PyeongChang 2018 – liveseuranta (muut lajit)

  • 417 285
  • 7 114

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Porilaisten marssi soi! Luulin että oli vitsi :D Kyllä nyt on komiaa.
Tottakai se soi kun suomalainen voittaa olympiakultaa. Toki jostain kumman syystä sitä ei olla hetkeen kuultu. Tai no Sotshissa viimeksi, mutta anyway.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Niskanen puuskuttaa ja pahasti. Ei Poltoraninia kinosta vittujakaan, se kyllä roikkuu loppuun asti, keulaan ei mene. Norjalaisillakaan ole mikään kiire, kun 3 on takana, mielellään roikuttaa. Miksi näihin ei voi lähteä altavastaajana?
Vittu ku ois kannattanu peesailla ja lähteä altavastaajana

:)
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kyllähän tuosta Niskasesta näki jo silloin lyhyemmillä matkoilla missä veti ittensä kanveesiin että mulle ei vittuilla kun lähetään paukuttelemaan pitempää matkaa. Hieno suoritus!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oli tää niin saatanan upeeta. Harvinainen taktiikka suomalaiselta, mutta turha peesailla, kun on noin pirun ylivoimainen ja itseluottamus on kohdillaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Suomen hiihdossa on muuten harvinaisen kovia arvokisasuorittajia. Aikku on legenda jo, Pärmäkosken kaikki kolme mitalia olivat ennakkoon yllätyksiä ja Niskasella ekä olympiakulta että MM-kulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös