Raipe!!

  • 23 176
  • 186

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viimeiset kisat Suomessa, muttei suinkaan viimeiset kisat.

Suomessahan ei kotikisoja ole odotettavissa kuin ehkä aikaisintaan 2009.
 

Raid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täysin älyvapaata touhua valita Raipe maajoukkueseen. Ei suomessa voi olla niin huono tilanne keskushyökkääjissä. Ei Raipesta ole edes kisakommentaattoriksi. Aravirralta voi kyllä odottaa ihan mitä tahansa. Toivottavasti Raipe itse edes tajuaa kieltäytyä edustuspaikasta. Vain maailmanmestaruus kelpaa.
 

Hack

Jäsen
Raipe on Suomen jääkiekkoilun ikoni! Mitä jääkiekko olisi ilman Raipea? Ei mitään! Joten Raipe kisoihin, vaikka 4.kenttään pelaamaan, mutta kuitenkin mukaan. Raipe on tehnyt 80% joka MM-kisoissa ainakin yhden maalin. Ja muutama syöttö päälle. Muutenkin Raipe on kunnostautunut maalinteossa ja lämärilläkin hän on tehnyt pari, joten miksei Raipea voisi laittaa viivamieheksi MM-kisoissa!
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Hurrikaani_89
Raipe on tehnyt 80% joka MM-kisoissa ainakin yhden maalin. Ja muutama syöttö päälle. Muutenkin Raipe on kunnostautunut maalinteossa ja lämärilläkin hän on tehnyt pari, joten miksei Raipea voisi laittaa viivamieheksi MM-kisoissa!


Ehdottomasti päivän paras :D

___


Niin, mennäänpä nyt itse aiheeseen. Mielipiteeni siihen, että otetaanko Raipe mukaan joukkueeseen on jyrkkä ei. Joo, tiedän että koko Ilveksellä on ollut huono kausi jne. Kuitenkin sillä Raipella se luistin painaa jo kovin kovin paljon. Pelisilmä on kyllä edelleenkin todella hyvä, sitä ei sovi kiistämään, mutta yksinkertaisesti vauhti ei riitä. Ei edes siellä 4. ketjussa, ei millään.

Senttereitä jos aletaan kaavailemaan enemmän, niin neljä sentteriä olisivat.. Koivu (Montreal jää pleijarien ulkopuolelle), Jokinen ja Santala. Tuo neljäs paikka meneekin sitten kovin kinkkiseksi. Ehkäpä Ylönen olisi 4. kentän sentteriksi sopiva. Noh, jatkanpa filosofiointia ehkä sitten myöhemmin. Niin, tai sitten en.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Hurrikaani_89
Raipe on Suomen jääkiekkoilun ikoni! Mitä jääkiekko olisi ilman Raipea? Ei mitään! Joten Raipe kisoihin, vaikka 4.kenttään pelaamaan, mutta kuitenkin mukaan. Raipe on tehnyt 80% joka MM-kisoissa ainakin yhden maalin. Ja muutama syöttö päälle. Muutenkin Raipe on kunnostautunut maalinteossa ja lämärilläkin hän on tehnyt pari, joten miksei Raipea voisi laittaa viivamieheksi MM-kisoissa!

Kiitos makeista nauruista! Hieno pelaaja, mutta joku roti sentään. Eiköhän nyt ole jo muiden vuoro astua remmiin?!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Raipe kisoihin on oma mielipiteeni. Raipe on käsittämättömän hyvä pelaaja vaikka ikää onkin jo kerennyt tulemaan. Kuitenkin Raipe on ollut hyvässä iskussa loppukaudesta. Huomattavasti paremmassa kuin eräs T. Santala. Santala painukoot torstaina kesälomille ja Raipe kisoihin.
 

#99#

Jäsen
Raipen osakkeet nousussa

Jokisella ja Koivulla on edessä sopimusneuvottelut, joten saapa nähdä tulevatko kisoihin. Vaikka kyseiset herrat ei kisoihin tuliskaan niin ei missään tapauksessa Raipea. Toivottavasti Jokinen ja Koivu saavat sopimukset ennen kisoja. Jos ei, kerätään vaikka kansalta kolehti että saadaan vakuutukset kuntoon ja Raipe ulos kisoista
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ite en Raipea kisoihin halua, mutta pitää muistaa että joulun jälkeen Raipe oli yksi liigan parhaista pistenikkareista. Ja maajoukkue kyllä tarvii pelirakentaa jos Koivu ja Jokinen ei tule.
Mutta eiköhän sitä Raipen maankuulua rauhallisuutta tarvita katsomossa eikä kentällä.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Lapset, lapset

Mitä te urputatte.

Raipe tulee tietenkin liittymään Jellonien muonavahvuuteen.

Eihän Rolling Stoneskaan keikkaile ilman Keith Richardsia.

Pitää sitä nyt maailmassa muitakin arvoja olla kuin nopeat jalat ja Aravirran haukkuminen.

Raipen aivoilla, kokemuksella ja pelikäsityksellä korvataan seitsemän somervuoren tik-tak-tik-tak kintut.

Murehtikaa nyt ennemmin vaikka sitä että sekä P.Nurminen että K.Lehtonen saadaan varmasti rosteriin. Muu olisi hasardoimista. Sulolle vois varmuuden vuoksi hommata nopsaan Käkikellomaan passin, niin ei tarttis sitäkään pelätä.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
raipe... raipe...

Juu kovin näyttää heikolta tuo sentteri osasto koivun ja Kurpitsapään a.k.a. Jokisen sopimustilanteiden johdosta.
Itse en kuitenkaan edes tosissani ehdota sinne Ojanen, Pirnes & Kuki kolmikosta ketään, mutta eikö tuolta liigasta nyt kuitenkin löytyisi 4 parempaa ja Aralle "sopivampaa" sentteriä kuin Helminen.

Santala & Miettinen HPK, Pakaslahti & Aalto Jokerit, Palsola Kärpät ajavat nyt ainakin tällä hetkellä vielä kauttaan jatkavista Helmisen ohi ainakin omissa mielikuvissani.
 

kämmäri

Jäsen
Ilma muuta Raipe kisoihin. Se on aivan sama kuka sinne "jarrrukentän" sentteriksi valitaan, olkoon se sitten JOjanen, Aalto tai kuka muu tahansa SM-liigasta.

Raipe on kuitenkin aika varma kortti Aralle, tietää mitä saa ja ikinä ei ole pettänyt(näin Ara sanoi jossain haastattelussa Lindistä ja A Törmäsestäkin). Mielestäni Raipen valinta olisi sekä kunnianosoitus Raipelle itselleen, että hyvää pr:ää koko kisoille.

Toivotaan, että Ara on valinnoissa hereillä ja yksi suomalaisen kiekon legendoista saa arvoisensa päätöksen maajoukkueuralleen.
 

Voittaja

Jäsen
Ei, ei, ei, ei, ei ja ei! Jotain rajaa kuitenkin.

Kaikki kunnia Helmiselle siitä, mitä hän on tehnyt suomalaisen kiekkoilun hyväksi, mutta nyt on nuorempien aika päästä esille. Mikä olisikaan parempi paikka kouluttaa tulevaisuuden helmisiä, kuin kovat paineet kotikisoissa? Pirnes, Tähtinen, Ylönen(okei, ei kovin nuori:D), Sahlstedt(samat sanat kuin Ylösestäkin), Koivu(Mikko), Santala, siinä muutama nimi jotka ainakin minun mielestäni kannattaisi ottaa kisoihin ennen Helmistä, kasvamaan korkoa. Ainakin yhden tämmöisen tulevaisuuden nimen(tai Ylösen tai Kallen) haluaisin nähdä joukkueessa. Jos joku tai useampikin huippulupaava nuori otettaisiin joukkueeseen, niin uskoisin sen olevan erittäin hyvä asia tulevaisuuden kannalta, mihin taas Raipen valinta ei ainakaan positiivisesti vaikuttaisi. Jos Helmistä ollaan istuttamassa jarrukenttään, niin eiköhän siihenkin löydy omat erikoismiehet? Otetaan NHL:stä Laaksonen(Minnesota tippuu eka kiekalla), Eloranta, Pirjetä. Ruotsista löytyy Hannes. Mielestäni Aralla on paljon parempia vaihtoehtoja joukkueeseen kuin Raipe, jopa Aallon ottaisin joukkueeseen ennen Helmistä.
 

Keisari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, FC Barcelona
Ei saa kiusata Raimoa.

Jos ajatellaan tosissaan sitä 4.kentän sentteriä, niin käytännössä siihen taitaa olla tyrkyllä kaks miestä: Raipe tai Ylönen.
Jos näistä pitää valita niin melkeen kallistun kuitenkin Raipen kannalle. Ylönen on ollut täysin ns. kahvilla viime ajat.
Repikääpä siitä.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paka

Viestin lähetti Keisari
Ei saa kiusata Raimoa.

Jos ajatellaan tosissaan sitä 4.kentän sentteriä, niin käytännössä siihen taitaa olla tyrkyllä kaks miestä: Raipe tai Ylönen.

Mihin unohtui Pakaslahti? Hakkaa näistä nykykunnossaan molemmat. Kannattaisi panostaa tulevaisuuteen, ei menneisyyteen.
 

Vaicci#63

Jäsen
Mieluummin Pirjetä kuin kukaan noista edellämainituista. Viime aikoina Lasse on saanu peliaikaakin enemmän. Ainakin olin näkevinäni niin teksti-tv:stä.

Raipe vois lähtee Bubin kanssa kommentaattoriksi... Mahtaisi olla rikas keskustelu...:)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Vaicci#63
Raipe vois lähtee Bubin kanssa kommentaattoriksi... Mahtaisi olla rikas keskustelu...:)

Joo, se oiskin aika moinen juttu..

Bubi: Olipahan hieno maali Sakulta.
Raipe: No emmää nyt tiedä.... Näitä on tullut jo niin monta.
Bubi: No mutta Raimo, tuohan oli hieno yksilösuoritus Sakulta. Yksin kentän läpi ja hienon harhautuksen jälkeen kiekko hallitusti verkon perukoille. Mitä olisit itse tehnyt tuossa tilanteessa?
Raipe: Tätäkin kysytään aina. Kai mää olisin syöttäny....
 

Icing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche.
Raipe tärkeä osa joukkuetta

Raipen valinnassa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Kaverilla on maailmanluokan kädet ja lätty lähtee aivan samaan tahtiin kuin takavuosinakin. Lisäksi Raipe tulee olemaan äärimmäisen tärkeä henkisellä puolelle, yksi leijonien suurimmista spritual-leadereista. Raipen jalat eivät ehkä toimi aivan yhtä räjähtävään malliin kuin takavuosina, mutta ei tuollaisen pelisilmän omaavaa kaveria voi jättää silti hyödyntämättä maajoukkueessa!



"MM-kisoissa jauhaa. Yleisö pauhaa. Kriitikot ei anna rauhaa. Raimo Helminen syöttökone, ylivoiman pyörittäjä number one"

Eminem feat- biisi Raipesta -Kuningas Helminen #41
 

Wire

Jäsen
Aravirtahan sanoi viime olympialaisten kynnyksellä "Raipe on näyttönsä antanut" That's It!!! Nyt tulee väkisinkin mieleen (pietarin) kisat jossa Ville tuli suoraan kisoihin sairastuvalta pelattuaan edellisen pelin joskus syyskuussa. :D
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Onneksi ara ymmärtää tänä vuonna jättää raipen pois kisoista. Sentterin paikalle löytyy onneksi niin monta parempaa vaihtoehtoa.
Suomen sentterit tulee joukosta: koivu ja jokinen (varmat), santala, ylönen, pirjetä, pirnes. Näistä ensimmäisenä putoajana pidän santalaa.
Minun sentteri valinnat olisi: koivu, jokinen, ylönen (puolustavaan kenttään) ja lepo-lasse ja essi sitten pelaisivat neljättä sentterin paikkaa. Lasse ja Essi voivat pelata yhtä hyvin laidassa kuin keskelläkin, joten siinä olisi ylimääräinen sentterikin joukkueessa loukkaantumisien varalle
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Raipe ehdottomasti kisoihin!

Selvähän se on että Raimo siellä kisoissa tänäkin vuonna jauhaa. Kuinka moni teistä luulee että Helminen lähtisi raskaan kauden jälkeen pelailemaan jotain harjoitusotteluita jollei kisapaikka olisi varma. Raipe on kisoissa ja kuuluu ehdottomasti sinne. Varma valinta jos vaikka joku sentteri sattuu loukkaantumaan kisoissa niin Raipen voi laittaa kehiin niin ali- kuin ylivoimallakin. Vauhti on ehkä hiipunut, mutta pelisilmä on edelleen tallella. MM-kisat eivät ole mitään ilman Raimoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös