Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Real Madrid C.F. 2012-13

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Grainger, 19.05.2012 klo 18.04.

 1. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  "Soy mejor que Messi, y el Real madrid mejor que el Barcelona." Näillä vaatimattomilla sanoilla Cristiano Ronaldo kuvaa omaa ja joukkueensa kautta 2011-12. Kyllä, Real Madrid on parempi kuin FC Barcelona palattuaan kolmen vuoden tauon jälkeen vihdoin ja viimein Espanjan hallitsijaksi. Seurahistorian 32. Espanjan mestaruus tuli lopulta näytöstyyliin ja lähes kaikki mahdolliset ennätykset rikki paukkuen. Olenkin taipuvainen uskomaan, että Bayern München on juuri nyt ainoa Real Madridia kovempi joukkue planeetallamme, mutta onko enää ensi kaudella, kun José Mourinhon kolmas kausi madridilaisten peräsimessä lähtee käyntiin?

  "80.000 personas me pidieron que me quedara. Fue un año duro porque jugué poco." Gonzalo Higuaín kertoi lisäksi liikuttuneensa todella paljon, kun Bernabeun yleisö lauloi miehelle ylistyslauluja ja pyysi häntä jäämään Madridiin. Higuaín sanoi kauden olleen todella vaikea, mutta mestaruus tuntuu todella hyvältä. Tulevaisuudestaan mies ei valottanut yhtään enempään, kertoi vain kesän näyttävän mitä tulee tapahtumaan. Sanoi rakastavansa Madridia ja erityisesti sen kuninkaallista joukkuetta enemmän kuin mitään muuta jalkapalloon liittyvää. Hieno mies.

  Kun suurin vihollinen on jonkinlaisessa käymistilassa, ensi kauden suurin mestarisuosikki on meille niin rakas valkoinen ryhmittymä. Siinä missä pahimman kilpailijan kaksi tärkeimpiin kuuluvaa pelaajaa ovat jo kolmenkymmenen ikävuoden väärällä puolella, Real Madridin runko on pääasiassa täysin alle kolmekymppinen. Avauksen miehistä ainoastaan kapteeni Iker Casillas ja Xabi Alonso ovat yli kolmenkymmenen ja tunnettu fakta on, ettei San Iker vanhene kuten tavalliset kuolevaiset. Maailman paras alkaa vasta nyt olla siinä iässä, missä maalivahdit ovat yleensä parhaimmillaan. Kuinka hyvä Ikerman voi olla, kun mies on ollut paras jo puoli vuosikymmentä? Alonso puolestaan koko muutaman vuoden sisällä luonnollisen korvautumisen, kun Nuri Sahin tulee ottamaan tämän paikan. Ehkä Sahin ensi kaudeksi saa alleen täysin ehjän treenikauden ja saa yläpäänsä kuntoon. Fyysisesti ja taidoiltaan hän on jo tähtipelaaja, ainoastaan henkiset pelot loukkaantumisista pitävät miehen aisoissa.

  Sergio Ramos ja Képler Laveran Lima Ferreira muodostavat erittäin toimivan toppariparin ja ovat ensi kaudellakin liigan paras keskuspuolustus. Laitapuolustajat ovat aina se suurin ongelma, mutta Marcelo ja Fabio Coentrão takaavat sen, että vasemmalle ei vahvistuksia tarvita. Oikealle on tarjolla ainoastaan Álvaro Arbeloa ja hänen paikkansa on kyllä jossain muualla kuin Real Madridin avauksessa. Jonkinlainen hankinta tullaan näkemään ja Arbeloa siirtyy tämän seurauksena rotaatiomieheksi penkille. Heikompia liigajoukkueita vastaan hän tulee saamaan vastuuta ja niissä otteluissa Arbeloa kyllä riittää. Riittäähän hän myös maailman parhaaseen maajoukkueeseen. Keskikentän pohjalla on siis Xabi Alonson ja Nuri Sahinin valtakunta. Vain toinen voi olla avauksessa ja toivon todellakin, että Sahin ottaa paikkansa ensi kaudella. Alle 25-vuotias nuorukainen voi dominoida sillä paikalla seuraavat vajaat kymmenen vuotta, kunhan kaikki menee nappiin. Rinnalle on tarjolla lähinnä Sami Khedira, Jaasinin ristimä kliininen-Sami. Ei näkyvä, ei taitava, ei kovin hyvä futaaja, mutta pelaa sekä Mourinhon Real Madridissa, että Saksan maajoukkueessa kovia minuutteja. Ei hän siis ihan paskakaan voi olla. Nuori kaveri hänkin.

  Hyökkäysvastuu on Mourinhon 4-2-3-1 -taktiikassa vain neljällä ylimmällä pelaajalla ja nämä ovat etukäteiskaavailussa Ángel Di María, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema. Neljä maailmanluokan pelaajaa, jotka kykenevät neljästään tekemään vastustajien puolustajista sekopäitä. Lisäksi vaihdossa on Gonzalo Higuaínin kaltainen supersub, joten ei ihme, että Real Madridin kärkikolmikko (= Ronaldo, Benzema & Higuaín) pyssyttivät satatuhatta kaappia tällä kaudella. José María Callejón on laitureista tärkein rotaatiopelaaja. Ei saanut liikaa vastuuta, mutta oli aina sitä saadessaan tehokas. Yksi Mourinhon lempipelaajista asenteensa vuoksi. Vaihtopelaajana yksi joukkueen parhaista.

  Lisäksi tulevan kauden joukkueen ytimeen kuuluvat nuori ranskalaistoppari Raphaël Varane ja monikäyttöinen oma kasvatti Esteban Granero. Ensimmäinen tulee ottamaan muutamassa vuodessa Pepen paikan keskuspuolustuksessa ja jälkimmäisen voi laittaa keskikentälle mille paikalle tahansa ja aina saa sitä mitä tilaa. Myös Antonio Adánin ja Raul Albiolin voisi lukea näihin pelaajiin, mutta kumpikaan tuskin jatkaa ensi kaudella Real Madridissa. Sääli, koska erityisesti Albiol olisi täydellinen kolmostoppari menestyvälle joukkueelle. Taitojensa puolesta kuitenkin useammassa joukkueessa ykköstoppari, kunhan saa pelirytmin taas kohdalleen.

  Ensi kauden tavoitteena ei voi olla liigamestaruuden lisäksi mikään muu kuin seurahistorian kymmenes Mestarien liigan voitto. 2011 välierissä Barca oli selvästi parempi, mutta tällä kaudella Real Madrid oli pilkkuja lukuunottamatta ihan yhtä hyvä kuin Bayern. Ensi kaudella Espanjan lisäksi koko Eurooppa on valkoinen.

  FC Barcelona voi olla més que un club, mutta el Real Madrid es mejor que el Barcelona.
   
 2. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Real Madridin runko on oikeastaan ihanteellisessa tilanteessa tällä hetkellä. Unelma-avaus on käytännössä oikeaa laitapuolustajaa lukuun ottamatta kasassa. Vaihdosta löytyy myös jokaiselle tontille sitten laatukorvaajaa ja nousevia tähtiä, kuten Grainger totesi. Callejon, Granero, Higuain, Sahin ja Varane pitävät tästä huolen. Tästä johtuen toivon, että kesällä Mou malttaa olla maltillinen siirtomarkkinoilla. Kaksi kohtaa:

  1) Arbeloalle ykkösmies oikealle ja Alvaro sitten stunttaa tarvittaessa.
  2) Higuain tai Higuainin korvaaja.

  Esteban Granerolle haluaisin isompaa roolia ja esimerkiksi Kakalle ei tarvitse minun silmissäni hankkia korvaajaa, koska sellainen löytyy jo omasta sakista.
   
 3. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Real Madridin uuden kauden ottelut alkavat virallisesti heinäkuun 27. päivänä, kun joukkue kohtaa ensimmäisessä virallisessa harjoitusottelussa Benfican Lissabonissa järjestettävässä Eusebio Cupissa. Tämän jälkeen elokuun alussa on heti kolme harjoitusottelua putkeen, kun toinen päivä joukkue kohtaa Los Angeles Galaxyn, viides päivä tuoreen Italian mestarin Juventuksen ja kahdeksas päivä AC Milanin.

  Kovasti tuolla kertoillaan, että Castillan oikea laitapuolustaja Daniel Carvajal pelaisi ensi kaudella jonkinlaisessa roolissa edustusjoukkueessa. Kyseessä on parikymppinen oma poika, joka on pelannut nuorisomaajoukkueet läpi (mm. U19 EM-kultaa kesällä 2011) ja on tällä kaudella pelannut läpimurtokautensa Castillan riveissä. Mielenkiintoinen lisä rotaatioon, jos tosiaan saa ensi kaudella vastuuta. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Arbeloa on ykkösvaihtoehto oikeaksi laitapuolustajaksi ja Carvajal sitten hänen varamiehensä.
   
 4. lunar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid
  Littipeukkua hienosta avauksesta, maailman suurin ja kaunein urheiluseura ei vähempää ansaitsekkaan.
  Seuraavan kauden joukkueen suhteen suurin kysymys taitaa tällä hetkellä olla se, että jatkaako Higuaín uraansa jossain muualla vai ei. Benzeman vahvat näytöt takaavat hänelle paikan joukkueen ykköskärkenä, mutta on haastavaa hankkia hänelle El Pipitaa vastaava kirittäjä.
  Muuten näkisin Madridin ensi kauden kokoonpanon aika selkeänä. Sahin tulee ottamaan avauskokoonpanon paikan, Alonson pudotessa rotaatiopelaajaksi. Carvalho jatkaa todennäköisesti matkaansa muualle ja Varane ottanee roolin kolmantena vaihtoehtona toppariksi.
   
 5. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Maailman parhaalle tänään mittariin 31 vuotta. Onnea Iker Casillas!

  Real Sociedadin chileläisveskari Claudio Bravo on kertonut Marcalle, että siirto Real Madridiin kiinnostaisi kovasti ja, että hän on imarreltu Real Madridin lähentelyistä. Ihan mielenkiintoista, jos suunnitelma on hankkia Chilen ja Sociedadin ykkösmaalivahti Casillasin kakkosmieheksi. Vastuuta, kun ei tule Copa del Reytä lukuunottamatta.

  Olihan Mourinho yrittänyt taivutella Adániakin jäämään, mutta tämä haluaa taistella jossain ykkösmaalivahdin paikasta. Madridissa se ei ole mahdollista.
   
 6. Heltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid, LA Lakers
  Marcassa juttua että Real olisi tehnyt jo tarjouksen Chelsean Ivanovicista, aika mielenkiintoista jos Ivanovic tulisi valkoiseen taloon koska mies ei ole hyökkäyssuuntaan sen parempi kuin Arbeloakaan, tosin erikoistilanteissa todella vahva. Miehen avut taas tulisivat käyttöön siinä että on todella kovaotteinen ja pystyy pelaamaan myös topparina.

  Luka Modricista Mou kaavailee Kakan korvaajaa. Modric olisi huikea korvaaja Kakalle, mies pystyy pelaamaan tarvittaessa myös puolustavaa keskikenttää. Marca veikkailee että Modric olisi mahdollinen koska Realilla on hyvät suhteet Tottenhamiin Rafael Van der Vaartin siirron jäljiltä. Myös Lass on mahdollisesti osana tätä diiliä.
   
 7. Nurmisaha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ranska
  Lainaus:
  Ei näytä tämän lupauksen kannalta hyvältä.

  Vasemmalla kaksikosta Coentrao-Marcelo toinen pelaa joka ottelussa vasempana puolustajana. Ainoastaan molempien poissa ollessa tarvitaan korvaajaa. Kumpikaan ei osaa pelata muualla puolustuksessa (Coentrao:a kokeiltiin oikealla, ei kehumista), joten tältä pohjalta vasemmalle ei korvaajia tarvita.

  Keskellä Ramosin pelipaikka lienee jatkossa keskellä ja kakkosvaihtoehto on Pepe. Varamiehinä jatkaa ainakin Varane. Albiol melko varmasti lähtee ja Carvalholla ikä painaa. En ihmettelisi uutta topparihankintaa.

  Oikealle ei ole kuin Arbeloa joka yleismiehenä ei ole lähdössä mihinkään. Uusi puolustaja oikealle tarkoittaisi Carvajalin edessä olevan kaksi pelaajaa, peliaikaa ei olisi luvassa.

  Muutenkaan Mourinho ei koskaan ole tullut tunnetuksi nuorten pelaajien kehittäjänä. Eiköhän Carvajal lähetetä lainalle ja vuoden päästä katsota uusiksi.
   
 8. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Vähän Marcan huhuja:

  - PSG on tarjonnut Kakásta 25 miljoonaa euroa ja Real Madrid on kovin suostuvainen tähän kauppaan. Jos joku tosiaan yli kymmenen miljoonaa maksaa, niin tervemenoa. Itse olisin valmis päästämään miehen jopa ilmaiseksi pois. Kai se sitten kuitenkin tuo paitamyynnillä tuloja.

  - Juventus haluaisi Gonzalo Higuaínista itselleen uuden ykköshyökkääjän. Grainger ei pidä tästä. Pipa menestyisi kyllä Juventuksessa, ihan kuten hän tekisi missä tahansa. Yksi maailman aliarvostetuimpia hyökkääjiä ja hieno ihminen. Todella sääli, jos miestä ei saada pidettyä Madridissa.

  - Ricardo Carvalhon ura jatkunee Bundesligassa. Ihan sama missä jatkuu, ei tule ikävä. Ikä ei tule yksin, Karvaljun kohdalla sen on huomannut aika katkerasti. Lassana Diarra matkalla Tottenhamiin.

  *****

  Real Madrid Castilla pelaa juuri nousukarsintojen ensimmäistä osaottelua Cádizin vieraana. Alberto Torilin miehistö on tänään seuraavanlainen: Jesús; Carvajal - Iván - Nacho - Casado; Mosquera - Mandi; Juanfran - Jesé - Morata; Joselu.
   
 9. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Huh huh. Kyllä ensi kaudella Mourinholla on täydet mahdollisuudet napata tripla tuolla miehistöllä, jos Modric vielä Madridiin saadaan houkuteltua. Vaikka tuo hyökkäysnelikko; Benzema, Higuain/korvaaja, Ronaldo, Özil, Di Maria, Callejon, Granero & "Modric". Käytännössä ihan sama kenet sinne heittää, niin avaus on kivenkova.

  Nyky-Kakasta 25 miljoonaa euroa on ylihintaa, joten äkkiä vaan lihoiksi tuolla summalla. Palvelee molempia osapuolia nuo summat.
   
 10. Heltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid, LA Lakers
 11. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Oho, tämä tuli puskista. Tuo Englanti-huhu on vellonnut niin kovaa, että laskin seuraavan kauden Moun viimeiseksi Valkoisissa. Eihän sitä koskaan näistä sopimuksista huolimattakaan tiedä, mutta nyt näyttää lupaavalta tässä vaiheessa.

  Tässä kohtaa voisi nostaa taas Drogba-kortin esiin. Jos Josella on tosiaan aikomus jatkaa pitkään Madridissa, niin Didi voisi olla oikeastaan täydellinen back up Benzemalle, jos Higuain ei jatka. Osoitti edelleen olevansa huikeassa kondiksessa ja tarvittaessa pystyy aloittamaankin pelejä. Vuoden-kahden paperilla menee loistavasti, vaikka yksilönä ei sitten säväytä yhtään.
   
 12. AK-92 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Real Madrid, Wild & Oilers
  Mourinhon jatko tosiaankin erinomainen uutinen!

  Higuainin/kakkoskärjen tilanteesta oma mielipiteeni on se, että jos Gonzalo haluaa suuremman vastuun ja "kiistattoman ykköshyökkääjän" aseman perässä lähteä, niin ukko hyvään saumaan lihoiksi ja vastaavanlaista kaveria tilalle, vaikkapa Drogban muodossa. Oikeastaan en panisi pahakseni ollenkaan kauteen lähtöä vaikkapa kolmella hyökkääjällä, kolmikolla Benzema - Higuain/Drogba/X - "Adebayor": tämä toisi hyökkäyspeliin lisää variaatioita ja voimaa. Mourinhon taktisista oivalluksista ainoastaan yksi on jäänyt täysin tajuamatta ja se on kahden kärjen taktiikan välttäminen.
   
 13. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  No tuli kyllä täysin puskista, kun otetaan huomioon, että mies on ollut reilun vuoden lähdössä kaikkien medioiden mukaan. Ilmeisesti Mourinho itsekin tajusi, että Barcelona on aika pahasti sekaisin, kun Guardiola lähti liitämään, joten nyt on mahdollisuus tehdä suuria. Tämän hetken Real Madrid on kuitenkin aika kivikova nippu jo valmiiksi ja yhtenäisyys lisääntyy vuodesta toiseen.

  Tulipa kiva fiilis.
   
 14. Heltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid, LA Lakers
  Lainaus:
  Mourinhon jatkosopimuksesta on liikkunut jo kuukauden verran huhuja, ja mies itsekin kommentoi tässä vähän aikaa sitten että on jutellut perheensä kanssa ja he kaikki viihtyvät erittäin hyvin Madridissa ja haluavat pysyvyyttä. Eli itselleni ei tullut yllätyksenä.
   
 15. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Noniin, hieno ketju.

  Olin itse tutustumassa Espanjan saaristoon, enkä ikäväkseni päässyt toiveista huolimatta osallistumaan ketjun avaukseen, pahoitteluni. Eipä hätää, espanjanmestari-tasoisen ketjunavaushistorian omaavan miehen ketjuun voi taas turvallisin mielin rustailla omia mietteitään.

  Ne oleelliset asiat ovat tosiaan tottakai Higsu-case ja toisaalta keskikentän keskusta. Josen doble pivote toimii mielestäni paremmin, jos kliinisen Samin vieressä on taitavampi ja dynaamisempi pelaaja, eli Nuri Sahin. Jotenkin Xami-Xami-kaksikko vaan tukehtuu omaan staattisuuteensa, ikävä kyllä.

  Higsu-casessa näkisin todella mielelläni Kunin tulevan Pipitan tilalle. Mies itse haluaa Valkoisiin, Flore haluaa miehen Valkoisiin ja Pipa on lähdössä eteenpäin. Nyt on aika. Ja mikä tärkeintä tässä kohtaa, myös el Diego haluaa Kunin Real Madridiin. Diegon tahto toteutukoon.

  Muut itselleni kelpaavat korvaajat ovat oikeastaan sitten Falcao, Zlatan ja Drogba. Tuossa järjestyksessä.
  CR- Benz- Kün, siinä olisi huikea kolmikko. Kaikki todella fiksuja ja tehokkaita pelaajia. Aijai.
  Jos taas puhtaasti vaihtoehtoa kärkeen miettii, lähinnä Benzin tuuraajan muodossa, niin siihenhän Zlatan tai Drogba sopisivat mainiosti.

  Oikea pakki on sitten se seuraava kysymys. Pelaako VamosRamos jatkossa vain keskellä? Jos, niin oikealla on ongelma. Ramosin ollessa oikealla, olisi keskusta todella hyvin hanskassa Varanen ja Pepen toimesta. Jännä nähdä.

  Jose Mourinhon jatko kelpaa todellakin. Mahtavaa.

  15 vai 16 ukkoa kutsuttu EURO-valmistujaisiin, mitenseoli? Realin Facebookista bongasin.

  Ja niin, uudet paidat lähtevät kyllä kumpikin tilaukseen. Komeita on.
   
 16. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Florentino Pérezin 40 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eilen, kun hänen vaimonsa María menehtyi pitkällisen sairauden murtamana. Marcan mukaan kuolema tuli aika yllättäen, vaikka tosiaan taustalla olikin pitkäaikainen sairaus.

  Taas näitä jalkapalloa suurempia asioita, joita ei kenellekään toivoisi.

  Lainaus:
  15 kaiken kaikkiaan maajoukkueissa. Espanjan joukkueessa Casillas, Ramos, Albiol, Arbeloa ja Alonso. Portugalin mukana Ronaldo, Coentrão ja Pepe. Khedira ja Özil Saksan joukkueessa, Benzema Ranskan. Marcelo, Sahin ja Altintop omien maidensa edustajina harjoitusotteluissa ja Varane Ranskan U21-joukkueessa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2012 klo 11.34
 17. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Gonzalo Higuaín on vahvistanut AS:lle, että hänen uransa jatkuu Real Madridissa. Helvetin hieno uutinen, sillä eihän tuosta miehestä voi kuin pitää. AS:n jutussakin Real Madridin liina kaulallaan. Hieno mies.

  Mourinhohan on Marcan mukaan kertonut molemmille hyökkääjille, että syksyllä sekä Benzema että Higuaín ovat samalla viivalla ja molemmat tulevat saamaan kauden aikana peliaikaa.
   
 18. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Aivan loistava asia jos Pipa nyt todellakin jää. Hieno madridista ja esimerkillinen heppu. Tämä on hyvä juttu myös joukkueen balanssia ajatellen. Tuo hyvänikäinen ja superlaadukas runko pysyy kasassa ja hankintalistalla ei tarvitse olla mitään muuta kuin laitapakki. Jos homma siis Higsun osalta näin menee.

  Ulospäin lähtevistä ei ole tainnut vahvistettuja siirtoja vielä olla? Kaka, Altintop ja Carvalho saavat kaikki mennä. Albiol on vähän siinä ja tässä.
   
 19. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Loistavaa! Tämä tandemi toimi viime kaudella joten miksei tulevaisuudessakin. Kaksi superkärkeä jotka eivät ole vielä tavoittanut potentiaalinsa huippua, kelpaa Mourinhon olla. Varsinkin jos on sanansa mittainen mies, että molemmat lähtee samalta viivalta. Kun tiedetään, että molemmat pystyvät aloittamaan samaan aikaan ja pieni kilpailutilanne on ainoastaan hyvästä. Mielenkiintoinen talvi tulossa pelkästään jo kärkien kohdalla.
   
 20. Heltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid, LA Lakers
  Marcan mukaan Mou on käynyt seuraamassa Brasilian harjoituspelejä ja käynyt Lucas Mouran kanssa keskusteluja että hän siirtyisi Madridiin jo tänä kesänä, eikä vasta 2014.

  Adan jatkaa ensi kaudellakin, Mou on saanut miehen vakuuteltua siittä että vastuu tulee lisääntymään tulevalla kaudella.
   
 21. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Lainaus:
  Joku tällainen Barca-tyyppinen ratkaisu voisi olla ok. Adan pelaa cupin ottelut ja Iker loput.
   
 22. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  "Mou quiere a Higuaín para ganar la Champions" - Marca.com

  Eli Mourinho haluaa voittaa Mestarien liigan (yllätys) ja Higuaín on tässä suunnitelmassa erittäin isossa roolissa. Mourinhon sanoin, Benzema ja Higuaín eivät ole toistensa tehoja syöviä pelaajia, he ovat toisiaan täydentäviä pelaajia.

  "Gonzalo no se marchará del Real Madrid. Se quedará cumpliendo su contrato", dice el agente, que añade: "Hubo ofertas de otros clubes pero Gonzalo se quedará en el Madrid".

  Higuaínista on tehty useampikin tarjous, mutta mies itse on todennut jäävänsä Madridiin. Olenkohan koskaan maininnut, että helvetin hieno mies?

  "Higuaín está feliz". - Norberto Recassens

  Agentti vahvistaa, että Higuaín on onnellinen Madridissa. Yllätys?
   
 23. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Real Madrid Castilla otti eilen jättimäisen harppauksen kohti koko Segunda División B:n mestaruutta voittamalla finaalien avausottelussa Mirandesin kotonaan 3-0. Joselu iski kahdesti ja Jesé kerran. Molemmat joukkueet saivat myös rangaistuspotkut, vieraiden veto osui tolppaan, kun taas Joselu iski ottelun avausmaalin pilkulta.

  Castilla on nyt erittäin lähellä koko kolmannen sarjatason mestaruutta. Sarjanousuhan on jo varmistunut, aivan kuten myös Mirandesillekin. Nyt pelataan ainoastaan sarjatason voitosta.
   
 24. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
 25. Heltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid, LA Lakers
  Lainaus:
  Marcassa ollut jo pari viikkoa ottelusta juttua, eli Real Madridin ja Manun välinen legenda ottelu, johon on myyty jo 65,000 lippua.

  Poimintoja pelaajista

  Real: Figo, Zidane, Hierro, Redondo, Martin Vazquez, Morientes, Helguera, Butragueño

  ManU: Andy Cole, Clyton Blackmore, Denis Irwin, Dion Dublin, Dwight York, Van der Sar, Jaap Stam, Quinton Fortune, Raymond van der Gouw and Teddy Sheringham
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30