Real Madrid C.F. 2014–2015 – Déciman jälkeen

  • 163 607
  • 860

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Pitkäänhän siinä kesti, että Barca-yhteisön vakiosankari päätyy tänne kertomaan faktoja. Mandzukic varmaankin pelasi mielestäsi täysin siistiä peliä, eikä mitään rottailuja ollut havaittavissa missään vaiheessa pelin aikana? Molemmilta joukkueilta nähtiin tasaisesti rottailua läpi koko pelin. Naamaan osuneen kyynärpään tuomio meni mielestäni täysin oikein, Mario tulee tilanteeseen myöhässä ja Ramos ei voi tuossa tilanteessa reagoida mitenkään kun on jo ilmassa. Tässä värilasit tietysti kaikilla päällä, ja tästä aiheesta ei järkevää keskustelua tulla saamaan.

Olisihan tuossa pelissä voinut jakaa kortteja molemmille muutamat enemmän, mutta tällä kertaa näin, tuskin olisi vaikuttanut lopputulokseen. Ticon bussi oli todella kova, ja Real ei hyödyntänyt muutamia paikkojaan. Vierasmaali olisi ollut tarpeellinen, mutta terävämmällä hyökkäämisellä Ticon pitäisi kyllä kaatua Bernabeulla. Eilisessä pelissä Realin hyökkääminen oli hidasta ja erityisesti vastaiskut pysähtyivät aivan liian usein 35-40 metrin kohdalla, mistä kyllä paljon oli Ticon organisoidun puolustuksen ansiota, ei päästy jakamaan nopeita syöttöjä linjan taakse.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Eilisessä matsissa oli aika samanlaisia piirteitä kuin viimeisessä El Clasicossa. Real oli kuskin paikalla ensimmäisellä puoliajalla, mutta paikoista ei saatu tehtyä maaleja. Toisella puoliajalla Tico alkoi vyöryttämään peliä sitten enemmän kohti Realin maalia, ja sai muutaman vaarallisen pyörityksen boksiin. 0-0 pelitapahtumiin nähden melko ansaittu tulos.

Varane oli eilisen pelin paras Valkoinen. Loi kenties matsin parhaan maalipaikan huikealla nousullaan, joka näytti niitä Varanen parhaita puolia. Toppariksi aivan huikean nopea kaveri ja Ramosin rinnalla mies kasvaa aina sen muutaman sentin lisää jo valmiiksi pitkään varteen. Puolustus oli muutenkin hyvin ajan tasalla, Ramosilta nyt oli muutama heikompi purkupallo, mutta muuten ihan plussamerkkinen suoritus alakerralta. Annetaan kuitenkin ihan rehellisesti Carvajalille aika vahva miinusmerkki siitä kamppailutilanteesta Mandzukicin kanssa. Kuvan perusteella olisi saattanut jopa purra, mutta myös tuo nyrkillä lyöminen ei ole missään nimessä puolustettavaa toimintaa. Mandzukic ei ole itsekään mikään pulmunen, mutta mies teki oman duuninsa tuossa pelissä hyvin, jos mies sai Carvajalin reagoimaan tuolla tavalla. Ramosin tilanne oli vahinko, noita sattuu melko usein peleissä ja harvemmin niistä tulee mitään.

Keskikenttä oli hyvin myös pelissä mukana. James, Kroos ja Mordor loivat hyvin paikkoja, ja jokainen pääsi kokeilemaan muutaman kerran myös maalintekoa. Puolustussuuntaan myös hyvä peli tuolta triolta. Hyökkäys oli valitettavasti aika pimennossa. Paljon Ticon hyvyyttäkin toki, Ticon puolustus on tällä hetkellä kenties parhaiten organisoitu. Vaikea sitä on murtaa ja silloin kun se onnistuu niin silloin täytyy saada se pallo verkkoon. Bale pääsi kerran Oblakin kanssa nokikkain, mutta ratkaisu oli heikohko. Ronaldolla oli pari puolittaista tekopaikkaa, ei sen ihmeellisempää. Benzema oli hyökkäystrion heikoin eilen, huonoja ratkaisuja pallon kanssa. Eilen olisi kaivattu sitä itsekkyyttä niissä paikoissa. Liian usein Benz haki vielä sitä yhtä syöttöä kun olisi pitänyt jo laukoa.

Lähtökohdat toiseen peliin ovat kuitenkin ihan hyvät. Luotto siihen, että Real iskee yhden maalin enemmän, on kova.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Illan kruununa oli vielä, kun Carvajal rupee nyrkeillä takomaan Mandzukicia

Tuossa tosiaan oli selvä tuomarivirhe, kun Real Madrid ei saanut tilanteesta vapaapotkua. Kroatialainenhan roikkui Carvajalin paidassa kiinni vaikka kuinka kauan. Jos tuomari olisi ollut tehtäviensä tasalla, niin Karvajalan ei olisi itse tarvinnut opettaa tätä vanhaa Bayern-apinaa. Tico on edelleen Simeonen näköinen, eli kokovartalokyrpä. Muutamalla Barcan pelaajalla höystettynä tuo jengi olisi sitä tasoa, että itse pirukin tappaisi itsensä, kun näkisi nuo kentällä.

Hyvä esitys Real Madridilta. Tietysti vierasmaali olisi ollut kova juttu, mutta pelillinen ilme oli kyllä loistava. Atlético näytti ihan eri joukkueelta kuin tuossa surullisenkuuluisassa 4-0 -matsissa ja se oli nimenomaan valkoisten hyvyyttä. En näe yhtään syytä miksei kuninkaalliset jatkaisi tästä parista. Tietysti oma pää pitää pitää puhtaana, mutta se ei ole noin passiivisesti pelaavaa Ticoa vastaan mikään mahdottomuus. En ihmettelisi suuresti, jos Simeonen porukka laskisi taas alleen, kun kohtaavat isoveljen oikeasti isossa ottelussa. Tietenkin tippuminenkin on hyvin mahdollista, mutta kyllä eilinen antoi uskoa, että Atlético kerran tällä kaudella kaatuu. Ja sehän riittää.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ei ole. Tai varmaan eräässä mielessä ihmisen liha kiinnostaa, mutta Carvajal ei pure Mandzukicia. Katsohan kroatialaisen reaktio tilanteeseen, ei tunnu käteen sattuvan. TV-kuvassa näytti aluksi epämääräiseltä, mutta eihän tuossa hidastusten perusteella ollut muu kyseessä kuin se, että Mandzukic työnsi kätensä Carvajalin kasvoille, mistä Karvajalka hermostui ja lopulta löi vastustajaa. Kuten jo mainittiin, tuomarivirhe, kun ei viheltänyt Real Madridille vapaapotkua, vaikka Mandzukic roikkui Carvajalin paidassa pitkän tovin.

Tuo pureminen kuuluu vain älykääpiöille, Real Madridin kaltaisessa hienossa instituutiossa ei sellaisia pelaa. Olen antanut itseni ymmärtää, että joitakin pienempiä ja vähemmän perinteitä omaavia seuroja tuollainen käytös ei haittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Kieltämättä hyvä tulos Los Blancosilta näin jälkikäteen ajateltuna. Oikeastaan koko matsissa oli yksi selvä paikka josta pallo olisi verkkoon pitänyt laittaa, ja se oli tosiaan tuo Balen tontti, siitä lampaantakamus walesilaiselle. Muuten kyllä kaverilta pirteämpää peliä kuin monesti muuten viime aikoina. Itselle tosiaan sattui silmään sama kuin muillekin, että kyllä siellä Rollea myöten näytettiin melko tyytyväisiltä maalittomaan, ja tämä ihan molempia joukkueita myöden. Erikoinen ottelu sikäli, että molemmat joukkueet tuntuivat onnistuvan hyvin pelisuunnitelmassaan, Real tosiaan niputettua vastahyökkäysmahdollisuudet sillä, ettei itse kääntynyt peliä lähes missään vaiheessa kovin nopeasti, ja tästä hatunnosto penkin taakse. Tosin samalla Madridin kakkoset onnistuivat melko tyystin tyrmäämään sen viimeisen kolmanneksen pelinrakentelun. Noh, antaa patjantekijöiden luottaa siihen vierasmaaliin, itseäni ei henkilökohtaisesti kiinnosta vaikka tekisivät niitä kymmenen koska valkoiset tulevat kotikentällään voittamaan ja se riittää meille.

Erityinen virtuaalikumarrus Varanelle, onhan tuo mies ihan päällikkö. Jatkuvaa Atletin hyökkääjien alistamista ja upeita katkoja päällä pitkin matsia. Ja sitten vielä se huikea nousu ihan kuin vain sen kunniaksi että saa nöyryyttää vastustajaa molemmissa kentän päissä. Niin kauan kun Varane-Ramos parista saadaan pidettyä kiinni niin melko turvalliselta tuntuu. Erityiskiitos myös Morditalle joka pelasi hyvin, kuten koko keskikentän trio. Lampaantakapuolta sen sijaan Benzemalle jolla tuntui olevan koko ajan ylimääräinen 10 senttiä jalkaterässä kosketuksista päätellen sekä osittain karvajalle, tuntui välillä vähän säntäilevän minne sattuu. Tuomaritoimintaan en ota sen enempää kantaa kuin että paikkoja jakaa kortteja oli kyllä huomattavasti parempiakin puolin ja toisin kuin tuo Marcelon tönäisy. Omaan silmään käsittämättömän heppoinen lappu ja siitä johtuen todella tärkeä afrojumala sivussa ensi viikolla.
 

MarzzuMaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Real Madrid, Blackhawks
Täältä palstalta varmaan löytyy ihmisiä, jotka ovat käyneet katsomassa paikan päällä Realin kotipelejä. Itselläni on nyt ensi talvena suunnitelmissa lähteä talvilomaksi Madridiin ja siinä samassa olisi huikea kokemus käydä Santiago Bernabéulla katsomassa maailman parasta seurajoukkuetta tositoimissa. Kysyisin nyt, että onko ihmisillä heittää vinkkejä esim. lippujen ostoon, pystyykö lippuja ostamaan etukäteen täältä koto suomesta, vai pitääkö hommata paikanpäältä? Hyviä hotelli suosituksia Madridista tai muuten vaan käytännön vinkkejä Madridiin lähtiessä?
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Täältä palstalta varmaan löytyy ihmisiä, jotka ovat käyneet katsomassa paikan päällä Realin kotipelejä. Itselläni on nyt ensi talvena suunnitelmissa lähteä talvilomaksi Madridiin ja siinä samassa olisi huikea kokemus käydä Santiago Bernabéulla katsomassa maailman parasta seurajoukkuetta tositoimissa. Kysyisin nyt, että onko ihmisillä heittää vinkkejä esim. lippujen ostoon, pystyykö lippuja ostamaan etukäteen täältä koto suomesta, vai pitääkö hommata paikanpäältä? Hyviä hotelli suosituksia Madridista tai muuten vaan käytännön vinkkejä Madridiin lähtiessä?
Hotellina voin suositella Gran Hotel Conde Dugueta. Loistavan kävelymatkan päästä Bernabeulle ja keskustaan. Tasollisesti oli myös hyvä hotelli. Eikä noussut hinnallisestikaan ihan pilviin. Liput ostettiin realin sivujen kautta viimeisellä viikolla. Sekä bernabeu tourillle että peliin. Yksi pieni yksitoiskohta tuon kautta tilaamisessa oli se, että aluksi tilattiin englannin kielisenä niin ei päästänyt läpi maksamaan masterilla. Kokeiltiin useampaan kertaan ja lopulta vaihdettiin kieleksi espanja ja mentiin maksamaan niin menikin läpi. Voisiko sanoa, että hoitui helposti tai ei. Hinnaksi tuli 70 € per lippu ja hyviltä paikoilta. Olennaista myös se, että saatiin vierekkäiset paikat pienen etsinnän jälkeen. Tosin ei tarvittu kuin pari lippua. Olisi varmaan saanut liput myös paikan päältä. Oltiin siis parin viikon takaisessa Granadan matsissa. Aivan loistava kokemus ja voin suositella lämpimästi. Kaupunkina Madrid oli myös hyvä. Vielä kun ollaan huhtikuun puolella niin lämpötilat olivat jo keväiset.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Trivagosta tai lowcostholidaysistä itse katselen yleensä Espanjan kohteiden hotelleja. Itselläni ei valitettavasti ole kokemusta el Realin otteluista, mutta olen käynyt Vicente Calderónilla ja lipun hankinta tapahtui guaranteetickets-nimisen varausportaalin kautta netissä. Tuolla puljulla käsittääkseni myös el Realin otteluihin oma sivustonsa. Piljettien toimitus sähköpostiin onnistui tuolloin hyvin, hinta oli hyvä ja palvelukokemus kaikinpuolin asiallinen.

Paikallinen tuttuni kuitenkin on useasti minulle huomautellut että lipunhankinta kaupungissa ollessa on kannattavinta, etenkin ja luonnollisesti jos kyseessä ottelu joka ei ole myyty loppuun. Ainakin itse pääsee usein paikan päälle ihan viime tipassa tehdyn päätöksen jälkeenkin ja sanoo ettei liput ole paikallisesti hinnalla pilattuja. En tiedä tarkalleen mitä tarkoittaa tuolla mutta esimerkiksi hotellin henkilökunnan kanssa (Madridissa puhutaan omasta mielestäni hyvää englantia verrattuna muuhun Espanjaan) käydä asiaa läpi ellei lippuja hanki koti-Suomesta.

Hotelleita on paljon eri hintaisia, noita yo. sivustoja suosin ainakin itse koska tykkään kilpailuttaa hintoja. Viimeksi seurueemme yöpyi Gran Atlanta-nimisessä hotellissa joka sijaitsee sattumoisin noin kilometrin päässä Bernabeusta. Harmi ettei otteluita tuolloin ollut johon mennä.

Trivagoon voi esimerkiksi asettaa hakukriteeriksi pelkästään Santiago Bernabeu, jolloin se skannaa hotelleita stadikan lähettyviltä. Mielestäni kaikin puolin nokkela hakukone muutenkin.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Kysyisin nyt, että onko ihmisillä heittää vinkkejä esim. lippujen ostoon, pystyykö lippuja ostamaan etukäteen täältä koto suomesta, vai pitääkö hommata paikanpäältä? lähtiessä?
Aika paljon riippuu siittä että mitä ottelua olet menossa katsomaan mutta ainoastaan Barcelona ja Atletico pelit ovat loppuunmyytyjä ja jokaiseen muuhun peliin Bernabeulle saa lippuja lippuluukulta ottelupäivänä. Jos taas tarvitset usean vierekkäisen paikan niin ehdottomasti etukäteen netistä.

Bernabeu tourille lippujen hankkiminen kannattaa puolestaan tehdä läheiseltä lippuluukulta niin ei tarvi maksaa niistä mitään komissiota kenellekään.
 

MarzzuMaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Real Madrid, Blackhawks
Kiitokset kaikille vinkeistä, helpottaa huomattavasti reissun suunnitelua, kun on etukäteen vähän jotain vinkkejä miten kannattaa toimia.
Illan pelistä vielä, tosiaan Malaga vastassa, paikka paikoinhan Malaga on pelannut erittäin hyvin, muistetaan esim. Barcelona voitto jokunen aika sitten.
Ei helppo peli tämäkään, mutta viikolla pelattu Atletico peli antoi sen verran luottoa mielestäni, että eiköhän Malagalta 3 pistettä tänään hoideta. Kokoonpanoja kun tuossa lueskelin, niin huomasin Benzeman puuttuvan, onko tästä jollain jotain tietoa?
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Benzemalla on jotain hämminkiä, huilaa tänään ja on taas viikolla askissa. Varotoimenpide. On ollut vähän vaisu taas viime pelit, joten josko tästä uuteen nousuun.

Marcelo nyt ainakin ottaa tänään täyden matsin, kun on viikolla huilissa. Katsotaan.

Marca ennakoi näin;

CR------------------------Chicharito------------------------Bale
James----------------------Kroos------------------------Mordita
Marcelo------------Ramos-----Pepe-------------------Arbeloa
------------------------------Pyhä

Toi olisi ihan fiksu. Siitä sitten lepoa mahdollisimman paljon keskikentän kolmikolle vaihtojen muodossa.
Arbeloa antaa Carvajalin jaloille lepoa Chämppäriä varten ja Pepe tulee viime peliä dominoineen Varanen tilalle.
 
Viimeksi muokattu:

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Benzemalla on jotain hämminkiä, huilaa tänään ja on taas viikolla askissa. Varotoimenpide. On ollut vähän vaisu taas viime pelit, joten josko tästä uuteen nousuun.

Benzemalla on polvi alkanut vihoittelemaan ja kyseessä on vanha vamma ja ei ole ollenkaan varmaa että onko ranskalainen pelikunnossa keskiviikkona. On koittanut testailla polveaan kaksissa treeneissä mutta on joutunut jättämään molemmat kesken.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Eiliseen lähdettiin lopulta pitkään toivomallani 4-4-2-paketilla. Tuokin vielä tuunautui heti kärkeen, kun Bale tuli pois jo ekalla minuutilla pohjettaan tuskaillen. Chicharito tuli siihen tilalle.

Sitten pelin loppupuolella nähtiin sellainenkin vitun hieno tilanne, että Modric vaihdettiin loukkaantuneena ulos ja on alustavasti sivussa jopa 6 viikkoa. Voi nyt vittu.

Pelistä lopulta voitto Jamesin ja Crisun johdolla 3-1. CR 1+2 ja Jamesilta taas maalin lisäksi paljon hienoja suorituksia koko ajan. Kiva homma.

Mietitäänpä nyt sitten hetkonen ensi viikon Tico-matsia. Sivussa pelikieltoinen Marcelo, vaivainen Coentrao, loukkaantunut Modric ja ilmeisesti myös Bale. Näiden lisäksi tuo Benzeman epävarma tilanne. On se nyt saatana. 4 avarimiestä ja yhden näistä ykköstuuraaja. Marcelo ja Modric ovat lähtökohtaisestikin joukkueen ihan keskeisimpiä pelaajia.

Jotain tällaista tiedossa?

-------------------------CR-------------Chicharito
James----------------Kroos----------Illarra---------------Isco
Nacho---------------Ramos---------Varane--------------Carvajal
-------------------------------Pyhä

Ei tässä nyt ihan ideaalitilanteessa olla. Mietitään nyt vaikka Katalonialaisnippua ilman Albaa, Adrianoa, Neymaria, Suarezia ja Rakiticia. On se erilainen nippu ilman noita sekin.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Mietitäänpä nyt sitten hetkonen ensi viikon Tico-matsia. Sivussa pelikieltoinen Marcelo, vaivainen Coentrao, loukkaantunut Modric ja ilmeisesti myös Bale. Näiden lisäksi tuo Benzeman epävarma tilanne. On se nyt saatana. 4 avarimiestä ja yhden näistä ykköstuuraaja. Marcelo ja Modric ovat lähtökohtaisestikin joukkueen ihan keskeisimpiä pelaajia.

Jotain tällaista tiedossa?

-------------------------CR-------------Chicharito
James----------------Kroos----------Illarra---------------Isco
Nacho---------------Ramos---------Varane--------------Carvajal
-------------------------------Pyhä
Ancelotti kertoi lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen että sekä Coentrao että Benzema ovat ilmeisesti pelikunnossa keskiviikkona. En suoranaisesti yllättyisi jos Carlo kaivaisi Khediran avauskokoonpanoon Atleticoa vastaan koska Illarran fyysinen preesenssi ei todellakaan tule riittämään.
Balen vamma on ilmeisesti day to day tyyppinen eli voipi olla myöskin kokoonpanossa keskiviikkona.

Avaus voisi olla siis:

----------------CR-----------Benzema
Isco----------Kroos-------Khedira/Illarra-------James
Coentrao----Ramos--------Varane-------------Carvajal
--------------------------Iker
 
Viimeksi muokattu:

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Balen vamma on tutkittu ja tuomio oli että onkin sivussa 2-4vk.
Ei mitään henkilökohtaista Herra Balea vastaa, mutta ensimmäiset ajatukset mitä itselleni tuli mieleen oli, että helvetin hyvä uutinen Real Madridin kannalta. Nyt se alkukauden 4-4-2 taas muotoon ja Tico nurin keskiviikkona.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kova hinta maksettiin kolmesta pinnasta. Modric olisi pelikunnossa vasta mahdollisessa UCL-finaalissa ja Bale missaa noita tärkeitä pelejä nyt keväällä. Balen nopea toipuminen on toivelistalla melko korkealla, koska rotaatio alkaa olemaan melko vähäistä. No, 4-4-2 alkaa näyttämään melko todennäköiseltä formaatilta. Se toimi alkukaudella hyvin, mutta se keskikentän tärkein pelaaja (Modric) on sivussa siitä, joten sen toimivuudesta nyt keväällä ei ole mitään takuita. Vaihtoehdot Modricin tilalle ovat Khedira, Illarra ja Silva. Ei herätä hirveästi nyt riemunkiljahduksia. Tästä triosta toivoisin Samin aloittavan keskikentällä, koska jotenkin tuohon Ticon luunmurskaajaosastoonkin on vastattava. Kroos saisi myös sitä kautta hiukan enemmän vapauksia tuonne hyökkäyssuuntaan päin pelatessa.

Paljon on kysymysmerkkejä ilmassa, mutta vahva on luotto Valkoisiin. Alakerta on toiminut hyvin viime peleissä, joten sen varaan voidaan laskea myös paljon.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Nyt kun tota Tico-matsin rosteria pyörittelee, niin ei kolme topparia välttämättä yhtään paska idea olisi. Saisi samalla vastinetta Ticon kovaan erikoistilanneriehumiseen ja toisaalta myös sen keskustan tiiviyden lähtökohtaisesti aika hyvälle tasolle.

Jotenkin näin;

------------------------CR------Chicharito
------------------James---Kroos---Isco
----Fabio---------------------------------------------Carvajal
------------------Ramos---Pepe----Varane
--------------------------Pyhä mies

Kroos pääsisi myös tavallaan omemmalle tontilleen, kun hyökkäyssuuntaan saisi ehkä hieman lisää siimaa tässä. Fabio ja Carvajal painavat laidoilla kovat kilsat. Chicharito taitaa olle Jesen edellä tuohon formaattiin tällä hetkellä.
 

MarzzuMaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Real Madrid, Blackhawks
Ai että, kyllähän tässä on hymy herkässä vielä tänä aamunakin. Atletico peikko lienee tältä kaudelta saatu nujerettua, loukkaantumisista huolimatta. Mielestäni täysin ansaittu voitto valkoisille, sillä niin selvää El Realin hallinta oli, sinettinä Ardan todella typerä toinen keltainen ja Tico vajaalle, sen jälkeen peli oli pelkästään yhtä maalia ja pikku hernehän sen sai tuikattua rollen ja Jamesin hyvän esityön ansiosta. Tästä on hyvä jatkaa!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Siis Ramos pelaa loukkaantumisten takia keskikentällä, mutta SILTI Ancelotti peluuttaa Kroosia pivotena. Aivan käsittämätöntä sekoilua. Kroos menee täysin hukkaan tuossa pohjalla. Kroos ei osaa puolustaa ja mies saa Busin näyttämään Usain Boltilta. Yrittääkö Ancelotti tehdä Kroosista jotain uutta Pirloa? Ei tule onnistumaan.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Siis Ramos pelaa loukkaantumisten takia keskikentällä, mutta SILTI Ancelotti peluuttaa Kroosia pivotena. Aivan käsittämätöntä sekoilua. Kroos menee täysin hukkaan tuossa pohjalla. Kroos ei osaa puolustaa ja mies saa Busin näyttämään Usain Boltilta. Yrittääkö Ancelotti tehdä Kroosista jotain uutta Pirloa? Ei tule onnistumaan.
Real puolustaa 4-4-2 muodossa joten tuossa ei ole mitään klassista pivotea ja eilen ainakin (samoin koko kaudella) kun peliä lähdettiin avaamaan olivat Ramos ja Kroos aika vierekkäin ja laidoilta saivat Isco ja James nousta vapaammin mutta kun pallo saatiin syvällä Atleticon alueelle niin siinä vaiheessa Kroos ja Ramos tekivät niitä nousuja 16-alueen tuntumaan.

Mutta hienoa että pystyt jo ennustamaan Kroosin urakehityksen kyseisellä pelipaikalla.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Se todellakin helpottaa meidän los blancos fanien elämää että joku osaa jo etukäteen kertoa miten pelaajamme kehittyvät. Eipä tarvitse miettiä ja arvuutella.
mr. Ancelotti todellakin kaivoi melkoisen kikan temppupussistaan ja Atleti oli kieltämättä täysin aseeton lähes koko matsin, huikealla hallinnalla mentiin jatkoon. Paikka paikoin alussa näytti että Ramos asettuisi siihen kolmanneksi toppariksi kuten täälläkin spekuloitiin mutta kyllähän tuo aika selvästi lopulta keskikentällä pelasi ja hienosti tonttinsa hoitikin. Eipä oikeastaan ole mitään tyhjentävää sanottavaa sen tähän, Atleti peikko on lopulta selätetty ja ihan huikealla tavalla tuo onnistui, mahtavaa valkoisten dominanssia varsinkin puolustaessa ja lopulta patjantekijöiden tiiliseinäkin saatiin murrettua ja harvinaisen avauspaikan saanut Chicarito painoi sieltä sen tarvittavan häkin, jota enempää ei tällä kertaa taravinnut tehdä. Eikä tarvitse kyllä jatkossakaan jos puolustaminen on tuon näköistä. Iso hatunnosto Carlitolle ja koko joukkueelle ja seuraavaksi jännäämään kuinka dominoivalla esityksellä marssitaan semeistä jatkoon!
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Olihan toi vahva veto iskeä kaikki topparit kehiin samaan aikaan. Mitään muutahan sillä ei haettu kuin kovuutta kaksinkamppailuihin ja voimaa pääpalloihin, vastaukset Ticon kahteen aseeseen. Ja toimi loistavasti. Todella iso taktinen voitto tuossa kohtaa nyt kun Morditaa ei ollut käytössä.

James pelasi taas hyvän matsin ja oli se kiva, että Chicharito lopulta sen maalin sai. Sen verran isoja tontteja oli jo ollut, että nyt välttyi sitten pahimmilta traumoilta. Hyökkäyspelissä muutenkin oli hyvää tekemistä ja ennen kaikkea siellä löytyi yritystä koko matsin ajan. Se nyt oli tässä siipirikkoisessa tilanteessa mielestäni se tärkein asia. Tontteja tosiaan siunautui kohtuu paljonkin, mutta Oblak veti kyllä mahtavan otteluparin. Aika älytön määrä huipputorjuntoja kahteen matsiin, mutta myös toki ihan missejäkin Real-hyökkäykseltä.

Mikä tärkeintä, on Valkoinen joukkue mukana UCLn välierissä jo viidettä vuotta putkeen, onhan toi loistava suoritus.
Mukana kolme isointa ennakkosuosikkia ja sitten siihen heti seuraavaan aaltoon kuuluva Juventus. Kaikella kunnioituksella ottaisin finaalipaikkaa ajatellen Madridiin vieraaksi heittämällä mieluiten Juven, vaikka kova nippu sekin toki on.

Kohtahan nuo arvotaan, joten ei tarvitse kauaa spekuleerata.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mitään muutahan sillä ei haettu kuin kovuutta kaksinkamppailuihin ja voimaa pääpalloihin, vastaukset Ticon kahteen aseeseen. Ja toimi loistavasti.

Ja koskahan Real Madridin keskuspuolustus on viimeksi saanut yhtä paljon suojaa ja tukea keskikentältä? Varmaan joskus Makelelen tai M. Diarran parhaina päivinä. Ramos topparina hoiti tuon kyllä erinomaisesti ja miehelle iso plussa tästä voitosta.

Vanha rouva siis vastaan Mestarien liigan välierässä ja onhan se näistä kolmesta se mieluisin arpa. Ei helppo, mutta mieluisin. Mieluiten olisin nähnyt tämän parin loppuottelussa vastakkain, sille Juventukselle häviäminen harmittaisi selvästi vähiten. Mutta voittoahan tästä koko turnajaisesta on haettava, erityisesti nyt, kun toinen peräkkäinen Mestarien liigan voitto on teoriassa kahden maalin päässä.

Nyt vain ei saa heittää liigapelejä läskiksi, kuten viime vuonna kävi Barca-tappion jälkeen. Tuplamestaruus on edelleen mahdollinen, joskaan ei kovin todennäköinen. Liigamestaruus vaatii käytännössä sataprosenttisen loppukauden ja tietysti lisäksi vihollisen pitäisi pelata edes tasan kertaalleen. Otteluohjelma lienee Madridilla vähintään yhtä vaikea kuin Barcalla, mutta niin kauan on toivoa, kun otteluita on jäljellä ja piste-ero saavutettavissa.

Onhan tuo Mestarien liiga tähtiin kirjoitettu: Juventus nurin välierissä ja finaalissa Luka Modric tulee vaihtopenkiltä ratkaisemaan mestaruuden. Käsittääkseni Modricin piti kuntoutua juuri tuohon mahdolliseen loppuotteluun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös