Ravit

  • 95 087
  • 568

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pelaan taas vastavirtaan. Tänään on kerrotut rivit muotia, joten itse laitan laajan "pappajärjestelmän". Todennäköisesti voitto-osuus on n. 30 €, joten tuskin saan omiani veke.

V5-1: 2,4,5,6,10,11
V5-2: 2,3,4,9
V5-3: 2,3,4 otan Ariel Sturskin mukaan, jos tulee ylivauhtinen juoksu. Stursk on vahva jyrä
V5-4: 2,6,7,16 ideani on Silja Laday. Lähtö on heikkotasoinen ja en uskalla jättää lahjakasta Gentelman Carrea varmaksi rutiinin puutteen vuoksi. Jopa K-merkki oli ajatuksissa.
V5-5: 3,4,10 ideana Texistar, joka lopetti viimeksi lujaa. Toivotaan Daddy's Eaglen pitävän vauhdin kuolemassa kovana.
Riville hintaa 86,40€.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Yksi pieni peli-idea. Ensimmäiseen V5-kohteeseen lapulle 10 Rossinanto, hieman jo unohdettu peleistä, mutta pystyy varmasti pärjäämään tässä lähdössä.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
V5 meni reilusti ohi. Tänään Kouvolassa on vaikean näköinen V4-kierros.
V4-1: Tähän ideavarma ehdokkaani on #1 Clintosin, mutta vielä pitää tutkia taustoja. Muita mahdollisia ovat Good Caliber, Stella Fabell ja Black Wolf. Clintonsin ottaa keulat ja voi olla yllättävän lähellä voittoa.
V4-2: #6 Blue Suede Victory on saanut liikaa kannatusta. Symppishevonen Gorgeaus Guy on oma ykköstipsini, lapulle mukaan myös tutun Twice More, BSV ja ehkä vielä Kilroy Kemp ja Balt Image.
V4-3: Selvitetään kahdella suosikilla eli E.V First Dollar ja Gableclark.
V4-4: On tosi kinkkinen lähtö, ehkä K-merkki olisi paikallaan. Jos teen Clintonsinistä varman, tähän sitten K. Ensimmäisinä kupongeille J.S. Vokkperi, S.Sälli ja Hissun Vili, joka oli kylläkin surkea Lahdessa. Muita mahdollisia ovat Pimun Piirto, Morseli ja Kihin Kippari. Tosi vaikea pelilähtö. Näillä eväillä rakennan illalla systeemini.

Päivän duot S. Sällin kautta.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
V4 Kouvolaan

Itse lähden seuraavanlaista V4:sta laatimaan.

Avauskohteessa on lähellä 6 Good Caliber, joka on tehnyt viime aikoina hyviä esityksiä, vaikkei voittoja olekaan herunut kuin viimeisimmästä startista. Varmistuksiksi lapulle kovakuntoiset 1 Clintonsin ja 11 Black Way.

Toiseen kohteeseen varmaksi 6 Blue Suede Victory, joka tuntuisi olevan elämänsä kunnossa. Se ottaa keulat, ja hallitsee maaliin saakka.

Kolmanteen V4-lähtöön neljä merkkiä. Suosikkikaksikko 4 E.V.First Dollar ja 5 Gableclark saavat kavereiksi takarivin 9 Ridgehead Oscar ja 10 Syracuse.

Viimeiseen kohteeseen varma, 11 J.S.Vokkperi, joka nousee voittotaistoon 40 metrin takamatkasta huolimatta.


Pilkunviilausta:

Viestin lähetti Kempes
Black Wolf

Black Way lienee kuitenkin kyseessä...
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Clintosin sitten piti varmana ja Lass Zebkin tuli kupongille viimeisenä rastina, joten mukavan V4-lunastuksen eilin sain. Siihen sitten lisäksi vinnaret clintonsiin sekä 137 kertoiminen kaksari.

Tänään en ole vielä tarkemmin tutkinut Sorsasaloa, mutta luotan Ihanne Prinssiin, joten siitä varma. Toivottavasti prossat eivät ole yli 50.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Eipä natsannut tänään Kuopiossa. Ideavarma Robin Mascot piti, muuten ei nelkkuun juuri oikeita merkkejä kupongilta löytynyt. Pieni lohtu sentään, että sai voittajaa Robin Mascotille. Huomenna Vermon V75-kierrokselle uusia verkkoja vesille.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eilen oli sitten paluu arkeen, ei lunastuksen lunastusta Kuopiosta.
Tänään sitten V75 Vermossa.

V75-1: 2,5,11 yritetään selvittää kolmella merkillä vaikka K olisi ehkä ollut paras rasti
V75-2: 5 Madisson Hall varmaksi, kun on alipelattu. Voittaa, jos vain lähtee ravilla. Varustemuutoksia tehty, joten mielestäni peliprosentin pitäisi olla 80.
V75-3: 1,4,6,12 Plantom teki väkevän esityksen Teivossa ja Vänskä mukaan ikiyrityksenä.
V75-4: 1,5,11 hankala lähtö, tammalähdöissä tulee ylläreitä, toivottavasti ei tänään
V75-5: 2,6,8,9,10 jätän hyvin esiintyneen flying acen riskillä pois lapulta, koska ikiyritys fairview pitää ottaa mukaan
V75-6: 12,13 otan Mike Malibun Etanalle kaveriksi, suosikkipolle Lixy's Star jää nyt varalle. Etana kuitenkin voittanee.
V75-7: 3,6,8,12 Moon Lake on ylipelattu. Overdonesta kuiskittu, että voi voittaa vaikkapa pystyyn, joten voittajaa Overdonelle ja kaksaria suora pari Moon Laken kanssa.

Rivin hinta 72€
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ei tuottanut päivän V75-ravit osumia, ainoa lunastus tuli ensimmäisestä lähdöstä, Mailman's Bad Boylle voittajaa. Pelikohteista lähimpänä voittoa olivat Alkko ja Julia Princess, Eviri taas jäi pahasti pussiin, olisi menestynyt tilaa saadessaan. V4 tipahti heti ensimmäiseen, Pinokkio oli liian vaikea merkki.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Vermon V5-kierros 24.11.2004

Tällaisella yllätyksiä sisältävällä kupongilla liikenteeseen.

V5-1: 5 Flashy, 6 Hawaiian Eclipse, 8 Farmer's Secret
V5-2: 3 Marinelli, 5 Tiroli, 6 Hovi-Minttu, 10 Karoline
V5-3: 5 Moon Lake
V5-4: 4 Millog, 11 Pavarotti Hornline, 15 Bluehill's Boss
V5-5: 4 Hard Boiled

Päivän ideat:
*** Hard Boiled
** Flashy
* Millog
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilmeisesti Veikkaajan ohipelijutut ovat vaikuttaneet pelikansaan, sillä muuten ei ole selitettävissä se, että Bart Hipin prosentit ovat ainoastaan 39. Oma arvioni hevosen voitolle on 52, joten harvoinpa näin maistuvaa varmaa löytyy.
Hard Boiled tuskin on tauolta vielä ihan huippuiskussa (jollaisen BH:n lyöminen vaatisi) ja Ramses Lloydille rima on nyt liian korkealla. Mielestäni ainoa hevonen, jolla voisi olla pikkusauma Bart Hipin lyömiseen mikäli BH on normaali, on Giant Hill. Se tekee parhaimmillaan aivan älyttömiä kirejä, mutta välillä taas taipuu taistelutta. Näillä prosenteilla siis kuitenkin ehdottomati Bart Hip varmaksi.

Osittain Bart Hipin maltilliset prosentit varmaan johtuvat myös siitä, että kierrokselta löytyy pari muutakin suursuosikkia. Hawaiian Eclipsen ja Moon Laken minä ajattelin varmistaa, koska BH tosiaan on paljon maistuvampi varma. Avauskohteessa paras varmistusrasti Hawaiianille on Speedy Mic, joka on prosenteissa jäänyt kummasti parin muun haastajan varjoon. Pätkällähän Speedy Mic voi tulla melkeinpä mistä hevosesta vaan ohi, joten jos HE:llä jostain syystä on tänään huono päivä niin SM on lähellä. Itse arvioin Speedy Micille jopa 13 prosentin voittotodennäköisyyden. Tällä hetkellä hevosta on pelattu vain 4%.

Kakkoslähtö täyttä lottoa eli umpeen vaan. Kolmoseen laitan Moon Laken lisäksi Tuppy Bluen ja ylivauhtisen juoksun varalta haen yllätystä takarivin Giant Expressillä. Neloskohteessa Pavarotti Hornline-Bluehill's Boss kaksikko riittänee pitkälle. Mukaan kuitenkin vielä nappijuoksun saava Magic Pepper ja Escroquer siltä varalta, että voittaja pitkällä matkalla tulisi taas sisäpareista.

4,6 (3,8)
Kaikki hevoset
5,7,11 (6,4)
3,8,11,15 (10,4)
8 (2,4)
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Seuraava rivillä yritetään saada V5 kiinni:

1: 3,4,6,8 suosikki varmistetaan ja otetaan mukaan kaikki mahdolliset voittajat, flashyn en luota pätkääkään
2: 2,3,5,6,7,10 alunperin piti laittaa läpi, mutta varmistin pavarotti hornlinen ja piti karsia 3 hevosta
3: 1,5,6,7,9
4: 11,15
5: 2,4,8,10 Bart Hip on kylläkin sopivilla prossilla, mutta varmistellaan.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Totopelien SM 2004

Totopelien Suomen mestariksi selviytyi tänä vuonna Lasse Sandström, loppusaldona + 2759,10€. Viime vuoden voittajan Marko Virtasen loppusaldo oli -1000€.

Tulokset
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ravivuoden parhaat 2004

Eilisessä Ravigaalassa palkittiin vuoden parhaat. Palkitut

Passionate Kemp ja sen taustavoimat olivat hyvin edustettuina, sillä Passionate Kemp valittiin vuoden hevoseksi ja vuoden 3-vuotiaaksi tammaksi, lisäksi sen valmentaja Markku Nieminen pokkasi vuoden valmentajan palkinnon, vuoden omistajaksi valittiin Talli Hietsut, ja vuoden kasvattajaksi Ravitalli Kemppi.
 

Bay

Jäsen
Taas on tämä ketju valunut aivan liian alas. Täytyy myöntää etten ole itsekään kovin aktiivisesti kirjoitellut, mutta pelaankin vain V5- ja V75-lähtöjä.

Viime viikolla V5 osui ja tällä viikolla seuraavanlaista viritystä:

I Hawaiian Eclipse
II 2,7,11,13
III 3,4,9,10
IV Farmer's Pride
V 1,3,7,10

Riville hintaa vasta 6,40 eli lisää rasteja tulee varmasti. Mietinnässä on myös olisiko Dante Nightistä kuitenkin varmaksi.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Itse tein 2 erilaista lappua, mikä on typerää hommaa, koska oikea rivi löytyy lähes aina siten, jos nuo 2 yhdistäisi, mutta kuitenkin.

1)1,3,9 ......... ja ..... 1)1
2)6,7,11,13 ................... 2)2,7,13
3)3,4,8,9,10 ............... 3)9
4)7 .................... 4)2,4,7,9
5)3 ........................... 5)3,10,12

6€ ............ 3,2€

nim. ikinä en raveista voita
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Silver Pike?

Viestin lähetti Bay

IV Farmer's Pride

Vähän asian vierestä... Onko jollakulla tätä ketjua seuraavista tietoa, että minne on kadonnut Silver Pike-niminen hevonen, joka muistaakseni viime talvena otti ainakin pariin kertaan hienosti yhteen Farmer's Priden kanssa V5:ssä?

Hippoksen hevostietokannasta bongasin, että Silver Piken viimeinen startti on kesäkuulta eli loukkaantumishuolet eivät taida olla kovinkaan huono arvaus. Siihen viittaisi sekin, että on saanut kasaan vain 22 starttia (joista voittanut puolet ja 15 kertaa kaksariin), vaikka viisivuotiskausi on jo lopuillaan. Harmi jos näin, sillä vaikutti hienolta viime talvena.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Pientä hajotuspyydystä on laitettu;

1. A:1 B:5,6,9 C:2,3,8,10
2. A:7,11 B:2,13 C:1,8,10,12
3. A:9 B:3,4,10 C:2,5,12
4. A:7 B:2,4, C:5,6,8,9
5. A:3,10 B: 1,7,12

Osuma tulee, jos A-hevosista voittaa 2-4 kpl ja C-hevosista korkeintaan yksi.

edit: osumahan sieltä sitten tuli. Mainittakoon, että systeemi oli puristettu ohjelman läpi, joka rajasi voitohaarukaksi 80-550 €. Siten systeemin hinta oli 100 € ja voittoa siis tuli 60 €.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kaustisten v75 vaikuttaa todella vaikealta, eikä varmoja tunnu oikein löytyvän. Onko jollakin ideoita varmaksi. Eniten olen miettinyt 1. lähdon Giant croftia, 2. lähdön tuutteria ja 6. lähdön force withinniä. Ei vaan ole täyttä uskoa yhteenkään. Vaikeaa on. Suurin voitto taitaisi tulla kun jättäisi pelaamatta.

tässä tämänhetkinen rivi, joka muuttunee.

1) 1,2,4
2) 6
3) 1,10,15
4) 2,5,9,12
5) 4,7,9
6) 9
7) 3,4,8

16,2€
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Viikon V5:n lähtölistoja katsellessa kiinnittyi heti huomio 4. lähdön numeroon 16 Conway Dreamer. Hevonen on kohdannut kahdessa viimeisessään ikäluokkansa huiput Madison Hallin ja Min Nyxin eikä vastus ole nyt läheskään yhtä pelottava. Viimeksi ei tainnut juoksukaan täysin onnistua. Odottelin hevoselle jotain parinkymmenen tuntumassa olevia prosentteja - nykyisillä n. 10 %:lla mielestäni mainio pelikohde.

Muut erityiskiinnostavat: 1. kohteessa 5/Thatché ja 5. kohteessa 8/Power Shot.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Itselle maistuu tänään ideana V5-3:n numero 11 Log Star, jota on pelattu vain 1%. Se palailee tauolta, tämä on nyt neljäs startti tauon jälkeen, ja kunto alkaa varmasti hiljalleen löytyä. Muita kohteita en ole kovin tarkkaan vielä katsonut.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Itselleni maistuu Sunday Que, joka oli viimeksi kuin uudestisyntynyt ja kesti loistavasti 500 metrin kirin, se kielii että hevonen on huipputikissä sillä aiemmin tämä on vaatinut nappireissun sisällä ja 200 metrin kirin, lisäksi odotettavissa on ylivauhtia kun eturivissä on starttiraketteja Ustica, Nintendo Kemp jne. Tuosta Conoway Dreamerista sen verran että itsekkin pidän hevosesta muttei pitäisi riittää jos 8 ei Capehill's Caponelle ei satu mitään, 8 ei hävinnyt paljoa Conoway Dreamerille viimeksi ja pääse nyt 20 metriä edeltä.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Seuraavan v5-viritelmän tein.

V5-1: 4,5,6,10 jätin Lilyn riskillä veke, olisiko Vellun ajokista ylläriksi?.
V5-2: 5,6,9 Kartio voittanee, mutta parit varmistukset. Ville-Kiitäjää mietin lapulle, mutta jätin pois.
V5-3: 1,3,4,10 Sunday Que on päivän potinnostattaja, virontyttö jää kansalle
V5-4: 1,6,8,9 tähän yllätyksenä Viisterän ajokki. En usko Conway Dreamerin kiertävän 20 pakilta totoon.
V5-5: 1,4,8,9 Hard Boiled on lähdön kovaluokkaisin hevonen, joko tulisi tähän starttiin parhaimmillaan.
tekee 76,80€
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään sitten vuorossa Lahden V4. Päivän pelikohde on Old Skipper, jolle vedän reippaampaa voittajaa ja päivän duot sen kautta.

V4-hahmotelma:
V4-1: 1,6,9,10
V4-2: 4,7,9
V4-3: 1, 11 (ja kertaistettuun sekä tukilappuun Old Skipper varmaksi)
V4-4: 3,4,6,11
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Itselleni tänään kaikkein maistuvin pelihepo nelkkulähtöjen osalta on V4-4:n 5 Hercules Hill. Kyseessähän on melkoinen "icke-vinnare", mutta uskoisin tämänpäiväisen vastuksen olevan sellaista tasoa, jonka Heikki Torvisen ajokki pystyy tyrmäämään.

Hevonen palasi pitkältä tauolta Jyväskylässä marraskuun alussa ja tuli siellä aivan mukavasti 5. ulkoparista perille saakka ollen maalissa kuudentena. Seuraavassa startissa, myöskin Jyväskylässä, Hercules Hill olikin sitten jo pelattu suosikiksi helpohkossa lähdössä, mutta silloin mahdollisuudet paloivat ensimmäisen kaarteen pitkään laukkaan. Lahdessa 25.11. HH oli täysin sopimattomassa lähdössä, jossa se tuli kuitenkin mukavasti perille asti juostuaan koko matkan viidentenä sisärataa. Lähdön voitti HH:ä monta kertaa enemmän tienannut ikäluokkansa Kriterium-kakkonen ja Derby-kolmonen Owen Kemp. Toisaalta kaikki tuossa lähdössä HH:n taakse jääneet hevoset olivat joko täysin kilpailukunnottomia tai muuten vain poikkeuksellisen huonoja/epäonnisia, mutta siltikin pidän HH:n tuonkertaista esitystä oikeinkin mainiona.

Tämänkertainen sarja sopii rahojen puolesta HH:lle todella hyvin ja kun vastuskaan ei ole mitään kaikkein kovinta tasoa. Esimerkiksi lähdön suosikki Pedro Gagn saattaa aivan hyvin ilmestyä paikalle vaikka kolmijalkaisena, kuten niin usein aikaisemminkin. Mukana on myös Holopaisen mystinen Ruotsintuonti, joka voi olla tietenkin aivan ylikylä mutta myös totaalinen floppikin. Tämän kannalla kannattaa muistaa, että ainakin eilen Holopainen varoitteli sivuillaan talliaan vaivaavasta flunssa-aallosta... Vastustajista vaikeimmilta vaikuttavat hyvin mennyt 6 Clint Mustang/Teivainen sekä "keski-ikäisen alkoholistin" (Copyright: Aarne Tenkanen) ohjastama 11 Stella Fabell. Noiden kahden kautta siis kaksarit painottaen HH:n kanssa sekä Duossa painot HH:n kautta ja tukea vielä 6 & 11 kautta. Nelkkukuittiin saa Torvi-Heikki jäädä yksinään! Duon ensimmäisessä kohteessa kiinnostaa suosikkien lisäksi 2 Gaston Friend, jonka tulemista on tässä jo jonkin aikaa odoteltu sekä tuo Mario K:nkin mainitsema Old Skipper, joka on tässä lähdössä luokaltaan aivan eri kastissa muihin verrattuna. Kunnosta ei ole tietoa, mutta ei kai tuota voi näillä prosenteilla/kertoimilla jättää pelaamatta!! Vermon lumikyrskyssä tämä ei mennyt paljon pelattuna oikein mihinkään, mutta toivottavasti Härski on saanut viriteltyä heponsa parempaan iskuun tämänpäiväistä starttia varten!

Tuureja peleihin!
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Tänään oli raveista iso voitto lähellä, mutta jäi tulematta. Pelasin nimittäin troikan Quite A Butchin kautta, ja Rodrigo ja Vir Hardrew olisi löytynyt kakkos ja kolmosriviltä. Teksti-tv:llä näkyvissä yhdistelmissä Quite A Butch oli yhden kerran kolmannella rivillä. Olisi jonkinverran maksanut, kun olisi voittanut. No, ehkä joskus tuuri kääntyy...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös