R.I.P. Radiomafia 1990-2002 - muistoketju

  • 12 988
  • 54

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tasan viikko on Radiomafialla enää elinaikaa. Nyt olisi jo tässä vaiheessa ja tuon kriittisen päivämääränkin jälkeen mukava kuulla jatkoaikalaisten parhaimpia muistoja Mafiasta. Mitä teille muille on jäänyt mieleen tuosta aluksi hieman kapinallisesta radiokanavasta, joka suosiosta huolimatta lopetetaa nyt. Kanavajohtajat syynäävät turhan tarkkaan lukuja, eivätkä kiinnitä huomiota siihen, mitä kansa tahtoo. Tämä tuli Radiomafiankin kohtaloksi.

Omat muistelot Mafiavuosista. Löysin kanavan vasta 90-luvun puolivälin tuntumassa, kun aloin enemmän kiinnostua musiikista. Muistan ne ihanat kesäaamut, kun Heinähässäkkä herätti Salovaaran ja Lounelan toimesta. Mieleen on jäänyt myös se, että yhtenä kesänä aina kun laitoin Heinähässäkän päälle, niin ensimmäinen kappale, minkä radiosta kuulin oli "Be My Lover". Sen kesän suurhitti La Bouchelta, ja kai tämäkin kappale omalla osallaan vain vahvistus allekirjoittaneen eurohumppafaniutta.

Salovaara (Pertti siis) oli legenda Mafiassa. Loistavia ohjelmia, loistavaa kohellusta ja musiikki sen ajan hittejä. Kaikki pilapuhelut ja kilpailut. Härdelli oli mukava perjantai-illan ajan tappaja tuolloin. Saipa se ainakin kolme omaa nimikkolevyynsäkin sketsejen kera. Velipoika Lauri tuli myöhemmin Mafiaan töihin. Laten kanssa tuli heitettyä usein läppää Mafian chatissa. Tosin Lauri ei ollut ihan niin räväkkä radiossa kuin vanhempi velipoika sai olla.

Mafian alkuajasta itselläni ei ole pahemmin tietoa. Kökkötraktorit, Paskat ja muut olen vain lukenut jostain. Se oli ilmeisesti sitä aikaa, kun Mafia tuli ja aiheutti kaikille kukkahattutädeille kauhistusta. Huumori on aina ollut osa Mafiaa. Muutaman viime vuoden aikana esillä eniten on ollut Norosen Paula. Kulho on loistava ja Räkkärimarketin muu ympäristö ja henkilöt. Mirva onkin jo liikaa kulutettu. Ensimmäisillä kerroilla sekin jaksoi naurattaa, mutta ei enää. Huumorissa oman kortensa kekoon ovat kantaneet niin Leila ja Annukka kuin Alivaltiosihteeri ja Pietarinkadun Oilers Go-Go. Loistavia huumoriohjelmia kaikki. Eikä sovi tietenkään unohtaa Koe-Eläinpuistoa.

Persoonia Mafialla on aina piisannut. Huutaja-Anssi, Tenkasen Arska, jo mainittu Tarja Kulho ja moni muu. Kaikki mielikuvitushahmoja, jotka ovat olleet vakuuttavia hahmoja Mafian persoonalistaan.

Kilpailuista olen voittanut viidessä eri kisassa. Enemmänkin olen ottanut osaa, mutta ainahan ei voi voittaa, eikä linjat aina ole auki. Mafian muki, penaali, levyjä ja muuta krääsää on kertynyt. Kiitokset niistä Mafialle.

Musiikki on aina ollut tärkeä osa Mafiaa. Erikoisalojen ohjelmat melkein jokaiselle illalle toivat monipuolisuutta tarjontaan. Päivisin soi soittolistat, joista olen löytänyt monia hyviä hankintoja, ja illalla oli eri tyylien aika. Miten uusi kanava mahtaa huomioida tämän? Jotkut ohjelmat loppuvat, jotkut alkavat. Toivon ainakin, ettei siirrytä pelkästään perusradiopop-tyyliin, sillä monipuolisuus olisi toivottavaa myös tulevaisuudessa Mafian jälkeläisellä.


Lepää rauhassa nuorena pois nukkunut Radiomafia..
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Route 66 ja Teppo Nättilä! Se taidettiin korvata ohjelmalla johon teinit pääsivät soittamaan lähetykseen ja toivomaan Spice Girlsin uusinta sekä lähettämään terveisiä erkille Ypäjältä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Mafiaa on ollut Cityn ohella minun asemani ja todellakin tuota aamujen herättäjää jää kaipaamaan. Etenkin intissä Mafia oli melkoinen henkireikä ja yhteys sivistyneeseen maailmaan, mutta kyllähän sitä on muutenkin tullut melkoisesti kuunneltua. Viime aikoina Räkkärimarketti on ollut suosikkejani, aikaisemmin esim. jo edellä mainittu Heinähässäkkä kuului niihin ykkösohjelmiin.

Todellakin jään kaipaamaan Mafiaa ja onnea uudelle kanavalle. On vaikea tehtävä päästä samalle tasolle.
 

Karikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alivaltiosihteeriä kuunnellen...

Itsellänikin noita hyviä muistoja mafian parista löytyisi vaikka kuinka paljon, mutta päällimmäisenä mieleen tulee 90-luvun alun lauantai-illat, jolloin Ari Peltosen Anssi oli aivan pakollinen kuunneltava. Vaikka näin jälkikäteen ajateltuna jutut olivat todella lapsellisia ja yksinkertaisia niin tuollaiseen 14 vuotiaaseen ne kolahtivat todella kovaa. Anssin lopettamisen jälkeen löysin sitten nämä Salovaaran ja Jusun tuotokset joista parhaita oli tämä täälläkin jo mainittu Heinähässäkkä, jolle monet nykyiset aamushowt ovat mielestäni paljon velkaa. Esimerkiksi pilapuhelut löivät Kissin nykyiset (vaikka niissäkin on helmiä joukossa) aivan mennen tullen.

Nykysinkin Mafia tuntuu olevan ainoa asema, jota korvani kestävät yli viiden minuutin annoksia kerrallaan. Pelottaa vaan melkoisesti mitä tämä uudistus todella tuo tullessaan. Jos tuloksena on epäilemäni Kiss/Nova- kopio niin samalla voi radion huoletta siirtää pöydältä verkonpainoksi.
 

Mai

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei sitä meinannut uskoa todeksi, kun ensimmäisen kerran kuulin,että Mafia loppuu. Nyt taas radiota kuunnellessa tuntuu,että kaikki ohjelmat tulevat viimeistä kertaa.
Parhaiten mieleeni ovat jääneet Mafian aamulähetykset, joita olen kuunnellut lähes keskeytyksettä kymmenisen vuotta, pieni väli tuli kun kuuntelin aikanaan Kissin aamuja parin vuoden ajan.Mutta Mafian aamut ovat toimineet hyvänä herättäjänä, tosin aamun osalta muutosta ei taida tulla.Ulmanen ja Roiha ovat jääneet aamusta mieleen, heitä jää kaipaamaan,koska kumpikaan ei taida jatkaa YleX:in taajuudella.
Ja kymmeneltä aamulla alkanut Susannan lähetys,joka on ollut suosikkejani ja sivistänyt musiikin suhteen.
Myös alku aikoinaan Leila ja Annukka olivat loistavia, nyt sitä samaa loistokkuutta ei enää ole,vaikka jaksavat naisten jutut edelleen naurattaa, ainakin silloin tällöin.
Ja Norppa, jonka löysin oikeastaan kunnolla vasta viime talvena, loistavaa musiikkia ja sarkastista puhetta, sellainen radion pitäisi olla koko ajan, ei mitään tylsää puhetta,vaan lähetykseen soittaville toimittaja osaa laittaa tarvittaessa laittaa jauhot suuhun.
Paljon kaikkea muutakin on jäänyt Mafiasta mieleen, Mafia on ainut radiokanava,mitä olen koskaan kuunnellut ja sitä tulee ikävä, toivon,että uusi kanava olisi yhtä hyvä,jos ei parempikin,mutta pahoin pelkään ettei ole. Kaikki oikeat toimittajat,joista olen pitänyt katoavat Mafian mukana.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaide Järvinen ja radiopuhelin on pelastanut monet monituiset pitkät autoreissut. Meinannut lähteä auto käsistä ihmisten poraamisia kuunnellessa.

Salovaaran härdelliä tuli kanssa kuunneltua ja nauhoteltua parhaita kappaleita kasetille, oi niitä aikoja.

Mikä prkl siinä on, että kanavan vaihtuessa ainoille oikeille radiotoimittajille annetaan kenkää ja kaiken maailman peltsit ja juusot saavat jäädä laukomaan mukahauskoja juttujaan, joita jaksaa kuunnella unen pöpperössä puolisen tuntia, jonka jälkeen ne alkavat toistaa itseään.

RIP Radio Mafia, nyt radio on vain radio..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Gösta Sundqvistin radiohupailut ja Anssin Vihatut levyt ovat ne ohjelmat, joista minä Radiomafian muistan. Anssi tosin veti jotain senssiohjelmaakin (nimi taisi olla Anssin Senssit) Mafian alkutaipaileella, mutta Vihattujen levyjen kanssa vietin monta mukavaa hetkeä.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mafiaa tuli kakskytkesäsenä kuunneltua suht paljon. Mafian alkuaikojen yksi suosituimmista ohjelmista oli Faksimafia, jota juonsivat Markku Heikkinen ja tämä Pertti Salovaara. Ohjelma tuli arkisin kahden ja kolmen välillä. Ohjelman idea oli siinä, että kuuntelijat lähettivät terveisiä ja biisitoiveita faksin välityksellä, ja nämä juontajat lukivat niitä kuuntelijoiden fakseja. (Vau.) Siihen aikaan faksi oli vasta yleistymässä käyttöön ja emaileista ei oltu paljon kuultukaan. Faksimafia oli minusta hyvä ohjelmaidea, mutta kauan se ei ollut Mafian ohjelmistossa. Itse olen joskus myöhemmin kuullut huhun, että Faksimafia lopetettiin, koska työnantajat ei pitänyt ollenkaan siitä että henkilöstö käyttää työaikaansa faksien lähettelyyn. Enpä tiedä siitä. Jos tuo oli tuolloin pahaa, niin mitähän työnantajat ajattelevat nykyään internetin käytöstä työaikana? Voipii olla suurempi itkun aihe...
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Hmm...

Olen kuunnellut Radiomafian lähetyksiä jonkun verran viimeaikoina ja täytyy sanoa etten pahemmin itke perään. Lapsellista touhua koko kanavan homma, eikä musiikissa mitään linjaa. Ainoa ohjelma jota voi kuunnella on Pietarinkadun Oilers.
 

herttakurko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Hmm...

Viestin lähetti finnishninja
Olen kuunnellut Radiomafian lähetyksiä jonkun verran viimeaikoina ja täytyy sanoa etten pahemmin itke perään. Lapsellista touhua koko kanavan homma, eikä musiikissa mitään linjaa...

Thhatsss the point, Maaan!

Eli jokaiselle jotakin. Mafia on ollut ainut kanava, jolta on tullut musiikkia laidasta laitaan, tosin iltapäivisin sekalaista massamusikkia. Parempaa sekin kyllä on tasoltaan ollut, kuin että tulisi Britney Spearssia Back Street Boyssien perään.. Ei mutta pistetäänkin sittenkin vielä väliin kuuntelijoiden suosikkia Mambaa tai Discoa.. Sitäkö sä haluat? Älä sitte kitise, sulle nimittin on jo kanavas -> Kiss ass fm.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tuo oli loistava kanava. Illoista tosin en pidä, jotain ihme pianopimputusta, mutta päivisin hyvä kanava. Mikäköhän tarve tuolle YleX:lle on? Eivätköhän kaikki teinit kuuntele jo Kiss FM:ää, Novaa tai NRJ:tä. En tiedä mistä nuo kuuntelijat revitään...

Koe-eläinpuisto oli ihan loistava, mitä näistä muistoista...Ja Top 40...Mihin se muuten siirtyy?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Ikävä tullee

Niin, itse olen myös näitä Mafia-ihmisiä. Takavuosilta muistan vielä elävästi kun Jokisen Ilellä ja Salovaaran Pertillä oli vielä pippelit tallella. Nykyjäänhän molemmat ovat akkakanava Novan palveluksessa.

Mafian ohjelmistossakin on aina ollut jotain muutakin kuin sitä iänikuista valmiiksi pureskeltua lässytystä. On Keppiä, Alkkareita, Oilerseita ja montaa muuta laatua.

Musiikkiakin soitetaan laidasta laitaan, hittisaastasta aina tuonne marginaalien toisellekkin puolelle.

***

Saapa siis nähdä kuinka käy, pelätään pahinta, toivotaan parasta.

Täältä tähän
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Haikeaksi vetää...

Mafialla kun kuitenkin näitä klassikoita a la Heinähässäkkä ja Anssin Vihatut levyt oli. Myös Salovaaran show olivat joskus todella hubaa kuunneltavaa. Heinähässäkän vai oliko Härdellin pilapuhelut olivat kyllä mahtavia.

Enitenhän tässä vituttaa se että nyt pk-seudulla on neljä asemaa jotka soittavat samaa musaa; City, Kiss, NRJ, ja tämä. Onpa muuten sattunut somasti että City soittaa enemmän kotimaista, NRJ:kin otti Apulannan "Hiekkaa" kappaleen voimasoittoon (toinen Apis-biisi NRJ:n historian aikana) ja Kiss soittaa sellaista tuubaa että oksat pois. Yksi vielä lisää niin saa kuulla Shania Twainia neljältä kanavalta...

Mutta takaisin asiaan: meikäläisen radiokuuntelu väheni huomattavasti NRJ:n ja KISSin tulon myötä ja vielä entisestään "uuden" Cityn aloitettua. Nyt varmaan vähenee kuuntelu taas...Radiomafia on kuitenkin ollut ns henkireikä jota jäädään kaipaamaan...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Viestin lähetti Sledge Hammer!
Route 66 ja Teppo Nättilä! Se taidettiin korvata ohjelmalla johon teinit pääsivät soittamaan lähetykseen ja toivomaan Spice Girlsin uusinta sekä lähettämään terveisiä erkille Ypäjältä.

Joo,Route 66sta tuli kuunneltua useasti.Ehkä parasta mitä ratiosta on kuulunut.Koe-eläinpuistoa tulee myös ikävä.

Paska homma,mut onhan viel novat ja povat ja energyt.
 

Vaicci#63

Jäsen
Mafialla sentään soitetaan vähän rankempaa musiikkiakin toisin kuin pullapoika-punaposki kiss ass fm:llä (hyvä heitto) ja änerjieltä.

Kovasti jään kaipaamaan Pietarinkadun Oilersia!! Vai jatkuuko se?

Tänään kuuntelin niiden nelivuotispakettia, ja se oli tosi hyvä.
Etenkin se hiihtoselostus missä Kyrö ilmestyy aina paikalle "nesteyttämään" ja sitten se missä Kai Nurminen soitti johonkin juttuun ja siellä joku kyseli sellaisella svedupetterssonhampaanväli-äänellä.
 

Mai

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luin tänään lehdestä Mafian ohjelmatietoja, enkä edelleenkään ymmärrä, miksi ohjelmat, jotka eivät jatka YleX:llä, karua luettavaa tämän päivän ohjelmisto,Pietarinkadun oilers klo 10 sekä uusintana klo 14...
Mutta,tässä ketjussa kaipailluista ohjelmista ainakin Pietarinkadun oilers sekä Lista top-40 jatkavat tämän uudenkin kanavan ohjelmistossa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ohjelma "Huttuset" jostain mafian alkuajoilta. Keskusteluohjelma, jossa Hilkka ja Veikko ottivat puheluita ja osasivat aina laittaa tilanteeseen sopivan biisinpätkän soimaan. Loistava ohjelma!

Tapani Ripatin yövuoro. Dancemusiikkia ja ocsid-lista viikonloppuna keskellä yötä. Välillä puheluita kuuntelijoilta. Jos meni baarireissulle niin ohjelma piti nauhoittaa.

Vanha kunnon rockradio ja rokkimittari taitavat mennä jo 80-luvun puolelle ja rinnakkaisohjelmaan, vai olisivatko vielä olleet mafian alkuajoissa. Oi niitä aikoja kun c-kasetti oli dekissä jatkuvasti odottamassa seuraavaa nauhoitettavaa kappaletta.. Vituttaa kaikki novat ja kissit!
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä radiossa tarvitse nykyään kuulua kuin Sport FM. Jos joku haluaa monipuolista musiikkia niin mielestäni ko. kanavalta löytyy, ja välissä pääosin mielenkiintoista urheiluasiaa.

Aika vähiin jäänyt hittikanavien kuuntelu kun aamuisin ja töistä palatessa kuuntelen Linkkua ja kavereita.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Alivaltiosihteeri... Metalliliitto... VihatutLevyt... VillePuh... Ulmanen&Roiha... jne... jne... Sniif... Sniif...

Lepää rauhassa, sinä varhaisen aikuisuuteni totuuden torvi ja tylsien hetkien piristäjä.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Re: Re: Hmm...

Viestin lähetti KalleK
Thhatsss the point, Maaan!

Eli jokaiselle jotakin. Mafia on ollut ainut kanava, jolta on tullut musiikkia laidasta laitaan, tosin iltapäivisin sekalaista massamusikkia. Parempaa sekin kyllä on tasoltaan ollut, kuin että tulisi Britney Spearssia Back Street Boyssien perään.. Ei mutta pistetäänkin sittenkin vielä väliin kuuntelijoiden suosikkia Mambaa tai Discoa.. Sitäkö sä haluat? Älä sitte kitise, sulle nimittin on jo kanavas -> Kiss ass fm.
Njet, se että kamaa tulee laidasta laitaan ei tee ohjelmasta hyvää. Paljon mielekkäämpää on kuunnella kanavaa, jolta tulee musiikkia jossa on linja. Vanha radiocity oli sellainen kanava, ainakin kun sitä pystyi vielä kuuntelemaan netillä. Mafiaa kuunnellessa saa kuunnella niin paljon joutavaa välillä ja "hauskat" huulet on tarkoitettu alaikäisille ja vajaamielisille.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Viestin lähetti teemu73
Ohjelma "Huttuset" jostain mafian alkuajoilta. Keskusteluohjelma, jossa Hilkka ja Veikko ottivat puheluita ja osasivat aina laittaa tilanteeseen sopivan biisinpätkän soimaan. Loistava ohjelma!

Joo, ja eikös tämä sama "pariskunta" vetänyt jotain Tärinätori tms. nimistä ohjelmaa myös? Olin sillon niin jangsteri, etten tiennyt heittikö ne soittajat tsoukkia vai oliko tosissaan. Taisin soittaakin sinne valveutuneena varhaisteininä, ja avautua tsoukilla jotain. Sain jotain pahempaa takasin, suorassa radiolähetyksessä vielä. Jäljet siitä ovat lähtemättömät! Vuosi oli kyllä ihan maks -91, saattoi olla jo ennen Mafiaa, "Yleisradion kakkosverkko" vai mikä sen old skool-nimi nyt olikaan. Joka tapauksessa sitä aikaa, kun 059:in soiteltiin iltaisin kun vanhemmat oli jossain..

Faksimafiaa tuli myös korvalappustereoissa kuunneltua kesäduunissa. Siitä taisi alkaa Salovaaran voittokulku, joka todenäköisesti (ja toivottavasti) päätty noihin kinkunpaistomainoksiin. Idealtaanhan se oli aivan vallankumouksellinen, kaikkien chattiproggiksien isoäiti.

Oliko Mitä Hittiä jollain muulla nimellä ennen? Voitin sieltä jonkun tosi kamalan paidan joskus, kai Mä olin jotain Haddawayta äänestänyt.

Tapani Ripatin Ocsid oli myös kovaa kamaa. Se lähetettiin Lahdesta. Tosin tämä show taisi loppua Mafian myötä. Kaikkea sitä discoissa soiteltiinkin joskus 12 vuotta sitten..:)

Go yleX
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Faksimafialla se alkoi, Anssin vihatut levyt, Ulmanen&Roiha....
Kauniita muistoja,täs miettiny mitä kanavaa alkais kuunteleen...
 

Tuamas

Jäsen
Näin puoliksi off-topic, niin kysyisin tällaista, että tietääkö kukaan mikä on tuon Radiomafian aamuissa usein soineen Rummenigge-kappaleen nimi ja esittäjä?
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Radiomafia on haudan levossa. Tänään se alkoi, YLEX:n aikakausi, joka kestää x vuotta. Koko päivän en ole päässyt sitä kuuntelemaan, mutta muuta eroa ei ainakaan heti huomaa kuin sen, että koko ajan tulevia ohjelmia ei ole. Sellaisia siis, joilla olisi omat nimet. Itseäni hieman ärsyttää tapa, jolla ne YLEX:llä on. "YLEX:n aamu" ja "YLEX:n iltapäivä" jne. Liikaa samankaltainen muiden kanavien kera.

No, onhan se musa sentään sitä samaa, jota Mafiakin meille tuotti, joten sinänsä ei muutosta ole. Mikä on erittäin hyvä asia!

Nettisivut ovat aika lailla samankaltaiset kuin Mafialla. Lisää tavaraa sinne vielä on tulossa, ja vähän tyhjältä jotenkin ne nyt näyttävät.

Mitäs tässä nyt muuta kuin, että toivotaan, että YLEX pystyy jatkamaan siitä, mihin Mafia sen jätti. Mafian kaltaista kanavaa ei enää tule. Sitten pitää tapahtua joku suuren suuri ihme, jos joku Mafian joskus voittaa.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viikon ohjelmiston läpikatsoneena pitää kyllä harmitella, että onpa tarjonta köyhtynyt. Kun Mafialla alkoi nämä soittolistattomat ja erilaista musiikkia soittavat ohjelmat klo 18 (paitsi ehkä lauantaisin) ja loppuivat yömyöhällä, YleX lähettää vastaavaa ohjelmamateriaalia arkisin klo 21-24. Huoh.

No, positiivisia huomioita:

- Tiistain tanssi-ilta (tiistaisin klo 21-24), viikottainen ohjelma-aika Dance Mob Liten Kalle Miettiselle. Lisäksi vaihtelevia musiikinsoittajia (mm. Leena Lehtinen).

- Perjantaisin vuoroviikoittain Leena Lehtisen tai Jori Hulkkosen Klubi ja eri dj:tä ja muita elektronisen musiikin esiintyjiä esittelevä Essential Mix. Neljä tuntia elektronista musiikkia putkeen.

- Keskiviikkoisin Kitarama (saas nyt nähdä minkälaista musiikkia tuossa aletaan tarjoilemaan) ja Tavastian Ruma-klubin livekeikat.

- Sunnuntaisin Hard Rock Club ja Metalliliitto putkeen.

Eli no, joo, onhan tuossakin jotain. Melko vähän kyllä tulee mitään marginaaliohjelmia enää tuolta YleXiltä, varsinkin kun ottaa huomioon yleisradion velvollisuuden marginaalimateriaalinkin esittämisessä. Ikävä tulee sellaisia ohjelmia kuin esim. Marginaali, John Peel, Jazzofrenia, Up-Teekki ja Avaruusromu. Ei voi paskaakaan.

Tuossa keskiviikon Kitaramassa muuten on YleXin nettisivujen mukaan "vakituisena vierailevana tähtenä rähinämusiikin legendaarinen kummisetä Miettinen". Näköjään siis Räkärodeon Miettiselle sittenkin sorvattu edes pieni rooli YleXiltä.

EDIT: Peel jatkaa sittenkin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös