselta myös kentän ulkopuolella. Maailman parhaita jo omalla pelipaikallaan, taivas on vain rajana siinä, että miten hyvä Judesta voikaan tulla. Ja Jude on myös hyvällä tiellä siinä, että pian uusi sukupolvi nuoria lapsia rakastuu tähän mahtavaan lajiin katsoessa Juden otteita.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vinicius tekemässä pitkää jatkopahvia "elämänsä seuran" kanssa.

Ei tunnu paljon Atleti-apinoiden viime kauden meiningit haitata, vaan Vini on päättänyt näyttää noille kentällä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Camavinga tehnyt jatkosopimuksen kesään 2028 asti.

Hienoa, että hyvät otteet poikivat palkankorotuksen.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Fedelle jatkosopimus myös kesään 2028.

Tilanne kehittyy mukavasti.

Ja Courtoisin toipuminen on ollut ennakoitua nopeampaa.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Real Madrid ilmeisesti tarkkailee pikkuveli-Bellinghamia. En kyllä tiedä yhtään, että onko kaverista potentiaalia koskaan Madridiin vai scoutataanko vain kivan tarinan takia.

Netissä oli hauska video, jossa Carletto pomputteli palloa sivurajalla viime(?) kauden UCL-välierissä ja tekstinä luonnollisesti, että Ancelottilla on enemmän välieräkosketuksia palloon kuin Barcalla kolmen viime kauden aikana. Toimii aina.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tänään on erittäin tunteikas ottelu edessä kun Real Madrid kohtaa Sevillan vieraissa. Kyseessä on tietenkin ensimmäinen kerta lähes 20 vuoteen kun Sergio Ramos, Real-legenda, kohtaa Real Madridin vastustajan riveissä. Terveenä ollessaan tämä olisi tapahtunut jo PSG:tä vastaan kaudella 2021-22, mutta Ramos missasi tuon otteluparin pohjevamman takia. Tulee varmasti niin Ramosille kuin monelle Real-pelaajalle tunteikas ottelu.

Ramos on varmaan itselle se kaikkien aikojen lempipelaaja Real Madridista, pari virallista Ramosin nimellä varustettua pelipaitaa löytyy vaatekaapista ja tulee olemaan todella outoa nähdä Sergio Ramos jonkun toisen seuran paidassa. Olisi jotenkin niin sergioramosmaista iskeä voittomaali Realin verkkoon tänään.

Sevilla on parin viime kauden aikana ollut pelillisesti vähän sekaisin ja Sevilla on taas tällä hetkellä lähempänä putoamispaikkoja kuin niitä europaikkoja. Eihän kautta ole kuin vasta neljännes takana, mutta ei siitä ole kuin pari-kolme kautta kun Sevilla oli se vahvin jengi Realin, Barcan ja Atleticon takana. Valitettavasti sielläkin on nyt noita taloudellisia ongelmia taustalla.

Sevilla oli pahimmillaan kyllä kotona todella paha rasti Realille ja vierailu Pizjuanilla oli usean kauden ajan se haastavin vierasreissu. Tunnelma tulee olemaan varmasti edelleenkin todella huumaava, mutta Real on pelillisesti nyt pari napsua edellä, joten kyllähän tästä kolme pinnaa pitäisi matkata Madridiin.

Nachon pelikielto väheni kahteen otteluun, joten Nacho on vielä tämän pelin sivussa, mutta ensi viikon El Clasicossa Nacho on käytettävissä. Alaba on terveenä ja mukana kokoonpanossa. Gülerin paluu ja se debyytti lähenee koko ajan, varovainen ennustus on ensi kuun alussa, joten eiköhän me nähdä pian tämä wonderkid tositoimissa. Muuten kokoonpanossa ei sen suurempia yllätyksiä tai poissaoloja ole, melko pienellä vastuulla alkukaudella ollut Ceballos on sivussa ja en äkkiseltään löytänyt syytä poissaololle, mutta eipä tuo nyt hirveästi iskukykyyn vaikuta.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
No ei se ihan lapaan kyllä mennyt eilen ja päädyttiin pistejakoon. Ei nyt jaksaisi aloittaa mitään itkuvirttä dumareisra, mutta sanotaanko nyt näin nätisti, että toivottavasti tuo tuomari ei vihellä nyt enää yhdessäkään Real-ottelussa. Vähintäänkin pari kyseenalaista tuomiota, mutta jätetään tämä nyt tähän.

Maajoukkuetauon jälkeiset pelit ovat olleet kyllä Realille usein haastavia kun jengistä on ollut mukana yleensä se ~10 pelaajaa mukana maajoukkuekomennuksella ja eipä tämä Sevilla-ottelu tehnyt poikkeusta. Olihan tässä taas Realilla ne paikat ratkaista, mutta ennen maajoukkuetaukoa hyvin toiminut maalinteko tökki taas.

Etenkin nyt Rodrygon tekemisestä saa ja pitää olla huolissaan. Kyllähän Rodrygo tekee paljonkin asioita hyvin kentällä, mutta jos saldo 12 otteluun on vaatimaton 1+1 ja penkillä on kuitenkin viiden liigamaalin Joselu niin täytyy nyt hiukan kyseenalaistaa tätä Rodrygon kausikorttia avaukseen. Oliko Rodrygolla jopa TOP 5 -liigoissa eniten laukauksia yhdessä Marcus Rashfordin kanssa niin kyllä se kertoo siitä, että Rodrygo pääsee paikoille, mutta viimeistely on nyt todella heikkoa.

Ensi viikolla olisi ensiksi vierailu Portugaliin ennen El Clasicoa. Toivottavasti Bragaa vastaan saadaan jo kuviot taas vähän paremmalle mallille, voitolla oltaisiin jo aika hyvissä asetelmissa omassa lohkossa. Ja no, kauden parasta hyökkäyspelaamista nähtiin juuri ennen maajoukkuetaukoa kun kentällä hyökkäyksessä oli Vini, Joselu ja Jude. Toivottavasti tämä trio päästetään taas irti ensi viikolla. Joselu olisi kyllä etenkin Barcaa vastaan aika iso pelaaja, koska Vini saa varmasti taas aika tiukan vartioinnin niin Joselu yhtenä liigan parhaista pääpelaajista olisi aika arvokas pelaaja siellä vastustajan boksissa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
penkillä on kuitenkin viiden liigamaalin Joselu niin täytyy nyt hiukan kyseenalaistaa tätä Rodrygon kausikorttia avaukseen.

kun kentällä hyökkäyksessä oli Vini, Joselu ja Jude. Toivottavasti tämä trio päästetään taas irti ensi viikolla. Joselu olisi kyllä etenkin Barcaa vastaan aika iso pelaaja, koska Vini saa varmasti taas aika tiukan vartioinnin niin Joselu yhtenä liigan parhaista pääpelaajista olisi aika arvokas pelaaja siellä vastustajan boksissa.

Mä en vaan mitenkään totu tähän vieläkään.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Mä en vaan mitenkään totu tähän vieläkään.

Haha. Todella klassinen esimerkki tällaisesta late bloomerista, mutta mikäs siinä. Mutta kyllä mä seison sen takana täysin, että tällä hetkellä Joselu olisi omasta mielestä parempi vaihtoehto tuonne kärkeen kuin Rodrygo. Tästä voidaan jauhaa hamaan tappiin asti, että miten Rodrygo rakentaa myös peliä, on hyvä kuljettamaan palloa ja on varmasti paljon monipuolisempi ja parempi jalkapalloilija kuin Joselu, mutta valitettavasti kyse on tulosurheilusta ja 5+2>1+1. Tilanne voi muuttua kauden edetessä, mutta Joselu on paljon kuumempi pelaaja ja on boksissa paljon vaarallisempi kuin Rodrygo, josta ne maalit edelleenkin usein tehdään. Kroos tai Fede ovat toki asiasta eri mieltä, mutta ei sen varaan voi ehkä hirveästi laskea, että joka pelissä nähdään joku järjetön tykki boksin ulkopuolelta.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Jäi tuosta Sevilla-ottelusta sanomatta vielä se, että ainakin Vinin Instagram-päivityksen mukaan yleisö huuteli taas rasistisia solvauksia. Vini kiitteli kyllä Sevillaa siitä, että tämä huutelija poistettiin nopeasti pois stadionilta ja Sevilla on ryhtynyt heti toimiin tässä tapauksessa. Yksikin tapaus on liikaa, mutta Vinin mukaan tämä oli jo tapaus numero 19. Surullista..
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kolme ottelua ja kolme voittoa. Nukkumatti vei eilen voiton ottelun seuraamisesta, mutta ei ollut ilmeisesti mitenkään parasta Realia tuo eilinen ottelu vaikka viimeistely toimikin taas eilen riittävän hyvin. Rodrygolle erittäin tärkeä onnistuminen eilen, ei mitenkään järin kaunis maali, mutta sitäkin tärkeämpi. Jospa tuo avaisi vähän niitä henkisiä lukkoja. Toinen maali vähemmän yllättäen Judelle, Vini oli näitä molempia maaleja alustamassa ja nappasi maalisyötöt molempiin maaleihin.

Jatkopaikka on kolmen voiton myötä jo aika hyvin haarukassa. Napoli-ottelu tulee todennäköisesti ratkaisemaan tämän lohkon voittajan, vierasvoiton ja hiukan paremman maalieron turvin Real on aika hyvissä asemissa. Paikka 16 joukossa on kyllä jo lähes varma, joten Mestarien liigan osalta pullat ovat oikein hyvin uunissa!

Tchouameni aloitti penkiltä ottelun ja Luka pelasi kauden ensimmäisen ysikymppisen eilen. Tchouameni on ihan satavarma avaaja ensi lauantain Klassikossa, Kroos huilasi myös eilisen ottelun, joten se voisi viitata kyllä avauksen paikkaan ensi lauantaina myös. Täten toinen duosta Fede-Camavinga aloittaa penkiltä ellei Camavinga pelaa sitten vasempana laitapuolustajana tuossa ottelussa. No, spekuloidaan sitä ottelua tarkemmin vielä lähempänä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ja se olisi El Clasico tänään, vamos! Realin somea kun selasin niin eipä tuo ottelu nyt hirveästi näy esillä, mutta piti ihan vilkaista Barcan vastaavaa niin siellähän on oikein hieno rummutus käynnissä tästä ottelusta. Varmaan lähemmäs 20 viimeisintä Insta-päivitystä koskee jollain tapaa tätä ottelua ja perkele kun täytyy olla vähän jopa kateellinen tuosta Rolling Stones -paidasta! En nyt itse tuota päälleni suostuisi vetämään, mutta näin Rolling Stonesin musiikin ystävänä tuo olisi aika makea paita omistaa kuitenkin. Hyi hyi minua, mutta hienoa hypeä siellä on kuitenkin rannekkettu tähän otteluun. Joskin tämähän on Barcan kotipeli niin se selittää toki varmasti tätä someaktiivisuutta.

No, se siitä somesta ja Rolling Stonesista. Erävoitto siitä Barcalle, mutta ne tärkeimmät eli kolme pistettä ratkaistaan onneksi kentällä. Girona nappasi eilen illalla voiton omasta ottelustaan, joten Real lähtee otteluun sarjakakkosena ja Barca heti pinnan vähemmän keränneenä kolmannelta sijalta. Sarjataulukon kärkipäässä on muutenkin nyt todella mielenkiintoinen tilanne, koska vaikka Real lähti tähän viikonloppuun ykkösenä niin voi se olla viikonlopun jälkeen peräti neljäntenä. Tiukkaa on tuolla kärjessä, kiitos Gironan, joka sekoittaa soppaa hyvin ja tietenkin myös Atleticon, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Real ja Barca (9 ottelua, 22 pistettä).

Real on hävinnyt tällä kaudella yhden ottelun ja pelannut yhden tasapelin La Ligan puolella. Barca ei ole vielä otteluita hävinnyt, mutta on pelannut jo kolme tasapeliä. Barcalla on ollut alkukaudella myös todella paljon loukkaantumisia ja valitettavasti siinä missä Barcan somessa on paljon matskua niin tietoa ei sitten ollut ollenkaan eli kokoonpanoa tähän otteluun en kyllä löytänyt kun Real on sen julkaissut jo ajat sitten. Edellisestä ottelusta puuttuivat kuitenkin Lewandowski, Pedri, De Jong, Roberto, Raphinha ja Kounde, mutta näistä nimistä jokunen saattaa jopa löytyä tänään kokoonpanosta.

Realilla loukkaantumistilanne on ihan ok kun pitkäaikaispotilaiden lisäksi mitään merkittäviä poissaoloja ei ole. Realin aloittava kokoonpanokin on nyt aikalailla vakiintunut, isoin kysymysmerkki lienee se, että kuka aloittaa vasempana laitapuolustajana. Joselu on istunut myös aika tiukasti penkillä viime ottelut, joten se viittaisi nyt vähän siihen, että Rodrygo aloittaisi taas kärjessä Vinin kanssa. Viime ottelussa tuli tärkeä onnistuminen, mutta lisää kaivataan kyllä. Oma veikkaus avauskokoonpanoksi on siis seuraavanlainen:

Kepa; Camavinga-Alaba-Rüdiger-Carvajal; Kroos-Tchouameni-Valverde; Bellingham; Vini-Rodrygo.

Toiveissa olisi, että tähän illan otteluun ei lähdetä pelaamaan mitään antifutista kun materiaali antaa mahdollisuuden pelata aika nättiäkin futista vaikka nyt vieraspeli onkin kyseessä. Vaikka sieltä nyt muutama kova pelaaja Barcalta puuttuukin niin kyllä sieltä niitä La Masian tehtaan poikia löytyy kuitenkin, jotka ovat iskeneet jo aika tärkeitä maaleja tällä kaudella. Ei sovi siis aliarvioida niitä vaikka toki Real saa ainakin hyökkäykseen ja keskikentälle kovemmat ukot ainakin nimien perusteella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Päällikkötason esitys, päällikkötason tuuletus. Hey Jude, nyt on läpeensä korruptoitunut konkurssipesäkin nöyryytetty kotikentällään, nätti alku Real Madrid -uralle parikymppiseltä kaverilta.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Jokohan Judesta voi puhua maailman parhaana pelaajana vai vasta vähän ajan päästä? Aika vähän tulee katseltu rellun pelejä mutta tilastot on kovia.
Kyllä voi. Jos tätä syyskautta pelkästään katsellaan, niin on kyllä jopa vähän omassa kastissaan. Mahtava peluri taidoiltaan, mutta ennen kaikkea tykkään kyllä tuollaisesta tiikerinsilmästä. Kun vaatimustaso nousee ja paine kasvaa, tämä ukko vaan astuu kerta toisensa jälkeen esille.

Rodrygon pelaaminen on ihan kauheaa tällä hetkellä. Antaisin ehdottomasti nyt saumoja Brahimille ja Joselulle seuraavina viikkoina. Tuo paikka on nyt ansaitsematta, mutta Rodrygo siinä vaan hämmentävästi saa nysväillä koko ajan.

Tuo keskikentän leveys ja laatu, se on ihanaa.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jokohan Judesta voi puhua maailman parhaana pelaajana vai vasta vähän ajan päästä? Aika vähän tulee katseltu rellun pelejä mutta tilastot on kovia.
Minusta Bellinghamista on vaikea taidollisesti puhua maailman parhaana, mutta samalla kun mietin, että kuka olisi parempi pelaaja niin vaikea senkään puolesta on argumentoida. 1-2 +90 minuutin maalia veskan alueelta voi mennä sattuman piikkiin, mutta jokainen tietää, että nyt jo liikutaan ihan toisella alueella. En pysty kirkkain silmin valehtelemaan hänen olevan taitavin jalkapalloilija. Tai vaikka tänään kaukolaukauksen ampuikin niin ei hänen potkunsa mitään valtavia robertocarlomaisia paukkujakaan ole. Sijoittuminen, periksiantamattomuus ja usko omaan tekemiseen ovat miehen ehdottomia vahvuuksia. Aika erikoisia luonteenpiirteitä supertähtiluokan jalkapalloilijoilta, kun puhutaan heidän parhaimmista yksittäisistä ominaisuuksista. Väkisinkin näistä termeistä tulee mieleen Luka Modric, vaikka tietenkin puhutaan eri tyylisistä pelaajista.
Mutta samaan aikaan Bellingham luo väärän kuvan Real Madridin ylle pelastamalla joukkueen aina pälkähästä. Joukkue ei missään nimessä ole pelannut yhtä hyvin kun pistepotti antaa ymmärtää. Hyökkäyskolmikko ja/tai kaksikko ei toimi tällä hetkellä ja se ainut kaveri, jonka kanssa se on toiminut ei voi pelata avauksessa kun on pienemmän kaliiberin pelaaja ja tiputtaisi joitakin ison hypen pelaajia penkille. Tämän lisäksi keskikentältä Bellinghamin esiinmarssi on minusta pienentänyt merkittävästi mm. Valverden osuutta merkittäviin tapahtumiin ja vähien minuuttien vuoksi Modric on kuin varjo entisestään.

Kertoo kaiken joukkueen tilanteesta, että jos tässä olisi oma kappale puolustamisesta niin siinäkin puhuttaisiin Bellinghamista ja hänen työmoraalistaan.

Yksinkertaisesti muidenkin tähtiluokan superpelaajien on pakko skarpata pelaamistaan jos Real aikoo menestyä isosti tällä kaudella. Ykkösmaalivahdin vakava loukkaantuminen ei ole liiemmin vaikuttanut joukkueeseen, sillä paikalle rahdattu hylkiö Kepa on ollut suorastaan sensaatiomainen.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tchouameni loukkaantui eilisessä ottelussa ja on noin kuusi viikkoa sivussa. Iso menetys jengille, oli taas eilen todella vahva tuolla keskikentän pohjalla. Eiköhän Camavinga hoida jatkossa tätä roolia ihan hyvin kuitenkin ja voihan tosiaankin Kroos tai Fedekin pelata tuossa keskikentän pohjalla.

Oikein maistuva voittohan tuo eilinen oli, mutta vähän ollaan nyt liikaa tuon Juden varassa kun kaivataan niitä maaleja. On Judella kyllä käsittämätön taito olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuten tuo voittomaali taas kerran osoitti.

Avauspuolisko oli aikamoista ripulia ja voitosta saadaan kiittää kyllä jokseenkin laajaa vaihtopenkkiä kun sieltä tuli sitten ne tarvittavat yksilöt, jotka toivat sitä kaivattua energiaa ja ratkaisutaitoa kentälle. Camavinga oli todella hyvä, Joselu oli sen puolen tunnin ajan vastuullaan noin kymmenen kertaa näkyvämpi kuin Rodrygo, joka haahuilee tällä hetkellä varjojen mailla ja Luka syötti voittomaalin. Joku voisi sanoa, että se oli epäonnistunut haltuunotto, mutta omasta mielestäni se oli kyllä ihan tarkoituksella haettu syöttö Taikurilta.

Vini keskittyi eilen oikeastaan lähes kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen. Nuo sukeltelut ja valittelut voi jättää Katalonian kansallisteatterin tai Torinon teatterin jengeille, katsos kun tällainen ei kuulu siihen Realin DNA:han.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
Camavinga oli todella hyvä
Juu. Ja kylläpä sitä rikotaan paljon ainakin näin mutulla telkkarista katottuna. Varmaan kerran parissa minuutissa plus ne mistä ei virhettä edes vihelletä. Eikä tunnu olevan moksiskaan, nousee ylös että jatketaanko peliä? Itte en pystyisi, jossain vaiheessa lyyhistyisin maahan ja alkaisin itkeä. Ei yksinkertasesti kato pysty enää eikä dumari anna karttuliinaa vihulle sitten mistään. Estoy hecho, pitäkää tunkkinne. Näin sanoisin ja marssisin pukukoppiin enkä tulisi seuraavan päivän harjoituksiin enää. E: Tämä erottaa minut ja Camavingan, taitotasoltaan olemme kyllä lähes samoja.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vini jatkoi sopimustaan kesään 2027.

Hyvä uutinen, nyt peli vain kuntoon.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Vini jatkoi sopimustaan kesään 2027.

Hyvä uutinen, nyt peli vain kuntoon.

Mitä siellä Realissa oikeen tehdään? Kateellisena saa kahtoa, kun hankitaan nuoria huippuja sinne ja sitte tehdään pitkiä jatkoja niille. Epäreilua, uudet jaot.

Enää uupuis, että Juden kaveriksi hankittaisi Jobe ja veljeskaksikosta tulis jotain suurta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mitä siellä Realissa oikeen tehdään? Kateellisena saa kahtoa, kun hankitaan nuoria huippuja sinne ja sitte tehdään pitkiä jatkoja niille. Epäreilua, uudet jaot.
En tiedä, mutta hyvältä kuulosti, kun Tchouameni kertoi haastattelussa, että nuoren rungon on tärkeää rakentaa kemia nyt, sillä samat kaverit pelaavat täällä seuraavat kymmenen vuotta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös