Raimo Helmiseltä riistetty kapteeninarvo

  • 34 730
  • 239

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Jotenkin en jaksa uskoa, että kyse on pelkästään tästä keihästämisestä. Onko jollakin parempaa tietoa? Eloranta vaikuttaa aika tiukalta valmentajalta, joka ei kavahda koviakaan sanktioita, luki selässä mitä vain. SM-Liiga historia tuntee liikaa "kaikki pelaa" valmentajia, jotka eivät uskalla tehdä mitään, jos peli ei kulje tai sikailuja tapahtuu (varsinkin jos on tähtistatusta). Mielenkiintoisinta tässä on se, että kumman puolelle muu joukkue asettuu vai jakautuuko leiri kahtia. Raimon pelaajauraa yhtään väheksymättä, olen aina miettinyt, että onko hän oikea valinta kapteeniksi. Hyvä pelaaja voi olla niin jäällä kuin pukukopissakin ilman että on kapteeni. Raimo käsittääkseni pitää hallussaan SM-Liigan yhden ottelun jäähyennätystä, jos puhutaan pelkästä mussutuksesta. Ei oikein kapteenin arvolle sopivaa. Tänään saa sitten livenä seurata, miten kohu on Raimoon vaikuttanut.
 

Kiena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
voi jumalauta...

Kai tämä on jokin helvetin huono aprillipila? Ai saakeli ei nyt taida olla edes aprillipäivä... Täysin pelleilyä ottaa Raipelta C pois rinnasta vain sen takia, että hän näyttää edelleen pelaavan tunne mukana pelissä. Ja vielä näin juhlaottelun alla.. Kuka siitä hyötyy, että häpäisee julkisesti Raipen ja poistaa häneltä kapteeninarvon? Eloranta vai? Ilves organisaationa vai? Niin ajattelinkin, ei yhtään kukaan...
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mr. Smith kirjoitti:
Tätä itsekin mietin, mutta ei sitä halua uskoa Petriläisestä, että monen kieltäydyttyä hän ottaisi homman vastaan. Jos tuollain on käynyt niin se vaan lisää epäselvyyksiä joukkueen sisällä.

Eikös Petriläinen ollut Ilveksen kapteenina harjoituspelissä Tapparaa vastaan, Raipe ei pelannut?

Silloin ajattelin että se oli kuitti naapurille, mutta onhan Passo voinut olla ensimmäisten joukossa keltä on kysytty.

No, se nyt ei tee tästä yhtään sen parempaa, hölmöläisten touhua. Onkohan toimistolla ollut tänään tavallista vilkkaampaa puhelinliikennettä?
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän se Viitakoskikin on ex-Tappara jos lähdetään historiaa katsomaan. Ihmetyttää tuo Petriläisen teilaaminen tässä, ei kai Pirin pelleily hänen keksintöään ole. Ja saadaanpahan ainakin tietokilpailuihin klassikkokysymyksiä näistä molempien kapteeneina olleista.

Muuten ihmetyttää kyllä kaikki, olisin itsekin varmasti aivan lyöty jos Ilvestä kannattaisin. Eihän voi olla Ilvestä jossa _pelaa_ Raimo Helminen, joka ei kuitenkaan ole kapteeni. Raipen pitäisi tehdä jotain niin tyhmää/törkeätä että hänet pitäisi saman tien nakata koko joukkueesta pihalle, että tällainen olisi perusteltua. Huh-huh, Eloranta...
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Koskahan ensimmäinen mukahauska tapparalainen tulee sanomaan: "Enää pitäisi tietää kuka on Raimo Helminen ?".

No joo.

Jos Piri on tarjonnut kapteenin titteliä Veskulle tai muulle "vanhalle kaartille", niin todennäköisesti lojaalisuuttaan Helmiselle nämä ovat kieltäytyneet. Tai vaihtoehtoisesti Piri tajuaa, että papat ovat samaa hyvä veli kerhoa, eikä shokkivaikutus ole tarpeeksi suuri.

Todennäköisin vaihtoehto kuitenkin ottaen huomioon koko skenaarion, voidaan otettaa, että Piri ei tajua juuri mitään.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
lennox kirjoitti:
SM-Liiga historia tuntee liikaa "kaikki pelaa" valmentajia, jotka eivät uskalla tehdä mitään, jos peli ei kulje tai sikailuja tapahtuu (varsinkin jos on tähtistatusta).

Raipen tempaus tapahtui jo pelin ratkettua, joten sikälikin älyvapaa veto Piriltä. Voi tietysti olla, että sosiaalikiekkoa ihannoiva Piri on aikaisemmin jo kypsynyt "raipekulttiin", jos hän on sellaista havainnut.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Häpeä Kari Eloranta.
Ylitit rajan, jota ei voi ylittää.

Ja sama teksti Ilveksen hallitukselle ja operatiiviselle johdolle. Hävetkää.
Teillä on 24h aikaa joko erottaa Kari Eloranta ja/tai palauttaa C Raipelle.

Some fucking class.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Lahtelaista, tottakai!

Lahtelaiset -myös Eloranta- ovat yleisesti ottaen hieman tavallista yksinkertaisempia ihmisiä. Ymmärrän Pirin haluavan kitkeä kaikenlaiset konnuudet valmentamansa joukkueen repertuaarista. Jo viime keväänä hän ilmoitti rehdin pelin menevän kaiken edelle. Valitettavasti kun kyseessä on jääkiekko, rehti peli ei mene kaiken edelle. Ei varsinkaan jos se tarkoittaa Raipen kyykyttämistä. Silloin Piri kyykyttää Raipen lisäksi Ilvestä, suomalaista jääkiekkoa ja tervettä järkeä. Vahinko on jo tapahtunut, en keksi kuinka tämän möhläyksen saa enää paikattua. Ilveksellä olikin pullat turhan hyvin uunissa...
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Edit. Tarkoitan lähinnä juuri sitä että Raipe on saanut liian suurta roolia joukkueessa. En todellakaan ole mikään Raipen vastustaja. Raipe on kingi, lempipelaajia, legenda.
 
Viimeksi muokattu:

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Beast kirjoitti:
Järkyttävää. Vaikka olenkin sitä mieltä että Raipen pelaaminen on Ilveksen menestymisen este.

Kuinka tyhmä voikaan ihminen olla?
Kenen hyväksyntää haet tällaisella heitolla?
Raimo Helminen on edelleen sarjan parhaita kolmossenttereitä ja siinä roolissa Ilvekselle vahvistus.
 

Mokoma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Detroit Redwings, ManU.
Beast kirjoitti:
Järkyttävää. Vaikka olenkin sitä mieltä että Raipen pelaaminen on Ilveksen menestymisen este.

Läppä? Jopa todella mauton jos sellaiseksi sen tarkoitit. Raipen pelisilmä hakee edelleen vertaistaan, vaikka vauhti ei päätä huimaakaan. Myös henkinen merkitys pukukopissa on varmasti kova.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Beast kirjoitti:
Järkyttävää. Vaikka olenkin sitä mieltä että Raipen pelaaminen saattaa olla Ilveksen menestymisen este. En tiedä miks musta tuntuu siltä.

Todella outoja hourit.

Raipe on paikkansa ansainnut.

Mutta on kyllä muistettava että se paikka on nimenomaan puolustavan sentterin paikka.

Nyt kun viime peleissä on se ylivoiman pyörittäminen langennut taas liian suuressa määrin Raipelle, niin onhan se myönnettävä ettei siitä enää oikein mitään tule (eikä varsinkaan tällä pakistolla!).
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Beast kirjoitti:
Järkyttävää. Vaikka olenkin sitä mieltä että Raipen pelaaminen on Ilveksen menestymisen este.

Tän oli pakko olla vitsi. Hemmetin huono sellainen tosin. Kovin monelta jengiltä tässä liigassa ei löydy yhtä luotettavaa kolmossentteriä kuin mitä Maestro on.

Raipe on Raipe. Todennäköisesti vastaa tänään huutoon parilla tehopinnalla. Viime yönä ei uni ole tullut silmään Maestrolle, kun on mietiskellyt tilannetta. Ilves on Raipelle sen verran iso asia, että välillä tunteet kiehuvat yli. Raipe näyttää avoimesti sen, kuinka paljon Ilves miehelle merkitsee. Ja juuri sen takia kannattajat Raipea arvostavatkin. Piri ei tiedä kuinka suureen kusiaispesään sohaisi tällä kertaa. No Raipe ei tilanteesta rupea kitisemään, vaikka aihetta varmasti olisi.

Todennäköinen skenaario illan peliin: Viitakoski (Helminen).
 

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Tietääkö joku, että johtuuko kyykytys pelkästään tästä keihästämisestä, vai onko taustalla jotain muutakin? Piri nimittäin varmasti tiesi, minkä arvosteluryöpyn kohteeksi joutuu. Ottaako kaksi suurta egoa mittaa toisistaan? Tosi mielenkiintoinen peli tänään tiedossa, saa nähdä miten kohu on vaikuttanut Raimoon. Onko tiedossa maagisia otteita vai surffailua, ja miten Eloranta peluuttaa Raipea.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Immortal kirjoitti:
Teillä on 24h aikaa joko erottaa Kari Eloranta ja/tai palauttaa C Raipelle.
En asetu tällä viestilläni sen enempää Raipen kuin valmentajienkaan puolelle, mutta ihan mielenkiinnotsta kysyn, mitä vuorokauden sisään tapahtuu, jos kumpikaan asettamistasi ehdoista ei toteudu? Lähetät lisää vihaisia tekstiviestejä?
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei hyvältä näytä!

Ensin Eloranta reenauttaa joukkueen tukkoon ja vaihtaa Petriläisen Raipen tilalle kapteeniksi. Helvetti mitä säätämistä Elorannalta! Mitä seuraavaksi?
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
lennox kirjoitti:
Onko tiedossa maagisia otteita vai surffailua, ja miten Eloranta peluuttaa Raipea.

Eiköhän Eloranta peluuta Helmistä aivan kuten tähänkin saakka paitsi ylivoimapelissä, josta päävastuu lankeaa Lindgrenille ja Peltolalle (niin kuin olisi Pertun paluun myötä langennut joka tapauksessa).

Ja mitä tulee "surffailuun", jos nyt voisi yhtään kuvitella Helmisen luonnetta tuntevansa, hän ei ole niitä miehiä, jotka heittävät vastoinkäymisten edessä läskiksi tai alkavat itkeä syntipukkien perään, vaikka aihetta olisikin. Enpä ihmettelisi, jos hän pelaisi päinvastoin extralatauksella, mihin se sitten tällä kertaa riittääkin. Enkä ihmettelisi sitäkään, jos sama koskisi koko joukkuetta - pelataan sitten perkele The Kapteenille.


Mikä ihme siinä on, että joku helvetin sekoilu on Tampereen Ilveksessä tasaisin väliajoin nähtävä, vaikka olisi minkälaiset palikat käytössä? Piri, oliko tämä nyt muka aivan välttämätöntä?



Ranger
 

Ipaisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa, Wings, Juve
Tässäkin on kuitenkin kyseessä tyypillinen lumipallotapaus. Mitä enemmän fanit tätä tapahtumaa miettivät, sitä enemmän he ovat tapahtuneesta vihoissaan. Saipa-ottelun loppusummerin aikoihin lumipallo saattaa olla jo sitä myöten suuri, että tilanne todellakin joudutaan purkamaan "kaikkikunnossatiedotetta" radikaalimmin keinoin.

Vedetään nyt kaikki kuitenkin taas happea... ei tässä kuitenkaan kai kukaan ole kuollut tai ketään ole Tapparaan treidattu.

Piri ei vaan ilmeisesti ymmärrä, että nyt ei ollakaan Pelikaanien peräsimessä. (kaikella kunnioituksella Pelsuja kohtaan jne.)
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kari "Mr. Play-offs" Eloranta häpäisi kyllä itsensä tällä pelleilyllä.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Minun mielestä on ihan turha tässä tilanteessa lähteä pohtimaan mitään, että kokenut kaarti kieltäytyi kapteenin virasta lojaalisuudesta Raipea kohtaan tyylisiä arveluja, sillä Petriläinen pelasi jo Tampere cupissa kapteenina Raipen ollessa poissa. Pirin listalla Passo on vaan ollut seuraavana...

Sinällään on mielestäni ihan oikein, että valmentaja rankaisee kaikkia pelaajia tasapuolisesti -Raipeakin- joukkueen sääntöjen rikkomisesta. Mutta, mutta julkisuus ei ole oikea reitti näitä asioita ratkoa.

Toivottavasti nyt asiassa käy seuraavasti: Piri ja Raimo puhuisivat asiat kahdenkesken perin pohjin läpi. Raipe on sen verran nöyrä joukkuepelaaja, että jos tästä lähin asiat hoidetaan kunnolla niin uskon, ettei Raimolle tästä mitään traumaa jää. Suurenpana ongelmana pidänkin muun joukkueen ja Pirin suhdetta, vaikuttaako tämä Pirin auktoriteettiin joukkueen sisällä, toivottavasti ei, sillä nyt kyllä joukkueen yhtenäisyys punnitaan toden teolla.

Hartain toiveeni on, että joukkueessa asia käsiteltäisiin, maestron sanoin: "Ei tehrä tästä nyt numeroo.". Sillä sekin on vaihtoehto eikä sitä joukkueen sisäistä asiaa voi eikä saa kukaan ulkopuolinen tietää esim. täällä palstalla. Tai sitten on asiat erittäin huonosti mikäli joukkueen sisäiset asiat vuotavat näille palstoille...
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
Kyllä Elorannan osakkeet laski rajusti tämän teon jälkeen. Hävetkää! Vuoden tyhmin ja harkitsemattomin teko on syntynyt. Tällä meiningillä voi kapteenia vaihtaa aina kun edellinen kapteeni saa jäähyn.
Ilveksellä ei ole kuin yksi kapteeni ja se on Raipe.
 

Slowhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Falcons, George Parrosin pelkät
Vauhtipukki kirjoitti:
Kyllä. 1999-2000 kaudella Newcastlella meni huonosti ja kauden neljännessä vai viidennessä pelissä päätti Ruud Gullit jättää Shearerin penkille. Newcastle hävisi, Shearer pelasi 0 Min = Gullit ulos

Ja rikoksen vielä tuplasi se, että kyseinen peli oli derby Sunderlandia vastaan.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Mikäli Raimolla ei ole C:tä rinnassaan lauantaina HPK:ta vastaan, odotan, että me fanikatsomossa ilmoitamme mielipiteemme Elorannasta asiaankuuluvalla tavalla. Joku lakana olis kiva.

Tämä on todellakin helvetin häpeällistä, mutta, mikäli kapteenius palautetaan tänä iltana hänelle jolle se kuuluu, tullee tästä tapaus, jota muistellaan vuosien päästä huvittuneena/epäuskoisesti päätä pudistellen. Jos toimenpide on pitempiaikainen, tulee tästä varsin vakava asia.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Nyt on Piri ylittänyt rajan pahemman kerran. Raimo Helmistä ei nöyryytetä tällä tavalla vaikka mitä olisi tapahtunut. Saisi Eloranta siirtyä vesibaletin pariin, siinä olisi miehelle sopivassa suhteessa väkivaltaa ja tunteella suorittamista.

Erittäin turha spekuloida asialla, mutta kiinnostaisi tietää miksi juuri Petriläinen on nimetty Raipen paikalle.
 

Näsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Clarke Wilm, Teppo Numminen
#28 kirjoitti:
Erittäin turha spekuloida asialla, mutta kiinnostaisi tietää miksi juuri Petriläinen on nimetty Raipen paikalle.

Jospa Petriläinen on itse ehdottanut C poistamista Raipelta, jospa Elorannalla ja Petriläisellä on salaliitto...
No oikeasti varmaan siksi, että Petriläinen on joukkueen toinen varakapteeni ja siksi on nyt kapteeni. Tosin parempiakin olisi ollut joukkueessa....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös