Putous

  • 617 760
  • 1 890

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun ohjelma on hävinnyt katsojaluvuissa oikeastaan vain julkkisten tanssiohjelmalle ja suht tasapäisesti kisasi julkkisten lauluohjelman (Vain Elämää) kanssa sijasta 2. niin eiköhän se ole selvä että ensi kaudella myös nähdään Putous maikkarilla.

...vaikka täällä saisi osalta kuraa niskaan. En katsonut itse kautta säännöllisesti. Välillä oli hyviä juttuja, välillä huonoja. Aika harvassa on tv-ohjelmat, jotka ovat 100% tavaraa alusta loppuun ja joka olisi täydellinen myös emännän, lapsien, naapureiden ja koko maailman mielestä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Viime vuonna Putouksen finaalia seurasi 1,4 miljoonaa katsojaa, tänä vuonna 1,3. Sanoisin, ettei kovin huono suoritus. Todennäköisesti hommaa voidaan jatkaa. Sinällään Putoushan tarjoaa tuntemattomille näyttelijöille mahdollisuuden päästä parrasvaloihin. Itse en ainakaan ollut kuullut monestakaan edellisen Putous-miehityksen näyttelijästä ennen ohjelmaa. Toki osa ei niin onnistunut, ja pientä vaihtuvuutta voisi ehkä olla jatkossakin.
 

Ralph

Jäsen
Tällä kaudella Ville Tiihonen nosti mielestäni eniten osakkeita tulevaisuutta silmällä pitäen. Tiihonen nyt ehkä outos ensimmäisenä siinä itse sketsihahmokisassa, mutta muuten oli kauden paras näyttelijä. Toki Tiihosen hahmo oli aliarvostettu ja oli parempi kuin nämä jusut ja hynyset.

Kari Ketonen oli toinen kova, mutta hänen osakkeensa olivat valmiiksi korkealla. Antti Holma osoitti potentiaalia ja Jenni Kokander naisista.

Sen mitä Putousta näin niin aika vähiin jäi Paasoselta isot vedot näyttelijänä. Lähinnä mieleen tulee se Arto Nyberg -imitaatio.

Kari Salmelainen -imitaatio oli myös varsin mainio ja menee tuon Nyberginkin edelle.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Onneksi edelleen meille intellektuelleille löytyy hauskoja sarjoja myös, mutta Suomesta niitä on turha etsiä.

Putous on viikonloppujen Prime Time ohjelmapaikalle kustomoitu tuote jonka valitettavasti pitää olla tarpeeksi yksinkertainen(vitsien ymmärtäminen ei saa vaatia liiallista kompetenssia) että se uppoaa massoihin. Sinänsä hupaisaa että esimerkiksi Kummelin vitseistä(yleensän niistä parhaista) löytyy usein nokkelia viittauksia muualle populaarikulttuuriin, erityisesti musiikkiin, ovathan tekijät vahvan musiikkitaustan omaavia.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kolme parasta hahmoa olivat finaalissa, eikä tulos suuri vääryys ollut kokonaisuuden kannalta eikä muutenkaan kovin vakava asia. Finaalijakson esityksistä Salme Pasin show oli kuitenkin ylivoimaisesti heikoin, joten sikäli hieman yllättävä tulos. Syväluotaava anaalisyynini on, että Lallyn lapsiäänet menivät nyt oravalle, mikä ratkaisi kisan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
No sillai kai! Ilta-Sanomien sivuilla jo vinguttiin, ettei Kissiä voinut äänestää vaan puhelinlinjat olivat hänen osaltaan suljettu lähetyksen aikana. Esitetty kommenteissa myös upeita salaliittoteorioita aiheesta. Jäätävää miten tosissaan jotkut ottaa nämä sketsihahmo kilpailut..

Mielestäni Kissi oli hauska pari jaksoa muttei tarjonnut yhtään mitään uutta missään vaiheessa. Lisäksi mies pukeutuneena naiseksi alkaa olla ilmeisesti vähän kulunut juttu muidenkin mielestä. Svetlana Rönkkö alkoi hieman puuduttamaan jatkuvilla kaksimielisyyksillä ja alapääjutuilla vaikkakin alusta petrasi loppua kohden kokonaisuudessa. Salme Pasi oli alusta loppuuun tasaisen varma ja hyvää läppää lensi jokaisessa jaksossa. Tietysti tuo porilaisuus lisäsi viihdearvoa omalla kohdalla vaikken varsinaisesti porilainen itse olekaan.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Paasoselle suuret pojot. Salmelaisesta meni hyvin, Nybergistä myös. Okei, moni rooli toimi.

Hahmokisaa en oikein osaa kommentoida. Alkuun huvituin Kandalfista, mutta...

Mutta loistavaa kaudessa oli bongata vanhojen aikojen suosikkeja: James Potkukelkan apuva toimii aina. Mauno Ahonen! Aivan loistava (vähän okei laiskistunut...).
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tällä kaudella Ville Tiihonen nosti mielestäni eniten osakkeita tulevaisuutta silmällä pitäen. Tiihonen nyt ehkä outos ensimmäisenä siinä itse sketsihahmokisassa, mutta muuten oli kauden paras näyttelijä.
Minä en kyllä oikein allekirjoita tätä. Jotenkin Tiihosesta tuli mieleen parin kauden takainen Elena Leeve, jonka fraseeraus ja huutaminen ei vaan sopinut televisioon.

Oma veikkaus on että se johtuu noista lastenohjelmien dubbauksista joista molemmilla - Leevellä ja Tiihosella- on kokemusta. Siksi sketsihahmot kuulostivat lauantai-aamun piirretyistä revityiltä. Eli aivan saatanan ärsyttäviltä.

Putous oli edelleen hyvä, mutta jotenkin sketsit jotka eivät perustuneet imitaatioon eivät olleet kovin hauskoja.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kommentoin hieman jälkijunassa. Mielestäni se viikon takainen pikkujoulujakso oli erittäin hyvä. Tämä näin sketsien osalta sanottuna, hahmokilpailut eivät koskaan ole meikäläistä kauheasti napanneet. Toki sitäkin sivusilmällä seurasin.

Mutta asiaan: mielestäni se Turvaton-sketsi oli ehkä kauden paras. Pisteet siitä, että Turvaton kuulosti hetkittäin ihan oikealta lauluyhtyyeltä, ilmesesti Koponen osaa ihan oikeasti laulaa.

Lisäksi minua hykerrytti Fresko Psalminen, eikä vähiten siksi, että on ihan oikein naureskella vähän Esko Salmiselle. Pöhöttönyt yliarvostettu kehäraakki.
 

Ralph

Jäsen
Harvinaisen huono tämä ensimmäinen jakso uudella kaudella. Jokainen sketsihahmo on ensimmäisen jakson perusteella aivan surkea. Kyllä sitä odotti paljon enemmän, erityisesti paluun tehneeltä Riku Niemiseltä.

Jos meno ei parane, niin tämä seitsemän kausi taitaa olla viimeinen. Ellei Aku Hirviniemeä, Krista Koposta, Jaakko Saariluomaa ja muita kaiveta vielä kerran esiin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Hahmosta ainut edes semisti hauska oli se elähtäny italialaisnaikkonen.

"Tänään on kolmiopäivä" oli ainut hetki kun naurahdin tuon lähetyksen aikana
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Hahmot silkkaa paskaa, mutta balettihinttarille pisteet. Toki tuo kertokoon muiden tasosta. Italiakolmiolle maininta, mutta vaikuttaisi samalta kuin hynyskopio. Kerran hauska.

Airaksinen puikoissa petti pahasti. Kerta poliittinen meno agendana, miksei jollekin aatumaista hahmoa? Spekuvivahteiset viikset roikkumaan ylähuulesta ja pakkoliike toiseen käteen. Ojennuksella uhoten "siit sait" -huudahdus.

Kehno avaus lukuunottamatta sitä että Don laittoi melkein Merviä.
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämän täytyy olla Putouksen viimeinen kausi, siis ei hyvä luoja. Hahmot olivat aivan kauheita, muutama jopa ihan silkkaa myötähäpeää. Vaikutti siltä, että joiltain näyttelijöiltäkin alkoi loppua usko kesken, kun edes tuotantoyhtiön tarjoamia viinaksia ennen lähetystä nauttinut yleisö ei pahemmin nauranut. Riku Nieminen lienee todella väsynyt nimenomaan hahmokisaan, onko oikein tarkoituksella tehnyt niin mahdollisimman huonon hahmon että varmasti putoaa nopeasti.. toisaalta miksi sitten ylipäätään taas lähti mukaan?

Nordmanin Sipilä-imitaatio oli ihan hauska, mutta siinä se.. toki penkkiurheilukisan selostus oli periaatteellisella tasolla ihan hauska, mutta käytännössä ei sitten kuitenkaan ollut. Sitä paitsi onko jokin tuon tyyppinen jo joskus jossain ollutkin..?
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokanderin hahmo iski, mutta katsotaan mitä siitä saadaan lopulta irti. Tuli monta tuttua ihmistä mieleen tuosta hahmosta, mutta ei kuitenkaan oma anoppi.

Balettikaverin antama ensivaikutelma oli umpisurkea, mutta jotenkin se sai pyristeltyä itsensä umpisurkeasta melkein hauskan puolelle.

Aimo Sonni nauratti pariin otteeseen, mutta Soinista on tehty niin paljon pilkkaa viime vuosina, että siitä on vaikea keksiä enää mitään uutta kulmaa.

Eipä ollut häävi avaus, mutta eipä ne avausjaksot muistaakseni useinkaan ole sitä olleet. Viime kauden avausjaksossa ei tainnut Kissin lisäksi olla mitään mieleenpainuvaa. Lähes kaikki muut paransi seuraavissa jaksoissa, joten aion katsoa ensi viikollakin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
"Tänään on kolmiopäivä" oli ainut hetki kun naurahdin tuon lähetyksen aikana
Putousta en ole koskaan katsonut, mutta ei kai siellä nyt oikeasti huudella näitä vuosia vanhoja nettimeemejä? Voi jesus, näköjään sielläkin mennään nykyään jo sieltä mistä aita on matalin. Seuraavissa jaksoissa on varmaan sitten kuha on varaani- tai miten meni noin niiku omasta mielestä-läppiä, jotka ovat jo netissä puhkikuluneita. Ei tarvitse enää töllön puolelle siirtää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Ralph

Jäsen
Riku Nieminen lienee todella väsynyt nimenomaan hahmokisaan, onko oikein tarkoituksella tehnyt niin mahdollisimman huonon hahmon että varmasti putoaa nopeasti.. toisaalta miksi sitten ylipäätään taas lähti mukaan?
Olisiko näin, että Niemistä ei kiinnosta yhtään tuo hahmokisa vaan nuo sketsit sun muut. Toissakaudella se Jarmo Heikkinen viittasi samaan, tokin sillä oli potentiaalia. Ja sitä edellisellä se Veli Sikiö, jolla ei selvistikään tahtonut päästä pitkälle vaikka lopulta oli finaalissa.
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Dol...eikun kolmiopäivä tosiaan vähän nauratti mutta eipä juuri muuta jäänyt käteen. Veikkaan kyllä, että Italialattaren vitsit hyytyvät alkuunsa, sillä makkarajutut eivät pitkään jaksa kiinnostaa. Aimo Sonni oli jees ja Jorma Uotiskopio vähän hymähdytti mutta ei kahteen hahmoon ole juuri kekseliäisyyttä käytetty kun on otettu selvästi tunnistettava hahmo elävästä elämästä. Jotenkin en oikein syty näille Perankosken hahmoille, jokin niissä vaan tökkii vastaan.

Tässä se kolmiopäivän esikuvan mainos: Dolmio TV-mainos - YouTube
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Sketsihahmosta ei saa hauskempaa huutamalla, tämän voisi vinkata näyttelijöille. Mahdollisuus annettu, jäi tämä kausi yhteen jaksoon omalta osaltani.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Mulle toi Perankosken Alli Kaattori kyllä putos ihan täysillä. Sitä edeltävä Jortsu taas oli suunnilleen huonoin mitä oon vähän aikaan nähnyt. Eikä kyllä muutkaan noista nyt paljoo lupaillut, mutta ans nyt kattoo. Sellaset hahmot joilla on liian selvä oikean elämän vastine julkisuudesta, niin ei kyllä mulle irtoo ollenkaan.

Penkkiurheilu läppä oli hyvä ja uutiskatsauksessa kans oli hyviä paloja. Toi Sipilä juttu taas oli niin paskaa kun voi olla. Voisko jotain ohjelmaa katsoo ilman että jotenkin pitää nää politiikot tunkee mukaan.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kokanderin keski-ikäinen besserwissertätä pyyhki pöytää muilla sketsihahmoilla, toki Ketosen taksikuskistereotyypillä ja Perankosken yli-ikäisellä bilettäjällä on myös potentiaalia.

Sketsitkin oli ihan hauskoja, erityisesti tykkäsin Sipilä parodiasta.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Kyllähän Tiihosen ja Perankosken hahmot olivat yli-surkeita joissa täytyy jo ihmetellä, että voiko tässä olla edes ammattilaiset takana.

Mitään suosikkia tuossa ei ollut mutta kyllä Ketosen, Kokanderin ja Nordmanin välillä se kehkeytyy. Myös Hellenin hahmo oli ihan onnistunut. Niemisen otanta ei oikein osunut maaliin. En ymmärtänyt koko hahmoa...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kyllähän Tiihosen ja Perankosken hahmot olivat yli-surkeita joissa täytyy jo ihmetellä, että voiko tässä olla edes ammattilaiset takana.

Juu eihän noilla stereotypioita pursuavilla hinttareilla massoihin vedota ja hyviä olla. Tätä voi tiedustella kaikkien aikojen sketsihahmon tehneeltä Hirviniemeltä. Luttisen peesissä on tilaa ja Tiihonen iski sinne.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipähän tarvitse katsoa putousta enää. Paras sketsi oli ehdottomasti tuo Juha Sipilä -kohtaus.

Mitä tulee hahmoihin, niin eihän siellä mitään läpivetoja ollut. Silmiinpistävää oli poliittisten hahmojen suuri määrä. Eivätkä nekään kyllä nappiin osuneet, ei sitten millään. Vanhaselle vähän naurahdin aluksi, mutta ei sekään sitten lähtenyt. Ketosen hahmo tarvisi jotain ideaa ympärilleen, sillä ei tuo pelkkä rytkyn hokeminen vie pitkälle yhdistettynä jollain mersu - persu -läpällä ja fasisti - basisti läpällä. Vitsit eivät vain toimi, jos ne jäävät irralleen itse asiasta.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Niin ne huumorintajut vaihtelevat. Se mikä naurattaa yhtä. ei naurata toista jne. Jos lähdetään sketsihahmoista alusta liikkelle koska se on kuitenkin Putouksen juttu.

Mari Hakkarainen olisi voinut hauska jos hahmo olisi ollut eri näköinen. Jutut olivat ihan hauskoja mutta en pääse yli siitä että hahmossa on liikaa liimattuna päälle. Viiksekäs nainen jolla on amis-jutut ei vaan toimi. Puhdas amistyyppi myös ulkoisesti olisi toiminut paremmin. Ehkä Riku Nieminen yrittää tässä sitä mikä oli Putouksen alkuperäinen sketsihahmokisan idea - tehdä niin huono sketsihahmo kuin mahdollista.

Irma Rönkkö hahmona toimi. Potentiaalia hahmossa on. Tuollaisia ihmisiä löytyy oikeasti. Se ei itsessään ole hauskaa mutta Kokander osaa kyllä tuon hahmon näytellä myös hauskasti. Kokanderin käsissä on myös se tuleeko hahmosta loppujen lopuksi vain ärsyttävä. Viime kauden voittaja Liitto-orava oli vain ärsyttävä. Toivottavasti tämä hahmo ei lähde samalle tielle.

Aimo Sonni oli minun mielestäni Ketoselta pieni pettymys. Tosin niin hänen hahmonsa oli pettymys viime kaudellakin. Selkeästi tuosta haetaan Soinista huumoria. Minulle tuo ei toimi. Hahmo ei ollut erityisen hauska ainakaan ensimmäisen jakson perusteella. Persu rytky (jytky) ja mersu jutut on niin passé.

Essi Hellénin esittämä Angela Bros oli hauska vaikka toisteleekin liikaa tuota bum bum bumia. Näkee kyllä että italialainen kulttuuri on Essille tuttua. Pikkkutuhmat jutut vaan naurattaa minua, ei voi mitään. Angelan vaarana on jämähtäminen yhden jutun ihmeeksi mutta katsellaan miten Essi hahmoaan kehittää.

Jorma "Jortsu" Ylivuotinen on minulle hauska hahmo, joskin tässäkin on vaara jäädä yhden jutun ihmeeksi. Potentiaalia kuitenkin on jo puhtaasti siinä että Jortsu ei käsitä missä ohjelmassa on mukana. Jöö.

Alli Kaattori oli sellainen perushauska menneisyyteen kiinni jäänyt pubiruusu. Vampyyrinhampaita en kyllä ymmärtänyt. Miksi sellaiset piti laittaa? Ei tipu heti mutta tuskin voittaakaan.

Joonas Nordmanin hahmo Matti Pikkuvanhanen on huomattavasti hauskempi hahmo kuin hänen edellinen hahmonsa mutta ei tälläkään kuuhun mennä. Tuollainen pikkuvanha politiikon alku hauskuttaa hetken mutta onko potentiaalia enempään? En tiedä. Hahmo jätti jotenkin kylmäksi kuitenkin pienen hymähdyksen jälkeen. Kato mua! -hokema alkaa jo nyt ärsyttämään mutta toisaalta jotkut lapset ovat juuri tuollaisia.

Ja sitten sketseihin. Alun Dami juttu nauratti koska it's true. Tamihan piiloflirttailee koko ajan naistoimittajalle Tamin kornerissa. Se penkkiurheiluselostus ei ollut kuitenkaan hauska. Uutiskatsaus oli ihan hauska. Nordmanin Sipilä parodiointi nauratti. Vaippasketsi oli täysi huti. Varsinkin se kuitti valtionvarainministeriöön.

Ensimmäinen jakso oli tasapaksu kuitenkin. Muutamia hyviä juttuja oli ja sitten oli sellaisiakin jotka eivät toimineet ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös