Real Madrid C.F. 2014–2015 – Déciman jälkeen

  • 163 594
  • 860

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ja hiukan valmentajauutisia vielä tähän iltaan/yöhön:

Zidane Real Madrid Castillan päävalmentajaksi

Kohtalaisen mielenkiintoinen veto Zizoulta/Real Madridilta. Itse spekuloin, että Zidane jatkaa Ancelottin siipien alla vielä kauden-pari ja ottaa sitten Kuninkaalliset valmennettavakseen, mutta näköjään oma teoriani meni metsään. Zidanea huhuttiin monen ranskalaisseuran päävalmentajaksikin keväällä, joten kyllä tässä haiskahtaa jo sellainen esisopimus, että Zizou nostetaan sitten Castillasta Ancelottin korvaajaksi aikanaan. Noh, onhan Zidanella jo ihan kovat meriitit pelaajauran jälkeenkin pukuhommista. Perezin ja Mourinhon neuvonantaja sekä menestyksekäs kausi kakkosvalmentajana. Jatkuvuudesta myös plussaa, ei tarvitse ostaa joka kauden jälkeen jotain valmentajaa ulos omasta sopimuksesta vaan tehdään pienin askelein Zidanesta seuraava huippuvalmentaja. Aika näyttää, että onnistuuko tämä, mutta Real tarjoaa nyt kyllä ainakin loistavat puitteet ja jotain sellaista, mitä aika harva pelaaja/valmentaja on Realissa koskaan saanut; aikaa ja kärsivällisyyttä. Noh, Kuningasta kohdellaan toki kuin kuninkaallista kuuluukin. Iso peukku kuitenkin tästä sinne Realin suuntaan, eiköhän Ancelottin tiimiin ole ihan riittävästi imua.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Marca huhuilee Ancelottin tiimiin uudeksi Zidaneksi hieman puolustusvoittoisempaa apulaisvalmentajaa nimittäin Fabio Cannavaroa. Varmasti olisi mielenkiintoinen haku, sillä mitä Cannavaro on? Aikoinaan maailman paras puolustaja, karismaattinen maanmies päävalmentajalle ja entinen Real Madridin pelaaja, joka tuntee ja tietää seuran ja sen tavat.

Zidane halusi päävalmentajaksi, Real Madrid halusi pitää Zizoun, seurauksena ZZ otti Castillan haltuunsa. Minusta kaikki osapuolet voittivat näin ennakkotiedoilla ajateltuna. Epäilisin vain, että nyt on aika vaikea erottaa Castillan valmennusta, jos tulokset eivät olekaan hyviä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Ei tuo Cannavarokaan varmasti huono haku olisi. Muutamalle pelaajalle varmasti tuttu pelaaja ja esimerkiksi ajatellen Varanen kehitystä niin olisihan se erittäin kova juttu, jos valmennustiimissä on Cannavaron tasoinen entinen huipputoppari. Cannavaro on ollut Al-Ahlin apuvalmentajana, joten jonkinlaista kokemusta löytyy sitten myös noista koutsin hommista.

Itselle Zidane on ihan ykkönen näistä ulkopuolelta hankituista "galacticoista" ja voi olla, että senkin takia toivon miehelle sokeasti menestystä ja näen asiat siten, että kaikki mihin Zizou koskee, muuttuu kullaksi. Castillassa paineet eivät kuitenkaan ole hirveän suuret, tosin eiköhän tavoitteena ole nostaa Castilla takaisin Segundaan Segunda B:stä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Marco Materazzin rintakehäkin?

Haha, tää oli kyl hyvä haku, propsit siitä! ; ) Mut tota joo, itselle Zizou on kyllä galacticojen galactico. Yksi oman lapsuuden/nuoruuden hienoimmista muistoista futiksen saralla on Zidanen maali UCL-finaalissa 2002. Seuraavana päivänä lähikentällä palloa haettiin lähimetsistä kun ne omat volleyt suuntasivat kymmenisen metriä maalin yli ja ohi.

Mutta joo, italialaisilla on kyllä tuo taito, että saadaan vastustajan pelaajat kiehumaan. Ei tuo Zidanen tai Suarezin tapaus ole tosiaankaan mitenkään ainutlaatuinen. Ja roiskuu se rapa tosiaankin kenkämaan pelaajienkin puolelta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Denis Cheryshev viettää tulevan kauden lainalla Villarrealin riveissä, tämä päättynyt kausihan päättyi hänen osaltaan Eurooppa-liigan voittoon Sevillan riveissä.

Guti liittyy Real Madridin junnujen valmennukseen. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kun kymmenen vuoden päästä alkaa edustusjoukkueeseen nousta vain jumalaisten läpisyöttöjen taitajia. Tämä on hieno juttu, erittäin hieno.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Guti liittyy Real Madridin junnujen valmennukseen. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kun kymmenen vuoden päästä alkaa edustusjoukkueeseen nousta vain jumalaisten läpisyöttöjen taitajia. Tämä on hieno juttu, erittäin hieno.

En nyt jaksa tarkistaa sen tarkemmin, mutta muistan jo viime kesänä Marcasta lukeneeni Gutin siirtymisestä junnukoutsiksi. Lykkääntyikö tuo projekti vai siirtyikö nyt jonkun toisen juniorijengin valmentajaksi? Hieno asia anyway, että Real Madrid saa näitä omia vanhoja pelaajiaan houkuteltua merkittäviin rooleihin henkilöstöpuolelle. Guti on yksi kaikkien aikojen suosikkejani Real Madridissa, aivan tajuton pelaaja.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tuosta en osaa sanoa, jospa sai nyt vain ylennyksen. Real Madrid Infantil A on joka tapauksessa virallinen osoite ainoalle oikealle el maestrolle. Paikka aukesi, kun toinen entinen madridista, Fernando Morientes, ei kokenut enää mielekkääksi jatkaa Infantil A:n peräsimessä.

Kyllähän tuolla organisaatiossa varmasti olisi muun muassa Raúlille paikka. Harmi, että Hierro lähti Malagan mukaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Radamel Falcao on Madridissa, huhujen mukaan nähty lounastamassa Florentino Perézin seurassa. Eiköhän se ole sitten selvää kauraa. Vuosi sitten olisin pissinyt hunajaa, mutta nyt en tiedä. Alla polvivamma, ikää taas vuosi enemmän ja Kariminho tekee mitä haluaa MM-kisoissa. Noh, tuskin Benzeman ja Falcaon muodostama hyökkäys heikentää Madridin mahdollisuuksia ottaa tripla.

Toni Kroos myös huhuissa.
 

Andrew

Jäsen
Iker Casillas

Mikä on muuten maalivahti Iker Casillas tilanne?

En erityisemmin tykkää Real Madridista, mutta Casillas on aina ollut todellinen herrasmies pelaaja, kapteeni ja tyylikäs urheilija, joka on myös ansioitunut tekemällä paljon hyväntekeväisyyttä.

Casillas ei ole ollut viime vuosina enää oma itsensä. Ilkeät kielethän väittävät, että Casillasin alamäki alkoi tuosta seurustelusta kuvankauniin Sara Carboneron kanssa. Nykyään pari on naimisissa ja heillä on lapsikin. Ehkä Casillasilla on maha täynnä, kun on saanut jalkapallolta kaiken ja keskittyy nykyään aviomiehen elämään.

Hauska yksityiskohta tässä on, että tämä kyseinen juontaja kaunotar on Sergio Ramosin ex-tyttöystävä ja Ramos ja Casillas ovat monesti kuvanneet suhdettaan, että ovat kuin veljekset. Tämä pieni kuvio ei ole vaikuttanut heidän väleihin, vaikka kaverit vaihtoivat naista melkein lennosta...

Itse laitan Iker Casillasin samaan luokkaan Oliver Kahnin ja Peter Schmeichelin kanssa yhtenä maailman parhaimista maalivahdeista kautta aikojen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Pari nopeaa:

Nacho teki kuuden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää miehen Madridissa kauden 2020-21 loppuun asti. Hyvä sopimus, koska monipuolinen puolustaja kykenee pelaamaan alakerrassa tarvittaessa mitä paikkaa tahansa.

Casemiro siirtyy ilmeisesti Milanoon Interin riveihin. Sinänsä ihan sama, koska ei tästä miehestä mitään varsinaista iloa Real Madridille ollut. Sitä en tiedä, että onko kyseessä lainasopimus vai siirto. Mutta kuten kirjoitin, ihan sama. Tämä mies ei Real Madridia ensi kaudella vahvistaisi.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Pari nopeaa:
Casemiro siirtyy ilmeisesti Milanoon Interin riveihin. Sinänsä ihan sama, koska ei tästä miehestä mitään varsinaista iloa Real Madridille ollut. Sitä en tiedä, että onko kyseessä lainasopimus vai siirto. Mutta kuten kirjoitin, ihan sama. Tämä mies ei Real Madridia ensi kaudella vahvistaisi.

Ilmeisesti kyseessä siirto takaisinostopykälällä joten aika hyvä diili kaikkien kannalta. Casemiro osoitti kuitenkin potentiaaliaan vaikka vastuu jäikin käsittämättömän pieneksi viime kaudella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Florentino Peréz on todennut, että Angel Di María, Sami Khedira ja Alvaro Morata jättävät seuran kesän aikana. Di María tekee tämän omasta halustaan, sekä Peréz että Ancelotti olisivat halunneet Nuudelin jatkavan, mutta maailman paras argentiinalainen haluaa isomman roolin (toisin sanoen olla ykköstähti jossain pienemmässä seurassa) nyt, kun seurajoukkuetasolla kaikki suuri on voitettu.

Di Marían poistuessa joku Toni Kroos kuulostaa paljon järkevämmältä hankinnalta. Mieluummin olisin silti nähnyt sen Arturo Vidalin valkoisessa paidassa. Kroos varmasti on parempi futaaja kuin Sami Khedira, mutta onko Kroos parempi kuin Angel Di María? En ole läheskään varma asiasta. Lisäksi tuohon keskikentälle pitäisi hommata se Alonson korvaaja, mies ei ole enää koko kauden ajan kantava voima. Rotaatiopelaajana hyvä, mutta ei hän vain jaksa 60 ottelua kaudessa.

Illarramendi lähdössä lainalle Portugaliin. Tai ainakin Porto(?) oli lainamahdollisuutta tiedustellut.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Real Madrid ilmoitti, että seuran yksi suurimmista legendoista, kunniapresidentti Alfredo Di Stéfano on saanut sydänkohtauksen ja on tällä hetkellä vakaassa, mutta kriittisessä tilassa. Ikää miehellä on 88 vuotta.

282 ottelua Real Madridin paidassa, 216 maalia. Kahdeksan Espanjan liigamestaruutta ja viisi Euroopan Cupia. Legenda.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Di Stefano on todellakin valtava legenda, joka on edelleen todella paljon mukana seuran toiminnassa. Toipuisi pian.

Mites MM-kisat ovat Madridiin paistaneet? No, Espanjalaiset pääsivät pettymyt niskassaan kotiin lepäämään nopeasti ja esim kisoihin kaavailtu Carvajal on saanut kokonaisen kesäloman.

Portugalin joukkueessa tietysti tärkein osa oli Crisun selviäminen parantelemaan jalkaansa. Tuosta en ole nyt mitään uusia tietoja missään bongannut. Coentraolle kävi ikävästi ja kesä meni sitten sairasvuoteen puolelle. Juuri näitä ei kaivannut tietenkään yhtään. Pepe pelasi sellaiset kisat, että ensi kaudella kolmostopparin paikalle istuttaminen sai lisää perusteita. Hieno toppari toki siihen rooliin.

Khedira on Saksa-paidassa vetänyt hyvin. Ollut jopa yllättävän näppäräkin välillä, positiivinen yllättäjä.

Varane veti loistavan turnauksen sinipaidassa, ihan eliittipeliä. Tykkäsin. Myös Benzema oli timanttinen, tuollaista tekemistä lisää isoihin peleihin myös Madridissa, kiitos. Olivat Griezmannin ohella mielestäni Ranskan parhaat pelaajat.

Nuudeli sitten, ilmeisesti lähtökuopissa ja nyt reisi paskana. Jep. Ei näitä.

Modric pelasi myös ok-turnauksen vaikeassa lohkossaan. Ei loistanut, ei pettänyt. Oli ok.


Sitten siirroista, ulospäin ilmeisesti Di Maria, Khedira, Casemiro. Nuudelin menettäminen harmittaa ja Khedirasta on lähes joka jengille iloa. Casemirossa on myös potentiaalia kyllä, mutta tarvitsee peliaikaa sen esiinkaivamiseksi. Siirto lienee oikea tapa sitä nyt hakea.

Tiikeri on siis bongattu Madridissa ja Floren kanssa pyörimässäkin. Itselleni maistuu, kuten olen jo maininnut.

Mutta se kriittisin haku lienee ehkä kuitenkin se kk-tontti. Siinä on nyt vähän aallot laimenneet. Mitä, kuka, mistä?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Real Madridin euromenestyksen kivijalka, Alfredo Di Stéfano, siis menehtyi eilen Madridissa 88 vuoden kunnioitettavassa iässä. Kuvaavaa, että mies sai sydänkohtauksen keskellä kirkasta päivää kadulla, vain kivenheiton päässä Estadio Santiago Bernabéusta. Olen onnellinen, että mies sai vielä kerran nähdä hänelle niin rakkaan Real Madridin voittavan Mestarien liigan.

Lepää rauhassa la Saeta Rubia, Real Madrid-legenda. Ensi kauden tripla on varma, kun tuo joukkue pelaa tämän miehen muistolle.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Varo vaan Cristiano, varo Benzema! Markkanen on tulossa! Ruotsalaissivustolta kova siirtohuhu: Real Madrid haluaa Eero Markkasen? | Yle Urheilu | yle.fi

Olisipa hieno juttu, jos tuo huhu toteutuisi ja Markkanen pääsisi Realiin. Vaikka sitten kakkosjoukkueeseen. Zidanen opissa voisi tarttua sellaisia juttuja matkaan, joista Suomen maajoukkuekin saisi nauttia tulevina vuosina.

Voisiko joku enemmän asiaan perehtynyt miten Realin kakkosjoukkue tippui ns. 2.divariin?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Voisiko joku enemmän asiaan perehtynyt miten Realin kakkosjoukkue tippui ns. 2.divariin?

Mitä tarkoitat tuolla? Castilla sijoittui Liga Adelantessa neljän huonoimman joukkoon, niin sitenhän sieltä tippuu.

Käytännössähän Real Madridin kirkkaimmat helmet pelaavat jossain Getafessa takaisinostoklasuulin kanssa, joten Castilla saa lähinnä "jämäjuniorit" ja se sitten näkyy valitettavalla tavalla peliesityksissä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Onko Real jannuilla parempaa tietoa tuosta Khediran jatkosopparihommasta, kun alkaa huhuja liikkumaan netissä, että ois hylänny Real Madridin tarjouksen?

Eräs ranskalainen professori kun sattuu olemaan Samista kovin kiinnostunut.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Onko Real jannuilla parempaa tietoa tuosta Khediran jatkosopparihommasta, kun alkaa huhuja liikkumaan netissä, että ois hylänny Real Madridin tarjouksen?

Eräs ranskalainen professori kun sattuu olemaan Samista kovin kiinnostunut.

Itse asiassa nyt viimeiset paikalliset tiedot kertovat, että Sami olisi jatkamassa Kuninkaallisissa. Saa nyt nähdä sitten, riippuu varmaan miten hulluna Flore on Jamesin perään lähdössä. Ja Kroos ja Pogba jne.
Se näyttää kuitenkin nyt siltä, että kk-miehistä olisi siirtymässä pysyvästi pois Di Maria ja lainalle Illarra. Samille tehdään ruutua kun Alonsokin vanhenee käsiin.

Huikeat kisat on jamppa vetänyt tuolla pelituntumalla, samalla ilmeellä vaan Valkoisissakin sitten jatkossa, kiitos.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Yksi Madrid-ikoneista, Fernando Hierro, korvaa Zinedine Zidanen Carlo Ancelottin kakkosvalmentajana. Samaan tehtävään huhuttiin myös Fabio Cannavaroa, joten rooliin oli tarjolla kaksi entistä huipputopparia, josta valinta osui tällä kertaa Hierroon. Eiköhän tästä saada erinomainen mentor puolustuksen kruununjalokivelle, Raphaël Varanelle, jolle on luvassa kaiken järjen mukaan ensi kaudeksi pelipaikka Sergio Ramosin vierestä avauksesta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Real nokittamassa Barcan huikealla tuplakaappauksella?

En nyt suurin Real-fani maailmassa varmasti ole, mutta uskallan tuon tänne nyt linkittää ja sanoa, että kyllä kelpaisi! Varsinkin tämä James Rodriguez on ollut huikeaa seurattavaa näissä kisoissa eikä toi Krooskaan huono ole :)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kroos on suorastaan nerokas hankinta toteutuessaan. Ja oikeastaan tuohan toteutuu, sillä jopa Beckenbauer on todennut Kroosin tehneen valintansa. Kroosin peliäly ja monipuolisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia el Realin keskikentälle. Ei ole yhtä räiskyvä pelaaja kuin Di María, mutta Nuudelin siirtyessä muualle on Kroos nähdäkseni loistava korvaaja tälle. Parasta mitä markkinoilta saa.

James Rodriguez olisi myös huikea lisä tuohon miehistöön, sopii profiililtaan mainiosti ikärakenteeltaan nuoreen ja nälkäiseen jengiin. Falcaon tilanteesta en itse ole kärryillä juuri nyt, käsittääkseni jossain vaiheessa neuvottelut lyötiin jäihin koska Monacon hintapyyntö on liian kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös