Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

R.I.P Mikko Saarinen

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Quattro, 05.12.2017.

 1. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lepää rauhassa, hieno kiekkomies! Voimia omaisille, ystäville ja kaikille kiekkoyhteisön jäsenille!
   
 2. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lepää rauhassa, Mikko.

  Liian aikaisin lähti. Voimia läheisille ja kiekon tai muuta kautta Mikon tunteneille. Tunteet olivat tänään raporttien perusteella pinnalla niin Lahdessa, Helsingissä kuin varmasti muuallakin.
   
 3. Keyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal FC
  Satuin Mikon kanssa samaan kesäduuniin muistaakseni vuonna 1989. Paljon kuljimme yhdessä. Ihmettelin silloin, miten hän voi ottaa niin ystävällisesti kaikki ympärillä olevat ihmiset huomioon vaikka ei olisi tarvinnut. Aivan huikea kaveri. Suuri osanottoni kaikille Mikon läheisille. Upea ihminen!
   
 4. McCracken Jäsen

  Mikon päävalmentajana toimisen aikana tuli kohdattua monta kertaa pukukoppikäytävällä. Mikko ei koskaan selitellyt tai väistellyt vastuuta. Päinvastoin hän otti aina myös henkilökohtaisesti piikkiinsä joukkueen heikot otteet. Joskus ehkä tarpeettomankin kovaa. Mikko oli myös terveellä maalaisjärjellä varustettu analyyttinen persoona, jota oli helppo kunnioittaa. Yksi Mikon aikakauden ilmiöistä oli Janne Ojasen syöttöpiste-ennätyksen metsästys, joka alkoi muodostumaan jonkinlaiseksi rasitukseksi koko joukkueelle. Mikko kommentoi asiaa 14.11.2009 seuravasti:

  - Jos tässä aikaa kuluu ja pelejä menee, eikä pistettä tule, niin on mahdollista, että jännitys tai kohmeisuus alkaa vaikuttamaan joukkueeseen ylimääräisen paineen muodossa. Jokaisen pitäisi muistaa, että pelaamalla itse paremmin saa myös kaverin näyttämään paremmalta, ja mitä paremmin pelataan joukkueena, sitä varmemmin se piste sieltä tulee.

  Tällaisten loogisten ja perusteltujen kommenttien yhteydessä tule väistämättä mieleen myös sen toisen Saarisen (Nega-Mikan) kommentti, jossa "pelaaminen haittaa harjoittelua". Osanottoni Mikon omaisille ja läheisille.
   
 5. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mikko oli mielestäni Tapparassa mainettaan parempi, ja olisi hyvin voinut saada jatkoa seuraaviksi vuosiksi.

  Ensimmäinen kausi oli katastrofaalinen, mutta niin oli joukkuekin. Viimeistään Ojasen loukkaantumisen jälkeen materiaali oli todella kaksijakoista - muutaman tähti ja takana pelaajia, jotka eivät olleet valmiit liigaan edes nelosketjussa.

  Toisella kaudella kaikki meni paremmin, ja lopputulos lienee juuri se minkä keskitasoinen joukkue ansaitsi. Esim. runkosarjassa seuraavana edellä oli tuleva mestari - olisiko se ollut realistista ohittaa?

  Moni odotti enemmän, mutta minusta se oli yltiöoptimistista. Saarinen teki juuri sen minkä piti. Siksi olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mitä hän olisi saanut aikaiseksi aidosti laadukkaalla materiaalilla....

  Aivan liian aikaisin päättyi intohimoisen ja osaavan valmentajan tie!