Real Madrid C.F. 2014–2015 – Déciman jälkeen

  • 163 547
  • 860

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
0-3- voitto Getafesta nihkeän avausjakson jälkeen.

Benzema on hukannut jo ihan mallikkaaksi äityneen maalivireensä täysin, mutta alusti Cristianon ekan maalin todella nätisti. Hieno ajoitus tuossa myös ronaldon juoksun osalta. Toka maali oli nätti suora vastahyökkäys, jonka ronaldo aloitti juoksullaan, siirsi pystyyn Jamesille ja tämä tarjoili loistopallon Balelle, joka sen juoksi tyylillä maaliin.
Kolmannessa Jamesilta taas loistava syöttö, johon Crisun varma pusku. Bale maalista huolimatta oli taaskin jollain tapaa ulkopuolinen, tuota on vähän hankala selittää, mutta katsomalla pari peliä saa kyllä aika nopeasti kiinni tästä asiasta.

Matsi oli varsin hankala pitkään, mutta sitten parit huippusuoritukset käänsivät sen kuitenkin turvallisesti kotiin. Jamesin debyyttikausi on tehojenkin valossa ollut varsin mukava. Esim mukavasti pörräävään Iscoon verrattuna James aikaansaa paljon enemmän maaleja ja näihin johtavia tilanteita. Iscohan on loistava teknisesti ja suojaa palloa hyvin, mutta se vika syöttö ja sen hahmottaminen ovat Jamesille parempaa tasoa. Ehkä siinä se noiden jamppojen oleellisin ero.

Linja toimi ok ja Nachokin sai siinä minuutteja. Kklla oli Kroos vähän väsynyt ja tekikin sitten tilaa vaihtojen alettua, kuten Iscokin. Keskikentälle vaihdosta sisään sami ja illarra.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Real Madridin hyökkäyspelin organisointi on ollut vuonna 2015 äärimmäisen hankalaa silloin kun vastustaja pelaa syvällä puolustuslinjalla. Tässä aivan ehdoton ydinalue johon Ancelottin pitää siirtää fokus tulevissa otteluvalmisteluissa ja treeneissä. Syöttösuunnat, pelin tempon määrittäminen ja pallottoman liike ovat auttamattoman huonolla tasolla. Tänään Karimin kisuttelun jälkeen Rolle pääsi tuikkaamaan vapauttavan maalin ja el Realin vahvuudet pääsivät esille kun Getafe joutui nostamaan ja leventämään pakkaansa hakiessaan aktiivisempaa peliotetta. Realin on vain yksinkertaisesti silti parannettava tuota omaa pallollista pelaamistaan.

Puolustus sentään toimi tänään hyvin, pitkälti isoin ero aiempaan oli Varanen mahtavuus omassa päässä, kontrasti tämän hetken Pepeen on melkoisen mittava. Ramoskin saa keskittyä höntyilyyn ihan rauhassa ja jäädä erikoistilanteiden jälkeen hakemaan maalia myös jatkotilanteista koska ranskalainen hallitsee linjan ohjaamisen jopa aivan yksinään todella mallikkaasti. Tänään linja kokonaisuudessaan hyvä. Ikerillä ei tainnut juuri torjuntoja olla.

Hyvä tästä on jatkaa. Tänään Tico tuskin pinnoja menettää mutta Barca voi hyvinkin kompuroida Riazorilla.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Jotenkin näin kotisohva-analyytikkona näyttäisi siltä, että Bale ei oikein ole ihan samalla aaltopituudella muun hyökkäyksen kanssa. Aika usein Bale on sen 90 minuuttia täysin ulapalla, mutta matsiin mahtuu kuitenkin aina muutama huippusuoritus. Tänään oli muutama hyvä syöttö ja sitten erittäin hyvä juoksu ja viimeistely 2-0-maalissa. Vaikea sanoa, että mistä tuo sitten oikein johtuu, viime kaudella Bale, Benzema ja Ronaldo muodostivat parhaimmillaan aivan timanttisen trion, mutta tällä kaudella formaatti on vaihtunut, joten en tiedä sitten, että johtuisiko se siitä. Itseluottamus näyttää olevan myös hukassa, joten toivottavasti ne onnistumiset ruokkisivat Balea.

Hankala peli kaikinpuolin. Ensimmäisellä puoliajalla saatiin pelata sellaiset 35 minuuttia ennen kuin Real pääsi oikeasti hyville maalipaikoille. Syötöt olivat heikkoja ja aika usein Getafen puolustus pääsi katkomaan ne. Ensimmäisen puoliajan viimeiset 10 minuttiia ja oikeastaan toinen puoliaika oli jo sitten vähän mallikkaampaa pelaamista Realilla tuota Getafen puolustustaistelua vastaan. Kolme pinnaa kuitenkin plakkariin ja Ronaldollekin kaksi maalia, eiköhän se tästä lähde taas rullaamaan. Varane oli puolustuksessa kyllä vankka, Toppariparin Pepe-Ramos ongelmat on tuotu aika hyvin esille ja Varane on ehdottomasti sellainen rauhoittava pelaaja tuossa puolustuslinjassa. Varane harvemmin jää noiden hyökkäyspään erikoistilanteiden jälkeen odottelemaan sitä kakkospalloa vaan siirtyy kohti omaa kenttäpuoliskoa. Toisaalta on ihan ymmärrettävää, että Ramos jää sinne boksiin haistelemaan vielä tilanteita, koska miehellä on toppariksi erinomainen laukaus ja onhan Ramos yksi maailman parhaista pääpelaajista (ellei jopa se paras).
 

Sambody

Jäsen
Pikkusen ihmetyttää tuo Balen löntystely. Paksu lompakkoko sielä taskussa painaa vai mikä lie? Kuitenkin aiemmin urallaan kaveri on dominoinut nimenomaan naurettavalla juoksullaan(kunto ja nopeus parasta A-luokkaa ja ainutlaatuinen kombo oikestaan maailmassa). Muistuu väkisinkin esim vuosien takainen Inter matsi Spursin paidassa jolloin hänen laidallaan kaikki muut tuntuivat olevan puulaaki palloilijoita, kun Gareth pisti sirkuksen pystyyn niin hyökkäys kuin puolustussuuntaankin. Nyt pitkästä aikaa, kun väijjyin Realin pelin niin Bale näytti aika surulliselta ilmestykseltä vaikka Jamesin loistopassista kävi sen yhden naulaamassakin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tauolla ounastelin, että jos ottelu ei pääty maalittomaan tasapeliin, niin sen ratkaisee joku maailmantähdistä henkilökohtaisella taidollaan ja niinhän siinä sitten kävikin, kun Karim Benzema otti ohjat omiin käsiinsä vapauttaen Cristiano Ronaldon tyhjän maalin eteen. James oli ensimmäisellä nelivitosella todella surullinen tapaus (kuten Benzemaa ja Iscoa lukuunottamatta koko joukkue), mutta toisella puoliajalla kolumbialainen nappasi kaksi maalisyöttöä ja yhden kakkossyötön. Jamesilla on ilmiömäinen kyky antaa se viimeinen vapauttava syöttö, kun taas Iscolta se toistaiseksi vielä puuttuu, ihan kuten Jaasin ylempänä totesi. Toisaalta tämä kaksikko on yhdessä yleisesti ottaen todella nautinnollista seurattavaa, mutta jo Iscolle annettaisiin Jamesin kymppipaikan taito, niin puhuisimme maailman parhaasta futaajasta.

Balen Garethista taas kaikki olennainen kirjoitettu yllä, mutta tällä hetkellä rotaatiovaihtoehdot ovat aika vähissä, kun penkillä on keskikentälle tarjolla Khediran ja Illarramendin kaltaisia taiteilijoita. Kunhan Modric tervehtyy, niin soisi Balen tippuvan penkille ja formaation olevan entistä vahvemmin 4-4-2. Sitähän se tänäänkin pääasiassa oli kentällä, mutta paperilla tietysti 4-4-3.

Isoja voittoja nämä ns. helpommista vastustajista otetutkin ovat. Jokohan ensi viikolla Toni "Kruus" Kroos saisi huilivuoron, kun vastustaja on helpoimmasta päästä ja sitten onkin kolme suht isoa liigapeliä putkeen?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Lucas Silva on sitten Real Madridin uusin hankinta. Siirtosumma ilmeisesti noin 15 miljoonaa euroa ja sopimus on kestoltaan 6,5 vuotta alkaen välittömästi.

Tänään Madrid kohtaa Córdoban ja avaus on Marcan mukaan Casillas; Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo; Khedira - Kroos - James; BBC. Isco, Modric ja Pepe loukkaantumisten vuoksi sivussa.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Todella nihkeä esitys Realilta, mutta helvetin kiva voitto silti lopulta. Pari pilkkua ja punaista, matsi meni heti kättelyssä hankalaksi kun Ramosin käsipallo johti pilkkuun.

Benz tasoitti sitten räkäkärkkärillä ja taas painittiin nihkeästi tasoissa. Sitten cr sai punaisen potkaistuaan vihua jaloille. Uusinnat vähän huonoja, mutta dumari oli kovin varma tuomiostaan, otetaan vastaan.

Kohta sitten kotijoukkueellekin punainen tuplakeltaisen kautta ja Madridille äärimmäisen selkeä pilkku jonka Bale laittoi reppuun.

Nihkeä esitys. Nyt voi tehdä jengille ihan hyvää pelata matsi ilman Crisua ja muiden on astuttava veturiin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ronaldo jatkoi tältä kaudelta tuttua sikailuaan boxissa. Jo ennen tuota punaista tuulimyllyili. Nyt useampi matsi pelikieltoa, jos tajuaisi lopettaa tuon löymisen boxissa. Ja sitten loppuun vielä säälittävää kilpisekoilua.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
juurikin kuten Jaasin sanoi, toivottavasti siellä tajutaan että välillä täytyy jonkin muunkin ottaa vastuuta siitä hyökkäyspelaamisesta. Onneksi Modric tuo pelinrakenteluun taas uuden ulottuvuuden kun palaa. Olinko muuten vain minä vai oliko jotenkin harvinaisen seisovaa tuo hyökkäyspelaaminen? Jotenkin tuntui ettei siellä kovin montaa hirveästi kiinnostanut tehdä pallottomana hommia ja se näkyi tuloksessa
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Näit aivan oikein sillä hyökkäyspelaaminen on ollut todella seivovaa viimeisen puolitoista kuukautta lukuunottamatta CDR:n jälkimmäisen Tico ottelun ensimmäistä puoliaikaa. Nykyään se on mennyt enemmän siihen että koitetaan hankkia erikoistilanteita ja sieltä sitten vahvat pääpelaajat tekevät maalit. Tottakai sekin vaikuttaa että nämä espanjalaiset kyläseurat puolustavat kaikki Realia vastaan erittäin syvältä mikä tekee tuosta hyökkäyspelaamisesta nykyisillä pelaajilla vaikeata.

Eiköhän Ronaldo saa tästä sen huikean yhden pelin pelikiellon kun tietää tuon Ronaldon vetovoiman ja kiinnostavuuden sekä liigalle itselleen että tietysti Real Madridille ja nyt Ronaldo on twitterissä heittänyt pakolliset anteeksipyynnöt jne.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Eiköhän Ronaldo saa tästä sen huikean yhden pelin pelikiellon kun tietää tuon Ronaldon vetovoiman ja kiinnostavuuden sekä liigalle itselleen että tietysti Real Madridille ja nyt Ronaldo on twitterissä heittänyt pakolliset anteeksipyynnöt jne.

Sekö on lieventävä asianhaara, että sikailija sattui olemaan monen idoli ja joukkueensa tärkein pelajaa?
Okei, en tunne espanjalaista ajattelutapaa ollenkaan joten ehkä se on näin.

Englannissa Rooney sai 3 ottelua kiroiltuaan kameralle juhliessaan maalia.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Taisi Heltsun heitto olla ennakko-sarkasmia. Ainakin luulen niin..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Veikkaan kolmea peliä Ronaldolle, koska ei pelaa Barcelonan paidassa.

Kovassa paineessahan ne timantit tuppaavat syntymään ja Gareth Bale nousi taas esiin, kun planeetan suurin stara hölmöili itsensä pihalle. Balella on ollut tapana nousta esiin juuri silloin, kun Ronaldo ei ole ollut kentällä otteluita ratkaisemassa ja niin kävi nytkin. Ensin walesilainen hankki vapaapotkun, jonka muuri torjui kädellään ja kävi vielä itse pistämässä pilkusta voittomaalin. Toivon mukaan Bale nyt ottaa taas roolia, kun Ronaldo on sivussa jonkun ottelun. Viime kaudellahan Bale oli parhaimmillaan silloin, kun CR kärsi loukkaantumisista.

Keskikenttä kaipasi kovasti Isco-Modric -kaksikkoa tai edes toista. Sami Khedira on varmasti ihan käyttökelpoinen, kun suojellaan parin-kolmen maalin johtoa, mutta ei hänestä ole takaa-ajossa mitään hyötyä. Nythän James ja Kroos joutuivat kahdestaan tekemään peliä keskikentällä, kun saksanseisojan jalat ovat mallia koivuhalot.

Nyt on tulossa kolme kohtuu isoa liigaottelusa (Real Sociedad ja Sevilla Bernabeulla, Atlético Calderonilla), joten niistä kun niistää täydet pisteet, niin alkaa olla pullat hyvin uunissa. Barcelona-ottelu Camp Noulla vielä kummittelee mielessä, mutta toisaalta Barcan pelityyli sopii Madridille kuin kasvuhormonit Messin pillerirasiaan, joten enemmän tuo Tico-ottelu etukäteen pelottaa.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Olisin kysellyt palstaveljiltä vielä liittyen realin kotipelien lippuihin. Onko halvimmalla kortilla eli 30 € maksavalla Madridista-cardilla myös mahdollista saada lippuja halvemmalla socio-hinnalla? Vai onko se mahdollista saada vain kalliimmalla 65 €:n kortilla? Kiitokset taas jo etukäteen.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Ei yhtään viestiä liittyen viime päivien uutisiin FIFAn tutkinnasta? Eli tiettävästi n. 50 nuoren pelaajan Madrid-siirtoa tutkittavana viime vuosilta, uutinen esim. täällä: http://www.bbc.com/sport/0/football/30997809 (linkki vie BBC:n sivuille).

Ei ole tarkoitus provosoida, vaan asia on minusta luonnollisesti mielenkiintoinen. Omalla seuralla kun tuo siirtopanna on jo päällä samanlaisten syytösten vuoksi, ja olin ihmetellyt, että näinköhän tosiaan Barcelona on ainoa tätä alaikäisten siirtoja koskevaa säännöstöä rikkonut. Mielellään kuulisin valkoisia minua paremmin tuntevilta ennakointia/vertailua: lieneekö samanlainen tuomio todennäköinen vai ei? Jos on, niin tuskin myöskään jää viimeiseksi, jos johdonmukaisuus FIFAlla säilyy. Mikä ei tietenkään ole sanottua ko. organisaation tuntien.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Ei yhtään viestiä liittyen viime päivien uutisiin FIFAn tutkinnasta? Eli tiettävästi n. 50 nuoren pelaajan Madrid-siirtoa tutkittavana viime vuosilta, uutinen esim. täällä: http://www.bbc.com/sport/0/football/30997809 (linkki vie BBC:n sivuille).

Ei ole tarkoitus provosoida, vaan asia on minusta luonnollisesti mielenkiintoinen. Omalla seuralla kun tuo siirtopanna on jo päällä samanlaisten syytösten vuoksi, ja olin ihmetellyt, että näinköhän tosiaan Barcelona on ainoa tätä alaikäisten siirtoja koskevaa säännöstöä rikkonut. Mielellään kuulisin valkoisia minua paremmin tuntevilta ennakointia/vertailua: lieneekö samanlainen tuomio todennäköinen vai ei? Jos on, niin tuskin myöskään jää viimeiseksi, jos johdonmukaisuus FIFAlla säilyy. Mikä ei tietenkään ole sanottua ko. organisaation tuntien.

Muistaakseni silloin kun Barcalle tuo rangaistus alunperin lätkäistiin niin ilmoitettiin muutama muukin suurseuraa joita myös tutkitaan ja Real oli yksi näistä, joten ei sinällään ole uusi juttu. Vaikea uskoa, että Barca olisi ainoa kuka tätä tekee, mutta Zubi ja kumppanit eivät vain osanneet peitellä sitä niin hyvin, toisaalta mahdollista on, että juniorityöstään tunnettu Barca haluttiin ennakkotapaukseksi ja nyt lähdetään muiden kimppuun.

Asiasta toiseen, tuli naurahdettua tänään kuin lukaisin tämän jutun http://yle.fi/urheilu/marca_real_ma...ollaan_muuttamassa_abu_dhabi_bernabeu/7765661 (linkki vie ylen sivuille)
Eli siis Santiago Bernabeu oltaisiin nimeämässä Abu Dhabi Bernabeuksi. En tiedä oikein miten tuohon voisi kunnolla suhtautua.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Ei yhtään viestiä liittyen viime päivien uutisiin FIFAn tutkinnasta? Eli tiettävästi n. 50 nuoren pelaajan Madrid-siirtoa tutkittavana viime vuosilta, uutinen esim. täällä: http://www.bbc.com/sport/0/football/30997809 (linkki vie BBC:n sivuille).

Real julkaisi oman vastineensa muutama päivä sitten ja itseäni naurattaa tämä FIFAn puuhastelu kun 50 pelaajan listalla on sama pelaaja esiintynyt kaksi kertaa jne.

http://www.realmadrid.com/en/news/2015/01/official-announcement
(Linkki vie Real Maridin kotisivuille)

Ja juttu on sinänsä jo aika vanha kun espanjalaislehdistö on tuosta uutisoinut jo muutama kuukausi sitten. Ihan hyvä että brititkin heräävät jossain vaiheessa.

Ronaldo sai kaksi peliä pelikieltoa punaiseen korttiin johtaneesta tilanteesta ja on näin sivussa Sociedad ja Sevilla pelit.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Tänään Realilla vastassa Moyesin Sociedad ja peli alkaa Suomen aikaa klo 17. Sociedad metsästää Bernabeulta kauden ensimmäistä vierasvoittoaan ja ilman Ronaldoa pelaavan kotijoukkueen kokoonpanossa nähdään muutama muutos lähinnä pelipaikkojen muodossa. Todennäköinen avaus eilisen Ancelottin lehdistötilaisuuden perusteella on:

Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Illarra, Kroos, Isco; James, Bale, Benzema.

Carlo vahvisti pressissä että Illarra aloittaa ja Bale pelaa vasemmalla laidalla ja James oikealla. Ilmeisesti nyt siirrytään pitkästä aikaa 4-4-2 muodostelmaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Alle minuutti ehdittiin pelata, kun Illarramendi ja/tai Isco nukkui onnensa ohi kulmapotkutilanteessa ja Real Sociedad siirtyi 0-1 -johtoon. Tästä mentiin onneksi vain puolitoista minuutti eteenpäin, kun Marcelon hyvä keskitys tavoitti Jamesin ja tältä loistava pusku etuyläkulmaan. Sen jälkeen pelattiinkin yhtä päätä Real Madridin toimiessa hallitsijana ja lopulta painostus palkittiin, kun Ramos kiskaisi hevosenpotkun ylämummoon Benzeman riparista. Toisella jaksolla Bale pelasi Benzeman tekemään tyhjiin Madridin kolmannen ja Benzeman toista maalia voi ihastella tästä Youtube-linkistä. Kaunista.

Isco ja James pelasivat hyvät ottelut. Erityisesti sexIsco oli keskikentällä parempi kuin CR on ollut tämän vuoden aikana kertaakaan. Ehdottomasti paras espanjalainen keskikenttäpelaaja tällä hetkellä ja Real Madridin tärkeimpiä palasia. Kunhan tuo Illarramendi tuosta vaihtuu Modriciin, niin isoja asioita voi odottaa tapahtuvaksi. Jamesilta myös hyvä ottelu, eikä Balekaan huonosti pelannut muuten kuin viimeistelytilanteissa. Jos Bale olisi viimeistellyt Ronaldon tahdilla, niin ottelu olisi ollut 7-1. Erikoistilannepuolustaminen edelleen suurin kompastuskivi. Siihen parannus, niin eiköhän nämä kaksi jäljellä olevaa kisaa klaaraudu.

Komea voitto ennen kahta isompaa ottelua. Keskiviikkona Sevilla saapuu Bernabeulle ja viikonloppuna Madrid suuntaa Calderónille Atléticon vieraaksi. Jokohan viimein Real Madrid näyttäisi raitapaidoille, että kuninkaallinen on kuninkaallinen, patjantekijä patjantekijä?
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Surullinen oli alku joo. Ei noita voi noin puolustaa.

No, hommahan kääntyi koko ajan enemmän Valkoisille ja numerot olisivat tosiaan voineet lävähtää isommiksikin.
Maaleista esiin voisi nostaa varsinkin Jamesin puskumaalin ja Benzin yläpesän. Todella nättejä osumia.

James oli muutenkin pelipäällä ja isoimpia timantteja eilisessä oli tuo järjetön läpisyöttö logoon ampuneelle Benzemalle. Benz teki tosiaan ehkä komeimman Real-maalinsa ikinä.

Bale tuntui olevan jo paremmin pelin sisällä, mutta hirveitä koomailuija taas pari kappaletta. Paineeton läpiajo ja se 3-1-tilanne, jossa otti pallon paremmassa paikassa olleen Jamesin jalasta ja ryssi koko homman. Balen koomailuista tällaisissa läpiajo/2-1/2-0/3-1 jne tilanteissa saisi kyllä järkyttävän koosteen tältä kaudelta. Noita on tullut ihan vitun paljon, siis ihan hauskat kotivideot-tason kamaa. Toivottavasti saisi nyt päänsä kuntoon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Iso viikko. Mestaruutta tässä ei vieläkään voi voittaa, mutta ison takapakin voi ottaa. Jotenkin on alitajunnassa ollut koko ajan pessimistinen tunne, että Atlético ei kaadu Calderónilla, joten tuo ylihuomisen Sevilla-ottelu on käytännössä pakko voittaa. Asetelma ei siis eroa mitenkään muista normaaleista liigaotteluista, sillä lähtökohtaisestihan ne on kaikki pakko voittaa. Tietysti voitto molemmista parantaisi mestaruusasetelmaa potenssiin kaksi, kun noita todella vaikeita otteluita ei ole enää kovin montaa näiden jälkeen tulossa. Nopeasti ajatellen vierasottelut Camp Noulle ja Sánchez-Pizjuánille sekä Valencian vierailu Bernabeulle aiheuttavat kaikista eniten harmaita hiuksia täydelliseen kuontalooni.

Keskiviikon otteluun Madrid lähtee kuitenkin suurena ennakkosuosikkina ja ryhmitys lienee paremmin toimiva 4-4-2. Karim Benzema otti hienosti roolia, kun Cristiano Ronaldo oli lauantaina sivussa, toivon mukaan ranskalainen jatkaa samalla tahdilla myös tämän viikon. Gareth Bale tuntuu olevan aina parhaimmillaan, kun Ronaldo on sivussa ja Real Sociedad -ottelun esitys oli taas vahva. Viimeistely walesilaisella oli kehnoa, mutta muuten oli pirteä, hakeutui paikkoihin ja loi tilanteita. Pelasi ihan Ronaldon tasolla viimeistelyä lukuunottamatta. Sääli, että molemmat eivät vain sovi samaan aikaan kentälle.

Neljän miehen keskikenttä oli vahva, vaikka Asier Illarramendi olikin totutun epävarma. Nyt Toni Kroosille jää vähän turhan iso rooli keskustassa, mutta sexIsco paikkasi kyllä tuota puutetta hienosti. Toivon mukaan hänkin jatkaa nähdyllä tavalla, yksi tämän kauden positiivisimmista ilmestyksistä valkoisessa joukkueessa. Ja James tietenkin parhaimmillaan oikealla laidalla, kun ei tarvitse pelata vasemmalla Marcelon ja Ronaldon puristuksessa.

Viikon päästä tähän aikaan 57 pistettä laarissa ja kusen hunajaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Huh, kolme pistettä 2-1 -kotivoitolla Sevillasta. Ensimmäisellä puoliajalla oli paikkoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta ei tuntunut maistuvan kenellekään. Toisella jaksolla sitten olikin puolivillaista pelailua, kunnes Iago Aspas onnistui kaventamaan kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. Kaikeksi onneksi Madrid-puolustus kesti loppuun asti ja ero Barcaan neljä pistettä nyt, kun rästipelejä ei ole enää jäljellä.

Sergio Ramos loukkaantui, James loukkaantui ja Marcelon korttitili täyttyi. Toivon mukaan tuo Marcelon varoitus kaadetaan hovissa, sillä se tuli ilman minkäänlaista kontaktia. Ramosin loukkaantuminen iso menetys, mutta Nacho paikkasi ihan hyvin. Atléticoa vastaan en silti laske paljoa voiton varaan, jos Varanen rinnalla pelaa toinen nuori ja kokematon toppari. Hyvä esitys herroilta tänään, vaikka ailahteluakin luonnollisesti oli.

Iso voitto joka tapauksessa. Lauantaina voitto ja erittäin hyvältä näyttää.

EDIT: Real Madrid ilmoitti heti valittavansa Marcelon kortista.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Totta. Köyhät kyykkyyn.

Kannattaisi varmaan katsoa pelejä ennen huonoja trollauksia. Kyseisessä tilanteessa Marcelon ja Sevillan pelaajan välillä ei ollut kontaktia, vaan kaveri kaatui omiin jalkoihinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös